Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon
    Topikgazda

OK, a játékmenete biztosan jó volt,nem véletlen volt népszerű, de amikor a sakktáblaszerű elrendezésben felálltak csatázni azok a figurák, attól arcidegzsábát lehetett kapni. :) Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót.

Egyelőre még ezzel a szörnnyel játszom, felkészítem eladásra...nem tudom, miből van, de daru kell hozzá, hogy felrakjam az asztalra! :D Semmi nem fut rajta.

Értem, akkor a valós idejű stratégiai játék (RTS) lehet, ami inkább neked való, esetleg valami Total War szerűség, ami a kettő ötvözete, körökre is van osztva meg valós idejű harc is van benne. Van itt annyi játék, hogy hú... állítólag a p*rnóipar után a videójátékok a második legnagyobb piac, szóval mindenki fog találni a saját igényeinek megfelelő dopaminforrást. :)

Új hozzászólás Aktív témák