- Macrodroid
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Dune 2, anno 30 évvel ezelőtt játszottam egy vállalati gépen. Anyám gyerekként éppen nem tudott hová tenni, így bevitt egy napra a munkahelyére. Az egyik céges számítógépen voltak játékok és pont a Dune 2 is ott volt. Nyilván azon kívül, hogy az éppen aktuális mentéseit szétbarmoltam az eredeti usernek (
) nem igazán értettem belőle sokat, de jól szórakoztam. Azóta is remélem, hogy voltak az illetőnek mentései floppy lemezen. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez a Dune 2 ez nekem nem volt meg,
lehet már beleesik a 12 év kényszerszünetembe!
Fenéket, most megnéztem, jó régi már ez is és valamire nagyon hasonlít a játék felülete, amit viszont játszottam is...talán a C&C lesz az! Ezekkel a tipusú játékokkal is jó sokat el lehetett bíbelődni. Igen, azért is jó kezdőknek, ha a Rendszerbeállítások-on belül kezeli az új kerneleket, mert ott csak azok érhetők el, amik nem okoznak problémát. Bár alapesetben máshonnan, mondjuk Ubuntutól, raknak fel kernelt, az se kéne problémát okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) nem igazán értettem belőle sokat, de jól szórakoztam. Azóta is remélem, hogy voltak az illetőnek mentései floppy lemezen.
Fenéket, most megnéztem, jó régi már ez is és valamire nagyon hasonlít a játék felülete, amit viszont játszottam is...talán a C&C lesz az! Ezekkel a tipusú játékokkal is jó sokat el lehetett bíbelődni.
Rowon