Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gridseed ASIC érdekel valakit? Ha igen, PÜ!
-
Dexar007
veterán
válasz
ignorant
üzenetére
Csak itt most nem arrol van szo,hogy egy fogyatekos ujsagiro 30-40-50%-os eses utan ir egy cikket,hogy ,,meghalt a bitcoin". Az 1100-1200 dollaros novemberi ar ota,folyamatosan esik,kisebb kilengesekkel. Par hete meg arrol volt szo,hogy ,,ugy tunik,stabilan 500-600 dollar kornyekere allt be".Most mar ugy tunik stabilan 400 kornyekere,idovel pedig eljon az az idoszak amikor stabilan 100-150 dollar kornyeken lesz,ahol nagyon sokaig volt meg a novemberi ugrasa elott.Meghalni szerintem sosem fog,mivel kell a SilkRoad-os tarsasag miatt.

-
Dexar007
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Borsodban,26 eves nagypapak szomszedsagaban lehet..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyebkent ha ezt megnezed.: [link] lathatod,hogy szepen folyamatosan doglodik.
-
Zizi123
senior tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Legfeljebb kutyahazat, mert 1MHs-bol azert nem porognek a BTC-k

Bar, ha jol adna, akkor fejleszetnek is
-
Mesterlovesz
aktív tag
Úgy remélem, hogy így lesz igazam mindenben! Nem melldöngetni jöttem, de ugye látjátok, hogy a csütörtöki pánik csak porhintés volt és a BTC már megint 450 USD körül jár!?
Ebből is látszik, hogy egy kontroll alatt lévő piacon vagyunk, amit csak az ilyen pánik eladási hullám tud megzavarni, de ez is csak a gazdagok malmára hajtja a vizet.
És még mindig fenntartom, hogy gyűjtsétek a BTC-t, amennyit csak tudtok félretenni a szükséges kifizetni valók után, mert legkésőbb év végére akár még házat is vehettek rajta!! 8)
-
NagyVillany
tag
válasz
kicsiii
üzenetére
Jaja, nyomon követtem a bánya vízhűtésítésedet, respect!
Kár, hogy hanyatló ágban van (mostanában) ez a mineresdi. Nálam meg többek közt a corsair táp van vizessé moddolva lassan 10 éve, de őrizgetem még a saját készítésű vízblokkjaimat is p3-sdram korszakból ('90-es évek), amikor még nem voltak gyári és jóféle maszek megoldások.
Ez az 530 ezer ft vga amúgy sem bányára való, annyi pénzből kijön 12 db R9-270, amiknek ha darabja 500 kh ra be van lőve akkor az 6 mh -
kicsiii
tag
válasz
NagyVillany
üzenetére
Nah
mostmár eljutottam ehhez a hozzászóláshoz is
) beleszaladtam...
-
kicsiii
tag
válasz
NagyVillany
üzenetére
Wow! Komoly cucc! Tetszik! De az ára az borzalom. Vízhűtést magadnak sokkal jobb áron összepakolsz, ami akár 6-8 kártyát is elbír...
-
wlk
tag
2 db Gridseed USB miner keresi új gazdáját.
-
Zizi123
senior tag
Tortent valami, amirol nem tudok, hogy most hirtelen tobben is fejleszteni akarnak???

En inkabb azt latom, hogy ghash.io 26 ora alatt 0.003776BTC 1.1MHs-el. Ez rohadtul nem fenyes eredmeny.
Annal is inkabb nem ertem, mert tegnap a pl DOGE nagyon sokszor 0,005-0,006 kozott volt.
Pl olyat soha nem lattam, hogy 0,004 alatt legyen valami. Akkor hogy jon ki 0,003776 26 orara???????
Vazzzeee! -
mzs2
csendes tag
Szerintetek megéri venni Asic Scrypt minert? Ha igen, hol és melyik cégtől vásárolnátok?

-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
NagyVillany
üzenetére
Jó terv, kicsit még drága a kártya, 2 db 290x sokkal olcsóbb, még úgy is, ha te teszel rá vízhűtést. Egyébként meg egész jó ötlet, hogy már eleve vízhűtés van a kártyán, mindegyik gyártó szuperkártyájának ilyennek kellene lennie ezentúl!
-
NagyVillany
tag
Gondoltam összerakok egy olyan riget amihez évekig nem kell hozzányúlni, ERRE a videokarira gondoltam, kezdésnek 2db, de későbbiekben két alaplappal 2 x 5 db a cél. Helyből vízhűtéses, nyáron sem lehet vele gond.
-
bazsyka
tag
Sziasztok!
Darkcoinhoz hogy kell beállítani a bányász programot,mert nekem se az sgminer se a minerd nem indul el?! -
Elbandi
aktív tag
lecci ezeket a kepek beszurasat hanyagoljuk, a mobilnetnek nemtesz jot.

eleg csak a link a kepre. Ha meg erre jar egy mod, akkor lecci alakitsa at a meglevoket. -
Dexar007
veterán
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Ugyanilyenunk van, csak nem tesco tuningos,es feher.
-
TooCool
aktív tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Őőőőő, csak az alapkérdés nem az volt, hogy ki mivel jár, hanem hogy mit tettek össze a bányászok. .-)
-
ati012
őstag
Miről maradtam le? Mit temettek?

-
asaca
tag
Nem hagylak benneteket pityeregni.Jövök én is

-
bazsyka
tag
Sziasztok!
Vertcoinhoz melyik a legjobb pool? -
Csabipici
aktív tag
Akkor már én is egy kicsit !

-
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Nem témába vágó, de egy HSZ-t megér.

-
Dexar007
veterán
-
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Dízelt venné, traktort vennék

Természetesen benzin![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Corrado 1.8 8V TURBO (ex G60)
-
xuser
tag
véleményetek szerint a ghs.io hogy hoz a többi oldalhoz képest?
-
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Csak szimplán "more power".
Nem gyorsul a szekér rendesen, kevés az a 220lovas ménes![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
TooCool
üzenetére
Nekem csak faxa Gamer gépet hozott (maradt), meg kocsifelújítást. Kicserélem a kocsimon a turbot, mert hát kell(muszály a nagy T3 super 60-as turbó 360°-os támcsapággyal
). De ezt is a minerkedés miatt, mert itthon elment az áram a gépekről és a kártyák annyira túlmelegedtek, hogy még a turbo tengelyére is ráégett miattuk az olaj

-
Zizi123
senior tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Hat sajna ilyen nem valaszthato.
128, vagy 256? -
bazsyka
tag
Sziasztok!
ASIC usb miner 333MH/s sebességű eszközzel lehet valamilyen scrypt coint bányászni? -
Zizi123
senior tag
Mennyire erdemes allitani a "Worker Difficulty"-t a multinal? (1db 280X + 1db 6950 van a gepben). Most 16-on van alapban.
-
pappkarcsi
senior tag
Össze is esett a Kraken a 312es csúcsnál, megint.

-
pappkarcsi
senior tag
Én most beállítottam a teljes krakenen lévő euromat, hogy 260on vegyen btc-t, mert ezekkel a napi ingadozásokkal lehet keresni valamennyit... 260 -> 290 -> 280 -> 292

ghash multi stat. 24 óra alatt: 0.021 BTC 3.8MH/s-re csakis ezeket bányászva: LTC, DOGE, WDC, DGB. xlsx
-
Reggie0
félisten
Nahat en 7%-ot buktam az ejjel. Nem mertem ugy lefekudni h nem valtom be, mert ki tudja meddig zuhan, igy 269-ert eladtam, erre mire felkelek mar 290.
-
Petyus1
tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Én is december óta kattantam rá a témára, aztán jött a 3 kártyás vas beszerzés. Nem bántam meg, jót szórakoztunk

Mondjuk, hogy most reggel a Kraken befagyasztotta a kriptopénzeket (az nem is látszik az egyenlegben), az nem szép dolog.Update: már nincs befagyasztva, sőt elkezdték venni az LTC-t, és 6- ról már felment 7fél ojróra. Mozog ez.

-
de jó hogy nem szálltam bele ebben az ingoványba vagy futóhomokba... annyira labilis és megbízhatatlan lett ez január óat, hogy döbbenet. Aki még január eleje előtt adott el mindent, na az járt jól.
-
Geller72
veterán
Természetesen mindig akkor hasal még lejjebb a BTC/EUR, amikor sikerül 30%-al növelnem a "vagyonom". De még szerencsésnek mondhatom magam, amiért a javát 500 EUR felett kiutaltam magamnak.
. De azért bosszant, na.. 
-
HSM
félisten
válasz
TooCool
üzenetére
Nem értek egyet.Itt a hirtelen leállás nem okoz a normálisnál magasabb hőfokot, vagy hirtelen hőfokváltozást sem, ami kinyírhatná a karit. Ugyanakkor, ha silány a táp, akkor az ATX szabvány alá is eshet a feszültsége, mielőtt lekapcsolja magát, amit viszonyt valóban nem szeretnek a hardverek. Ugyanúgy nem szeretik, ha hirtelen visszajön, vagy nem megfelelő fesz jön. Szóval a tápon keresztül árthat, de önmagában normális, miőségi táppal nem szabadna baja legyen egy hirtelen áramtalanítástól.

-
AAntii
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Nagyon komoly ez a 250 eurós árfolyam, bezzeg a 660-as idők. Akinek bányászatból származó 1-nél nem több coinja van lehet jobban jár ha elfelejti a tárcáját és majd pár év múlva visszatér a dologra, hátha. Meglátják a keletiek reggel az árfolyamot még tovább taszítják majd egy kis panicsellóval:-)
-
törölt tag
maradt nekem is a doge.. 42-t néztem még, meg auroracoint de kicsi a volume.. egyedül DOGE-ba lehet 1 BTC felett kivenni.., 1.4X áron kell venni és még ezt sem egyből, még remélem hogy eladják.. de ez van.. még ez "éri meg" a legjobban jelenleg
-
janos666
nagyúr
-
törölt tag
Cryptorushon akinek beragadt hasonlóan, mint nekem a BTC-je hogyan szedte ki úgy, hogy a lehető legkevesebbet bukjon rajta?

-
Geller72
veterán
Szal tisztázzuk, ez olyan, mint a veszélyes hulladék. ÉN kapom a BTC-t, ha megoldom a problémát.
-
Geller72
veterán
Aki szabadulni akar az asszonytól, pls PM.
.. -
törölt tag
aki szabadulna bitcoinjaitól privizzen
-
ati012
őstag
Aki szabadulna a vastól privizhet.
-
kicsiii
tag
Hát sajnos már egy hónapja nagyon fejeltős a dolog
Én is felszámoltam a farm felét. Másik itt pihen, hátha a nyáron változik valami. Összeszedtem egy adag btc. Azt én is elteszem, és jól elmentem a kódokat. Aztán majd 10 év múlva ha olyan lesz a dolog, ahogy sokan és én is bízom benne. És akkor nagyon szép dolgok lesznek. Persze, ha ingyen lenne az áram, akkor veretném neki még mindig, de sajnos én nem tartozom azon szerencsések közé 
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Nyugalom a hosszú élet titka! Ma bejelentette több kínai váltó, hogy a kereskedelmi bankok (ahol a számláikat vezették) telefonon felkérték őket, hogy április 15-ig szüntessék meg a Bitcoinnal kapcsolatos számlamozgásokat, vagy befagyasztják a számlákat. Ennek folyományaként a bitcon átváltását helyi valutára megszüntették és csak altcoin-BTC váltással foglalkoznak. Tehát nem tudják FIAT-ra váltani náluk a pénzüket a BTC bányászok és kereskedők!
Ez a hír ami levitte az árat. Azonban minden csoda 3 napig tart, szerintem hétfőn már megint stabilan 450USD lesz a BTC ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Diablo IV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Creality Hi Combo
- Bose QuietComfort Ultra fejhallgató
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 7.Gen E-Sport Gamer - 16GB DDR4 - I5 7500 - GTX 1050Ti 4GB - 128GB SSD - 500GB HDD
- ASUS ROG Zephyrus G15 (2022) Ryzen 7 6800HS / RTX 3060 / 40 GB RAM / 1 TB SSD / QHD 165 Hz
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mostmár eljutottam ehhez a hozzászóláshoz is

mobilnettel alap..

...

1.8 20V Turbo

..