Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Zizi123 #15796 üzenetére
>A tobbiek leirtak mar a siralmas helyzetet, most csak akkor
>erdemes belevagni uj cuccokkal, ha nem te fizeted a villanyszamlat.SZVSZ: most csak akkor érdemes belevágni, ha már egyébként is megvan minden ami kell hozzá (pl. játék miatt) ÉS nem te fizeted a villanyszámlát!
#15797 mzs2
Ilyen alacsony teljesítménnyel meg se forduljon a fejedben az egyéni bányászás! Azok az idők már réges-régen elmúltak! SZVSZ ehhez most legalább 6-8 Gh/s scrypt teljesítmény kellene! De inkább 40-60 Gh/s.#15800 mzs2
Jelenleg semmi jele a javulásnak, és nem is várható. Egyébként a VGA bányászat már eleve kezd itt is halott lenni. Tömegesen jelennek meg az asic gépek a nagy bányász cégeknél, és mostanában már megkezdődött a magán embereknek való kiszállításuk is.Pro: kedvező teljesítmény/fogyasztás mutató
Kontra: igen drágán kaphatóak, már most erősen kétséges, hogy valaha is behozzák az árukat.
-
mzs2
csendes tag
WeMineAll -ról valakinek van véleménye?
-
Zizi123
senior tag
A "legyen annyi" nagyon nem mindegy, mert 1.5x annyi lesz a villanyszamlad, mint amivel szamoltal
A tobbiek leirtak mar a siralmas helyzetet, most csak akkor erdemes belevagni uj cuccokkal, ha nem te fizeted a villanyszamlat.
A multi alatt pl a http://www.clevermining.com -ot, vagy a http://wafflepool.com -ot tudom emliteni, ezek lenyege, hogy ők 1 bizonyos algoritmus szerint aligatjak helyetted, hogy a geped adott pillanatban mit banyasszon. Ez nagyon leegyszerusiti a dolgodat
A calculator-ra visszaterve. Hagyd is ra. Nem erdemes nezegetni, mert kb percenkent mas eredmenyt ad ki. (probald ki) Azok az ertekek, amiket azok kidobnak legfeljebb laboratoriumi korulmenyek kozott tudnanak letrejonni. Meg ha az osszes bolygo egyutt all!!!
-
GIJoe
addikt
. Az "ingyen árammal" bányászók akár tovább is kitarthatnak, csak kérdés, hogy érdemes-e?!
Ezen agyaltam az előbb hogy mennyire megbízhatóak a kalkulátorok, mert hogy
A Clever 1 MH/sre 0,00461 BTC
A sima BTC kalkulátor perdig 1 MH/s re 0.00762 BTCt adjól látom ?
Ha jó az eredmény, inkább direkt BTCre kéne átállni
-
-
csaba951
veterán
SZVSZ matekozd át még párszor, hogy a várható diff emelkedés mellett érdemes-e egyáltalán belevágnod az egészbe!!!
Ha kiszámoltad, hogy 1 hónap alatt keresel zz pénzt, akkor 12 hónap alatt zzx12 pénzed lesz, akkor el kell keserítselek, mert nem lesz!
Itt a fórumon -a jelenlegi körülményeket és várható trendeket figyelembe véve- nagyjából azon gondolkodunk, hogy már most kapcsoljuk le a gépeket vagy várjunk vele addig amíg még ki tudja termelni az áram költséget. Az "ingyen árammal" bányászók akár tovább is kitarthatnak, csak kérdés, hogy érdemes-e?!
Jelenleg egy hatalmas (legalább kétszeres) árfolyam emelkedésre lenne szükség a bányászat gazdaságos fenntartásához. Erre én semmi esélyt nem látok! Egyszerűen nem látni semmi olyat ami ilyen mennyiségű friss pénzt vonzana a rendszerbe, ami felhajtaná az árfolyamot. Persze messze még az év vége...
-
GG888
senior tag
Csak a legtöbb kalkulátor
Tegyük fel, hogy minden marad a jelenlegi szar helyzetben...
Cleveren (mert nem vagy mester, mint Mester, hogy levadászd a legjobb coinokat),
ma 0.0046BTC-t kapsz/MHs.
Az napi 0.011BTC.
Havi 0.33BTC.
Jelenlegi krakenes 420€/BTC áron ez 140€.
~43000HUF.
És ebből még nincs levonva az áram...napi 1200HUF esetén a fenti összegből vonj le ~36e-t.De reméljük nem lesz sokáig ilyen siralmas az árfolyam.
-
Zizi123
senior tag
Siman 250W-ot eszik a 280X.
http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-r9-270x-r7-260x,3635-18.html
vagy http://www.youtube.com/watch?v=DUvUmo8dBmUTehat siman szamolhatsz 1200W-al. Igy pedig minimum 1500W tap kell, ami testverek kozott is amit szamoltal, ahhoz kepest +40eFt.
-
Zizi123
senior tag
Nem sz@rral gurigazol
Mi az elvart osszeg?
Orankant mas-mas coinra atallni? Ez nem igy fog menni. Szerintem ureljel, ha 1 coint talalsz, amit erdemes banyaszni, nem, hogy orankent atallni masikra.Hat ha te fizeted a villanyszamlat, akkor jelen esetben lehet, hogy azt kell mondanom, hogy hagyd is ra.
Megbizhato coin? LOL
Lehet, hogy elsore valami multit kellene nezni, amig nem jossz bele, hogy hogy mukodik ez az egesz.
De vannak itt akik nalam sokkal okosabbak (vagy lehet, hogy csak azok vannak????), akik megmondjak a tutit. -
mzs2
csendes tag
-
GIJoe
addikt
Sziasztok.
Most kezdeném el a bányászást.
Ne tedd, felesleges, a 4db 280X kb 600*4 azaz 2,4 MH tud majd mint az én rigem
durván napi 1600 Ft termel, ami rohamosan csökken. Kb 1 kilowattot enne a rendszered óránként azaz kb 1200 Ft lenne naponta az áramszámlád. Vagyis 400 Ft/nap ami csökkenni fog, csak... -
mzs2
csendes tag
Sziasztok.
Most kezdeném el a bányászást.
4db Sapphire/asus r9 280x kártyával. Amennyiben ez az elvárt összegeket tudja hozni, még veszünk 30-40 db ilyen típusú kártyát.
Tőletek kérdezném, szerintetek, van értelme ebbe pénzt költeni? Ha van, melyik coinokat érdemes hosszabb távon futtatni, mert 10 gépnek óránként más és más coinra átállni időigényes.
Kérdésem, van értelme ebbe az egészbe belefogni, és ha van melyik coinnal próbálkozzunk, ami talán a legmegbízhatóbb?
Előre is köszönöm a válaszotokat. -
törölt tag
válasz
nordenrena #15751 üzenetére
Tudtam, hogy a PopulaceCoin bottal ért el 80K szavazatott, pedig már ők következtek volna
-
bazsyka
tag
WafflePool megy már tudja valaki?
-
Carline
őstag
válasz
pappkarcsi #15770 üzenetére
bitcoin.de is utal sepa-ra
-
bandito1
csendes tag
válasz
Bitstamp-en.
-
csaba951
veterán
WafflePool hajnali 5 óta áll ddos miatt. Dolgoznak rajta, de még nincs számunkra látható eredménye.
-
ati012
őstag
válasz
Akkor bevásárolunk. Vagy lyuk vagy fal.
-
pappkarcsi
senior tag
Tegnaphoz képest 10€-val csökkent a BTC vételi ára. Szerdára, de lehet már keddre 400 alatt lesz ismét.. Bár ha így esik ma estére simán.
mod: Kraken-en kívül hol van még SEPA-s utalás?
-
Reggie0
félisten
válasz
Zizi123 #15768 üzenetére
Ekkora meretben mar mindennek van lendulete, mint mondjuk egy vonatnak. Ha nyomsz egy feket, nem all meg egybol. Az informacio nem mindenkihez jut el egybol, nem mindenkinek esik le, es nem utolso sorban, ha mar vannak elinditott banki tranzakciok, amelyeknek van 1-x nap atfutasi ideje, akkor azok meg befutnak a hirt koveto napokban.
-
Zizi123
senior tag
válasz
janos666 #15764 üzenetére
Igazabol azt nem vagom, hogy ki viszi meg ide a penzet a Vircu-ra.
Tegnap ejszaka, amikor lefekudtem legalabb 30-40%-al kevesebb volt a volume.
Azota meg mindig talicskazzak ide az emberek a penzt?
Mint ahogy ezen a forumon, gondolom mashol is hire ment rovig idon belul, hogy befagyasztas van.
Akkor miert? -
-
Dexar007
veterán
Jo,hogy beutaltam vircura 300.000 kutyat..
Egyebkent mindenki lelep a penzzel vagy mi a szar? Mar varom,hogy kripcin is tortenjen valami """hackeles""".
-
válasz
Zizi123 #15761 üzenetére
Ehhez lassan már késő, de ha ki akartam volna menekülni, akkor gyorsan egymás mellé teszem a Vircu és Cryptsy számokat és megnézem hol a legkisebb a különbség, ahol még elég nagy a volumen ahhoz, hogy ne zavarhassa meg a vizet az a mennyiség, amit én akarok mozgatni (el lehessen adni a felső X-10% vételi ajánlatnak a teljes mennyiséget egyszerre, különben napokon át kell felapróznod vagy nagy bukóval lenullázni a vételi ajánlatokat).
Ugyanitt: WTB 1 VVB @ 0.2 BTC
(VVB -> Virtual Vircurex Bitcoin) -
Zizi123
senior tag
válasz
janos666 #15760 üzenetére
Mert ezt el lehet adni, mig az olyan coin-ok, amiket mas nem arul, vagy max 1 helyen tudom eladni eleg necces berizikozni Arrol nem is beszelve, hogy a Doge-ra van nemi esely, hogy valamikor meg emelkedni fog, de a noname coin-ra....
De ha tudsz jobbat, nagyon szivesen meghallgatom a tanacsodat. -
válasz
Zizi123 #15759 üzenetére
Miért a DOGE-t vennéd vissza, miért nem valami olyat, amit mások még kevésbé aktívan vásárolnak fel? Döntsd el, hogy akarsz-e kockáztatni és ráérsz-e határozatlan ideig várni a befagyasztott keretedre, vagy próbálj veszteség nélkül kimenekülni valamivel, amivel még tudsz (illetve e kettő közt húzz egy vonalat, hogy mekkora veszteséget vagy hajlandó lenyelni, hogy elkerüld azt a mértékű kockázatot, amit már nem szeretnél vállalni).
Én most áltváltottam minden altcoin-om DOGE-ra, de ide már csak akkor küldemén be, ha minimum 3x szorzón kelne el más váltókhoz képest. Addig csak arra várok, hogy ennek hatására pl. Cryptsy-n is felmenjen a DOGE a 1.5x-esére, és akkor az kisebb de biztosabb profit. Ha egyik sem történik meg, akkor eladom majd a DOGE-t, mielőtt a Cryptsy-n még lentebb menne, mint ahol vettem.
-
Zizi123
senior tag
válasz
janos666 #15758 üzenetére
Akkor most erdemes varni, amig normalizalodnak az olyan coin-ok arai, amiben ki lehet menteni a penzt? (mert most persze mindegyik az egekben van, ahogy mentik a penzuket az emberek)
Vagy menteni a menthetot?
Ha tegyuk fel visszaveszem a Doge-t, olcsobban, akkor abban engedni fogja elutalni barhova? -
-
válasz
Zizi123 #15754 üzenetére
[link] Pffff Ezek is megpattantak a zsével.
Tehát veszel ezekből bármi mást, ami nincs ezen a listán, és kiküldöd (mielőtt a Vircu is Goxolni kezd
).
Ezért ment fel a DOGE, mert mindenki abban menti ki a pénzétÉs szerintem nem szól másról az egész, mint egy oltári manipulációról. Volt túl sok egyéb coinjuk, és nem tudtak mit kezdeni vele, és így próbálják kicsit értékesebbre cserélni, közben pedig verik fel az árakat
-
-
Zizi123
senior tag
válasz
Zizi123 #15752 üzenetére
Na most, hogy atvittem az osszes penzemet, es eladtam az osszes Doge-t BTC-ert, es nem birom visszautalni a BTC-t a Krakenre, igy gondoltam elolvasom mar, hogy mi van...
Jol ertem, hogy befagyasztottak a szamlakat?
Ilyenkor mi van? Hogy tudom visszakapni a penzemet? Mit csinaljak, van otlet? -
lbalu
csendes tag
A Vircurex és Cryptsy között nem csak a Doge-n van eltérés.
LTC, XPM amikre csak ránéztem.
Na, Doge már csúszik is le. -
Zizi123
senior tag
válasz
nordenrena #15751 üzenetére
Doge: 0.00000180
De mééééééér nem ér már át a cucc!!!!!!
-
nordenrena
csendes tag
-
Zizi123
senior tag
En most vettem Euro-ert a Kraken-en Doge-t, es hordom at a Vircu-ra
Na ezen lehet nagyot bukniFoleg ilyan szerencsevel, hogy lenyomom a release gombot, es abban a pillanatban 0.0000016-rol 0.00000165 ugrik
-
Dexar007
veterán
Vircurex-en megindult a kutya. 150 felett is jart.
-
GIJoe
addikt
Most már szinte nincs értelme kaparni, de akit érdekel:
Holnap 9$ darabja(10:00től) PCIe hosszabbító USB3as (igaz 10et kell venni) -
kicsiii
tag
Én most kezdem úgy érezni, hogy annyi vesződséget nem ér számomra a bányászat amennyit tudok vele keresni. Sajnos talán túl későn szálltam be. Még kb 3 hónapja egy tök jó dellát össze tudtam szedni multi poolokkal. MOst vadászom az új coinokat és azzal tudok egy elfogadható profitot összehozni. Sajnos mire jól kitanultam a dolgot... "persze a magam mondján". Sajnos annyi szabad időm nincs, hogy egyfolytában a gép előtt űljek és keressem az új megjelenő coinokat. Azzal még elég jól tudok keresni, de nagyon időigényes. A lényeg, hogy itt nem akarok hirdetni, csak annyit jeleznék, hogy ha valakit érdekelnek a kártyáim, tápok, riserek stb, akkor dobjon rám egy PM et, és elmondom milyen cuccaim vannak és milyen áron...
-
válasz
janos666 #15739 üzenetére
Hihetetlen, sorban a harmadik, havi rendszerességű beta driver, amiben nem működik a powertune limit szabályozás. (Igaz, én sem írtam még róla levelet az AMD-nek, de annyira triviális dolognak tűnik, hogy nem hiszem el, hogy nem javítják.)
Viszont úgy tűnik ezzel már lehet DarkCoin-t bányászni rendszer-fagyogatás nélkül. Most sokkal magasabb xI-t is be tudok állítani anélkül, hogy elszáll az egész gép annyira, hogy csak a tápkapcsoló segít. Bár sokkal gyorsabb nem lett így sem, de most talán xI-től függetlenül sem fagy majd meg kb. óránként (a régi driver-rel alacsonyabb xI mellett is megtette, magasabbal csak még gyorsabban). És a DarkCoin kernel nem izzasztja meg annyira a VGA-t, hogy szükség legyen a PowerTune limit növelésére.
-
válasz
Cathfaern #15732 üzenetére
A legáltalánosabb különbség BTC-hez képest, hogy többé-kevésbé szerinte mindegyiknél gyorsabb a tranzakció (igaz, ez idővel hátrány lehetne, mert könnyebben nőhet a gyakorlatban nehezen kezelhető méretűre a blokklánc).
De pl. DarkCoin-nál beépített automata coin mixer (egy proxi szerűség) gondoskodik a gyakorlatilag már tényleg eléggé anonim tranzakciókról (persze a mixer node még mindig naplózhatja nyíltan vagy titokban, hogy mit hova kevert, de az egyszerű hétköznapi felhasználó ehhez nem nagyon tud hozzáférni, csak ha lefizeti az üzemeltetőt vagy feltöri a szervert, de az nem egy éttermi ebéd vagy egy porszívó ára miatt lesz...).
-> Most látom, hogy van már 14.3b1 driver Linux-ra, meg is nézem tudok-e végre DarkCoin-t bányászni fagyás nélkül.
-
csaba951
veterán
Novemberben lőtték fel a kínai spekulánsok a holdba a BTC-t. A többi altcoin meg csak ezt reagálta le. Ez simán lejátszódhatna ma is, ha hirtelen rengeteg forró pénz áramlana a BTC-be.
SZVSZ pont az altcoinok miatt nem emelkedik látványosan a BTC és LTC árfolyam. Korábban csak ez a kettő volt, így a friss pénzek gyorsan felnyomták az árfolyamot. Most viszont ez a felhajtóerő rengeteg altcoin között oszlik meg, így gyakorlatilag nincs látványos árfolyam emelkedés a két nagynál.
Egyébként tetszik a grafikon amit gyártottál!
-
rzerge
aktív tag
sziasztok!
van lehetőség elég jó áron szerverteremben való elhelyezésre budapesten, újbudán
az első 6-8 embernek nagyon akciós áron, de amúgy is akcióslehet vinni csak vga-t is, de ahhoz riser kell és korlátozott számban megoldható. Itt azonban tápegység is szükséges még hozzá.
További infó privátban.
-
ati012
őstag
Aurorat bányászik-e valaki még?
-
Tenken
őstag
válasz
Ez nem teljesen így van. Megnézed btctalk-os topicokat, az értelmesebb coinoknál már akár tucatnyi elfogadóhelyet is felsorolhatnak...
Szerintem igazából nem is az számít, hogy melyiket hol fogadják el - mert váltókon keresztül gyakorlatilag pillanatok alatt lehet egyikből-másikat csinálni - , hanem hogy legyenek helyek alapvetően. És bárki bármit mond ezek egyre bővülnek. -
válasz
Nem lenne rossz, éveket vagy akár hónapokat húzni még. Sajnos a fent linkelt grafikonhoz pár napja kezdtem csak az adatgyűjtést, ha nem így lenne, akkor szépen látszana egy lineárisan eső görbe a heti/havi bontáson.
Ha nem történik semmi kiugró negatív vagy pozitív dolog, akkor gyakorlatilag pár héten belül el fogjuk érni a $2/MHS/day értéket, és a GPU bányászok nagyrészének (akik fizetnek az áramért, és lakossági tarifát) nulla haszna lesz. 2 dollár alatt pedig ráfizetés. Alacsonyabb fogyasztású speckó rigekkel $1-ig el lehet vegetálni, de a haszon itt se lesz rózsás.Egyébként én azt sem egészen értem, hogy mi történt pontosan novemberben, ami ennyire felrúgta a holdra az altok árfolyamát. Egyrészt nem hinném, hogy csak a BTC árfolyam játszott benne közre, másrészt a BTC-s GPU minerek akkor már jó fél éve leálltak az ASIC-ok miatt (a kitartóbbja esetleg scryptezett, bízva a jövőben). Szóval egy viszonylag nyugodt és statikus helyzetbe robbant be hirtelen ez az őrület, ami úgy 4 hónapja tart, és lehet hogy most itt a vége(?).
-
Cathfaern
nagyúr
Pedig teljesen igaza van schawo-nak. Az altcoinokat jelenleg kizárólag a spekulánsok tartják életben. Mert amíg nap, mint nap érkeznek a bejelentések, hogy XY elfogad már BTC-t, addig egy olyan helyről se tudok, ahol valamelyik altcoinnal lehetne vásárolni. Tehát az altcoinoknak semmi más haszna nincs jelenleg, mint hogy a bányászok bevételt szerezzenek belőle, illetve a spekulánsok trade-eljenek vele. És a bányászok pénze a spekulánsoktól jön. Tehát teljesen zárt a rendszer, csak önmagáért létezik. És amíg ebből nem tud kitörni valamelyik altcoin, addig a napjaik meg vannak számlálva. Lehet, hogy ez pár év lesz, lehet hogy pár hónap. Ezt jelenleg nehéz megmondani.
De hogy ne csak "panaszkodjak", szerintem az altcoinok legnagyobb problémája, hogy csak a minerek számára nyújtanak különbséget a bitcoinhoz képest. A minerek pedig ideális esetben a kisebbségét képezik a coinfelhasználók táborának. Ha belegondoltok, egy olyan embernek, aki fiatért vesz valamilyen coint, majd azt felhasználja valamiféle kereskedelmre, annak egy doge vagy tips vagy aurora semmivel se nyújt többet, mint maga a btc. Ellenben a btc-t sok helyen tudja használni. Szóval szerintem egy új altcoin létrehozásánál azt kéne megvizsgálni, hogy mi olyan érdemi pluszt lehetne adni a btc-hez képest, amiért a coint használóknak is megérheti váltani rá.
-
strategos
csendes tag
Sziasztok!
Akkor mégegyszer..
Probáltam beálitani ütemezett inditasként win7 alatt a cudaminert, a set.bat -adtam meg neki, teljes hozzáférést biztositva (full uac). De csak felvillan az ablak majd eltünik.
Valaki használja Task Scheduler-t? Ötlet?
Kösz előre is..
A cudamineröl van szó, a legujabb versio, automatan beállit mindent...
1db kártya van a gépben...
ha manualban inditom a bat filet, kifogastalanul megy minden....Ötlet?
-
Telegdy
aktív tag
Ha van valakinek Budapesten felesleges és/vagy eladó PCI-e risere, kérem dobjon PÜ-t, SOS!
Mindegy milyen, powered-nem powered, USB-s vagy hagyományos, a lényeg hogy megbízhatóan működjön! -
Coinwarz alapján csináltam az elméleti napi bevételről néhány grafikont, ha esetleg érdekel valakit:
5 percenként lekérdezi a top coinok dollárba átszámolt hozamát, 1 napra, illetve 1MHS-re vetítve, majd ezt átlagolja. Az első 3db coint nem veszi figyelembe (pumpok miatt lehetnek extrém értékek, amik torzítják a statot), szóval csak az ezek után következő 10db coinnal számol. Persze ez a fajta stat. nem veszi figyelembe a mázlit (mikor valaki jó coinba nyúl bele, és jókor adja el), és a nagy bukókat sem, szóval inkább egyfajta nagy átlag reprezentálása volt a cél.
Számításaim szerint egyébként a populáris GPU-kkal (amd 79**, és 2**) magyarországi lakossági áramtarifát figyelembe véve olyan $2/mhs/day alatt lesz ráfizetéses a mining. És ehhez vészesen közelítünk...
-
válasz
Zizi123 #15719 üzenetére
Ha nem érted hogy miért volt veled cinikus, akkor segítek:
"doku77 csak azert szolt hoza, hogy novelje a hozzaszolasok szamat a profiljaban, ne is foglalkozzal vele
Minnel hamarabb lelkes ujonc szeretne lenni szerintem, vagy ha nem emiatt, akkor en sem tudom, mert ertelme nem volt 1 ilyen hozzaszolast elkuldeni."
-
Zizi123
senior tag
válasz
Mesterlovesz #15715 üzenetére
Igazabol csak probaltam nepszeru hatasvadasz temakat felhozni peldanak. (valojaban szerintem is az UFO-s tema a legvaloszinubb)
Lesz@rom, hogy mit szamolunk, csak nem ertettem, hogy miert valaszol a kedves doku77 forumtars ilyen cinikusan, lenezoen 1 masik ember kerdesere. Inkabb csak olyankor szolna hozza, amikor van is epito jellege a hozzaszolasnak, mint ahogy a tobbi irasaban csinalta.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Zizi123 #15714 üzenetére
WOW!! B.sszus, dehát mi sem tudjuk, hogy MI mit számolgatunk itt ekkor bivaly nagy erővel??? NASA, biológia fegyver?? Lejárt lemez!!
Mi van, ha a Bitcoin egy UFÓ közösségnek számolgatja a haza vezető utat? Vagy egy inváziót segítünk elő, mert nem tudják, hogy pontosan hol is vannak és kell a számítási kapacitás, hogy a csillagok állásából kiszámolják!! Vagy éppen egy Skynet-et akarnak összehozni, egy szuperagy számítógépet és azt várják, hogy meglegyen a "kritikus tömeg", hogy életre kelljen az egész sz.r!!!
(most mond meg, ki nem h.gyozza le magasról, hogy mi a fenét számolgatunk itt boldog mosollyal az arcunkon!! 1. sosem tudjuk meg. 2. Ha mi abbahagyjuk valami morális okra hivatkozva, lesz 99% másik ember aki vígancsinálja, hogy 5 forinttal többje legyen és ki tudja fizetni az életben maradását hónapról hónapra. Legyünk már egy kicsit reálisak. Ezek az eszmék, meg a moralitások nem a mai korba, nem a kisembereknek valók! Mi keressünk egy kis pénzt, örüljünk neki és költsük el mind egy szálig!!)
UFF!
-
Zizi123
senior tag
válasz
doku77 #15696 üzenetére
En is ezt kerdeznem toled:
"Te tudod egyáltalán mit csinál a clevermining.com ????"Azert, mert:
"Ott a clever főoldalán:
"Welcome to the smartest mining pool
We auto-switch between dozens of Scrypt coins and we are the best place to convert your hashing power into Bitcoins."
"Tehat, mert ez van a fol oldalan, akkor tuti ezt csinalja?
Tehat, akkor tuti, hogy nem eppen 51%-os tamadast segitesz vegrehajtani a segitsegevel?
Tuti, hogy nem a NASA rendszeret probalod feltorni?
Tuti, hogy nem valami tomegpusztito kemiai molekulat fejlesztesz ki az amerikaiaknak/kinaiaknak/oroszoknak?Persze, hogy tuti nem, mert:
"Ott a clever főoldalán:
"Welcome to the smartest mining pool
We auto-switch between dozens of Scrypt coins and we are the best place to convert your hashing power into Bitcoins." -
adi mester
aktív tag
válasz
Mesterlovesz #15711 üzenetére
Amikor elkezdtem bányászni a fő poolon annyian voltak, hogy a mellék poolba tudtam csak regisztrálni. Már készítettem reget a fő poolba is, de már lejárt az időkeret, amennyit az auróra coinra szántam volna. Most vagy bányászok még pár napig aurórát és később állok át, vagy most váltok coint. Még nincs meg a tuti, lehet marad az auróra.
köszi az infókat tőled is
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Zizi123 #15703 üzenetére
Hehe, pedig ő mondta meg a frankót!! Az az Auróracoin pool annyira kicsi lett, hogy már 94 órája nem találtak blokkot!! Ezért nem kaptál még kifizetést! Amikor pool-t választ az ember nem szimpátia alapján választ, hanem úgy, hogy megnézi, mekkora a pool sebessége a teljes sebességhez képest, ha ez kb. 20-30%-a legalább akkor van értelme abban a poolban bányászni!
Keress másik pool-t, ami sokkal nagyobb mint ez, és nézd meg a pool opciónál, hogy mikor találtak legutóljára blokkot!
-
doku77
csendes tag
válasz
adi mester #15705 üzenetére
Két napig nem talált a pool blockot és kb 20an voltatok a poolba sajnos csak az adott block rewardját fogod megkapni.Próbálj olyan poolt keresni ahol sokan vannak!!
-
válasz
Overlocker #15683 üzenetére
Szerintem pedig 100$ most a cél, és félelmetesen jól haladnak.
-
Zlcsi
senior tag
most miért esik már megint a btc? krakenen lassan benéz 400 alá
-
adi mester
aktív tag
válasz
adi mester #15704 üzenetére
Valami hasonlót találtam. Viszont ennek ellenére a kártyák által termelt coinoknak meg kellene érkezniük, nem?
-
Zizi123
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest