Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Szóval ma 11-kor megmutatod a V70 T5R-t?
Akkor arra kanyarodok. Pontos helyszínt, plíz! -
Magnum_
nagyúr
válasz
Peter.70
üzenetére
Attol felsz, hogy bereccsenti a szelvedot a hirtelen homerseklet kulonbseg?
Gondolom, nem az egesz ejszaka atfagyott autora ontesz hirtelen nagy mennyisegben forrovizet...
Brinditod, elgurulsz a mosoba, addig futesz. Ott sem tok forro azert a viz, inkabb melegnek mondanam. Es mar nincs akkora homerseklet kulonbseg.
Mehet a mosas.Az ajtoknal persze befagyhat, amire gondolt Aggregator.
En tavaly (nem volt garazs) minusz fokban kifujattam a kuton a kompresszorral meg persze szarazoltam es persze a gumikederek at voltak kenve (ennek szuksegssegere akkor jottem ra, amikor ugy befagyott a zar, hogy kinyitni ki tudtam, de nem csukodott be az ajto, amig fel nem olvadt
)Mentek akkor ma 11kor?
-
Pesti tali nem lesz? Mondjuk egy fűtött helyen?

-
Peter.70
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sziasztok,
Ebben az időben szabad kocsit mosni? Hőmérsékletre gondolok. Meleg vizes mosóban
-
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Bármilyen Volvics is ez, muszáj lesz már egy győri talit összehozni.

-
válasz
brumi1024
üzenetére
Most vertem szegénykébe egy Szeged Pozsony Szeged utat. Bakker, a pályára is kell a terepképesség! Volt nem is kevés olyan hang amitől megállt bennem az ütő - uh hét elején futóműves szerintem. Viszont 720 km 5 emberrel kb 90 km városban és 11.5 a kb fogyim (most nem tankoltam utána
). Pályán most visszafelé a STAU miatt gps szerint tartottam a 130-t, meg néha előztem - ahol csak lehetett. Na jó, elég sokat 
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
tényleg

de nincs tisztán elektromos golf?
-
Magnum_
nagyúr
A Golf GTE-n miert van hatul kipuff es milyen fust jon ki belole?
-
(#88571) szabonagyur Azzal biztos el lehet érni a 6,2-es fogyasztást. Lejtőn, hátszéllel.

-
szabonagyur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
S60 T5?
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Látom gerjeszted itt a feszültséget...

Én is a Volvo-ra tippelek, de ezt ugye írtam korábban is.Akkor holnap 11-kor a Hengermalom úton a T-Systems előtt, ahol tavasszal is volt egy tali

-
-v-
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
S60 T6 Polestar?
-
Jaffa75
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
tippelősdi? Volvo S60 2.4D
-
BigBlackDog
veterán
Köszi mindenkinek, de úgy döntöttem, hogy nem lövöm le én sem a poént (pl. holnapig), túlzottan tetszik ez a tippelősdi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenesetre szerintem brumi1024 arról az X5-ről többet fog mesélni.
Valószínűleg sok mindenbe nem nagyon lehet belekötni, korrekt autónak tűnik. Bár nekem az nem jön be, hogy az órák helyett is kijelző van, ha jól látom (igaz, még sohasem vezettem ilyen autót, így tapasztalatom nincs, csak a képek alapján vagyok okos.(#88561) brumi1024: Grat hozzá és sok boldog együtt-töltött kilométert vele!

@Többiek; Holnap Aggregátorral 11 óra körül összefutunk a XI. kerben. Van valakinek kedve esetleg csatlakozni?

-
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Tuti dízel S40
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gratulálok
(#88558) xeon.Szabi: Ha így van akkor nem tévedtem olyan sokat

-
Zizmand
aktív tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Szivesen. Közben meg is ihletett a dolog.
: [link]
Szerintem ezzel kiérdemeltem a legótvarabb telefonos képszerkesztés díját. De ha távolról nézed és közben hunyorítasz türhető.
aaron111: Projektoros lámpába én is vettem silverstar izzót és én sem voltam megelégedve. Kicseréltem egy sima Philips +30% izzóra és az jobban világított. (holott a SS +60%-os) Igaz nekem szerintem már a foncsorozása nem az igazi+kicsit karcos a búra. Lehet projektoros lámpába a Philips izzó jobban beválik.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
MONDD MÁR, MIT VETTÉL?!!! ❓❓❓❓❓
Vagy megkérdezem a főnöködtől!!

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Sajnos jól be van állítva. Amikor megvettem a Silverstar izzókat, kicseréltem mind a négyet és utána beállítottam itthon garázsnál. Nem voltam elégedett, szóval még másnap elvittem egy műhelybe, ahol minimálisat kellett csak korrigálni. Viszont a fényerő így is kevés

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Lehet állítani a projektorosat is. Youtubeon hirtelen ezt találtam: [link]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Lehet.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Úgy, hogy ha lenne rá pénzem, már nem lenne

-
brumi1024
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Már hogyne lenne.

-
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
De igen, csak focvis-szindróma miatt többé-kevésbé elvetettem az ötletet. Egy használtnál kevésbé fáj, ha valami sérülés keletkezik.

Oké, hogy távol áll az S-Cross-tól az UFO, de a Jazz-től is, pozitív irányban.

Nincs különösebb bajom a Jazz-zel, de azért jobb, kényelmesebb lenne egy Civic. Nézegettem akkor is a 8. geneket, csak sajnos nem fért volna bele a keretbe. -
BigBlackDog
veterán
válasz
focvis
üzenetére
Egy normális autót.
Még nem is írtam róla, nem maradtál le semmiről. Kis kozmetika nem árt belülről, hogy "Saint szintre" hozzam. Aztán jöhet a 40 HD kép, meg a beszámoló, ha van rá igény. 
tboldi: Pár nap türelmet kérek!
Egyébként nem S-Crosst akartál venni (attól azért távol van az UFO Civic)?
Mondjuk örülnék, ha ismerősnél találna új gazdára.(#88538) aaron111: Mármint hogy érte, hogy "extra"?

-
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Egyébként ha meglenne a kártérítésem, lehet, hogy rárepülnék a Civicedre. Nagyon szép!

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Ez nem tudom minek a fogyasztása, de az UFO-d mindenesetre extra

-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Mit vettél? Nem olvastam róla.

Volvo? -
tboldi
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nem is mutattad még!

-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Thx. Igyekeztem

W333, siman muanyagtisztival attoroltem, meg nem volt megszaradva, amikor visszatettem (ez nem csuszik, csak meg kell szaradnia, a pedalokar is ezzel tisztitom).
Vettem amugy uj pedaltisztito kefet ikeaban reggel, 95Ft-ert. Erosebb a sorteje, jobban tisztiCCSA a redoket.Zizmand, igen az, es marad, mert ugye ez nem muktikormany es ott a sima fekete muanyag nagyon csumpi

Gergoke: igen, en is a kep alapjan lattam, attoroltem ablaktisztititos mikroszalassal

Focvis: hol keszult a kep?
Brumi:

-
raczger
őstag
Még nyáron verte el a jég az autómat, most lett megcsinálva. Közel 300 horpadás volt az autón (csak a motorháztetőn 161db). Szerencsére sikerült az összeset szépen kiszednie a szakinak, nem olcsó, még cascoval sem (100k önrész), de azért jobb így ránézni most az autóra.
Pár kép, amin be vannak jelölve a horpadások: [kép], [kép], [kép]
Lehet mostantól inkább viszek 2-3 nagyobb pokrócot, ha külföldre megyek kocsival.
Volt a műhelyben egy szinte teljesen új Giulia, legalább 2x annyi és mélyebb horpadás volt, mint az enyémen. Mondták, hogy egy bemutató autó volt és a tréleren vert el a jég.
Meg a műhely előtt volt a nemrég említett, Maribor mellett kiéget bömös is. -
Magnum_
nagyúr
-
válasz
tboldi
üzenetére
Laser azt hiszem nincs H1-ben, másképp tuti azt venném :/
(#88503) MunezXBK: ha lesz vele egy kis tapasztalatod, megírhatnád, illetve megspékelhetnéd 1-2 fotóval is.
(#88505) BigBlackDog: Szét kellene szedni és rá kéne nézni a projektorra. De fogalmam sincs, hogy mit lehet vele kezdeni, egyáltalán hogy lehet szétválasztani.
-
-
Magnum_
nagyúr
Megyek a husztira...ha esetleg valaki pont jonne...

-
South Velen
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Köszi!
Tescos vasarlas.

Gondolom visszacserelik.
Csak nincs kedvem a visszacsere folyamathoz, ha nem okoz problemat az installicional (gondolom ugyanugy kell). A 3 cm pedig nem tudom mennyire szolna bele a latokorombe, de majd megprobalom lemodellezni szemmel és eldöntöm csereltetem -e.

-
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Az normális, ha a csavaranyák így rozsdásodnak? Kell/lehet ellene valamit tennem?
Sajnos szabad ég alatt áll az autó. -
BigBlackDog
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
3 cm nem halál, de meg is próbálhatod becseréltetni. Szerintem a legtöbb autós boltban hajlandóak ilyen ügyletre, feltéve, ha még nem volt feltéve, használva a visszavitt áru.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Mivel neten rossz infot talaltam, igy tevedesbol 530mm-es helyett 500mm-es ablaktorlot vettem regi Swiftre vezetooldalra..
Menjek es probaljam csereltetni vagy fel fog menni es nem fog annyival kisebb reszt törölni hogy veszelyeztesse a kilatast?
Koszi elore is a valaszt.
-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi
Nem sokszor ültem az előző genben, de alapvetően hasonló. Ennek picit ügyesebb a futóműve, illetve jelentősen igényesebb a belső tere, de az előzőre sem lehet panasz komfort terén. Pont ugyanolyan ezekkel menni, mint az 5-ösökkel, csak magasabban ülsz és jelentősen szellősebb az utastér. Tényleg parádés, ahogy kanyarban betámaszt.Bitpork: Ha terepjáró kell, akkor Teddy, ez inkább egy kényelmes utazóautó, ahol nincsenek meg a szedánok csomagtartóproblémái és nem ijed meg, ha néhanapján hepehupásabb földútra téved a sofőr. Rutinszerűen nem ezzel mennék terepezni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tanuljunk angolul!
- Medence topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- eBay
- További aktív témák...
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Pályán most visszafelé a STAU miatt gps szerint tartottam a 130-t, meg néha előztem - ahol csak lehetett. Na jó, elég sokat