Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
joey04 #30232 üzenetére
Akkor figyelj.
1: A használók szerint a Sense3D iszonyúan lassú, főzött ROM nélkül elveszik az élmény.
2: Az 1,2GHz proci gyenge a Sense-hez, 1,5GHz-től kezdődik a jólét, amit megint csak főzött ROM-mal tudsz elérni.
3: Alapból nem használja ki a két magot, moddolt kernellel megoldódik a probléma.
4: A hangzása állítólag nem valami jó, nem hiába hackelték rá a Beats rendszert.
5: A képernyő földelése a hátlapon egy alumínium lap, ami egy másik alumínium lappal érintkezik. Ezek könnyen elhajlanak, és sufnimegoldásokkal lehet hosszú távon segíteni rajta. 99%, hogy előjön ez a hiba.
6: Ha lerakod az asztalra, a képernyő elveszti az érzékenységét, meg kell fognod, hogy biztosítsd a talajjal a kapcsolatot. Ez is jellemző.
7: A WiFi érzékenysége kifejezetten sz@r. A hátlap olyan mértékben leárnyékol, hogy ha forgatod a telefont a Router mellett, akkor a visszajelző folyamatosan más erősséget jelez.
[DE2JAY] vett egyet, és alig tudott vele mit kezdeni, végül valahogy elcserélte egy S2-re. -
milanmylo
aktív tag
válasz
joey04 #30232 üzenetére
Viszont napfényben agyonveri a SAMOLED az S-LCD-t... A sensation hajlamos beakadni, belassulni. Annyira nem acélos vas van a gépben és mint a kérdező leírta, neki első számú az akadozás mentessék a prio listán.
(#30230) CHIPman: Szerinted milyen áron várható a prájm? Remélem ezt is fillérekért fogja fél év után kiszórni Té bácsi
-
picur220
veterán
válasz
joey04 #27373 üzenetére
Szerintem nem az Arc topikban kell megkérdezni, hogy melyik telefon a jobb...
Amúgy láttam már Arc-ot, és nem hatott meg a kijelzője. Sensationhöz még nem volt szerencsém.
Aminek meghatott a kijelzője, az az iPhone 4 volt, döbbenetesen éles! Én nem szeretem az Applet, de az a kijelző az jó. -
válasz
joey04 #17819 üzenetére
Már mindenki két kézzel használja a telefont, csak én maradtam az őskorban és én csinálok közbe mást is?
(Persze, mélírás, vagy fórumozáskor két kéz, de ennyi.) Az átlag magas súlypont mellett meg nem hiszem hogy csak nekem kényelmetlen az egykezes multitáccs.
Persze, bajnak nem baj ha tudja, max az ember másik programot használ böngészésre/képnézésre, más starter/hs megoldást választ ha nem jön be neki.
haverzozi: Az tuti hogy az ember nem dobja el tőle az agyát, csak nem tudtam hogy mit kell várni, mitől dobja el? (Költői kérdés.)
-
svili
tag
válasz
joey04 #17446 üzenetére
Ha a C7-en nem tapasztaltam semmi akadozást, akkor kötve hiszem, hogy a "nagytesón" akadozna és laggolna a rendszer...
Érdekes, ha annyira nagyszerű és "hűdef@sza" az android, akkor miért kell pl. a Galaxy S-re lagfix program?
Ez a telefon is be tud ám lassulni rendesen - olvass csak bele a topicjába.
Nem az androidot szeretném "lesajnálni", csak ezt a csőlátást nem értem a symbian ellen..
WP7-en mit ér a gyorsaság, a barom korlátozások mellett - és kéretik összehasonlítani mondjuk az ovi store-t Ballmer bácsiék "alkalmazásboltjával"..És minek az animáció a WP7-en, ha olyan szupergyors?? Ha rábökök egy "csempére" indul a "mozi" - tetszetős, persze..
-
válasz
joey04 #17446 üzenetére
KONKRÉTAN miben, melyik készülék? Konkrétmokat kértem, de azt egy szikrát sem kapok; ne haragudj, így komolytalan.
256Mb pl az i8910be kevés?
Aha.
Az ugye eleve v5. Az N8 tulaj forrásod 110 megát elfogyasztott 17 megányi alkalmazással?! Legyen húsz, hisz csak pár dolgot nyitottam meg bennük. Ha meg játékok nyitott mellé, vagy más memóriaéhes programot, akármennyit is elvihet... Android ilyenkor nem zárja be a szkájpot?
Memkezelésben nem android - bár ez is bezárja a nem használtakat ha veszedelem van. Nokia nem szokott sok memót rakni, az tény; de a symbiannról és memigényről volt szó; memória éhsége pedig kevesebb mint az androdidé.Milyen symbianos telót használtál és milyen hasonló kategóriás droidod van?
Ha van még kedved írj 2 robos telót enyém mellé. X10MP benne volt a pakliban, (a többi ilyen árban el van hw-esen valamiben (pl fényképező) eléggé maradva) az hasonló vas; de nem látom mitől lenne bármennyire jobb. Hasonló képek(af+led), hasonló tudás, sebesség, gyári programmenyiség, zenei tudás, kijelző. A topiknak hasznára lesz amúgy is
-
svili
tag
válasz
joey04 #17411 üzenetére
"akadozó a rendszer működése"
Ezt melyik symbian verzióról írod, csak nem az új 3-asról? Mert ha igen, akkor barokkos túlzás - sokat nyomkodtam a C7-est, a működésében semmi darabosságot vagy akadozást nem tapasztaltam...
Feleségemnek volt 2 évig 5800-a, nagyon meg volt vele elégedve - bár Wave cserélte, de sokszor "visszasírja" a sokat szidott Nokiát.
Érdekes, hogy szinte periodikusan felbukkannak a topicon a symbian-t fikázó hozzászólások természetesen csak általánosságokat mondanak, semmi konkrét dolog, csak "akadozó", "lassú" "elavult" stb., stb.
Az meg tiszta röhej, hogy a programkínálatba is belekötnek - alkalmazások garmadája van ingyenesen és fizetősen (nemcsak az ovi store-ban..). Ehhez képest hol van a Bada és a WP 7? Utóbbiról a MA-n is lehetett olvasni, az LG blogban, hogy ingyen lehet rá koktélrecept progit tölteni - köszönjük Emese..Igaz, hogy az Android szebb, vagy érdekesebb GUI-val rendelkezik (ios-t és a redmondi "üdvöskét" kihagyom..), de a symbian még mindig használható és stabil rendszer.
Aki "csicsát" akar, az használja a kis zöld robotot, vagy a szifont... -
válasz
joey04 #17411 üzenetére
Desire-os haverommal beszélek épp skypeon (nem zártam még be) és kérdem miért pc-n tolja, amikor nagy android fan, és amit lehet kihoz a rendszerből(fejleszt is rá), erre azt mondja hogy bughalmaz, ahogy más átportolt progik (pl opera) is elég problémásak... Hümm...
Szerk: Azért az elavult rendszereken nem sok ilyen jellegű probléma van. -
válasz
joey04 #17411 üzenetére
Most a ^3-at és v5-öt gondolom egy kalap alatt nézzük.
Azt te sem hiszed hogy minden v5 tulajnak szaggat már a menüje? Videón nem tűnt fel hogy lassú az új lehet hogy az, ha nem is tartom valószínűnek.
Skype pár üzenettel plusz opera prohardver főoldallal 17 mega...Tény hogy a symbian nem android, itt azért is jelöli a karika mi fut, mert pl játék alatt a nem használt programokból átlag kilép a user - gondolom gépe játék közben nem nyomatsz videólejátszást meg tömörítést.
Szóval a symbiannál
-memóriából nem tudnak eleget rakni mellé (i8910hd?)
-lassú/lassabb mint az androidok, ios és wp7
-nem az igazi a programok minősége (mi?!)
-instabil
-elavult
-darabos, bonyolultX6 60k, i8910HD 90K. Előbbi egy olcsóbb, utóbbi egy combosabb variáció symbianra (v5öt nagyjából ismerem,^3 telefon még nem sok van, arról érdemben nem foglalok állást).
A 60k-s androidok jobbak az X6omnál? Vagy wp7es telefonok a samunál? Nem azt mondom hogy ezek bestbuyok; de szerintem elég erős, és még mindig elsősorban általánosságokat tartalmazó a listád a symbian hátrányairól.
Amit _én_ tapasztalok, X6om nem lassabb mint az 1.6/2.1os droidok amiket láttam, 2.2est nem fogtam, videón sem nagyon néztem(főzött romosokat láttam öregebb vasakra, ez nem mérvadó).
Az instabiliást nem nagyon tudom aláírni, N79 atomstabil volt, a mostanimnak a sok progam kísérletezés miatt van napi 2 restartja, rakok majd rendet hogy már megvannak a végleges progik - de sem az E sem az N sem a 6xxx szériáról nem azt hallani hogy instabilak szerintem (trémobilos alfás cuccok más tészta).
Programok minőségét nem értem, ezer éve támogatott platform, nem hiszem hogy tudsz olyat mondani amire ne lenne több kész, működő alternatíva.
Az elavult megint pont egy olyan általánosság amit szerettem volna ha valaki kifejt. Mitől elavult a telefonom?
Bonyolultság részben igaz, nokia gyökér módon átrendezi a menüt. Igaz, mindenki első napokban átrendezi saját szája íze szerint, de tény hogy nem túl következetesek. ár az is igaz, hogy nem kell nagy telefongurunak lenni, akár az őseink is elhasználnak simán egy v3-as rendszert, érintősből meg sztem még az ios-t sem nagyon szeretnék.
5800 (korai) sweihez képest kellemesebb az X6om, de tény hogy picit lehetne reszelni rajta, de még korai sw-el több 40-50 éve munkatársam is tudja használni, nekem már csak programokat kell vadásznom nekik rá.
Memóriából tény hogy rakhatnak többet, filléres dolog, tény hogy böngészésnél el tudom fogyasztani (N79ben havonta-kéthavota egyszer fordult elő), de messze nem tragikus véleményem szerint azért a dolog; pláne hogy nokiára jellemző inkább a hw fukarság, más gyártókra nem. Prociból is órajelhez képest meglepően gyors. Oké, NFS Shift kb 10-15 fpsel fut, erre vékony... -
válasz
joey04 #17408 üzenetére
Ez most ha jól látom a platformnak szólt, nem a vasnak. Kevésbé műveltek kedvéért mi a 1407?
Miben jobb egy átlag és egy multimédiát erősen használó usernek a wp7 vagy a droid?
Ugye, _elsősorban_ telefonról van szó, wifivel, gps-el, normális kamera/zenei résszel...
_Nem kötözködés_, általánosságban ezt ezerszer hallottam, de nem tudom miben más? Amit olvastam, próbáltam, azok alapján ezt nem nagyon látom; vagy nem tudom mi kéne hogy hiányozzon a mostanimból?! Kérhetek egy pár konkrétumot? -
Tim82
félisten
válasz
joey04 #15981 üzenetére
Igazából én is így gondolom (illetve nem tudom magam előtt igazolni, hogy olyan drága telefont vegyek, mint egy iPhone - míg a Touch-ot még valahogy be tudom illeszteni a költségvetésbe). Az is igaz, hogy az én elvárásaim nem túl nagyok a mobilokkal szemben, jobban szeretek céleszközöket használni fényképezésre-zenehallgatásra.
-
Jadro
veterán
válasz
joey04 #14590 üzenetére
Mondjuk elég durva az X10-nél ez az árkülönbség a bolti és a gyári gari között. Szerintem túlárazott ebben az esetben az X10, de igazad van, olcsóbb így az SGS.
melita: Én Windows mobile-t nem ajánlanék, az szerintem olyanoknak való akik szeretnek jobban beletúrni a rendszerbe.
Milyen konstrukcióban és milyen árplafonig mehetünk el?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
joey04 #14469 üzenetére
ha azt szeretnék, hogy fizessünk, akkor engedélyeznék magyarországon(/más országokban) is, úgyhogy szerintem jogosan töltik le akiknek nem elérhető a market. (amelyik fejlesztő meg szeretne pénzt kapni, az elérhetővé teszi úgy is, hogy paypallal v sima netes bankkártyával lehessen fizetni, és akkor kapsz egy kódot a progihoz, ebből crackeltet viszont tényleg nem jogos felrakni)
aki félti a gariját, meg függő a telája, az mindenképp megszívta. -
Bathory Peti
aktív tag
válasz
joey04 #14222 üzenetére
ez igaz de hidd el amikor megvettem a telefont,sok összehasonlitó videót megnéztem a youtuben,nekem jobban bejött a galaxy s,de 1 hét használat után inkább maradtam az iphone-nál.Ettöl függetlenül mind a két telefon szerintem most a csúcs kategóriát képviseli,az tény hogy az android operációs rendszert,sokkal jobban fejlesztik,és annyival többet nem ér az iphone,amennyivel drágábban adják.Meg az igazsághoz hozzátartozik,hogy volt egy negativ kampány az iphone 4-nél,ami az én esetemben is igaznak bizonyult.Az a bizonyos antenna gond,ami valjuk be elég ciki hogy 2-3 hónap alatt nem lehetett kijavitani.Szóval ha igy nézzük akkor inkább samsung.
Viszont az alma mája még jó mert a kijelző még nem sárgul. -
Bathory Peti
aktív tag
-
ferrari1
őstag
válasz
joey04 #10243 üzenetére
Nem fontos a symbian, nem zárkózok el a többi rendszertől sem. Vonz az android abból is a Legend. Kipróbáltan tegnap este egy Spicát, nem jött be igaz nem a 2.1 volt rajta. Ráadásul nincs rádiója ami az egyik alapfeltétel. Várok még egy kicsit hátha esik a Legend ára használtan és belefér a max. 80ba .
SEFAN84:
Nem zárnám ki a vivazt sem, de nekem sajnos drága.
-
stargazer
senior tag
-
stargazer
senior tag
joey20, Otisz és Inarus: köszönöm a tippeket.
az iphone tényleg különleges darab, de van benne egy-két apróság ami zavar. egyrészt valóban a kijelző felbontása. tudom hogy a legjobb vele netezni, meg hogy tűéles meghogy ilyen képminőség ritka, mindenki ezt mondja, de akkor is keveslem. nem is találtam meg hogy kapacitív-e de mondjuk biztos. nincs flash. ez manapság azért elég durva. 170-től fölfelé...?
a desire nagyon fullos masinának tűnik, gondolom horror ára van, de tesztet nemigen találtam róla. kijelzője profi, amoled, kapacitív, jó nagy felbontás, majdnem 2x akkora mint az iphone-é! micsoda? jól látom hogy 150-ért kapható? az nem is lenne olyan vészes! de amíg nincs teszt itt a mobilarena-n addig visszafogom magam.
hd2. ez brutális. ha csak a kijelző méretét nézném, ezt választanám, azonban wm, és ez elég avittocska, igaz nagyon dicsérik a tesztben: "ez bizony az iPhone szintje". egyedül azt rótták fel nki hogy kicsit túl érzékeny a kijelzője. és persze netezésben még operával sem olyan jó mint az iphone. ezért ez durva! 130 körültől. hát a wm6.5-öt nem dicsérik halálra, úgy általában, és akkor még finoman fogalmaztam...
kérdés hogy mekkorának érezni a különbséget a 3,7 és a 4,3 collos kijelző között.
hát nehéz dönteni de biztos hogy az android jobban a jövő mint a wm. persze ez is megfoghatatlan mert sokszor amit vársz az nem jön el, wm-nál meg nincs zsákbamacska. ez van, ez is marad. és ha azt vesszük, az ember a most alapján dönt. persze lehet hogy a most alapján is már 100x okosabb döntés androidot venni. és még ottvan az iphone is. de talán inkább azt nem, vagy nem tudom. még gondolkodok sokat meg nézegetek teszteket meg videokat.
köszi -
killipoly
aktív tag
koszi a reviewet nagyon tartalmas es hasznos ,jobbnak is talalom mint az atlagos mobilarena teszteket...
Kiemelnek par reszt amit negativumnak hoztak fel a reviewban."We did encounter a slight issue - Flash video didn't want to work properly on the higher end sites and content. It wouldn't support iPlayer for example, and video on the BBC website was juddery.
Channel 4 On Demand on YouTube wouldn't work either - but other videos on the Google-owned video site functioned fine.
Either way this will likely be fixed in the next couple of months - Flash 10.1 is on its way for Android and should make all Flash video fines to use."
Remelem ez tenyeg fixalva lesz hamarosan..
Illetve meg ezt talalom egy eleg erdekes problemanak,ez minden androidnal igy van vagy ez csak a modell hianyossaga?"One of the problems is still not being able save applications to memory card - this means developers have to make games small, and therefore low function."
ennyit a negativumokrol ezen kivul csak pozitiv tapasztalatok sorozatai olvasharoak szerencsere.Orulok hogy a kameraban es az akksiban is pozitivan kellett csalodnom..
"Coming just after the HTC Legend, it improves on all the issues we saw with that (battery life, Peep and Friendstream slow to update etc) and adds in some decent extra hardware as well."
"We liked nearly every single thing on the HTC Desire - it just works as you want it to as a phone and an internet tablet at the same time."
"A stunning phone, and one that will show the world that Android isn't just for the hackers and phone geeks any more."
Tudom mar errol beszeltunk de megegyszer felteszem a kerdest,mert nem volt egeszen tiszta:
Hogy allunk akkor most a divx-es videok lejatszasaval felirattal az androidon? -
EkSYS
senior tag
Szia!
En ugy oszinten tul sok kezzel foghato pluszt nem fedeztem fel az N1-ben. Erosebb a vas es nagyjabol ennyi.
De ahogy a Legend forum topic-ban lattam, azert ebbol kozel sem fogy annyi mint a Legend-bol. (ami azert arban is joval szimpatikusabb)
Azt nem tudom az aksi-ja mennyit bir.
Egyebkent E90-rol valtanek. Es hatarozottan ugy erzem le tudok mondani a teljes billlentyuzetrol
A Desire mikor jelenik meg, es mi aza plusz ami a Legendhez kepest szamottevo.
A HD2-rol nem is nagyon szoltatok miert? Annyival gyengebb ar/ertek-ben mondjuk mint a Legend? -
killipoly
aktív tag
A PDAfanclubos kepeket meg nem neztem meg mert ahogy elnezem regelni kell..
Amugy mostmar nem is hezitalok azon hogy Legend esetleg meg megerne e,mivel itt alig 10k a kulonbseg a 2 telo kozott es azert a 10k-ert elg sok pluszt ad a Desire,nekem mar design-ra is jobban bejon.
Mind a nexus one mind a legend tesztben megneztem megegyszer a kepeket,hat remelem tobbet fog nyujtani a Desire,mert azok nem a legjobbak sajnos kamera szempontjabol,de hat valamit valamiert..Picur220:
mint ahogy Joeynak is leirtam epp,a Desire jobban megeri nekem es koszi az infokat
-
Ahoj!
Így van, a Milestone képes az MPEG-4 ASP lejátszására (ez az Xvid a hivatalos, szabványos neve), de az AVI konténert és az AC3 hangot nem szereti, először át kell csomagolni MP4 konténerbe, a hangot pedig AAC-re át kell kódolni. Ez egy 3-5 perces folyamat gyenge gépen is (videót nem kell tömöríteni), és az Avidemux-szal pofonegyszerűen kivitelezhető.
Elképzelhető, hogy az ilyen szintű MPEG-4 támogatás a 2.x-es rendszer adottsága, de senki nem volt hajlandó S100 főzött 2.1-es ROM-on tesztelni, úgyhogy nem tudom megmondani biztosra. A Legend/N1/Desire is nyitott kérdés.
A legteljesebb és legegyszerűbb Xvid lejátszása egyébként a Spicának van, az az AC3 hangot is simán viszi.
-
killipoly
aktív tag
Androidra meg kilatasban sincs megoldas az xvid lejatszasara?
Ezt csak szoftveresen kene megoldaniuk nem?
a video vegulis annyira nem szamit,ha valojaban 30fps-el vesz fel,akkor nem banom a csak 480p-t.
Fulest ugy latszik akkor extra koltsegnek kell szamolnom,de mar 10 alatt jokat kapni..
N900rol feldobtam egy hirdetest,kivancsi vagyok hogy mennyire lesz ra erdeklodo..
95k,USA garival,karcmentes..Esetleg valaki?Letezik hogy 'csak' ennyibe fog kerulini?Legalbbis itt hollandiaban ezt talaltam.
-
killipoly
aktív tag
Megneztem a cikket.Szimpatikus..
Letezik az hogy Hollandiaban hamarabb debutal a telefon mint otthon?(itt elek)
Ami enm tetszett az a fules,mert nekem az a koncepcio egyaltalan nem jon be..
Csak ez az 'agybadugos' amit en el tudok viselni a tobbi mindig ki-ki esik a fulembol es baromi idegesito tud lenni,ez legyen a legnagyobb problema..
kamerarol tudunk valamit?mert ha ugyanaz lesz mind a nexusban akkor az eleg elszoorito.. -
killipoly
aktív tag
Hat igen,most elgondolkodtadtal
A cikk amit linkeltel egyertelmeuen az amoled-es kijelzot hozza ki vesztesen..hat valamit valamiert..
Valoszinuleg meg fogom meg varni a Desire elso normalis tesztjet aztan konnyeden tudok donteni,nem tudom ez a kijelzo mennyire zavaro tenyezo.A legend kijelzoje ugynaz mint a desire-e lesz?Mert azt akkor mar meg is tudom nezni valahol.
Masreszt a cikk amit vendingo eppen itt linkelt folottem is az androidot hozza ki az en szememben gyozteskent,akkor foleg ha desire tudni fogja vegre az xvidet normalisan.
A masik fontos erv meg az nalam,hogy 3,7es kijelzovel meg elkepzelheto az egykezes normalis hasznalat,ellentetben a 4.3-as hd2 vel,nincsenek sajnos akkora orias kezeim(vagy szerencsere?),hogy aterjem azt a kijelzot
-
slimshady
senior tag
Szerintem a táccsos Symbian pont, hogy nem nagy durranás, ezért is vesznek az emberek inkább "trendi" TouchWiz-t meg S-Class-t (akiknek nincs igényük okostelefonra) ami ugye azonkívül, hogy nevezzük dizájnosabbnak mégsem olyan jó, mint a Symbian. Csilli-villik, de nem okostelefonok (kivéve amibe mondjuk WM-re van ráoltva).
A Maemo-s meg egyéb újonnan bejött dolgokra írtam, hogy akik vállalkozóbb szelleműek majd "betörik", divatbahozzák.
Az Androidra pedig nem mondtam, hogy ne lenne jó. Nem is használtam még azt. Én a winmobilról beszéltem.
Azt, hogy melyik mit tud, azért hoztam fel, mert szerintem a Symbian is kielégíti az igények nagyrészét és kérdeztem, hogy mégis miért jobb a WM. Az természetes, hogy vannak mindegyik mellett és ellen is érvek, csak én személy szerint az én igényeimnek megfelelően nem tudok semmit felhozni a WM mellett.
-
hülyegyerek
addikt
Csökken??? Azért mert egy fórumon mindenki temeti,attól még nem így van.Olvastad január-február környékén a cikkeket? Azok szerint nem igazán csökkent....
"Több mint 14 százalékkal emelkedett a Nokia részvényárfolyama, miután a finn gyártó prezentálta a piaci elemzők várakozásait minden téren messze túlszárnyaló utolsó negyedéves eredményeit. A tavalyi év első kilenc hónapja túl sok jót nem tartogatott a Nokia számára: a piac alsóbb bugyraiban a Samsung és az LG olcsó érintőkijelzős ajánlatai jelentettek komoly veszélyt, míg a felsőbb kategóriában a RIM és Apple okostelefonjai szorongatták meg a gyártót. Az utolsó negyedévben azonban komoly változások történtek: a finn óriás sikeresen visszaállította 39 százalékos globális piaci részesedését, míg az okostelefonok piacából 5 százalékkal többet, 40 százalékot sikerült megkaparitania."
-
slimshady
senior tag
És a #9604-re leginkább: az én véleményem szerint is lényegesen egyszerűbb WM-nél a Symbian. Totál fölösleges a Windows a telefonba. Csinálhatnak rá bármilyen kezelőfelületet (TouchFlo 3D, Sense, TouchWiz...), hogy eltakarja a háttérben lévő WM-et, hogy ne is zavarjon, de akkor meg minek az WM? Mi az szerinted, amit az tud és a Symbian nem? Én is használom sok mindenre a telefonomat, de eddig semmi sem hiányzott Symbian-ból, és számomra használhatóbb, logikusabb felépítésű volt. Ez valóban arra jó, hogy egy telefont "okossá" tegyen.
#9614 ioey20: "nem attól lesz valami logikus és egyszerű, hogy mennyire terjedt el..."
De attól függ, hogy mennyire terjed el valami, hogy mennyire logikus és egyszerű felépítésű. (Ha abból indulunk ki, hogy az emberek értelmesen választanak). Szóval érdemes nézni azt, hogy amire vált az ember az mennyire is elterjedt, ettől függ az is, hogy mennyire találhat szoftvert egy adott oprendszerre, mert amit a kutya se használ arra nem is nagyon fejlesztenek.
#9613-ra: Valóban nem azt kell nézni, hogy 2 év múlva mi lesz elterjedve. Vegyék csak, és futtassák fel a vállalkozó szellemű innovátorok a kiforratlan rendszereket, és szenvedjenek velük... A többség meg majd vált rá, ha tényleg bejött, és tökéletesre csiszolták. Ezért pedig valóban érdemes mások véleményét kikérni. De egy telefon esetében fölös 2 évre előre gondolkodni, mikor nagy valószínűséggel nem is használjuk annyi ideig a készülékünket.
Ha meg majd később át kell váltsunk mégis arra a rendszerre akkor nem most, hanem később kerül 1 hetünkbe átszokni rá.
-
killipoly
aktív tag
Rendben koszi.Akkor rosszul tudtam hogy a HD2-nek is amoled a kijelzoje..
Amugy a takarekossag nekem nem szamit anniyra,a lenyeg hogy 1 teljes napot kibirjon olyan hasznalat mellett ahogy egy ilyen telefont illik hasznalni,ezt vartam az n900tol is..
A WM Android pro-kontra-rol meg sokat nem tudok sajnos,majd utanaolvasok..
A hd2-ot meg majd meg egy kicsit jobban megtapizom ha legkozelebb egy uzelt kozeleben jarok. -
killipoly
aktív tag
Nos megneztem a Desire bemutato videoit,meg a hd2-rol egy eleg hosszu 40perces videot,ahol a tesztelo minden egyes funkciojan vegigmegy majdnem..
Nem tudom hogy erdemes lenne e varni a Desire-re,de az a baj hogy nem erzem egyiknel sem hogy felulkereekdne a masikon,mivel mindketto remek telefon.Igaz a desire-rol meg sok info nincs,meg az is benne van a pakliban hogy hetekig fogjak update-elgedtni,mire hasznalhato lesz a szoftver.A hd2-nel legalabb mar ezeket kikuszboltek.Annak viszont orulok hogy a keyboard es az xvid lejatszas kipipalva.Mar csak az aksi valos uzemidejere vagyok kivancsi,mert sajnos a mobilarenas tesztekbol nem mindig jon le az igazsag.Az n900-ra is azt irtak,hogy massziv hasznalat mellett kibirja az 1 napot,hat nem,sajnos tapasztaltam..
Azt is neztem meg hogy a desire-nek,fektetett allapotban feljebb van a fulhallgatobemente,igy semmi kepp sem lesz zavaro mint az n900-nal(nemtudom olvastad e a regi hsz-eimet,de szvsz az n900 bemenetenek rossz elhelyezese vegett,ha bedugom a fulest a 2 kezes hasznalat eleg nehezkesse valik),viszont ez a hd2-nel lejebb helyezkedik el.
Esetleg szolnak olyan ervek a Desire mellett ami miatt esetleg lenne ra varni?
-
killipoly
aktív tag
Szia!
A qwerty nem feltetlenul alapkovetelmeny nalam.Ujbol elolvastam a hd2 tesztjet es ezeket a hatranyokat tudnam felhozni az n900hoz kepest:bongeszoje gyengebb(ez valojaban mennyi hatranyt jelent?),a virtualis bill. eleg rosszul sikerult,kamera minosege rosszabb,nem jatszik le xvid filmeket.Ezekbol a hibakbol melyikre van szoftveres megoldas?(gondolom a bill es az xvid valahogy orvosolhato)
Illetve mikorra varhato a HTC Desire,mert ami eddig fentvan rola Mobilarenan,eleg igeretesnek tunik tenyleg.Esetleg valami kulfoldi oldalon teszt?(nem problema az angol megertese)
Erdemes egyaltalan meg windows mobile-t venni?Mivel mostmar koztudott hogy win7 update nem lesz ra,tehat kifuto szoft-nak mondhato.
Koszi! -
De azért mégse. Ha van egy Samsung gagyifon, aminek pl. a Vodafone Live-os verziójából hiányoznak egyes funkciók, amik a függetlenben benne vannak, na az a letiltás.
Meg egyébként is, még ha a chipsetben benne is van a rádió, korántsem biztos, hogy a megfelelő vezetések be vannak kötve. Lásd valamelyik régi HTC-t, aminek nem volt GPS antenna összeköttetése, pedig a chipsetben volt vevő. Nem rémlik melyik típus.
-
animatrix11
őstag
azért nem semmi hogy egy rádiót képtelenek voltak belerakni
5k-s mps lejátszón is van
Hd2 beleférne, de nem kell ennyire drága telefon, mert minek? Annyira sokmindenre nem fogom használni, csak legyen valami jó, meg aztán el sem merném magammal vinni, nehogy elhagyjam... annyival meg csak nem jobb mint a sima, igaz gyorsabb, meg nagyobb kijelző, de ennyi -
Saccco
nagyúr
Egyszer régen volt N95 8GB-m, szerettem tudott mindent, ámultam bámultam, mindent megtaláltam anno...
Egyik havernak van most i8910HD-je, 1-2szer elkértem már tőle hogy megtapizhassam, de nem nagyon tudtam mit kezdeni vele, nem tudtam mit nyomkodjak, mit keressek, merre keressem. -
Sly Bp.
addikt
Azért nem ajánlom a W995-öt mert még picit drágább az értékénél! Azt tudom hogy voltak a K850-el bajok de engem elkerültek (2 darabom volt) A minősége sem volt a legrosszabb de nem is hűha
átlagos műanyag...! Tehát végszóként SE-t azért nem ajánlok mert drágák és mind ugyan úgy néz ki és ugyan azt tudják egy minimális változtatásokon kívül! OFF END (Bocsi akit zavart
)
-
Sly Bp.
addikt
C905-el nekem a pipilőm is tele van
egyszerűen nem bírtam! Gagyi képek ha nem a legjobb időben fotózol (egy 8 megapixelesnél) (sehol sincs egy i8510-hez) kényelmetlen forma, Csak Se csatlakozó van rajta ami nagy baj manapság! C510 egy fölösleges funkciókkal ellátott modell, mosolyfelismerő semmire sem jó mert ha elmegy egy autó előttem fotóz
(tapasztaltam) K610 clone az egész szintén semmi egyediség átlagos SE forma semmi más... C901 a C510-re hajaz nem is kicsit... drága is ennyi pénzért van jobb is!
Aktív témák
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest