Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mesterlovesz
aktív tag
Pár hete én is azt mondtam, hogy azt a 450ezret amit néhány közepesen jó bányászgépre költenék, inkább közvetlenül BTC-be fektetném. Az akkori 750USD-s árhoz képest jogos volt az elképzelésem, de aztán elkezdtem egy vga-val bányászni és izgalmas, jó kis móka ez, mivel én 0-ás vércsoportú vagyok, így szeret vadászni, mindegy mi az csak izgalmas legyen! 8)
A megtérülést nem lehet előre kiszámolni, csak a pillanatnyit és erre kockáztat aki belevág a bányászatba. Aki a biztosat szereti annak ez nem való.

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest