- One mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
-
janos666
nagyúr
válasz
Xpredi01 #19673 üzenetére
Ha sikerül az egy év, az egész korrekt, de én nem lennék túl optimista arra nézve, hogy tartósan ilyen, főleg nem ettől is magasabb lesz az XMR árfolyam (pislants rá a hosszabb távú történelmére, ha még nem: link és esetleg hasonlítsd össze a rokonlelkű DRK-val, avagy új nevén DASH-el: [link]), vagy ha mégis, akkor nem nő meg jelentősen a bányászok és ezzel arányosan csökken az egységnyi bányászerőforrásra jutó coin-ok száma (ha nem is pár napon, de egy-két hónapon belül). De ez csak akkor gond, ha ragaszkodsz az XMR-hoz (és esetleg az is, ha a kártyához, de azt most nem tudom fejből).
Ez pedig nagyon szubjektív, de szerintem még a sok szabadidőben sokat unatkozó, de inkább szegény, mint gazdag embernek is csak egy bizonyos mértékű profittól éri meg foglalkozni vele, mert azért parkol benne valamennyi pénz, az összeszerelésen túl ha nem is napi, de mondjuk heti szinten követned kell a dolgokat (átnézni, hogy mikor mi profitál, ha kell akkor mire lehet váltani, ha elromlik valami akkor meg kell keresni a hibás részt és cseréltetni/javítani, stb, amihez nem árt napi szinten rápislogni, hogy működik-e még, vagy elhagyta a szentfüst, stb...). Egy szerintem egy szál kis teljesítményű VGA nem fedezni, de te tudod (hobbiból is szabad piciben is bányászni, illetve nyilván érdemes lehet kipróbálni kicsiben, ha esetleg nagyobbal is kacérkodsz, de akkor ne elemezd túl a profitot, mert szerintem mindegy, hogy pl. napi +20, vagy -10 forint).
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Építő/felújító topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Androidos tablet topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- OLED monitor topik
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest