- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
Sziasztok!
Van egy Ext4 partíció, és sehogy nem tudom rendesen csatolni /etc/fstab-ban. Van, amikor sikerül, csak nincs hozzá írási jog (SteamLibrary-t akarok rakni rá).
Pontosan mit kellene beírni az engedélyekhez? -
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Az általad hivatkozott útmutató alapján próbáltam, csak nem olvastam végig. Tegnap esti kísérletek eredménye: kompatibilis módban elindul a Live USB, és jól működik. Nomodeset kapcsolóval elindul, de nem működik elég jól, mert újraindításkor kiír pár dolgot (OK, ez meg az), aztán egyszerűen kifagy. Menni fog ez, csak még nem volt időm élesben telepíteni. Köszi a segítséget.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Core i-7 7700K, Nvidia GTX 1070Ti, Windows 10 mellé kellene dual boot megoldással. Régebben is használtam már így, csak karácsony előtt egy Windows frissítés kinyírta a rendszert, azóta próbálkozom a helyreállítással, több-kevesebb sikerrel.

A nomodeset kapcsolót ki fogom próbálni, ha hazaértem. -
VikMorroHun
őstag
Már 1 hete küzdök a Linux Mint telepítésével. Arra már rájöttem, hogyan vegyem rá, NE törölje le a Live USB-t közben, viszont a nouevou driver+GTX 10.. sorozat miatti kernel hiba kifogott rajtam. Letöltöttem egy Nvidia drivert .run kiterjesztéssel, amit egy működő rendszerbe nyilván be tudnék rakni a megfelelő sudo paranccsal, de még nincs ilyen a gépemen. Bele lehet ezt rakni valahogy a Live USB telepítőbe? 18.3-at szeretnék használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon