Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
siemenss65
tag
Urak, a riser kábelek alaplap felőli csatlakozójának kötött ez a paramétere? A szokásosnál alacsonyabb profilú kéne.

-
Zizi123
senior tag
1.1MHs-re:
Last 24h Profits 0.00706688 BTCOrgazmus kozeli allapot.

-
somogyipeti
csendes tag
válasz
Reggie0
üzenetére
Igen, én is néztem az időpontot, hogy hajnal kettőkor kinek van erre ideje

Továbbra sem értek egyet vele, miért van a szakmai topic akkor? Csináltunk egy coint, ami ráadásul magyar, kíváncsi vagyok a véleményekre, ötletekre.
Senkitől nem kértem, hogy bányássza, vásároljon belőle, szimplán a szakmai segítségekre, tanácsokra voltam kíváncsi.
Ennyit erről a topicról is, de amikor szarrá van offolva, azt meg nem törli senki.
-
Reggie0
félisten
válasz
somogyipeti
üzenetére
Hajnali 2-kor vagy faradtak az emberek vagy pialnak

-
Csabipici
aktív tag
Sziasztok!
GHash.IO MULTI -n bányászik még valaki ?
Nekem az elmúlt napon (tegnapi web karbantartásuk óta) nincs kifizetés...
Van akinél megy rendesen?
-
somogyipeti
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Kedves radi8tor1!
Légyszives áruld már el nekem, mi volt a hozzászólásaimban a hirdetés???
Szakmai topicba szóltam hozzá és kértem a véleményeket, ötleteket a coinunkkal kapcsolatban. Senkit nem buzdítottam arra, hogy vásároljon, nem akartam eladni semmit, csak az ötleteket vártam, szintén szakmabeliektől.
Véleményed szerint ez hirdetésnek minősül?
No comment.... Nem értem, neked mi fájt a hozzászólásomban.
-
gyuszaa
őstag
BigVern @cryptsy 6 min
Trading paused to perform some maintenance. Will resume shortly.Kilőtt open order meg sehol.

-
janos666
nagyúr
Cryptsy-vel mi lett?
Teljesen lehetetlen LTC-t venni BTC-ért.
Tele van ragadva a Sell Order lista fantom tételekkel. Rálicitáltam minden más Buy Order-re és már vagy 10 perce ott vagyok a lista csúcsán. Senki nem akar/tud nekem eladni ennyiért (beragadt Sell Order bőven lenne, amiből futná) és nem is akar fölém licitálni senki a vásárlással.
És ott is van beragadt tétel, amit LTC-ből szerettem volna venni (ott csak egy-két tétel ragadt be és épp ezért volt egy tetszetős rés az árban). -
radi8tor
MODERÁTOR
A fórum nem hirdetőfelület!
-
Twom4000
csendes tag
OFF
Ha valaki bővíteni szeretné meglévő bányász gépparkját olvassa el az aláírásom és PM .... (hardveraprón is kint van)ON
Kezdem úgy érezni, hogy a sok coin, meg a több féle algo pont az ellenkező hatást érte el mint amit szerettek volna. Egyszerűen szétszabdalták a piacot millió részre, és mindenki csak vár, hátha az Ő kicci kis altcoinját felpumpálják..... Azt aki benne volt az mosolyog, aki meg mást bányászott az meg sír. Tiszta tőzsde hangulat. Pont az eredeti ötlet veszett el, hogy ténylegesen fizetésre használjuk a coinokat. Amíg ez nem történik meg, szerintem, addig szép lassan megy lefelé az egész piac.....
-
Geller72
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Egy kicsit benézted nem?...
..csak egy ezressel korábban kérdezte..
..még egy hónapja sincs.. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
adi mester
üzenetére
Szia, már többször tárgyaltuk itt, hogy minden bányászat előtt meg kell nézni, hogy a pool mekkora sebességgel dolgozik a teljes net sebességhez képest, ha a pool nagyon kicsi akkor szinte alig talál blokkot, ezért érdemes inkább egy nagyobb poolhoz csatlakozni, ott akár percenként is van kifizetést...
-
Zizi123
senior tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Jaaaa. Bocsi.
En is azert kerdeztem, hogy "mi alapjan ugralnak" az emberek, mert az alapjan, hogy az utolso 24 oraban hogy szerepelt, azalapjan nagyon lutri...
-
Dexar007
veterán
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Szoval akkor megint inditsuk be a turbinakat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
RAMBÓ: En meg majdnem 1 milla kutyan ulok,remelem meg valamikor lesz valami erteke,ha nem akkor ezt bebuktam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuszaa
őstag
Akkor mehet a hivatalos amd cleanup utility.
Most nézem, hogy frissítették, így win 8-at is támogat már. -
Zizi123
senior tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Mint benne van a neveben "Last 24h Profits".
Az utolso 24 orat osszeadja, es kesz. Vagy mit nem ertesz, hogy hogy szamolja?Nap vegere? Milyen napvegere? 0-24 oraig megy, tehat nincs nap vege. Utolso 24 ora van.
Vagy nem ertem a problemat.
-
beleszaladtam egy problémába:
gépben kártyát cseréltem, leszedtem drivert, kártya csere, driver fel, de nem ismeri fel.
eszközkezelőben szabványos VGA-nak írja, de semmi több.
Visszacseréltem, most már a régire is ezt írja.
Új windows lesz?! -
pappkarcsi
senior tag
Nem tudom mi lehet cleveren, de lehet utána kellene olvasni, de annyi biztos, hogy egyelore ez a nap már igen szépen alakul náluk:
April 16, 2014 partial results after 10 hours: 0.00567 BTC/day per MH/sEz 370€-val számolva ~650Ft/MH/nap bevételt jelent, ami ismét okot adhat egyeseknek a gépek visszakapcsolására : )
bitcointalkon nem írnak semmit ezzel kapcsolatban, de látszik a statban is hogy váltás.
-
Janou
őstag
Ha már így mindenki rákérdez Coinfu-n nyomja valaki?
-
Geller72
veterán
Middlézik még vki?

-
Zizi123
senior tag
A cleverrel minden rendben van?
Nekem 14 oraja nem gyult semmi a "Ready For Payout"-ba.
Minden meg mindig a "Unexchanged"-ben van. Ez normalis? -
janos666
nagyúr
válasz
gyuszaa
üzenetére
Ezért érdekes most ez a magoldás, mert nem kell hozzá megbízni a mixer szolgáltatóban. Illetve a felhasználó csak a szokásos txfee nagyságrendű összeget fizeti, a mixer node-ok a block reward-ból fizeti a hálózat.
Szóval mondhatjuk, hogy "minden eddiginél (
)" biztonságosabb, olcsóbb és kényelmesebb megoldás. -
asaca
tag
Ufo coin-rol mit tudtok? 1 árva 7950 mit tudna?
-
Reggie0
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Igen, ezt irtam en is.
-
-
Dexar007
veterán
Mar zuhanunk!Mindenki nyugodjon le a
pcsaba!
-
-
törölt tag
Ma "tiltották" be kínában a BTC használatát.. erre nem hogy le, felfelé ment/megy
tényleg igaz, ha el akarsz valamit terjeszteni, csak tiltsd be

-
Reggie0
félisten
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Azert irtam, hogy altalaban, szoval ez nem santit.
(#16740) Mesterlovesz: USAban pont most volt 15-en a deadline, de egesz evben van mit szarakodni, juniusbna peldaul a kulfoldi szamlakat kell bevallaniuk, szoval mindig van valami, ezen felul ott van az EU, Kina, stb., ugyhogy ehhez kotni nincs sok ertelme. A BTC erteket a drogbiznisz sem dobta meg 10k-ig, pedig akkor kevesebb btc volt kibanyaszva, mint most. Bar almodozni en is szeretek

-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
TooCool
üzenetére
Hát igen, mindenféle fejtegetés, gondolatmenet belefér most ebbe az emelkedés megmagyarázásba. Ennek ellenére én továbbra is azt gondolom, hogy augusztusra vagy utána hatalmas emelkedésbe fog kezdeni a BTC, simán meglesz akár a 10000 USD is. Nem véletlenül mondtam, hogy érdemes gyűjteni, amennyit csak tudtok.
A szkeptikusok meg nézzenek csak rá az árra. Még egy dolog, ami általában árfolyam fordító szokott lenni, az a májusi időszak (adózás után), mivel már április közepe van és a BTC elég ramatyul teljesít, ezért inkább a májusi növekedés a valószínűbb mintsem, hogy tovább essen.
Persze itt is elmondhatjuk, hogy csak az idő az ami eldönti, hogy kinek volt igaza. De lássuk be, hogy akárhogyan is spekulálunk, amíg a felső 100 legnagyobb BTC számla nem kezd el kiürülni, addig SEMMI esély nincs arra, hogy a BTC elértéktelenedik!
UFF!
-
Geller72
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
Valószínűleg most éppen azért emelkedik az árfolyam, mert marhára megnőtt a kereslet. 4-6-szorosára emelkedett a napi XBT VÉTEL mennyisége. És én úgy gondolom, hogy nem véletlenül kezdtek el ilyen nagy volumenben vásárolni BTC-t, ha 2 hét múlva 20%-ot zuhanna. Bár az ilyen rövid távú esés még simán belefér, ha azt egy sokkal nagyobb emelkedés követi. (Később, akár sokkal később.)
-
TooCool
aktív tag
370 euró...
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Milyen oldalakon adtok vesztek coinokat?
Primecoint (XPM) ismeri valaki?
-
janos666
nagyúr
válasz
almafa42
üzenetére
A DarkCoin árában szerintem már benne van egy ideje az, hogy többen be akarnak vásárolni n*1000 DRK-t hó végéig (hogy elsők közt nyithassanak DarkSend masternode-ot), ezért is maradt tartós, miután legutóbb nyújtózkodott egy óvatosat az ár, ettől viszont nem megy még magasabbra (nem éri meg bármi áron felvásárolni).
A DarkSend bejelentése hozhat emelkedést, ráadásul valódit, nem csak lufipumpát (de szerintem az is kíséri majd, és ha annak vége, akkor is a maitól magasabb szinten állhat be).Ha abszolút pesszimisták vagyunk a BTC-vel szemben, és azt mondjuk, hogy ez csak a SilkRoad felhasználóknak és a spekulánsoknak kell, akkor a DarkCoin közepes távon hasonló, vagy akár nagyobb profitot adhat a mostani beruházóknak, mint a BlackCoin dobott ma azoknak, akik jókor vették és adták (persze ha BC-t vettünk volna és ma eladjuk, még mindig vehettünk volna akár még több DRK-t, de a BC roham sem volt biztos és akár a DRK-t is fújkálhatták volna helyette épp most, de szerintem ez volt az óvatosabb beruházás, mert ha pumpa nem jött, majd jön a DarkSend és amiatt akár pumpa is).
Persze bármelyik altcoin klónozhatja majd a DarkSend funkciót, de a Bitcoin 99.9% hogy nem fogja. Innentől pedig a DRK sokkal kényelmesebb azoknak, akik illegális/szürke dolgokra szeretnék használni a crypto-kat, és remélhetőleg a DRK-t találják majd meg először, nem egy klónját.
(Lehet, hogy elkezdtem olvasgatni a SilkRoad híreket, hogy van-e már véleményük a DRK-ról.
) -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Itt nem az a lényeg, hogy milyen értéke van, hanem, hogy mennyien tartják értékesnek. Figyeljük meg, hogy a hivatalos poolja folyamatosan nő, scrypt és asic bányászok is vannak rajta! És már nem 5000 hanem 8000 BTC a napi forgalma a Mintpal-on, de van Bittrex-en is és még pár másik kisebb váltón is!
Valamint a pool folyamatosan váltja az egyéb érméket BC-re, ezzel is hajtja folyamatosan felfelé az árat! Ha ez így marad egy ideig, akkor maga a pool forgalma elég lesz ahhoz, hogy egy normál, de folyamatos emelkedést biztosítson!
Persze azt is hozzá kell tenni, hogy össze is omolhat az egész, de aki nem akar kockáztatni, az ne vágjon bele.
-
n3zold3r
csendes tag
-
almafa42
aktív tag
Miután megtízszereződött az ára? Rövid távon ha még meg tudod lovagolni a hullámot, akkor talán, középtávon kvázi semmiképp, hosszabb távon meg ki tudja...
Én nem tenném. Azt sajnálom csak, hogy amikor BlackCoin és DarkCoin között vaciláltam pár hete, akkor az utóbbi mellett döntöttem.
-
n3zold3r
csendes tag
Érdekes, ez a BlackCoin. Bányászni már nemlehet, az "official" pool az egy multipool gyakorlatilag ami mindefélét bányászik és BC-t vesz majd oszt ki a tagoknak (ezzel is árat hajt fel).
Mintpalon a legutóbbi 24 órában több mint 5000 BTC volumen

Coinmarketcapon napi több helyet jön fel, nincs sokkal lemaradva a doge-hoz képest.
Azt sajnálom h elég későn vettem (2 napja) és akkor is csak 0.1btc-ért...
-
geomin
csendes tag
Szerintem se kell temetni a kriptopénzeket, inkább örüljünk, hogy időben beszálltunk (szerintem még mindig nem késő, csak most nem bányát érdemes nyitni, hanem bevásárolni, hosszú távra). Tavaly kb ilyenkor "soha nem látott magasságokba" ugrott az árfolyam (260$), aztán vissza is esett 100$ alá, és láss csodát, egy fél évre rá majd ötszöröződött a korábbi csúcs. Lehet most nem fél évnek kell eltelnie, hanem két hónapnak, vagy éppen két évnek, ki tudja ezt most megjósolni? Azt mindenképpen be kell látni (főleg nekünk, akik foglalkozunk a témával), hogy a bitcoin és társai egy teljesen új alapokon nyugvó, modern fizetési lehetőséget nyújtanak (a maguk előnyeivel és hátrányaival), aminek szerintem van jövője (kivéve, ha egy napkitörés lefújja az elektronikát a Földről pár évre
)
Mi, bányászok, úgy tűnik, hogy időnként hajlamosak vagyunk elfeletkezni arról, hogy még mindig nagyon kevesen tudnak a kriptopénzekről, és mindig lesznek olyanok, akik újonnan hallanak a coinokról, és fantáziát látnak a dologban, hiába a sok árfolyam lötyögés. A másik dolog, amiről néha megfeledkezünk, hogy nem a coinok vannak a bányászokért, hanem fordítva, szóval amíg van keresleti oldal, addig élni fognak a kriptopénzek. Meg persze az is számít, hogy mihez hasonlítjuk a jelenlegi árat, mert ha nem a novemberihez, hanem az egy évvel ezelőttihez (~150$), akkor még elég jól állunk, nem?
Szerintem fel a fejjel, és türelem
-
GG888
senior tag
Overlocker kollégával rendeltünk pár gridseedet, majd készítünk egy istenes dokumentációt a beüzemelésről, használatról, progikról és természetesen a voltmodról is. Ezt szeretnénk felajánlani a közösségnek (mondjuk 1.hszbe).
Vásárolható is lesz, minereu-nál is jobb áron akár, de ez nyilván nem az a fórum
-
Dexar007
veterán
Viszont azzal is erdemes lesz lassan szamolni,hogy egy egesz btc-hez csak ugy fognak tudni az emberek hozzajutni,ha fizetnek erte. Eddig ugye meg volt a lehetoseg,hogy az altcoinokat atvaltsd - most is megvan meg - de lassan eljon az az ido amikor xx kartyas rendszerek kellenek tobb honapon keresztul,hogy kitermelj magadnak 1 btc-t.
Ebbe pedig mar senki sem fog belevagni,ha egyszerubb kifizetni egyben az egeszet. -
válasz
ignorant
üzenetére
Igen csak azzal nem számolsz, hogy a "sok idióta" aki baromi sok pénz bukott... soha többet nem fog btct venni, s mindenkinek elmondja mennyit bukott vele és, hogy ez milyen hülyeség... -> Lásd például az arany vagy az OTP részvény értékét
... nagyon sok időnek kell eltelnie, hogy legyenek új arcok a piacon akik megint rákattannak ...Plusz a "koca" bányászok sem tesznek jót a piacnak, mert mindenki csak eladni akarja a BTC-t mert kell a pénz áramra vagy jobb ma 100 dollár mint holnap 1 sem alapon áll a BTC-Altcoin "érmékhez". Továbbá a sok altcoin között is megoszlik a "bent lévő" pénz így ez is gyengíti az értékét
-
ignorant
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
1100-1200 dollaros novemberi ar ota,folyamatosan esik,kisebb kilengesekkel.
nem egyszer volt ilyen. Sokkal durvabb esesek es hosszu stagnalasok is voltak.
En amugy nem bannam ha stagnalna vagy csokkenne az arfolyam, amit itt is meg lehet figyelni, a penzehes idiotak szama megsokszorozodik ha nagyobb ugrasok vannak felfele.
-
törölt tag
2016 végén viszont 10x -fog az akkori árfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PLC programozás
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..csak egy ezressel korábban kérdezte..
Még a chipset drivert is amd esetén.

)" biztonságosabb, olcsóbb és kényelmesebb megoldás.

)