Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Én nem szoktam frissíteni, főleg az SSD- k firmware- ét, amíg jól működik, sztem felesleges.
Sok SSD van itt már, de csak egy 240- es PNY lett írásvédett, prímán olvasható ami rajta van, de írni nem lehet rá. Firmware csere is elindul, lefut, de semmi hatása. Jó nagy, egyszer írható DVD lett belőle
Amúgy az új tévém használati utasításában is az van, hogy a firmware frissítés menüpontot tartsa letiltva. Csak ha valamely funkció nem megfelelően működik, akkor engedélyezze, és akkor neten keresztül frissítjük, de csak saját felelősségre, mert az újabb kódban is lehet hiba...
Mondjuk nekem nem is kell a SMART rész, nem csatizom internetre, felesleges, mert számítógépre van kötve, onnan minden szükséges online cuccot elérek. Csak a modern QLED panel miatt választottam a modellt....meg a HDR...Linux alatt pedig főleg, az egész régi cuccok működnek, frissítés nélkül, és/vagy frissítés sincs már hozzájuk. Pld a 7800GTX is műkszik, aminek még Win98 drivere is van. - jó hát, kiegyenlített a verseny(egyelőre), mert Win11 alatt is műkszik a 7800GTX.
-
ricsi99
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
gnome-firmware
Ez jó proginak tűnik ,csak frissitést nem talált
Találtam egy elfekvő szerintem fw hibás kingston ssd-t ami sajna sandforce vezérlős..ha vannak ötletek ,hogy lehet e ujrairni valamivel...annyit nem ér hogy le/föl pakoljam az epromot ,hogy jó e valamelyik fw-vel
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon