Hirdetés
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsyka
tag
Sziasztok!
Coinfu.io-n elég jól lehet keresni!
Próbáltátok már? -
-
Aryan
senior tag
válasz
Mesterlovesz #15889 üzenetére
Nekem szerencsére még nem volt problémám, persze az ördög nem alszik.
-
válasz
Mesterlovesz #15890 üzenetére
Na ne. Most komolyan azt mondod, hogy szerinted jelenleg a Vircurex a legmegbízhatóbb? Tegnap ők ejtették pánikba újra a népet, hogy befagyasztanak ezt-azt és közben elment kicsit pihizni az egész weboldal, szóval tiszta Mt.Gox feeling volt.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Zizi123 #15887 üzenetére
Megjavult a Vircurex?? Tegnap még az volt a hír, hogy befagyasztják a BTC, LTC számlákat és nem lehet kivenni tőlük, mert régebben ellopták a tárcában lévő pénzünket és azóta azon dolgoznak, hogy visszaadják azt a jónépnek.
Ha ezen már túl vannak akkor érdemes csak náluk kereskedni.
Sajnálatos ide kapcsolódó hír, hogy a Coinex.pw is befuccsolt és elég kicsi az esély, hogy vissza fogják tudni fizetni az eltűnt pénzeket...
-
Mesterlovesz
aktív tag
Jaj, az eleje az nem volt valami jó tanács! Mindenki számára köztudott, hogy a kraken.com oldalon akármilyen kis összeget ki lehet utalni, tehát akár a heti 1000 Ft is átjön, amit 1-2 vga-val lehet keresni!
Váltók közül a Mintpal.com és a cryptorush.in ami még megbízható, de váltóban megbízni nem szokás, csak átváltás idejére szabad ott tartani a pénzt!
A Cryptsy pedig tolvaj csaló banda, ha aranyárba lehetne váltani a BTC-t akkor sem küldenék 1 satoshit sem oda, ki tudja mikor és mennyi érkezne be hozzájuk, ha egyáltalál...
UFF!
-
Zizi123
senior tag
Vircurex-en ismeros valaki?
Hogy lehet ott kitenni 1 ajanlatot?
Azt vagom hogy lehet eladni, vasarolni, de a valaszthato vetelisorba, vagy eladasi sorba hogy tudom berakni az en ajanlatomat? -
Aryan
senior tag
válasz
BRIKLY #15879 üzenetére
Én egyszerűen megoldottam a dolgot, nincsen időm/kedvem foglalkozni akármilyen 16milliodik coinnal. Beregisztrálsz ide: btc-e, ez coin váltó oldal (pár coin van csak), innen kitudod utalni dollárba,euroba a megtermelt coint. Viszont paypal-nál min 500 dollár kell illetve visa-nál min 800 dollár. AZ itteni ltc illetve btc címet használom online pénztárcának (veszélyes lehet, hogy ha eltűnik/hackelik az oldalt.
Poolok:
LTC: give-me-coins.com, ltcrabbit
Multi (magától váltogatja, hogy mi éppen a profitáló coin és végül btc-be kapod meg az összeget): cleverminingNem tudom, hogy milyen vga-val bányászol, ha ati-val akkor cgminert használj. Batch fileba kell megadni a server nevét illetve a user-t és pass-t. Multipooloknál a usernév a offline/online tárcád címe.
Csodát ne várjál, nálam 3db 7950 és 2db 7970 megy és most 0,5ltc körül jön ki egy nap. Pénzt ne öljél bele a dologba, ingyen árammal sem biznisz.
-
BRIKLY
veterán
Az összefoglaló szinte csak a gép összeállításról szól,egy sort sem látok,ami arra utalna,hogyan állhatok neki a bányászatnak,mit kell tennem.
Ne értsd félre,egyáltalán nem akarom ócsárolni az összefoglalót,mindössze csak segítséget szerettem volna kérni,hogy mégis melyik linket kezdjem el olvasgatni...Mert engem nem a bányászat története érdekelne,csak hogy hogy fogjak hozzá.
De rájöttem,hogy bolond voltam,hogy ennél több segítséget vártam..mert hát "nem érdeke senkinek, hogy jöjjön valaki és ezt az amúgy sem kicsi nehézségi szintet még növelje"Sajnos nincs időm minden link végigolvasására,mert nem ülök egész nap a gép előtt,de hát ez van..Ennyit erről.
-
asaca
tag
Auroracoin-al mi a fene lett?? Zuhan mint az állat!
-
válasz
BRIKLY #15879 üzenetére
Szerinted miért akarna bárki is plusz munkát fektetni abba, hogy neked külön elmagyarázza? Eleve nem kevés energiával lett megírva az összefoglaló, direkt a kezdők számára. Megköszönni kéne inkább, hogy egyáltalán van ilyen, nem ócsárolni, hogy hosszú, meg sok benne a link. Döbbenet.
-
BRIKLY
veterán
válasz
csaba951 #15877 üzenetére
Elolvastam,de a benne lévő 30 link helyett jobb lett volna ha leírnátok nekem pár mondatban a lényeget.
Ha az eddigi megoldásom jó,akkor ha jól sejtem nekem most csak egy szerver címre,és portra lenne szükségem,hogy indíthassam a bányászást. A kibányászott mittudomén micsodák átváltásáról,meg bankszámláig jutásáról meg van időm olvasni.(bár azt is egyszerűbb lenne ha leírnátok pár mondatban,de mindegy..) -
adi mester
aktív tag
Ha valaki bányászott mazacoint korábban, most fent az ára, érdemes lehet elpasszolni
/Cryptsy/
-
válasz
almafa42 #15839 üzenetére
Én is vettem némi darkcoin-t meg vertcoin-t, kíváncsi leszek merre mozdul a piac ha kijönnek a scrypt asic-ok.
Szerintem első körben a következő legegyszerűbb és már legközismertebb, tehát a Vertcoin felé vándorol majd a GPU bányászkapacitás.
Nem tudom, hogy vajon már a második körben jöhetne-e Vertcoin-ra is használható Scrypt ASIC, de erősen kétlem, hogy meglépné egy gyártó, mert egyrészt szerintem a LiteCoin-al ellentétben a Vertcoin-nál meglenne a hajlandóság egy hardfork-ra, ami átütemezi az N érték növekedését (elvégre ez volt a coin eredeti célja - elfelejtve, hogy a LiteCoin is ASIC ellenes szeretett volna lenni régen, most pedig már mégsem annyira...), másrészt már a hagyomány Scrypt ASIC is egy kicsit erőltetett ügy, hisz a Scrypt coin-oknak is kb. csak annyi értelme volt a Bitcoin mellett (azon túl, hogy fel lehetett őket fogni, mint egy béta tesz a Bitcoin jövőbeni fejlesztéseihez), hogy viszonylag sokáig nem volt hozzá ASIC (amit akkor hosszabb időnek hittek, mint amennyi végül a gyakorlatban lett) és mint látjuk, ha van rá igény, akár naponta lehet változtatni az algoritmusokat, és nem lehet jövedelmező mindegyikre specifikus hardware-eket gyártani (ugyan úgy, hogy túl általános célú hardware-t sem, mert az kvázi kész van a VGA-k formájában), szóval szerintem egyik gyártó sem fog már ettől messzebb beleszaladni ebbe a játékba (vagyis kihozni egy harmadik típusú crypto coin bányászó hardware-t valami, már ma is meglévő, de nem SHA256 vagy Scrypt coin-hoz -> hacsak előbb teljesen ki nem pusztul valami okból a Bitcoin és/vagy LiteCoin, vagy az akkorra vezető azonos algoritmusú altcoin, de lendül fel valami új, ami ma akár még nincs is porondon...).
-
N.Ferry
senior tag
senki se vesz ltc-t?
-
BRIKLY
veterán
Valami kis ideig bepróbálkoznék én is..
Mikor először elkezdtem olvasgatni a bányászásról, regisztráltam ide. Ez eddig oké?Valami programmal elkezdtem bányászni,és ezen az oldalon megjelentek a bányászott BTC-k, egész pontosan 0.00000441 BTC jött össze pár perc alatt.
Na de most hogyan tovább? -
coinwarz.com.
Az SHA256-ról le is veheted a pipát, a Scrypt-et pedig töltsd ki így:
Ha nincs pontosabb értéked, akkor 0.21$-t üss be áramdíjra, a sebességhez pedig a kártyákra másoktól hallott értékek 90%-át (mindig lesz stale share, reject, egyéb lokális véletlen hiba).
A 280X-ek fogyasztását saccold 300W-ra, a kiszolgáló sallangokét 100W-ra, a végét pedig szorozd fel 1.25-el.
A jelenleg választható 3db BTC váltó most elég konzisztensen szar, de általában azt válaszd a legrosszabb árfolyamút (tegyük fel, hogy a legjobb árfolyamú csak pillanatnyi kilengés és úgysem annyiért kel el).
Minden coin-ra kidobja, hogy mennyi BTC-t ad, illetve hogy mennyi a tiszta $ profit. -
mzs2
csendes tag
válasz
adi mester #15868 üzenetére
400e belefektetek, aztán hátha.1 kártyánk már van, és az valamennyi hasznot termel.
-
adi mester
aktív tag
De azzal azért számolj, hogy ha nincs bányászgéped, akkor nem érdemes belefektetned nagyobb összegeket, mert könnyedén lehet bukó is a dologból. Ha bedől a bányászat, mindenki eladja a konfigját és legyen bármilyen jó kártyád is, az ára akkor nagyon lent lesz.
Inkább vegyél 1, max 2 kártyát, egy noname alaplappal és egy celeron420 procival, egy 600 - 750Wos tápot, meg egy pendrivet és szórakoztasd magad vele
Ha hasznot termel, akkor pedig gondold át alaposan, mennyit fektetsz később bele.
csak egy vélemény -
mzs2
csendes tag
válasz
adi mester #15865 üzenetére
Igen én is így vagyok vele.
-
adi mester
aktív tag
Nem is érnek sokat, de legalább kapsz egy kb. értéket, amivel már tudsz számolni
Pontos adatokat senki se tudna mondani, az árfolyamok mp-enként változhatnak.
Percek alatt eltűnhetnek coinok vagy épp felmehet az áruk a többszörösükre. Ki kell próbálni és meglátod, mi lesz belőle.
-
mzs2
csendes tag
válasz
adi mester #15861 üzenetére
MIndeki azt mondja, hogy calculator semmit sem ér. Ezért kérdeztem itt lényegében
-
Zizi123
senior tag
Latom nem ment el a kedved
Ha bizol a coin-okban, akkor azt is megtudod csinalni, hogy hozamosabb ideig csak banyaszol, es nem adod el, majd csak akkor, ha felment az ara. Ez eleg kockazatos, de ha bejon, akkor nagyon jovedelmezo is lehet.
Persze ezzel a modszerrel kilottuk a shitcoin-okat. Ami szoba johet: BTC, LTC, Doge.
De lehet, hogy mondanak meg itt neked max 1-2-t, de kb ennyi. -
adi mester
aktív tag
Áh, tudom honnan fúj a szél és hogy melyik rigről is lenne szó...
Google a barátod, ha meg van már melyik coint szeretnéd bányászni, akkor keress hozzá egy calculatort. Az kiszámolja neked, mennyit is tudsz kitermelni belőle egy nap alatt. Utána cryptsy-re vagy valamelyik váltó oldalra regisztrálj be és nézd meg az aktuális árfolyamát annak a coinnak, amit bányászol és a LTC coin árfolyamát. De lehet érdemesebb BTC-re váltanod, ezt már neked kell eldönteni.
-
mzs2
csendes tag
válasz
adi mester #15847 üzenetére
5 kártya 1 gépen lenne, energiatakarékos procival (35w). Nem pont litecoinnal bányásznék, hanem átváltva annyit kereshetnék. Litecoin jelenleg nem a legjobb választás szerintem bányászatra.
-
adi mester
aktív tag
GIJoe: okés, akkor priviben részleteket pls.köszi!
Hamarabb borulok ki, mint mielőtt átolvasnám, miről is van szó... -
GIJoe
addikt
válasz
adi mester #15855 üzenetére
ez a szezont a fazonnal esete, a Mapping Cancer Markers nem az amire gondolsz
Zizi123:
-
adi mester
aktív tag
Az ilyen jótékonyságokkal csak annyi a bajom, hogy 90%-ban nem oda kerülnek a pénzek, akiknek ténylegesen gyűjtenek, hanem valakiknek a zsebébe, akik az aprót és a lerágott csontot odahajítják nekik... Ez pedig felháborító szerintem. Akkor inkább bemegyek a kórházba egy tálca süteménnyel, meg pár játékkal és úgy csináltam is valamit.
-
GIJoe
addikt
válasz
adi mester #15850 üzenetére
a Community Grid egy jótékony felhasználás pl...
én tervezem hogy dobok bele egy hetet...
-
bandito1
csendes tag
Mintpalra miért nem tudok regisztrálni?
"An unknown error occurred. Please refresh the page and try again."Állandóan ezt írja.
Megoldva! Firefox alól nem engedi csak a mocsok explorer alól.
-
ati012
őstag
válasz
adi mester #15847 üzenetére
multipoolokon és dark coinon kívül valaki tud ajánlani olyan coint, amit érdemes lehet pár napig bányászni? Lényeg, hogy kevesen bányásszák, még is legyen aránylag jó ára... és mondjuk értékálló is lehetne
Álmodik a nyomor
-
adi mester
aktív tag
5 db 280X kártya eszik 250*5 = 1250W-ot.
A kártyákhoz kell gondolom 2 db konfig is, +300W,azaz ~1.600W-ot fogyasztanának a gépek, kártyákkal.
Litecoin calculator:
katt ide24 óra alatt, 3.5 MH/s sebességgel számolva, olyan 0.57 coinod lenne. De a kártyák kb. 3.2 Mh/s sebességgel számolnának, így 0.5 coint tudnál naponta kibányászni. ~2 dollár haszon, villannyal, mindennel.
Remélem segítettemTöbbiek:
multipoolokon és dark coinon kívül valaki tud ajánlani olyan coint, amit érdemes lehet pár napig bányászni? Lényeg, hogy kevesen bányásszák, még is legyen aránylag jó ára... és mondjuk értékálló is lehetne -
N.Ferry
senior tag
Nem tudom mennyire él az off topic,ezért beírom ide is,wts 6db ltc,akit érdekel pm me.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Perpill nem, legalábbis multipool-on nem. De ha nagyon jól megérzed melyik coint érdemes bányászni, akkor közelebb lehetsz az egyhez, mint a félhez.
Számítás: Clevermining alapján, ma éppen 0,00513BTC-t találsz /1MHs, ezt szorozzuk 3,5-el =~0,018BTC-d lesz /nap. Jelenleg ~0.0279BTC-be kerül egy LTC, szóval, kicsit több mint a fél LTC-t tudsz kibányászni ezzel a teljesítménnyel. -
mzs2
csendes tag
Sziasztok, szerintetek össze tud jönni 5 r9 280x sapphire (3500+kh/s) kártyával 1 litecoin /1 nap (Bármilyen coinban, átváltva).
-
htc07
addikt
-
almafa42
aktív tag
válasz
TooCool #15840 üzenetére
Tudom, hogy middle-n ennél kicsit jobb a profit, de ez akkor sem egetrengető. Az más, hogy a fűtést részben kiváltja, úgy viszont már jobb.
De félre ne érts, nem irigylem senkitől a profitot, aki bányászik. Bankot robbantani viszont kétlem, hogy jelenleg lehet vele. (persze ez holnapra megváltozhat)
-
almafa42
aktív tag
válasz
janos666 #15834 üzenetére
Én is vettem némi darkcoin-t meg vertcoin-t, kíváncsi leszek merre mozdul a piac ha kijönnek a scrypt asic-ok. Azért nem nyomtam all in-t, a portflióm kb 3-3%-a ment bele. Jó lenne most megtippelni, hogy melyik coinra áll majd át a sok GPU miner.
edit: a 6870 kb partiban van az 5850-nel, de khash/watt arányban még mindig elmaradnak a 7-es szériától (és főleg a 750ti-től)
-
almafa42
aktív tag
válasz
Victoryus #15836 üzenetére
"Vegyél használtan Hd5850-eket, azok hozzák a 390kh/s-t satbilan, áruk meg csak 22e/db. Nagyjából 200W-ot fogyaszt.
Lenovo P780
Asus DirectCu HD5850 eladó!"
Kóbor macskát vennék!
Ugyanitt: Házi kolbász eladó!Amúgy az 5850-nel sokkal inkább 330khash/s környékén érdemes számolni. Kétlem, hogy még mindig megéri vele bányászni, egyszerűen a hash/watt aránya nem olyan jó mint a 2-3 szériával újabb kártyáknak.
-
-
válasz
ati012 #15832 üzenetére
Én már 27-en eladtam és nem merném visszavenni.
Már legalább egy hete DarkCoin-t akartam tolni. Mikor végre sikerült ráállni, azonnal megindult az ár, de vele együtt a difficulty is (tehát pont az lett volna jó, ha túrom egy hétig, de most leállok és eladok, így meg lesz az inverze, hogy kaparok picit, de a végén inkább el se adom mert addigra beszakad az ár mire odaérne, de amúgy se nagy biznisz autosell-el se...).
Majd talán az afrika coin jó lesz egy napig, scryptjane-el. Bár mostanában pont a startkor nem szokta megérni bányászni.
-
ati012
őstag
Mi lesz az auróra árfolyamával?
-
-
Úgy tűnik telejesen leállt a Vircurex.
Hány ilyen bili tud még kiborulni?
Azt hiszem itt az ideje, hogy generáljak egy új BTC kulcspárt offline, aztán lenullázzam a Cryptsy és Kraken egyenlegeim (illetve csak azokat a shitcoin-okat hagyjam váltókon, amik pillanatnyilag úgysem érnek semmit, úgyhogy akár el is lophatják, ha nem kelnek el jobb áron). -
xuser
tag
tud valaki ajánlani egy jó darkcoin poolt??
-
Zizi123
senior tag
Valaki azt irja ma meg nekem legyenszives, hogy a Vircurex-en ha atvaltom az osszes BTC-t pl Euro-ba, vagy dollarba, akkor meguszom a befagyasztast?
Lassan eleg surgos lenne, mert par oran belul FROZEN!!!!!
-
Én 1 hónapja számoltam fel a rigemet eddig úgy néz ki jó döntés volt... Amit kerestem + a hardverek árát (2500 USD beraktam egy spéci számlára (akit érdekel privátban leírom) és így márciusban hozott 3%-ot eddig kb ... 75USD -> 17250 Ft ez kb jobb mint a bányászás
-
válasz
janos666 #15740 üzenetére
Végül is a DarkCoin sem éri meg annyira. ~24 órája álltam rá. Közben felnyomták ~0.00135-től ~0.00155-ig, de némi késéssel lekövette ezt a difficulty és block reward is (pedig mivel X11-re nincs FPGA/ASIC és gyakorlati okokból multipool sem, így jóval kisebb a potenciális bányászok köre).
A scrypt-ben 3800 kh/s körül tekerő gép ~11 DRK-t túrt ki 24 óra alatt (ebből az utolsó órák már valamivel magasabb diff-en mentek, mint ahol kezdtem). Ez tehát 11*0.00155=0.017 BTC/nap, ami csak minimálisan magasabb, mint amit a VTC adott volna (coinwarz és előző ~24 óra tapasztalatából).
De legalább sokkal hűvösebben futnak vele a VGA-k, így ha nem is a töredéke, de azért érdemben kisebb áramdíj jön le belőle (illetve még jól jöhet a nyári kánikulában, hogy 30-40%-al alacsonyabb ventifordulaton is ~20 fokkal hidegebbek a kártyák, mikor ezt számolják).
Összehasonlításképp, ha scrypt coin-ok közt ugrálgatnék, most lenne mondjuk maximum 0.02 BTC/nap.
Azért írtam erről ilyen beszámolót, mert eléggé kiszámíthatatlan coin. A difficulty mellett még a block reward is folyamatosan skálázódik, tehát pontosabbat csak akkor tud róla mondani az ember, ha már túl van jó néhány óra bányászaton.
-
Zizi123
senior tag
Lassan nagyon kellene valamit kezdenem a Vircurex-en ragadt BTC-vel.
Az sem teljesen vilagos, hogy ha vennek barmit a befagyasztando coinokon kivul, akkor azt engedi-e kimenteni.
De ha engedi, akkor szerintetek miben mentsem ki, mert hirtelen nincs olyan coin, amin kapasbol ne buknek 30%-ot.
Otlet? -
BRIKLY
veterán
Sziasztok.
Hmm,1-2 hete tudtam meg,hogy létezik ez a bányászás dolog,azóta mikor volt egy kis időm olvasgattam róla,és gondolkodtam,hogy érdemes-e lenne befogni valamire a kis 7770-et,ha más nem akkor,mikor egyébként is megy a gép,de a kártya nincs kihasználva.. Nem is az lenne a cél,hogy + pénzt keressek vele,inkább csak hogy kicsit melegítene a szobában (igaz 80W nagy nulla), meg esetleg egy picit visszanyerni a villanyszámlából..
Látom,hogy elég gáz most a helyzet,de mit gondoltok,nagy hülyeség lenne ezzel valamit is kezdenem? -
csaba951
veterán
Szerintem csak az agyad húzzák!
Egyébként ha ezek ellenére még mindig vásárolni akarsz, akkor úgy emlékszem kicsiii fórumtársnak van most egy eladó komplett bányász farmja, gyönyörű, vízhűtéses VGA-kal. Szerintem ha nagyon kéred, akkor még a fa állványt is odaadja neked!
A farmról találsz videó linket itt a fórumban.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Elbandi #15805 üzenetére
Yay...szakadok rajtatok
@mzs2: már sokan leírták a véleményüket, hát én is leírom:
Ha még nem vetted meg a cuccokat, akkor ne is tedd...
A jövedelemmel kapcsolatban: 1. nagyon rosszul számoltál, még az áramot is! 2. a többiek által írt adatok a helyesek.
Igazából csak ismételni tudom a többi kollégát, ha nem változik jó irányba drasztikusan a helyzet, akkor csak vegetálni lehet...arra szinte esély sincs, hogy a befektetett pénzed belátható időn belül visszahozza a rendszer.Amúgy, ahogy olvasom eléggé eltökélt vagy, így kb. hiába beszélünk itt - csak később majd ne 'sírj', hogy sz@r ez az egész
-
Elbandi
aktív tag
szerintem vagjal be nyugodtan
itt mar mindenki a bahamakrol irogat mert annyit termelnek a gepek, es mivel kozvetlenul pasktol kapjuk az aramot igy az ingye van, az is bevetelt noveli.
sot direct kapcsolatban allunk az amdvel, hetente hoz egy kamionnyi vgat, hogy tudjunk banyaszni meg-meg.oh wait...
-
Zizi123
senior tag
válasz
csaba951 #15799 üzenetére
"SZVSZ: most csak akkor érdemes belevágni, ha már egyébként is megvan minden ami kell hozzá (pl. játék miatt) ÉS nem te fizeted a villanyszámlát!
"
Ja, igazabol nem akertem meg 1x atszerkezteni a hozzaszolasomat, hogy ezt is javitsam
En a sajat esetemet tudom felhozni:
En probakeppen 1db 6950 (unlock Shader) kartyaval kezdtem neki 2 hete, amit a cegnel levo PC-mbe raktam bele, igy nem kell villanyszamlat fizetnem.A kiadasom tehat csak 33eFt volt, mert az osses tobbi adott volt a banyaszashoz.
Kicsit tobb mint 2 het alatt a legtobbet a cleverrel banyasztattam, mert a kilengeseim (EmotiCoin, DogeCoin, SpainCoin, Waffle multi) sokkal gyengebben muzsikaltak, mint a clever. A gep megy napi 24 oraban 420-450kHs-el I16-I18 intensity-vel (Dolgozni alig tudok rajta, ugy fogja a gepet)
Igy hozott kb 16-17eurot. (cca 5000-5500Ft-ot). Tehat igy is 3 honap kellene valtozatlan korulmenyek kozott hogy visszajojjon csak a kartyanak az ara!!!!Ha a gepet is vissza kellene, hogy termeljem, akkor az kb +2x ennyi ido minimum. Ha pedig a villanyszamlat kellene fizetnem, akkor SOHA nem jon vissza.
Arrol persze mar nem is akarok beszelni, hogy az elmult 2 hetben is annyit ment le az arfolyam, hogy 2 hete meg a cleveren 0,007-0,008BTC per 1 MH/s volt a fizetseg, ma mar csak 0.00461!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Sony WF-1000XM4 - ezúttal koppan az áll
- Politika
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Max
- Sorozatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest