- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, a játékmenete biztosan jó volt,nem véletlen volt népszerű, de amikor a sakktáblaszerű elrendezésben felálltak csatázni azok a figurák, attól arcidegzsábát lehetett kapni.
Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót. Egyelőre még ezzel a szörnnyel játszom, felkészítem eladásra...nem tudom, miből van, de daru kell hozzá, hogy felrakjam az asztalra!
Semmi nem fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót.
Semmi nem fut rajta.