- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Foobar2000 illetve Hwinfo64 alternetíva létezik Linuxra? Az Audacious-t a Rhytmbox -ot is próbálgatom de egyik sem jön közelébe sem a Foobar testre szabhatóságának pl.
Illetve létezik-e olyan video lejátszó ami támogatja a külső filterek használatát Linux alatt, gondolok itt a LAV Audio és Video filterekre?
-
nubreed
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Tökéletesen működik, köszönöm!
-
nubreed
nagyúr
A Panel -en megjelenő program ikonokat ki lehet szélesíteni valahogy? Erre gondolok:
Így szeretném, ahogy ezen a Windows 11 screenshoton van.Más: Cinnamenut használok a default menü helyett és van arra lehetőség, hogy valahogy megjelenítsem a recent programokat a használatuk időrendjében?
-
nubreed
nagyúr
Logitech G502 Lightspeed egérhez való Logitech G Hub szoftver alternatívát keresek Mint alá. Tudnátok esetleg ajánlani valamit? Játék profilok nem kellenek, de legalább annyit tudjon ez az alternetíva, hogy az egér gombjait testre lehessen szabni, például Firefox alatt Windows alatt arra volt beállítva, hogy Tab -ot váltson. Vagy egy másik programban bezárja az ablakot. Ilyesmikre gondolok, van ilyen program vagy esetleg beállítás Mint alá?
-
nubreed
nagyúr
Szia,
Köszönöm a választ! Nekem nVidia rtx 4070 Super kártyám van és úgy tudom (ahogy utána mentem a dolgoknak), hogy az nv kártyák még bizonyos esetekben hátrányban vannak Linux alatti játékoknál az AMD kártyákhoz képest, de folyamatosan fejlődik a dolog és lehet, hogy ez már egy outdated információ. Egy próbát mindenképp teszek, a héten biztos felrakom valamelyik nap a gépemre a Mint -et, egy külön 500 gigás ssd-re (a Windows egyelőre marad a másik ssd-n) aztán meglátjuk.
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Én is szeretnék áttérni Linuxra, a Windows 11 -ből kezd nagyon elegem lenni. A Linux Mint lenne az első kiszemelt választottam, Live USB-ről pár próbálgatom pár napja és alapvetően nagyon szimpatikus, de lévén, hogy live usb igazán komoly dolgokba még nem mentem bele. De nekem fontos lenne az is, hogy a Steam játékok a lehető legjobban menjenek. Azonban ebből a szempontból kicsit elbizonytalanodtam, sokan a neten inkább ajánlják a CachyOS -t játékra mint a Mintet. Mennyire valós ez? Itt vannak olyanok akik napi/heti szinten játszanak legalább a Minten? Ha igen, szívesen olvasnám az ő tapasztalataikat ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Byintek Love U14 Projektor
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon