Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én nem szoktam frissíteni, főleg az SSD- k firmware- ét, amíg jól működik, sztem felesleges.
Sok SSD van itt már, de csak egy 240- es PNY lett írásvédett, prímán olvasható ami rajta van, de írni nem lehet rá. Firmware csere is elindul, lefut, de semmi hatása. Jó nagy, egyszer írható DVD lett belőle
Amúgy az új tévém használati utasításában is az van, hogy a firmware frissítés menüpontot tartsa letiltva. Csak ha valamely funkció nem megfelelően működik, akkor engedélyezze, és akkor neten keresztül frissítjük, de csak saját felelősségre, mert az újabb kódban is lehet hiba...
Mondjuk nekem nem is kell a SMART rész, nem csatizom internetre, felesleges, mert számítógépre van kötve, onnan minden szükséges online cuccot elérek. Csak a modern QLED panel miatt választottam a modellt....meg a HDR...Linux alatt pedig főleg, az egész régi cuccok működnek, frissítés nélkül, és/vagy frissítés sincs már hozzájuk. Pld a 7800GTX is műkszik, aminek még Win98 drivere is van. - jó hát, kiegyenlített a verseny(egyelőre), mert Win11 alatt is műkszik a 7800GTX.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon