-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru #73717 üzenetére
Ha megnezed mire valaszoltam talan megerted miert batorkodtam berakni ezt a listat.
Kéklufi, ez fájt! Én azért szoktam követni a thread-et t9bbnyire, most is pontosan értettem, miért írod a listát, de ha ennyire gyengeelmém lenne is, láthattam, ahogy a nyilvánvaló kérdésre többen is válaszoltak, még valaki az én accommal is rakott be egyet! Gondolom alapból feltételezted, hogy ha hozzászólok valamihez, akkor csak kekeckedés lehet az alapja!
Hát kabbe b+
Igaz hogy nem mindenkinek de tok hasznos cuccok vannak ott.
Nekem éppen volt egy hasznos, szóval örülök, hogy beraktad a listát! Bár ez a tömörítés dolog nem érintett meg, de a homebank nagyon jó és felismertem egyből, hogy pár éve már ez fenn volt nekem valahol és tetszett! Szóval thnx!
Igaz belőled nem néztem ki, hogy ilyen GUI-s flancokat használsz, amikor ott látom a synapticban ezt a CLI-s bankingert is. No mindegy, Frawly komának viszont jó lesz ez a minimalista disztrójába.
-
válasz
Rimuru #73711 üzenetére
Kb ilyen varázsszóra gondoltam egyébként, de nekem a lista elején azok a kategóriajelző előtagok sem voltak annyira rémisztőek. De nagyon rendes tőled, hogy a kedvemért beraktad lepucolva a listát!
Lássuk be, hogy visszatérő fórumtársunk annyira nokedli kérdést tett fel, hogy kénytelen voltam megnyugtatni, hogy ne nagyon akarjon rácuppanni a Gentoo-ra.
Ez a
pigz
ismeretlen, de tetszik neve alapján.Tévedtem, nem annyira érdekes már így :
pigz, which stands for Parallel Implementation of GZip, is a fully functional
replacement for gzip that takes advantage of multiple processors and multiple
cores when compressing data.*************************************************************
Viszont ha már érdekességekre rácsodálkozás van, ez a
homebank
tényleg az, amit a neve is sejtetni enged, erre lehet, hogy befizetek! -
válasz
Rimuru #73631 üzenetére
Nem csak én fáradok, úgy látom!
ahol fél éve meg sem nyikkannak - szinte biztos vagyok benne hogy van olyan SW a gepeden ami tobb mint fel eve nem frissult, megis jol el vagy vele.
Mutatsz még egy disztró weboldalt, ahol az utolsó kiadás óta nulla információ került fel? Mert én qrvára nem a sw-ek frissüléséről írtam. Az még OK, hogy Twitteren már évek alatt született egy saját bejegyzésük, de a honlapon egy árva betű sem? Életszerű ez egy élő disztrónál?
Függetlenül a DW-től, ez egy alvónak látszó disztró. Azért rolling disztróknál fél év alatt pár szó csak esik az addig frissült 1250000 csomagról......
-
válasz
Rimuru #73625 üzenetére
Egyebkent wikipediahoz hasonloan mukodik vagy proprietary cucc a distrowatch?
Fene se tudja, a helyezős listából nem szabad következtetést levonni, de egyébként a disztrókkal kapcsolatos infók jónak tűnnek.
Ennél az AP-nél gondolom az is számított, hogy a decemberi kiadás óta ténylegesen egy betű infó nem került fel a honlapra. Én nem használnék ilyen disztrót, ahol fél éve meg sem nyikkannak.
egy true rolling distronal mit jelent a release?
Archból is jön időnként új kiadás, ezen nem akadtam fenn. Tudjuk mi okból történik.
-
válasz
Rimuru #73623 üzenetére
Ezt kérdezd meg a DW-től, miért írják oda egyes disztrók mellé a dormant-ot a Status sorba. Én a 6 év alatt, ha valahol azt olvastam, az azt is jelentette. De. Első hsz-emben direkt megkérdeztem a kérdezőt, hogy tudott-e frissíteni, mert a válaszából kiderült volna, ha mégsem alvó a disztró. Szóval teljesen nem voltam én sem biztos a dologban. Már nem is leszek.
A honlapjukon körülnéztem, az alapján nem lettem okosabb, mindegy. De legalább a Twitterük aktív.
(egyébként a mostani hsz-edtől nem jutottunk előrébb, max azt tudhatnánk meg, ha igaz, hogy én már megint hülyeségeket írok)
-
csocsoszán
őstag
válasz
Rimuru #73614 üzenetére
Bocsánat nem ismerem, de így dacon keresztül jobb a hangja mint a Samsung s4 tablet+USB audio pronak.
(Nem kell legyinteni, éppen csak jobb az AP hangja mint a tablett. De viszont több a lehetőség a laptopban. Most rendeltem egy 1Tb ssdt. Igaz a dsd piszkosul viszi a tárhelyet!
A Samsungnál bedugtam egy 512-es kártyát ami még roszabb hangú mint a belső tárhely, a c kijáratra a dac azt ennyi. Itt ha kell bővitem.) Mopidy van AP-ra? Hangja a Cantátához képest?
Két hete nyomkodom a linuxot ne felejtsd el. -
anorche1
őstag
válasz
Rimuru #72960 üzenetére
Most van idom ujra vele foglalkozni, de nem megy.
Leirom, hogy mit csinalok, de a manjaro leirasat kovetem: [link]Live manjaro kde -t pendriverol elinditom.
Nyitok egy terminalt, majd su.
mount /dev/sda7 /mnt
mount /dev/sda6 /mnt/boot/efi
cd /mnt
mount -t proc proc /mnt/proc
mount -t sysfs sys /mnt/sys
mount -o bind /dev /mnt/dev
mount -t devpts pts /mnt/dev/pts/
chroot /mnt
grub-install --target=x86_64-efi --efi-directory=/boot/efi --bootloader-id=manjaro --recheckEredmeny:
Installing for x86_64-efi platform.
EFI variables are not supported on this system.
EFI variables are not supported on this system.
grub=install: error: efibootmgr failed to register the boot entry: No such file or directory.Tovabb kovetve a leirast:
exit
pacmnan -S efibootmgr, dosfstools, grub
grub-install --target=x86_64-efi --efi-directory=/boot/efi --bootloader-id=manjaro --recheckes ugyanaz a hiba.
Utana
exit
modprobe efivarfs
chroot /mnt
grub-install --target=x86_64-efi --efi-directory=/boot/efi --bootloader-id=manjaro --recheckInstalling for x86_64-efi platform.
Installation finished. No error reported.update-grub
Generating grub configuration file ...
Found theme: /usr/share/grub/themes/manjaro/theme.txt
grub-probe: error: cannot find a GRUB drive for /dev/sdb1. Check your device.map.
grub-probe: error: cannot find a GRUB drive for /dev/sdb1. Check your device.map.
Found memtest86+ image: /boot/memtext86+/memtest.bin
done.Szerk.: a /dev/sdb1 a pendrive, amirol a live rendszer fut.
Ezutan restart, boot opciok listazasa, manjaro kivalasztasa, es bejon a gnu grub, es varja a parancsaimat.
-
gregory91
senior tag
válasz
Rimuru #72993 üzenetére
A lényeg mellett persze elmentetek:
"Van eleve egy jfs fájlrendszerrel dúsított partícióm amiben "írni" is csak úgy enged hogy ha a fájlkezelőt rootként futtatom.Ha nincs rootom értelemszerűen legfeljebb "read only"-ban vagyok.Higgyétek el nekem, nem rendszerességgel futtatom.Ha veszélyesen akarnék élni akkor ahhoz elég egy win is biztonsági mentés hiányában....
-
gregory91
senior tag
válasz
Rimuru #72987 üzenetére
Elfelejtettem kijavítani hogy nem feltétlenül flash, írhattam volna egy firefoxos "xpi alkalmazást" is (pl atblokker" -direkt nem írom le szépen, szerintem még így is vasvillára kerülnék mert szóba hoztam).
Van eleve egy jfs fájlrendszerrel dúsított partícióm amiben "írni" is csak úgy enged hogy ha a fájlkezelőt rootként futtatom..Amúgy semmilyen dolgot nem tárolok a dokumentumaim között mert több rendszer van a "vas" alatt és a váltás miatt....
"Marikatol az irodaban elvarod azt hogy miutan megszerkeszti a dokumentumot kiadja pl a
sudo chmod -w doku && sudo chown done:done doku
parancsokat?"Mint az elején írtam elég rootként futtatni a szerkesztőt és oda is szerkeszthetsz ahová nem tudsz írni:
És elég egy parancsikonnal elintézni:
pkexec libreoffice --write %u
Vagy kissé primitíven
sudo/gksudo libreoffice --write %u //terminálban fusson bepipálnimájkimiki : A vírus nem feltétlenül "települ",egy exe indítása is elég az egész folyamathoz(nem tud a run kulcsban létrehozni egy regisztrációs bejegyzést,neki nem probléma mert nem kell újraindulnia ahhoz hogy tönkretegye a többi adataidat).Gyakran van olyan hogy meg sem kérdez,csak teszi a dolgát.A Linux pedig igencsak érzékeny az ilyenekre.Még a rendszer alap szoftverei frissítésére is jelszót kér.
Úgy érzem mintha kicsit több az off, nincs topik eme probléma megbeszélésére?
Szívesen folytatnám de "úgy érzem"(szóismétlés, yeah) nem itt kéne. -
gregory91
senior tag
válasz
Rimuru #72981 üzenetére
Pedig logikus :Böngészők esetében ugyanazok a bővítményeket telepíthetjük fel hiába más a platform.Így ezáltal ha telepíthető pl egy flash player(sicc!) bővítmény, akkor más is telepíthető rájuk.
A töredéke pedig zsarolóvírus vagy valamilyen rootkit." mi akadalyozza meg abban hogy mindent titkositson amihez a usernek van write joga? "
Amíg a linuxban jelszót követel,addig a Windowsban csupán 1 kattintás.
Write joga meg addig van amíg nem használ mondjuk egy "sudo chmod -w parancsot.. -
-
Pano
addikt
válasz
Rimuru #72560 üzenetére
Köszi.
Sajnos nem működik rendesen. Hol lejátsza MPV-vel hol nem a kiegészítő (mindent feltettem amit kért). Az a baj, hogy legtöbbször nem veszi át a videót rendesen. Megnyitja a videót, de lemegy max 1-2 másodperc, vagy csak felvillan 1 képkocka és annyi volt. Mindegyik böngészőben.
Hasonlót találtam VLC-re, de az meg főbb helyeken (pl youtube) abszolút nem működik.
(#72558) Keem1 Öö.. köszönöm, de az ismereteim jelenleg ilyet nem tesznek lehetővé. -
válasz
Rimuru #72286 üzenetére
Igen, csak kisse mashol voltam fejben.
Nekem a Google-fele (zart komponenseket is tartalmazo) "normal" Chrome-om van, gondoltam az talan. Version 81.0.4044.92Koszi!
U.i.: Je, a Firefox tudja...
Hat akkor varok turelemmel, hatha a Chrome-ba is bekerul egyszer.(#72287) Sonja
A beallitasokban nem talaltam erre vonatkozo opciot. Hogy sikerult?Udv. core2
-
herdsman12
őstag
válasz
Rimuru #72184 üzenetére
Köszönöm, elnéztem 32/64 -et.
Az update-grub-nál valami történt, de elindult, majd grub-install, update-grub és működik a dual boot.root@mint:/mnt# sudo grub-install --boot-directory=/mnt/boot /dev/sda
Installing for i386-pc platform.
Installation finished. No error reported.
root@mint:/mnt# sudo update-grub
/usr/sbin/grub-probe: error: failed to get canonical path of `/cow'. -
enginev3.0
félisten
válasz
Rimuru #72185 üzenetére
Akkor ez így nem jó?
nano ~/.cronscript.sh
azon belül:
#!/bin/bash
1 * * * * pgrep -fu "$(whoami)" "qbittorrent-nox" || screen -dmS qBittorrent ~/bin/qbittorrent-noxaztán engedély:
chmod 700 ~/.cronscript.sh
a script így elkészül, és kézzel el is tudom indítani vele a qbittorrentet, de magától nem indítja el 1 percenként, ha nem fut a qbittorrent
-
törölt tag
válasz
Rimuru #72110 üzenetére
Jó, de akkor ugyanúgy sleep van. Nem katasztrófa, gyakorlatilag minde perc 01 és 31 másodpercében lefut, csak szerettem volna szebben.
Mindegy, végülis maradhat így, ha nincs jobb megoldás...(Egy UPS státuszát ellenőrzöm. Sajnos az 1 perces intervallum már túl sok lehet a biztonságos server leállításhoz, ha ki akarom tolni a lehető legtovábbi működésig )
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Rimuru #71792 üzenetére
"Mivel torlod? lehet nem kezeli jol a dolgot. gtk alapu cuccoknal egyebkent gvfs szokta adni a trash supportot."
Ha az "áthelyezés a kukába" sort választom, (nem a törlést,) oda rakja.
Mondjuk kezdőbb felhasználó simán gondba kerülhet, nem nézi figyelmesen, és abban a hitben van, hogy a kukában vmeglesz, de nem. (persze figyelmeztet előtte, de az nem sok.) -
-
-
gigabytman
tag
válasz
Rimuru #71281 üzenetére
Köszönöm működik, de vagy 8 kattintás mire megvan + a TV-n még a HDMI hangot is át kell állítani mindig. Windowsban lehet profilokat állítani külön a TV-re vagy a monitorra. Egy katt a megfelelő profilra és a kép + hang is megfelelő lesz. Ez így elég macerás.
Lehetne ezt profilozni Linuxban? -
szucstom
őstag
-
szucstom
őstag
válasz
Rimuru #71238 üzenetére
Rimuru szaktárs
Milyen szép is lenne, ha az a parancs feltenné, ami nekem kell. de sajnos nem. pontosabban kell megadnom a parancsot hozzá, ráadásul nem a pacman, hanem az mhwd-s parancs segítségével. No mind1, majd ma meló után megpróbálom összehozni.
Első telepítésnél legalább volt annyi mákom, hogy ha nem is mindent, de "random" kattintásokkal sikerült betalálnom a rendszerbeállításokba és ott felpakolni ami kell.
Arch nem rak fel semmi ilyesmit alapbol <- na ez a pici bökkenő, értem én, csak fel nem foghatom, hogy egy alap grafikus kártya kezelőt, mint ami a winfosban is van, miért nem raknak bele. Ott működnek az alapok, a többi meg akkor, ha a megfelelő progit leszeded hozzá. -
mobilizmo
addikt
válasz
Rimuru #70913 üzenetére
További segítséget kérnék az ügyben azoktól akik már csináltak ilyet. Nekem sajnos az általad linkelt módszerekkel nem sikerült. A Windows recovery-nél a bootrec /scanos és /rebuildbcd -re azt válaszolja, hogy nem talál telepített Windows!? A másikmódszernél pedig az Aomei Partition Assistant-al készített Windows PE nem bootol be.
Most éppen nem tudom mit csináljak. -
válasz
Rimuru #70740 üzenetére
Igazából, Arch-on most tört el az RX580 drivere úgy, hogy nincs kép. :DDD
Win/fedora alatt oké.Meló közben rosszul esne egy ilyen.
Ezért preferálnék valami konzervatív frissítésű disztrót.Nálam is az Arch a megoldás sokmindenre, de rövid határidős munkára nem merném, mert már 2-3 alkalommal cserben hagyott.
-
válasz
Rimuru #70436 üzenetére
Még klasszikus BIOS-os alaplapom volt 2015-ig, szóval ki nem tudtam volna próbálni '13-ban, de akkoriban még eléggé figyelmesen olvastam az alapvető infókat és 12.04 alapúak tutira nem voltak még EFI-képesek.
Szoval amit irsz kb jo.
(persze hozzátehetted volna még, hogy "ahogyan azt tőled megszokhattuk")
Nyugdíj előtt azért még milyen memóm van!
-
szucstom
őstag
válasz
Rimuru #70328 üzenetére
próbáltam, bár szerintem én bénázom el valaholDanke, tenkjú, arigato, merci, szpasziba, grazie
Ezzel már megleszek
Korábbról úgy emlékeztem, hogy a proginak van egy külön grafikus felülete, amin keresztül fel lehet installálni a windows-os cuccokat.
Végülis a lényeg, hogy a jobb klikknél ott van a wine, így működik a dolog. -
válasz
Rimuru #70162 üzenetére
OK, az elsőben biztos voltam, második meg tőlem elvárható tipp volt. (ami amúgy szokás szerint rendkívül logikus az androidone miatt)
szucstom kollégának még szokni kell régi népek sajátos fogalmazásmódját(nem is beszélve a gondolkodásmódról). Mondjuk neki egész jól megy, talán az egyedüli mostanában, aki nem küldött még el a fenébe a stílusom miatt.
-
I02S3F
addikt
válasz
Rimuru #69692 üzenetére
Köszönöm!
Szóval a javasolt mentés célja egy másik meghajtó? Ezt tudtam végülis, csak olcsón akarom megúszni.
"de ha mondjuk az a celod hogy szetbarmolod a rendszert es ezt konnyen visszallitsd egynek elmehet (de lehet vannak jobb megoldasok ennel)." - Pontosan ez a cél! Végülis ajánlották már a Timeshift-et és a Systemback-et. Ezek jók. Csak túllihegem a kérdést! Bocs! -
anorche1
őstag
válasz
Rimuru #69480 üzenetére
Ezt a varsz eleget visszater technikat tobbszor probaltam, de egy kajalasnyi ido sem eleg neki. Nem lehet ezt valahogy aggresszivebbre allitani? Jobban orulnek, ha program inditaskor kiirni, hogy bocsi, nem lehet, nincs eleg szabad memoria. Vagy csak kilone valami mast, vagy barmi.
(#69482) samujózsi
Koszi, utananezek -
Balazska90
tag
válasz
Rimuru #69411 üzenetére
Köszi, már olvasgatom! Játékok nem nagyon fognak futni gondolom rajta (mármint a mai játékok, vagy ez is megoldható valahogy?), de játszani jó lesz a Win 10.
Viszont heti 2-3 alkalommal szépen összeomlik a VGAm WIN alatt (valószínűleg szoftveres gond), nagyon kíváncsi leszek hogy a Linux alatt mi lesz.
-
válasz
Rimuru #69119 üzenetére
Ez a megoldás egyébként,
xrandr --output HDMI1 --brightness $(echo "$(xrandr --verbose |grep Brightness |grep -o '[0-9].*')+0.1" | bc)
Ez a fényerő fel parancs, a le ugyanez, kivéve a végén nem +0.1 hanem -0.1.
Működéséről gőzöm sincs hogyan teszi,
addig értem hogy a HDMI1 az én monitorom (ezt nekem kellett megtudakolni és beírni)
azxrandr --verbose |grep Brightness
lekérdezi a pillanatnyi fényerőszintet és innen nekem kínai.
De elmentve fájlba és futtathatóvá téve+gyorsgomb hozzárendelve tökéletesen jól működik.
Annyi baja van hogy felfelé nem áll meg 1.0 értéken hanem a világ végéig világosítja a képernyőt de ez már semmiség. -
válasz
Rimuru #69119 üzenetére
Nem tudom amit írtál mit jelent és mit csinál de a végeredménye egy olyan vakító fehér képernyő amit még életemben nem láttam, azt hittem kifolyik a szemem. PC restartra szerencsére visszaállt.
Az oka szerintem az hogy az xrandr nem 0-100 hanem 0-1 közötti értékekkel dolgozik. -
Pano
addikt
válasz
Rimuru #69102 üzenetére
Ja igen, bocsi. Kompozitorra gondoltam, nem tudom miért írtam mást. A "compoton"-t meg főleg nem értem miként sikerült legépelnem
(#69101) ubyegon2: Köszi. Gondoltam rá, csak régen megesett olykor, hogy a compiz miatt fagyott be pár progi és azóta nem túlzottan a szívem csücske. Ezért is gondoltam, hogy esetleg egy egyszerűbb, gyorsabbat próbálok ki. Csak a Metacity-t meg a Marcot és társait nem igen ismerem. -
válasz
Rimuru #69023 üzenetére
Szerintem osszesen 2 topicot nyitottam...
Tudom én pontosan ezeket, de ez is 200%-kal több, mint amit én nyitottam.
Csak neked szivesen megnyitom, talan eljut a 15-os hsz szamig.
Nem hiszem, hogy ilyen érdektelenség övezné, a Linuxos app topik is lassan csak beindul, csak hát kicsit intenzívebben kéne terelni a népeket oda. A Linuxos topikokban elég sok hw-es kérdés is felmerül, azokat is lehetne terelni, most kifejezetten rá akartam találni pár Vega-s hsz-re, mert tudom, hogy voltak és nem sikerült. Havi egy-két alkalommal beír valaki a Kezdőbe vagy az Off-ba ilyeneket és el is sikkad szépen. Akkor az nincs is igazából.
A Linuxos programok topik a 636. hsz-nél tart. A hw-es is lesz majd ennyi és akkor valaki gondol egyet és csak oda kell beírni a Vega szót a keresőbe és......ott lesz!
(én kezdő home userként szakmai topikot nem nyitok, értelemszerűen)
-
haddent
addikt
válasz
Rimuru #68659 üzenetére
Nem kötekedés, tényleg érdekel, hogy mire lehet szükség, amit nem tud? Rendszergazdaként / itthon is / szerverekre is pont annyit akarok elérni, hogy gyorsan, minimál konfiggal minimálban töltse be azt viszlát. Igazából nem is tudom mit lehetne parádézni (és miért?) bootolás során? Tényleg ne értsd félre, érdekel a véleményed
-
-
válasz
Rimuru #68565 üzenetére
Oh... Köszi! Mondjuk nem lettem okosabb:
xattr -l Documents/IMG_0236.jpg
com.apple.FinderInfo:
00000000 00 00 00 00 00 00 00 00 00 10 00 00 00 00 00 00 |................|
00000010 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 |................|
00000020
com.apple.quarantine: 0002;5d45eb55;Preview;De nyomozok ...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GTA V
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest