Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Tizedes1

aktív tag

válasz Inarus #17128 üzenetére

#soadtg : érdekes, hogy pont az utolsó hozzászólásokat olvastam el az 5230-nál, s pont ezt ajánlottad te is. EZ lesz, ha olcsó kell...

Inarus: T-s előfizetéssel vásárolnék, és / vagy 75.000 - 100.000 között nézegettem a telókat.
    Sok van még vissza február elejéig és addigra kiderül, lesz e pénz rá.

• Tizedes1

aktív tag

Üdv mindenkinek!
    Mielőtt jogosan / jogtalanul elküldenétek elolvasni több ezer hozzászólást - amire január 30-ig nem lenne időm - egy olyan telefont szeretnék, amiben egy használható GPS van, itthon és Nyugat-Európában is ingyen tudom használni.
    T-mobil függő vagyok, de nem márkafüggő.
    Jelenleg két árfekvés érdekel. Az egyik a legolcsóbb,rövidtávú, max két éves ciklusra egy használható GPS képes teló.
    A másik a hosszútávú, 4+ éves időre egy okosteló wlannal, jó HSDPA netsebességgel és ugye a GPS alap.
    Nem veszek külön GPS-t, mert annyit nem használom, de a teló mindig velem van.
    Hogy eddig mit használtam?
    GPS-re semmit - vagyis java térképet.
    SE W800i van, ami márciusban lesz HAT éves. Nagyon leharcoltam már, sms-t néha nem is küld, de több rosszat nem mondok róla.
    Anno 75.000 volt függetlenül. Így, ehhez az árhoz viszonyítva a most kiszemelt Galaxy S vagy iPhone 3GS 16GB lenne párban.

Mivel okostelefon topic, ezért aktuálisan okostelefon érdekel, de nem baj, ha a régi, fix rendszerű telókat választom újra, 2 évre.

Egy kisebb, nagyobb segítséget, útbaigazítást kérnék, hogy okosan, okosban mit ajánlanátok ti, akik ebben a témában otthon vagytok.

Köszönettel: 0.1

Aktív témák