- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Foobar2000 illetve Hwinfo64 alternetíva létezik Linuxra? Az Audacious-t a Rhytmbox -ot is próbálgatom de egyik sem jön közelébe sem a Foobar testre szabhatóságának pl.
Illetve létezik-e olyan video lejátszó ami támogatja a külső filterek használatát Linux alatt, gondolok itt a LAV Audio és Video filterekre?
-
nubreed
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Tökéletesen működik, köszönöm!
-
nubreed
nagyúr
A Panel -en megjelenő program ikonokat ki lehet szélesíteni valahogy? Erre gondolok:
Így szeretném, ahogy ezen a Windows 11 screenshoton van.Más: Cinnamenut használok a default menü helyett és van arra lehetőség, hogy valahogy megjelenítsem a recent programokat a használatuk időrendjében?
-
nubreed
nagyúr
Logitech G502 Lightspeed egérhez való Logitech G Hub szoftver alternatívát keresek Mint alá. Tudnátok esetleg ajánlani valamit? Játék profilok nem kellenek, de legalább annyit tudjon ez az alternetíva, hogy az egér gombjait testre lehessen szabni, például Firefox alatt Windows alatt arra volt beállítva, hogy Tab -ot váltson. Vagy egy másik programban bezárja az ablakot. Ilyesmikre gondolok, van ilyen program vagy esetleg beállítás Mint alá?
-
nubreed
nagyúr
Szia,
Köszönöm a választ! Nekem nVidia rtx 4070 Super kártyám van és úgy tudom (ahogy utána mentem a dolgoknak), hogy az nv kártyák még bizonyos esetekben hátrányban vannak Linux alatti játékoknál az AMD kártyákhoz képest, de folyamatosan fejlődik a dolog és lehet, hogy ez már egy outdated információ. Egy próbát mindenképp teszek, a héten biztos felrakom valamelyik nap a gépemre a Mint -et, egy külön 500 gigás ssd-re (a Windows egyelőre marad a másik ssd-n) aztán meglátjuk.
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Én is szeretnék áttérni Linuxra, a Windows 11 -ből kezd nagyon elegem lenni. A Linux Mint lenne az első kiszemelt választottam, Live USB-ről pár próbálgatom pár napja és alapvetően nagyon szimpatikus, de lévén, hogy live usb igazán komoly dolgokba még nem mentem bele. De nekem fontos lenne az is, hogy a Steam játékok a lehető legjobban menjenek. Azonban ebből a szempontból kicsit elbizonytalanodtam, sokan a neten inkább ajánlják a CachyOS -t játékra mint a Mintet. Mennyire valós ez? Itt vannak olyanok akik napi/heti szinten játszanak legalább a Minten? Ha igen, szívesen olvasnám az ő tapasztalataikat ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon