Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz ubyegon2 #16619 üzenetére

Én nem szoktam frissíteni, főleg az SSD- k firmware- ét, amíg jól működik, sztem felesleges.

Sok SSD van itt már, de csak egy 240- es PNY lett írásvédett, prímán olvasható ami rajta van, de írni nem lehet rá. Firmware csere is elindul, lefut, de semmi hatása. Jó nagy, egyszer írható DVD lett belőle :DDD

Amúgy az új tévém használati utasításában is az van, hogy a firmware frissítés menüpontot tartsa letiltva. Csak ha valamely funkció nem megfelelően működik, akkor engedélyezze, és akkor neten keresztül frissítjük, de csak saját felelősségre, mert az újabb kódban is lehet hiba... :U :DDD Mondjuk nekem nem is kell a SMART rész, nem csatizom internetre, felesleges, mert számítógépre van kötve, onnan minden szükséges online cuccot elérek. Csak a modern QLED panel miatt választottam a modellt....meg a HDR...

Linux alatt pedig főleg, az egész régi cuccok működnek, frissítés nélkül, és/vagy frissítés sincs már hozzájuk. Pld a 7800GTX is műkszik, aminek még Win98 drivere is van. - jó hát, kiegyenlített a verseny(egyelőre), mert Win11 alatt is műkszik a 7800GTX.

Új hozzászólás Aktív témák