Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Az Enterprise verziót töltsd le, csak ne a hivatalos trial, hanem a "másik" verziót (mehet rögtön 8.1 és szabad frissíteni). Csak annyi a hátrány, hogy egy idő után megjelenik egy vízjel a sarokban, hogy szertné ha aktiválnák. De lényegében kb. ennyit veszel észre, nem fog leállni.
-
t72killer
titán
Egy fél-legális kérdés: származik valami hátrányom belőle, ha aktiválatlan win8-at használok bányászatra? (van-e vmilyen folyamat, ami nem működik rendesen, időnként újraindul, stb) Nem kell hosszú hónapokig mennie, 1 hónap elteltével újrahúzhatom a rendszert, ha kell...
-
ati012
őstag
Mi általánon vagyunk, tehát fix havidíj.
A szolgáltatót majd elküldöm jól a picsába, hogy ratyi a mérő. Hogy lehetne máááá ekkora túlforgalmazásunk? Mit gondolnak maguk 3 porszívót járatunk egésznap?
Egy próbát megér, ha dacoskodnak meg kifizetem.
-
Zizi123
senior tag
Hat igen a nagy dilemma, hogy mi lenne eletkepes, es mi jovedelmezo.
Ha eletkepes lenne a coin (mert nincs 300 fele), akkor nem lenne jövedelmezo a banyaszat, mert annyian csinalnak, hogy kis embereknek nem erne meg.
Jelen pillanatban a banyaszat nem azert eri meg, mert megfizetik a munkadat, hanem azert, mert vannak spekulansok. Senki nem azert gyujti a coint, mert hisz az eszmeben, hanem a viszonylagosan konnyu penzszerzesi lehetoseget latja benne. (ilyenkor is beigazolodik az az alaptetel, hogy ha ilyen konnyu penzhez jutni, akkor miert nem ezt csinalja mindenki. Hat mostmar csinalja).
Igazabol azert lassuk be, hogy ebbe a rendszerbe senki nem fog penzt rakni az ideologia kedveert, itt csak spekulacios jelleggel berakott penz van. Ha viszont sokszor beeg a spekulans, akkor kiveszi a maradek penzecskejet, es rahagyja. Szerintem ez megy most.
-
Dexar007
veterán
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
En ilyenkor mindig be szoktam nyogni,hogy a btc arfolyama is kb fel eves csuszasban van a nehezsegi szinttel szemben.
-
-
gyuszaa
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
0,026-27 körül váltani kellett volna hétvégén már annak, aki akart.
Most 0.029, lehet spekulálni a további emelkedésre még, a holnapi huobi-n való bevezetés miatt.
(#15480) Zizi123
Én márpedig halmozok, de nem azért, mert a sarki boltban akarok vele fizetni. Hosszabb távban gondolkodom.
Nem kell eltemetni a 600 dolláros áron. -
LTC diff növekedés várható megint, nem is kevés... Ma eléggé megugrott az LTC/BTC arány.. Ahogy korábban is mondták utólag követi le az árfolyam, akkor lehet érdemes lenne a BTC-t LTC-re váltani vagy rosszul gondolom?
-
deadwing
addikt
Hitleres coinos videókat keresek magyar felirattal, mint pl ez. Volt itt az oldalon is kint egy, de nem találom...
-
válasz
Zizi123
üzenetére
Ezzel az észrevétellel szerintem csak egy gond van. Azt a pár coint, amit emlegetsz, hogy egészséges lenne, már nem éri meg bányászni a magas diff miatt, mert nincs rajta semmi haszon. Tehát ezzel sem lennél előrébb, beborulna az egész. Az biztos, hogy jelenleg nem sok új tőke áramlik a rendszerbe, mindenki próbál spekulálni a meglévő coinokkal, hátha egy kis többlethaszonra tesz szert. Van aki nyer, van aki bukik..
Te pl bányásznál VGA-val BTC-t most, vagy fektetnél bele jó néhány ezer dollárt ASIC gépekbe, amiknek a megtérülési ideje cirka 1-2 év diff emelkedés nélkül?! Szerintem nem!
Vagy ha igen, te vagy a jó
-
Zizi123
senior tag
válasz
janos666
üzenetére
Jelen pillanatban a Mintpal-on 300+ uj coin-ra lehet szavazni, hogy felkeruljon a rendszerbe.
Nyilvan valospenzt nem sokan szeretnenek belerakni, hogy majd bevasarolnak 1 adott coin-bol, mert az lesz a tuti, es kesobb meggazdagodnak belole, tehat a komplett coin-os fiktiv vilagban egyre tobb coin-kozott fog az egysegnyi mennyisegu penzt eloszlani.
Nyilvan az a likvid toke, ami forog is meg kevesebb, mert hat egyre tobben beleragadnak 1 pozicioba, mert bevasaroltak valamelyik coin-bol, es nem tudnak tole megszabadulni, mert mar a kutya nem veszi. (esetleg nagy bukoval nem akarja eladni, es ul a pozicioban).Tehat szerintem itt az lenne a megoldas, es az forditana meg a trendet, ha maradna kb 5-10 coin, es nem vinne pl a mintpal fel heti 2 ujat. Mert hat miert fektetnenek az ujba friss toket az emberek? (mit tud meg igerni barmelyik is, amivel uberelni tudja a masikat, es meggyozi a befektetoket.... semmit).
Gondolom, hogy itt mindenki azert csinalja, mert penzt szeretne kivenni belole, nem azert, hogy neki elobb utobb sok BTC-ja legyen, es hisz abban, hogy a kozeljovoben abbol fog tudni bevasarolni a TESCO-ban.
Gondolom, hogy nagyon keves olyan ember van, aki az eszmeben hisz, es azert elteti a VGA gyartokat, es az aramszolgaltatokat honapokon, eveken keresztul, hogy majd a kozeljovoben BTC-vel tudjon fizetni.Jo lenne, ha beindulna 1 tisztulasi folyamat, es leredukalodna a coin-ok mennyisege 1 egeszseges mennyisegre. (lenne europanak, USA-nak, a kinaiaknak, meg meg max 1-2, oszt ennyi).
Esetleg ennyi megtudna elni.Mivel en meg csak 1 hete kezdtem el foglalkozni ezzel az egesz coin-osdival, igy persze nincs nagy ralatasom a dolgokra, es valoszinuleg teljesen rosszul latom a dolgokat.
-
TooCool
aktív tag
Kíváncsi vagyok a 19.-i kínai kereskedés kezdet a BTC-re lesz-e hatással.
-
vhogy nem érzem a BTC árfolyamának még a szikrányi növekedését sem, hetek óta 450 ojró, nem akar feljebb menni... kár érte
-
janos666
nagyúr
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Ez a BTC2 most nagyon jó példa, mert jelenleg 0.00009250 a legjobb vételi ajánlat, de kerekítsük 10^-5 értékre. A szép időkben úgy lehetett durván besaccolni egy-egy új coin árát, hogy a BTC 21M darabszámát leosztottad az új coin maximális darabszámával és beszoroztad 10^-4 értékkel. Így jött ki annak idején a CAT induló ára is ~0.001-re, ami szintén 1:1 BTC scrypt volt, mint ez a BTC2. Aztán ekörül az érték körül mozgott, néha akár a dupláján, néha a felén, nagy ritkán még ebből a sávból is kikacsintgatva bármely irányba, és többnyire monoton csökkenő trendvonal mentén, de legalább ebben a 10^-4 nagyságrendben, ami most 10^-5 lett. Vagy is mondhatnánk, hogy tizedére csökkent az érdeklődés a tucatszar coin-ok iránt, ami egyáltalán nem meglepő, miután a BTC-ben is megingott egy kicsit a bizalom, a szarcoinok száma pedig talán egy nagyságrendnyit is nőtt idén.
-
GG888
senior tag
Elpida ramos r9 290 DCU2 (sima) kártyához tud valaki valami tuti biost?
820at megy most. -
janos666
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
Én ezt akkor valamiért észre sem vettem (ezek szerint sikerült mindig valami jót bányászgatni), most viszont az utóbbi két hétben semmi mást nem csináltam, csak egy-két napon át bányásztam ezt-azt (valami friss cuccot, legtöbbször rögtön a rajttól), amit beraktam eladni jó drágán (először annyiért, mint ha még mindig arany élet lenne, aztán lentebbtoltam addig, hogy a korábbi multipool szint meglegyen belőle, de ezek szerint az is sok) a sokadik nevenincs váltón (már jegyzetelnem kell őket), és ha most ránézek, akkor kivétel nélkül csak esik az áruk, lassan szó szerint a nullára (némelyik már annyit esett, hogy nincs is kinek, vagy legalább is értelme pánikolva eladni 0.00x BTC-ért és 0.000x fee-ért átutalni Kraken-re és ott beváltani pár EUR-ra, többet ér ott felejteni, hátha egyszer...).
Kivéve azt a kb. két napnyi cex.io-s LTC termést, de abból sem sok élvezett 1.25x-től magasabb szorzót. Most ki is álltam onnan, mert úgy láttam lassan az 1.25x is elfogyhat. Átmentem inkább GENESIS coin-t túrni, de elszúrtam és órákon át csak HW error-t bányásztam (vetcoin klón, és elfelejtettem a gpu_alloc_percent export-os .sh file-al indítani -> nem tudom miért ilyen nyomorékok ezek az új cgminer fork-os is, hogy nem 100% az alapértelmezésük, és akkor kelljen valamit megadni, ha kevesebbet akarsz).

-
Dexar007
veterán
Mi ez a negativ hangulat? Januar kozepen is volt mar hasonlo,igaz akkor legalabb a btc magas aron ment.
-
Geller72
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
"Tegye fel a kezét aki most ennyit ki tud ugrasztani a zsebéből!"
-Nem ez a lényeg, hogy tud e, vagy nem. Hanem hogy semmi értelme. Sem ennek, sem másnak se nagyon.. -
Dexar007
veterán
Mesterlovesz van most valami ertelmes shitcoin?

-
Mesterlovesz
aktív tag
Ez tényleg szép és jó, csak minimum egy 10-es csomagot kellene venni belőle, hogy legalább egy alap sebesség meglegyen és ez is 500ezer Ft feletti beruházást jelentene. Tegye fel a kezét aki most ennyit ki tud ugrasztani a zsebéből!
Aki már megvette a videókártyás rendszert az egy darabig ennél is fog maradni. Aki meg most kezdi az elgondolkozhat ezen, de a 3,5 Mhs az 0,735 BTC/hó, vagyis 103ezer Ft. Tehát több mint 5 hónap a megtérülés. És ha 0-án van az ember és befuccsol az egész akkor csak lehet pislogni nagyokat, míg egy rakat hardverből azért lehet még egy kis pénzt is csinálni, tehát nem 0 a vége hanem pozitív.Ez akkor lenne nagy biznisz, ha nem 350Khs lenne 1 nek a sebessége, hanem 1 Mhs vagy 100 dollár lenne ennek a mostaninak a darabára.
-
GIJoe
addikt
Már a coinwarson is kinn az asic reklámja...

-
Litecoin multipool létezik, tudtok? Tehát nap végén LTC-be vált?
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Hali!
Szeretnék segítséget kérni azoktól, akik MSI R9 280X-el bányásznak (visszaolvasva vagytok egy páran). Kérném szépen, hogy akik V277-053 -as verziójú kártytát birtokolnak keressenek már meg privátban.
Illetve olyan is tud segíteni akinek ugyancsak 280X kártyája van Ref. nyákkal. Köszönöm! -
Cathfaern
nagyúr
TIPS-re láttok esélyt, hogy megugrik még valaha? Egyáltalán mitől ugrott meg február vége fele?
-
echo001
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
udv
bocsi de a szakzsargont nem vagom, milyen erme lesz es hol ?elore is koszi
-
GIJoe
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
ha a 0.00596 BTC/day per MH/s jó, akkor jó
-
Dexar007
veterán
Szoval most mar meg a clever jo?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dexar007
veterán
10 alatti spanyolcoint csinaltam 24 ora alatt 6mh-val,ami egeszen pontosan 0.0033 btc jelenleg. Vagyis baromira azon a szinten van mintha csak kutyaztam volna,sot talan rosszabb is,mert a kutyanal legalabb normalis,stabil poolok is vannak,itt pedig 2-3 oran keresztul semmit sem termelt a gep.
-
sztanko14
csendes tag
Próbált már valaki YAcoin-t bányászni. elvben nagyon jó, cpu mining coin. coinwarz szerint 20khash-re 270 dollár a nyereség. de nem tudom beállítani a miner-t így phenom II 955-be vel csak 0,30khash

Valaki próbálkozott már cpu miningal? miket kell ehhez beállítani hogy jó legyen?:S -
GG888
senior tag
Jól kezdődik a nap cleveren

March 17, 2014 partial results after 6 hours: 0.00810 BTC/day per MH/s (150% LTC)
-
bootforce
csendes tag
válasz
deadwing
üzenetére
Még esetleg megpróbálhatod valami nem scrypt alapú coin bányászását, pl.: btc; blc mert ezzekkel sokkal kevésbé terhelődik a vram. Ha továbbra is kattog akkor a vram kizárható mint hibaforrás és a gpu és vrm körül kell keresgélni. Ha abbamarad a kattogás akkor lehet vram, de mivel kevesebb áramot vesz fel így a kártya lehet vrm is.
-
Geller72
veterán
..nagyon úgy néz ki, hogy ismét vége a jó világnak. 2 hete nem mennek a gépek. Mert minek?..
Ez az árfolyam nulla. Csak a "kóterosoknak" éri meg, ingyen árammal. -
Dexar007
veterán
En most itt vagyok.: [link] Probalta esetleg valaki?
-
pappkarcsi
senior tag
érdekesség csak:
cex.io-n "vettem" 3.6GHS-t és fel óra alatt csak block rewardból! BTC: 0.00002547-m lett. emelett 3 óra óta 0.2 LTC-m és egykét "sallang" is termelődött..
NMC: 0.00033552, IXC: 0.00287523, DVC: 0.10378373
mod:
dvc-t és ixc-t sajnos nem tudtam btc-re váltani, de ha minden órában átváltanék mindent GHS-re egész szépen lehetne ezzel is keresni, úgy hogy áramot és "agyat" nem igényel..kicsiii: http://bash.hu/14617
-
kicsiii
tag
Tudom, hogy már volt róla szó, de picit szétszórva.
Új coinok kiválasztása...
Én az elműlt napokban az alábbi koinokat próbáltam.
CHE, SPA, HORSE.
Ebből a SPA ami bejött. A CHE még nem eladható, mert mindenki csak eladni akar. HORSE t sem veszi senki.
Egyenlőre... ( Reméljük nem így lesz)
Ki hogy választja ki , hogy minek, kinek ad lehetőséget, vagy bizalmat.
Én azt nézem, hogy van e weboldala, és hogy az esetleg igényes e. Twitteren mennyire nyomják az infókat. ( Tehát foglalkoznak e a coin pumpálásával ) Van e váltója, és van a vételi oldal is, vagy csak eladás)
Eddig ezeknek mind volt váltója, de csak a SPA volt eladható.)
Ez az én oldalam.
Azoknak a tapasztalata érdekelne, akik hasonlóan vadásznak, és mi alapján választanak.
Szerintem, és gondolom, hogy azokkal lehet a legjobban nyerni, amikor még megjelennek, és nincs is váltó. És ha esetleg lesz, akkor jól el lehetne adni. De én eddig nem mertem belenyúlni váltó nélküli coinba.
Ki hogy választja ki? Mi az amitől van rá lehetőség? A coin neve? Ha jól cseng, vagy lehet valamihez kötni a nevet és emiatt vagy szimpatikus vagy nem.
Pl ott az MTGOXcoin
Szerintem most sokan utálják... ezért nem merem bányászni, mert lehet semmi nem lesz belőle.
Vagy most láttam ezt
Jó példa
GAY
Ha én homoszexuális lennék, akkor a kurva élet, hogy ezt bányásznám.. Már azért is
És ha ebbe belegondolok, akkor lehet , hogy elég kelendő lesz. Ez csak egy példa volt. Ezért kérdezném, hogy ki mit és hogy választ. Ha nem túl indiszkrét a kérdés... -
Dexar007
veterán
Az ilyen kisebb coinok altalaban meddig elnek?
-
kicsiii
tag
Igen, veszik egyből. a múlt éjszaka kezdett el így felmenni. előtte nagyon alacsony volt. kb 0.01 / mh. De ma reggel majdnem megállt a szívem, amikor láttam, hogy kilőtt. Mivel az elején 24 SPA / MH volt, és most 6 SPA / MH. És azért nem vártam eddig
Eladtam vagy 150 et még az elején, hogy nehogy rámragadjon.... Erre tesség. Keményet szakítottam volna, ha nyugodt maradok
-
Dexar007
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
En is akarok.Mikor indul a poolod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kicsiii
tag
Van most egy jó Coin. SPA
https://cryptocointalk.com/topic/7993-spaincoin-spa-information/
Veressétek neki amíg lehet. 3 napja cibálom neki, és eléggé megugrott. jelenleg 0.03 BTC hoz 1 MHra.
-
deadwing
addikt
Mi van már a coinwarzon te anyaúristen... Mik ezek a számok?

-
Zizi123
senior tag
-
szmissz
senior tag
5162 difficulty...
-
echo001
aktív tag
udv
valaki mar probalkozott ezzel ? cgminer-3.7.2-kalroth-20140304
azert kerdezem mert valamilyen oknal fogva, a melohelyemen levo gep i 19 bealitassal hetvegen 36-48 ora kozott leall. Kozli a win hogy a sgminer mukodese leallt, het kozben mikor melo van i 12 17 elmegyek 19 19
es semmi baja.otletek?
udv
-
Agyalok a Gridseeden már én is egy hete, de nagyon sokára térülne meg.
Viszont lehet járatni végtelenségig, mert az áramfogyasztása nagyon alacsony. De akkor is kockázatos ebben tartani a pénzem. Ráadásul ez tényleg kuka, amikor vége.
Ma láttam már 175 dolláros groupbuyt bitcointalkon. Szóval esik az ára. Nekem az a véleményem, hogyha 1-2 héten belül leesne 120 usd környékére, akkor érdemes lehet. -
somogyipeti
csendes tag
Sziasztok!
multipool.us-en, a workerek felvételénél a "Share Diff*" beállításnak van valami értelme? Ti milyen értéket adtok meg oda?
-
lbalu
csendes tag
TIPS-et agyonütik.
Cryptsyn 1,6 milliárdot dobtak piacra. Árfolyam me zutty le. -
Zlcsi
senior tag
lesz valami mester pooljából ?

-
Jedii
csendes tag
2 napja nem megy a gép!
Jött 0,012 kifizetés middlén
meg az unexem is nőtt!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmgyűjtés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)