- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
zoo8800 #207499 üzenetére
De ha ekkora távra mész, akkor nem az lesz a célod, hogy gyorshajts. Ebből indult ki az eredeti feltevés.
Telefon és mese egy pár hónapos babának? Így is már most ráfüggene ha hagynám. Mindig csak elektronikai kütyük érdeklik. Ráér még vele.De ha már autós topik, ne menjünk el gyerek irányba. Én a napfénytetőt szoktam neki elhúzni (csak a rolót), néha szeret rajta kibámulni az égre.
-
MC Pite
veterán
válasz
zoo8800 #207499 üzenetére
+1, csak szórakoztatni kell; de hát otthon is
[link]. A kb kétsze r10 óra alatt nem volt gond, hazafelé volt az utolsó 40 perc mikor nyűgös volt, akkor énekelgettünk neki folyamatosan (7 hónapos volt akkor).
Qru: Nyilván nem 90el való egyenletes haladásnál lesz nagyobb különbség abban, hogy ki milyen fogyasztást tud elérni, hanem nagyobb forgalomban nyílik az olló.
De bizonyos szintig beszabályoz a forgalom, 48-50km/h átlagokat ír a Megane... a 208nál van Start stop, azt nem néztem. De valószínű a sok helyben járkálás (alacsonyabb akkufesz) miatt pl tegnap egyszer sem lőtte le, csak villogott az eco. Kár hogy nem írnak külön bruttó és nettó átlagsebességet, a bruttót mi is ki tudjuk számolni.
Mindegy, maximum a navi által előre tippelt időbe bele szoktam férni, átlagban meg gyorsabban is letudom. -
-
kisza25
félisten
válasz
zoo8800 #202894 üzenetére
ha megnézed a falnak menős teszt után vissza gurul az autó saját kerekein, itt az egész sárvédő rá van épülve a kerékre és a futómű hátra csúszott, a motor is a tűzfalban van, valószínűleg valamennyire alá csúszott, azért nincs szétmenve a lökös, hanem lefele tolódott, amúgy úgy van vissza kötözve, ha megnézed, a felső része, meg merőlegesen áll ki a motortérből és azért van teljesen felgyűrődve a motorháztető a szélvédőre, de amúgy nekem aztán a 111 is mind 1
Amúgy mi 110-el szálltunk el egy mi autónkkal(1999 suzuki swift) és élek, karcolások sem voltak rajtam, csak a nyakam rándult meg, Apunak is és édesanyámon is csak zúzódások voltak, szóval annyi minden körülmény lehet amit nem ismerünk, pl szénát szállított a traktor és azért úszták meg így, nem vitát indítani akartam -
válasz
zoo8800 #200009 üzenetére
Nekem pont a digitklíma az ami legkevésbé érdekel, úgyse jó sehogy, úgyis belenyúlok. Egy luxusautóba is ellennék "piroskék" "hovafújjon" meg "mennyire" tekerentyűkkel.
Amit viszont még csak i30-ban láttam, hogy tud EGYSZERRE fújni ablakra, lábra és arcra. Na az királyság, full manuálba elfogadnám. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #200009 üzenetére
Nekem sem a B6 Passatban sem a mostani Superb-ben vhogy nem találja el a digit klíma jól a dolgokat, állandóan gépészkednem kell. Vagy a lábam fagy le, vagy fentre nem nyom elég hideget. A parasztklímát meg benyomom ablakhoz/lábhoz, ventit 1-esre és kész. De lehet csak a hőérzékelésem nem elég fejlett a digit klímához.
-
Integrale
veterán
válasz
zoo8800 #191754 üzenetére
Lefényezni 5 elemet, meg potolni az apro bizbaszokat stb. Piaci erteke nincs az autonak, igy mimden raforditas az ablakon kidobott penz, amig az esztetikum javult, addig orommel b@sztam el ra a penzt, viszont most egy "kész" állapotot kell újra felhozni.
barnam_: utobbihoz lenne igazan kedvem.
Ha elbontanam, akkor kapnam erte a legtobbet, az így eladás nem jön szóba. Igazabol mar kicsit ra is untam, egyebkent is agyaltam a váltáson. -
-
válasz
zoo8800 #180058 üzenetére
Én pl. fikázzam anyám új Corolláját, mert csak a FAT32-re formázott pendrive-ot fogadja el?
Há' mér' ne? Amúgy milyen fájrendszereket kellene tudnia?Fogyi kisöregnél szinte teljesen annyi (6,56), mint legutóbb (6,54).
De most már nagyon érezni, hogy hirtelen öregszik...Maxival nem mentünk annyit, hogy kelljen tankoni (sok itt a hómofisz..), illetve megint szervizben van, merthogy a kijelző még mindig fantom érintést produkál, és utána szépen kifagy.
Sőt, most olyat csinált, mint még soha: hallottam a fantom érintés hangját, és most nem 1x, hanem vagy 30x... saját maga "nyomogatta/érintgette" magát... (maszturbál, vagy miasz§r?)
Talán az a szerencse, hogy a kijelzés az rendben van, tehát az aktuális képernyő az teszi a dolgát, csak megérinteni felesleges, mert nem veszi az érintést.i -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #180058 üzenetére
A fedélzeti egység lassú itt is (és röcög a hangszóró ha lapozok benne
) az a legkevesebb de egy random elengedő autohold kimondottan balesetveszélyes. Azért ez egész más tészta... Ehhez képest a Passatunk maga volt a megtestesült tökéletesség, ott semmi ilyen hiba nem volt. De hát vhogy el kell adni azokat is ugye...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #180056 üzenetére
Ha még csak ez lenne a legnagyobb baja akkor nem is morognék miatta folyton, most is csak megjegyeztem hogy mennyi a vízfogyi. De a random nem működő extrák pl a sírba tesznek. Most éppen a pendrive-ot nem olvassa random. Bedugom beolvassa majd hibát ír. Kihúz bedug és ismét ez a hiba. Harmadjára megcsinálom akkor meg oké, olvassa és megy róla a zene simán hosszasan. Random megszakad a BT kapcsolat a gyári kihangosítóval, néha magától elenged az autohold (már vagy 2x majdnem megtoltam az előttem állót emiatt, már inkább nem is használom). Szóval van itt baj rendesen.
-
Szoszo94
őstag
válasz
zoo8800 #179147 üzenetére
Full casco-s az autó elméletileg (Sixt autókölcsönző), viszont az elalvás súlyosbító körülmény, úgyhogy a fene se tudja még mi lesz. Az biztos, hogy 1200€ mínuszból indulok, ez a rendőrségtől kapott bünti, aztán a többit egy hónapon belül meglátjuk.
Sávtartó: ebben nem volt, a VW-ekben viszont ha nem piszkálod a kormányt egy darabig akkor fékez egy erőteljeset. Na arra tuti odafigyel az ember, először mikor próbálgattam ezt majdnem kiugrottam az ablakon ijedtségemben. De jól is jött volna ez..
-
Szoszo94
őstag
válasz
zoo8800 #179134 üzenetére
Változó, volt mikor 6 órát tudtam egy huzamban pihenni, de volt olyan is, mikor 40 óra ébrenlét és vezetés után még mennem kellett volna. Napi 16 óra minimum volt. Pontosabbat nem tudok mondani.
Qru: ez volt a cél, fél óra pihi már rengeteget jelentett volna. Csak nem értem el a pihenőig
-
Szada85
aktív tag
válasz
zoo8800 #179020 üzenetére
Semmi, két hagyományos felnött, 1 börönd, meg némi csomag.
Külön poén, hogy annak ellenére, hogy elég ügyesen feltalálom magam az életben, ennek nem tudtam kinyitni a csomagtartóját.
Google segítség kellett, mert képesek voltak a jobb oldali hátsó lámpa közepébe rejteni a kilincset, minden jelölés nélkül.(#179017)peterkeT:
Városban szerencsére nem kell sokat mozogni, de kimondottan nem esik jól vele a közlekedés. Hagyományos 6 sebességes váltó van, de olyan búgáskoncertet produkál a 3 hengeres motor, mintha CVT lenne. Sose találja az igazit, ide-oda váltogat.
Nem tartom magam finnyásnak autó téren, de eddig ez a legborzasztóbb autó, ami a kezeim között volt. Magas, dülöngél, a beltér is olyan meehh, és mindemellé használtan is 18.000€-tól indul egy ilyen darab, nem is értem...(#179007) cappa72
Bérautóban én nem nézegetek olajszintet.Mindazonáltal képesek voltak úgy odaadni az autót, hogy minden indításnál kiírja, hogy az olajcsere esedékes. (Hertz).
(#179005) BigBlackDog:
Mindjárt 26 ezer km van benne, szóval inkább már a bérautós létének végéhez közeledik, mondjuk látszik is rajta, ömlik a bagószag (nem dohányzó az autó), mind a 4 sarka le van verve, stb. -
válasz
zoo8800 #174676 üzenetére
Ja, sose fogom tudni i-vel írni, hülye japánok.
Az egész rendszert átmosták, hogy ne maradjon szennyeződés benne sehol. Gondolom fogni akartak valamit a dolgon, csak fordítva sült el a 2. kör miatt. Miután 2. körben is eljátszottuk ezt, utána megtalálták a hibát, az üzemanyag pumpa/szűrőnél. Ott már nem volt pofájuk takarítási díjat kérni.
-
törölt tag
válasz
zoo8800 #169956 üzenetére
Körülbelül igen. Lehetne sávosítani, Pávozni, de közel se működne olyan jól. Sőt. CE kategóriában mennyi őrült van és ők sávosak, Pávosak, és még csak nem is megy jól a gép alattuk.
Inkább finomhangolások kellenének, a 200-300 rugós gyorshajtási büntetés mellé nem feketepontot kell osztogatni, mint az oviban, hanem hónapokat jogsi nélkül. Esetleg autó nélkül is kivéve, ha családtag bizonyíthatóan rászorul munkába járáshoz etc. -
válasz
zoo8800 #169491 üzenetére
És amúgy ilyen simán előfordul, hogy az ember átengedi a gyalogost, és felette a lámpa pirosra vált.
Vannak olyan szakaszok, ahol vannak zebrák, fölöttük a lámpa sárgán villog.
Gyalogos jön, megnyomja a gombot, ami egy idő múlva a közúti forgalomnak pirosat ad. Ekkor a gyalogosnak ugye zöld lesz a lámpa, átkelhet, stb...Na ekkor jöhet/állhat elő az a közbülső eset, amikor megyek, a lámpa sárgán villog, látom, hogy át akarnak kelni, megállok a zebra előtt, átengedem őket, de ők már megnyomták a gombot, így amikor megálltam, akkor már nem látom magam felett a lámpát. Ők átmennek, én meg elindulok. És a tükörből látom, hogy piros a lámpa. Ezt hogy értékelné egy rendőr?
Tehát amikor srágrán villogott, akkor megálltam a kresznek megfelelően, ám a rendszerből adódóan nem láthattam, hogy megállást követően a lámpa pirosra vált. -
sagesz93
addikt
válasz
zoo8800 #169491 üzenetére
mindegyik felvétel Győrben készült, itt bőven vannak ilyen hétvégi sofőrök, akik elfelejtik, hogy néhol lámpa is működik.. (pl a clios ahol átmegy a piroson ott kb 2 éve van lámpa, régen nem volt, lehet azt mondta a zsarunak hogy amikor ezelőtt ott járt még nem volt lámpa
)
A suzukis jelenet pedig nagyon gyakori, ott valamiért extra módon benézik a biciklis lámpát.
-
-
válasz
zoo8800 #168995 üzenetére
Sry, az i3-ról megfeledkeztem. Bár az sem mérvadó, mert annak a modellnek nem igazán volt konkurenciája. Az i8 illetve a faceliftes hetes nálam nem ez a kategória azért..
Ezért írtam, h ez most egy új szint. Az, h csak az orr-rész lett ronda, tulajdonképpen mindegy. Az autó amúgy rendben van - ezt már többször leírtam én is. De ez a "kis" baki épp elég ahhoz, h visszavesse a modell sikerességét.
Reggie0: BMW-kről volt szó, h jön ide a Smart?
-
-
válasz
zoo8800 #167536 üzenetére
Bizonyos kategóriákban nincs is más, csak ezek a sötét színek.
Más: Most már biztos, hogy gyártásba kerül az új 4-es BMW nagy hűtőmaszkja - nem gondoltam volna, h ezt meg merik lépni
-
KAMELOT
titán
-
kisza25
félisten
válasz
zoo8800 #161821 üzenetére
Nem ugyanaz a motor és a váltó sem, mint a tipoban, 1,4 8v 77 ló vs 1,4 16v 95 ló, a váltó a barvoban az opel féle (balra előre a rükverc,tipoban jobra hátra ) a bravo formája fehérben és feketében tetszik, a többi színben olyan fura, lehet a fotózási szögek is számítanak, de olyan, mintha több fajta első lámpával lenne, pedig elvileg 2007-tól ugyanaz, vagy rosszul tudom
Qru: köszönöm
dj79: étel kihordásra egy ilyet vennék (nem pont ezt)
magasan ülsz, könnyű ki-be szállni, 4 litert eszik, 6-ot gázból, 4 felnőtt elfér benne ha kell, síkba dönthetőek a hátsó ülések... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #161821 üzenetére
Amúgy a Jazz után majdnem vettem egy 1.4i Bravo-t, haveré volt és az ismert előélet + a korrekt ár elég nagy érv volt mellette.
Aztán végül nem vettem meg, mert nem nagyobb autót akartam, hanem erősebbet, a 78 helyett a 90 ló meg nem előrelépés (főleg, hogy a tömegük sem azonos). -
kisza25
félisten
válasz
zoo8800 #161809 üzenetére
Nem annyira adja a formája, van pár darab a parkolóba rakva.
A tiponak az orra tetszik nagyon, meg teljesen mások az arányai, a punto is jobban tetszik, mint a bravo, sőt még a linea eleje is jobban tetszik, a hátul és oldal nézetét hagyjuk
Ahogy írtam, vagy észerűt veszek és funkcionálist, vagy olyat ami tetszik, sajnos 1,5M-ig nincs átfedés, leginkább a hyundai cupe lenne, de az nem tudom hogyan megy át #azzasszonynál tegnap nézett rám bután, hogy mit akarok ezzel mikor átküldtem neki a linket
Lehet megvárom, hogy milyen munkát tudok találni, mondjuk egy étel kihordásra nem lenne a legtutibb -
freeknight
őstag
válasz
zoo8800 #146766 üzenetére
Szerintem ez hozzátartozik a vidéki/kertes lakóövezet léthez. Engem sosem zavart különösebben, bár én vidéken is nőttem fel. Az 5 éves társasházi tartózkodásom során a folyamatos fúrás sokkal jobban az idegeimre ment. De hogy mit lehetett annyit fúrni? Sosem értettem
-
válasz
zoo8800 #146766 üzenetére
Persze, itt most arról beszélek, hogy pl. a ház hibás építése miatt (kösz építési ellenőr, azt is ez a fsz hozta) a mechanikus zaj átjön a kettőnket elválasztó dupla téglás falon is, pedig kéne legyen hangszigetelés. Konkrétan a mosógépe áthallatszott, pedig a falszomszéd a gyerekszoba, az után van csak a fürdő. Szóltunk neki, kértük, mert este 10-11 körül is centrifugált, ami nem volt annyira buli, mert a fejünk (ágy) a falnál van, így fért be, így terveztük meg. Ő erre: mi ne szabjuk meg mikor mosson. Oké bzmeg, de nem lehet tőled aludni. 1-2 hónap múlva lecserélte a mosógépet, nahát csend lett. Hétvégén rendre délután 3-4 felé kezdett takarítani, mikor az átlagember ledőlne kicsit. Megint megkértük, ha lehet, legalább vasárnap ne 3 és 5 között bassza a porszívót a kőhöz, vagy szóljon és elmegyünk moziba. Hát erre is felháborodott: Ő nem azért költözött házba (ikerházba te setét paraszt) hogy megmondják neki micsináljon. Megint csak kértük, de süket fülek ugye, nulla kompromisszum.
Bocsmá mindenkitől hogy itt offolom a falat 2 napja
-
válasz
zoo8800 #146764 üzenetére
Dejavu-m van, de nem akarom részletezni, paraszt a femili, nem igazán képes az együttélés írott és iratlan szabályait betartani, ha őt zavarja valami, akkor dzsihád, ha mi szólunk valamiért, ami minket zavar, akkor hiszti. Nem mellesleg az arcodba hazudik, hazudik rólad másoknak a hátad mögött, és az általa nagyon fontosnak tartott és orrunk alá tolt használati megállapodást sem mindig sikerül betartania, de a kérdőre vonásnál ismét csak terelés és hazudozás van.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #142099 üzenetére
Picit letaposott havon tök jó volt még, szárazon nem volt már az igaz, mert 3-as ban is visszakapart (pedig nincs tarcsi). Vizen a fékút botrány sz@r volt már vele, ezért cseréltem le végül 5 éves korában.
Viszont most, hogy visszazökkentem a dolgos hétköznapokba sikerült 3 nap alatt egy laza 10,9-es átlagot hozni Kormival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged