- Nem lesz iPhone 19
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Értem, akkor Win mellé kéne, annál vannak buktatók bőven, nekem ez ismeretlen terület, de fórumtárs írása hasznos lehet neked is!
Ha még nem ismernéd:
Windows 10 + Linux DUAL Boot készítése UEFI -vel és GPT-velHa elakadsz továbbra is, jelentkezz!

-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Gép adatai, milyen szoftver és hardverkörnyezetbe telepíted?
Telepítettél/használtál már Linuxot? Milyen leírás(ok), módszer az, ahogyan telepíteni próbálod?
NE törölje le a Live USB-t közben - ilyet nekem még soha nem akart csinálni a telepítő, emiatt kérdezem az előbbit!
Letöltöttem egy Nvidia drivert .run kiterjesztéssel, amit egy működő rendszerbe nyilván be tudnék rakni a megfelelő sudo paranccsal, de még nincs ilyen a gépemen.
Ezt nem alkalmazzuk, vannak a tárolóban és külön felvehető tárolós zárt driverek, ha a nyílt nem lenne megfelelő valami miatt. Ha ez a telepítés során kiderül, fekete képernyő fogad, akkor a nomodeset opcióval kell indítani és utána majd az elindult rendszerben telepíteni a szükséges drivereket. [link]
Az első linket használhatod install segédként is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon