Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iviivi75
tag
válasz
mobilizmo #56999 üzenetére
ugy látom akkor ez azóta se változott ,(2012 tv-m van) érdemes ujratölthetö elemekben gondolkodni,az az érdekes ,hogy azok az elemek eggyátalán nincsennek lemerülve,és rejtély hogy mért csak ilyen rövid ideig birja én egy idő utánn meguntam most mig tudom okostelefonnal használom a tv ,távirányitóként ez van.
-
iviivi75
tag
válasz
Stevenstyle #56757 üzenetére
ok kösz a válaszokat,ha weben lehet használni továbbra is akkor mindeggy,de facebookos videokat appon tudtam megnézni csak mert ugyebár webes facebooknál nem lehetséges,,most meg már pláne nem ,no de most sorra szünnek meg appok a social center aszt is használtam azis megszünt,ez a 3d korábban sokkal jobban nézett ki most ilyen baltával faragott kinézete van,ilyen alapon cseréljünk 2 évente tv mint mobiloknál na persze.
tudom én ez minden évbe csak roszabb lesz,már weben a youtubnál nem egyszer kiirta hogy ups majd frissitésnél tudtam használni,de nagyon fenyeget akkor ezekszerint web sem fog sokáig müködni.
szomorú.
-
-
iviivi75
tag
Most ez komoly ,hogy április 30 tól véget ér facebook pályafutása (állitolag minden tv megszünik no kiváncsi leszek én arra) lg tv re pfhmm,nem semmi,az ok hogy évek utánn már nincs támogatás,meg már minden elvesznek,no következő mi lesz,a youtube,pfhhm nem is bánom már azis elég trágyán müködik.
ok én elhiszem hogy uhd csodákra több figyelmet forditanak de legalább 5 évig smart tv smart tv lenne,de sajna ez nem igy müködik.
akkor boldog április 30 at.
-
iviivi75
tag
Pompás,youtube keresöjénél nemtudok keresni egyszerüen nem enged Az appnál okés de a webes youtube kalap kakesz,
Megmán lassan az egész OKOS tv része is az,akkor ezekszerint ha veszek 1 tv azon 3 év multán ne nagyon akarjak netezni,már állandó fenyeget hogy elavult böngészö frissitsek,hát frissitenék ha lehetne. (ami fenn van lg honlapjánál az én tv tipusomnál firmware az ocskább mint a tv legutolsó frissitésénél,ez egy piszok dolog,)
Mondjuk legalább erre egy r.frissitést küldhetnének,de gondolom nemfognak,király.
Boldog Húsvéti Ünnepeket!
-
iviivi75
tag
Super jött frissités tv hez gondolom facebook hiány miatt is,me má több mint 2 éves nem sokkal a tévém,és van facebookom nagyszerü,bár amit elvettek ustream,social center annak lüttek sajna végleg ugylátom .
-
iviivi75
tag
1 honap elteltével csak jött válasz,nem személyesen ugy minden lg tv nek gondolom,hogy frissités néhány alkalmazás érint,ja se facebook se ustream stb stb stb hát jobb késöbb mint soha,no ha még most ugymond javitanak - frissitenek mikor lesz jo,jövöre?,!pompás.
igaz már itt is rákérdeztem,de sehol semmi,mintha semmi gond se lenne,.
-
iviivi75
tag
Szép napot,szeretném megkérdezni más se tud belépni facebook oldalra,lg tv vel,utobbi idöbs se ustream,se social center nem elérhetö,ok elfogadom nincs frissités 2012 tv de most már elvesznek mindent ennyire tojnak rá,nos ez a facebook általános vagy csak régebbi tv ket sujtja.
köszi a választ.
-
iviivi75
tag
no eza varázstávirányito egy kalap szar,komolyan már 2 hetente vehetném az elemeket ha idöközbe nem vettem volna töltöt,de kérdem én alig használom már igy is ,ez normális dolog, na eszt tudom a franc vett volna varázstávirányitosan,de ok elismerem maga távvezérlö nem rosz ötlet, de hogy alig használt elemekkel használhatattlanná válik miondom már 2 hét utánn ez felháborito,mind töltött ,mind normális elemnél ,mikor évekig kéne - évekig müködni,és más távirányitoval megy rendesen.
példa
most veszek 1 d.racel elemet 100% teljesitménnyel ö 2 hét max 1 honap alatt mennyi használodik el,hogy mágikus távirányito nem képes müködni ez nevetséges,szal öszintén franc ki van ettöl.
tiszteletem.
-
iviivi75
tag
szép estét, no fene plexen lehet nyelvet váltani LG tv vel super
-
iviivi75
tag
silverlight ide vagy oda nállam mediaklikk is megy mint korábban mtva videotár is,nem nehéz beinditani.
nem értem,ha tv képes lejátszani,mért nem teszik okos tv számára normálisan elérhetövé,ja és kezdetben rendesen tudtam is használni felbontást beállitani,kinagyitani megállitani lejátszást ,de mostmár nem engedi,szal rejtély mért kell silverligtozni egyszerüen magas nékem.
kérdés okos tv mért nem lehet normálisan nézni mért csak pc,laptop,tablep privilégiuma kell,hogy legyen.
most ahelyett hogy rögtön azon vannak jajj jujj lehet nézni tv ,no tovább javitsuk,hogy ne lehessen,inkább támogatni kéne okos tv valo nézést szerintem.
-
iviivi75
tag
nállam megy, mondjuk ez kész csoda ,de nem mindeggyik.
-
iviivi75
tag
válasz
karendi #34270 üzenetére
megy is valami youtube lefagy ,vagy kevés memoria és bedöglik,ráadásul prémiumok és elérhetettlenek.
szal ennyi,tavaly volt frissités ami lehetövé tette 2012 tv nek html5 szabvánnyal is megbirkozzanak,de nállam azota egyre sz.rabb minden amit korábban nézni tudtam már a se megy ennyi.
-
iviivi75
tag
minden ami ment nem megy még youtube is alig html5 király - 2012 tv re meg sza.junk nagy ivben,gondolom elkell adni ezeket az uj sz.rokat azért csinálják,ez egyszerüen felháborito.
ugyan 2012 tv re adtak frissitést de gyakorlatilag egy kalap sz.rt sem ér,gratula tavaly még minden oké volt ,de most 2012 LG tv kalap sz.rt nem ér.
-
iviivi75
tag
szép napot,nekem kb 1 honapja nem elérhetö plexem.
valaki tud segiteni mi ilyenkor a teendö,ezelöttig még tudtam használni azota game over.
lg lm660s,2012 es,samsungom is,sony 2013 - as.
bár ez tökmindeggy magát a programot nem tom használni ,mivel képtelenség könyvtár beolvasásáig eljutni.
-
iviivi75
tag
válasz
huncutka1029 #33307 üzenetére
ok kösz,csak ennyit akartam.
-
iviivi75
tag
hallo plex másnál se jo vagy csak nállam szar,van aki válaszolna is erre.
-
iviivi75
tag
tényleg valaki irja már meg jo e a plex - e ,vagy csak nállam szarakszik.
-
iviivi75
tag
szép jo napot.
szeretném megérdeklödni,hogy plex csak nállam nem müködik vagy valami gebasz van,aszt irja könyvtár nem elérhetö kb már 1 hete nállam.
választ köszönöm elöre is.
-
iviivi75
tag
szép napot szeretnék érdeklödni,másnak sem jön be az LG Cloud,hát öszintén még nemcsak 3D de ez a sok okosság is tv sz.rt sem ér,10 éves laptop gyorsabb mint ezek,már nagyon megbántam okos tv vásárlásomat,no 2 magos tv hát olyan tetü lassu,pedig digis lennék,felöllem 16k tv is lehetnek,mig nem képesek normálisan müködtetni addig felesleges - számomra.
Bocsánat,de düh beszél elsösorban,belölem,ha van LG Cloud akkor nyilván nállam sz.r valami.
mondjuk még maga LG Cloud web oldala se jön be pfhhh.
-
iviivi75
tag
Jo napot
Anno irtam ,hogy mtv videotárat tv-nél is lehet nézni,hát sajna e már mult idö.
Nem értem én ,mért nem lehet smart tv számára is nézhetövé tenni.
Komolyan itt csak 2 dolog biztos, facebook meg a youtube ,többi nézhetettlen.
király. 2012 LG tv nél ,
Most ez mértnem számit ,hogy ne csak pc rákötve tudjam nézni ,mondjuk hireket vagy bármit.
Tiszteletem és Boldog Uj Évet minden prohardver olvasonak.
tv adás szüneteltetése lesujtott,(prohardver tv) remélem lesz fojtatás - valahogy.
-
iviivi75
tag
No eza fuso tv sok igyenes tartalmat hagyott,az oké hogy elöfizetéses lett és nem rossz a tartalma,de ami eddig ingyen volt talán nem kelett volna elvenni no mindeggy egyszer minden jónak vége lesz,részemröl felejtős.
Jo szorakozás annak akinek még igyis kell!
-
iviivi75
tag
szép jo estét !
Lenne egy kérdésem,tavalyi 2012 - es LG 42 lm 660 smart tv - re lesz még valaha is frissités,vagy ennyi volt,kb 3 honapja semmi nincs,kösz válasz elöre is aki tudja.(vagy már ne várjak eféle csodára)
-
iviivi75
tag
szép jo napot !
no megvolt szoftverfrissités mostmár okés youtube - legalábbis jelenleg.
-
iviivi75
tag
nem lenne rossz dolog,ha lg már javitaná uj szoftverrel nézhetö is lenne a youtube.naprol napra használhatattlanabbá vállik már szinte semmit se nézhetö,az hogy prémiumba ugy ahogy használhato se ér semmit keresövel elért találat hát nagyon 0 közeli nemis nagyon szeretem,nagyon jo lenne web - es youtube már elérhetövé tenni. tojnak az emberre vagy meddig kell várni,hogy használhato legyen. ?!
bezzeg ha usa vagy nyugaton cseszne be egyböl javitva lenne ,de keletre valahogy sz.rnak nagy ívben.
-
iviivi75
tag
-
iviivi75
tag
jónapot,most látom saját alkalmazásokhoz tettek egy keresöt jol néz ki egyhelyen minden elérhetö király.
-
iviivi75
tag
válasz
Yogibear974 #23337 üzenetére
Szia pedig eddig nállam nem volt ,nekem elhiheted csak felfedeztem volna ,nem egyszer voltam képbeállitásoknál na.
-
iviivi75
tag
LM 42 660 S LG
HDMI 1 - en de csak ott van képbeállitásoknál,nagyon fontos kis opcio,hasznos,nállam sokat segitett képminöség terén,részletes beállitásokkal.
Nállam eddig nem volt tegnap este vettem észre.
-
iviivi75
tag
youtube premium smart tv verzioja kicsit feljavitották,részemröl super mert keresö sokkal jobban látszanak a betük.
no és nem fagy le no végre ilyet várok má vagy fél éve cool.
-
iviivi75
tag
mtv videotárat már törölték is,nyilván gondolom én,ha kijavitják visszateszik prémiumokhoz,remélhetőleg.
-
iviivi75
tag
-
iviivi75
tag
elküldtem a videot is ,bár lehet már nem aktuális.
Moby
-
iviivi75
tag
válasz
Indiant #23164 üzenetére
ok,jol van no bocs összekavartalak,mondjuk ugy reggel még használhatattlan volt nekem meg részemröl mindeggy hogy hogyan müködik müködik és kész,és tv hiába nem tudja pl flash player valahogy megoldja mert aszt is viszi és online filmeket is zokszo nélkül lejátszik,nem tom hogy de lejátsza,valszeg saját média lejátszojának köszönhetöen,bocs kavarás keverésért.
-
iviivi75
tag
most má okés videotár a webböngészön .aki nem hiszi hogy nézhetö küld egy e - mail cimet és videon megmutatom hogy megy a felvett anyag ennyi..
-
iviivi75
tag
válasz
BloodRay #23154 üzenetére
o, ennyi szot nem érdemel az egész ,az meg nem igaz ,hogy akármennyire szarul irok ne lehetne kivenni mia kínom.
ok gondoltam hogy valami hiba lehet,de én amugy se prémiumoknál néztem videotárat,használhatattlansága miatt hanem a webböngészön keresztül egészen mostanáig és mint irtam nem az élö adást hanem ami felvételröl ment aszt néztem és irjon bárki bármit nekem az ment,ott néztem a kék fényt mindig ennyi.
ezen nem fogok vitatkozni mikor ugy volt mért hazudnék.
komolyan mondom ha lesz még jo valaha levideozom hogy igenis müködik.
-
iviivi75
tag
No még annyit ,hogy házimozim ami igaz nem tv és nem LG hanem samsung kb 130 000 ft ma már száz alatt van no lényeg azon DLNA - Plex használva még nyelvet meg feliratot is röhögve kiválasztom,
LG - nél meg vagy tojnak rá vagy valamiért nem lehet megoldani ez is tiszta röhej,
-
iviivi75
tag
válasz
#20844032 #23150 üzenetére
márpedig ment.igaz élö adás aszt nem vitte de ami felvételröl ment azt igenis lejátszotta,ez olyan dolog hogy elado rákérdezésemre flash röl aszt mondta nincs pedig azis van tv - ben,tudom az más.no de ismétlem videtárat megtudtamnézni nem az élö hanem az arhivált müsorokat.
söt bármi mást is korábban online müsorokat,pl erdély tv .
-
iviivi75
tag
Jo napot sajna frissítettem ,bár ne tettem volna ,komolyan mondom ez nem okosítja a smart tv ez hülyíti,hát nem tudom kinek köszönjem meg,de kösz.
Alkalmazásoknál ott egy kalap sz.rt nem ér videotár,ok hanem böngészőn keresztül néztem műsorait leginkább kék fényt .
Nesze neked frissítés már nem tumdom nézni fejre állok sem,úgyhogy tényleg nagy kösz érte,ezek utánn akkor fogok én frissíteni ha púp nő a hátamon egyszerűen amit művelnek frissítés címszó alatt mindent elcsesznek.
No és komolyan rádio se megy eddig volt komolyan mondom ez má mindennek teteje,ne frissitsenek komolyan ka.ják be.
-
iviivi75
tag
Jonapot,videotár csak nállam ennyire használhatattlan vagy másnál se jo,kb legujabb frissités ota,meg van ennek igy értelme nem ártana legalább magyar aplikáciokat kicsit fejleszteni,de van olyan érzésem ,hogy erre nagy ivben tesznek,nagyon sok abszolute felesleges dolgok vannak,jo lenne már valami használhato is,
Videtárat meg vagy töröljék vagy normálisabb eggyátalán müködö legyen mert egy nagy semmi van jelenleg rajta.
Ez olyan mint mikor euronews magyar adása 1 honapja tesztelik de mi a tököm tart addig szomoru ez.
-
iviivi75
tag
Kérdésem lenne.
LG Cloud csak elöfizetéssel lehet használni,egyre több a csak fizetös szolgáltatás.
Mindamelett jo ötletnek tartom.
-
iviivi75
tag
No frissitett a tv - m LG LM 42 660 csak aszt nem látom mia külömbség még eddig,semmi.
04.20.23 rol - 04.20.53 ra.
-
iviivi75
tag
Sziasztok,jó napot szeretném megkérdezni,hogy MAGIC REMOTE CONTROL mennyire normális dolog hogy havonta kell cserélni benne az elemet 1 honapig jo utánna cserild ki az elemet szöveg jön ,de e már 3 alkalom,és közbe az elemnek semmi baja nincs más eszközzel kiválloan müködik.
Most távirányito szar vagy belehet állitani nem mondom ennyi pénzé király.
Köszönöm a segitö válaszokat !
Ja igen lg lm42 660 zg ha számit a modell.
-
iviivi75
tag
Szia ! Lehet hülyeség de kapcsold le az ARC ,ha bevan kapcsolva. tv - en.
-
iviivi75
tag
no köszönöm szépen a válaszokat,fogalmazásom és helyesirásom nem a legjobb de igyekszem,köszönöm ,hogy volt aki segit is,nemcsak kritizál.
-
iviivi75
tag
ja de inkább válasz jönne kérdésemre és nem helyesirás firtatása na az még jo is lenne.
Azér közel se volt annyira használhatattlan,eltudom képuzelni,hogy frissitések miatt lett enyire fos.
másik fele kérdésemnek távirányito egyszerü tv ként se hiszem hogy másfél honapos használat utánn ki is dobhatom az elemet persze lehet itt töltön venni ,de ez nonszensz.
jo lenne válasz jönne és nem helyesirás kritizálása. köszönöm.
-
iviivi75
tag
szeretném megkérdezni egy hozzáértötöl lg lm660 van a net böngészö egy borzalom egy 5 perces youtube video nem lehet megnézni rajta.,kevés memoria cimszoval állandoan lekapcsol ugy fos az egész ahogy van,vagy hol lehetne beállitani hogy végre nézni is lehessen valamit,hát ha eszt tudom fenét se veszek semmmilyen smart tv ez nem igaz,hogy ennyire gáz lenne,akkor még nem beszélve elemet zabálo magic remote vezérlöröl másfél honaponta cserélem az elemet,egyedül 3 d maradt még ami még asztmondom ,hogy jo de a böngészö tragédia.
-
iviivi75
tag
igen az jo ,akkor hogyan kéne beállitani, hogy nállam is sokáig müködjön,
kösz elöre is.
-
iviivi75
tag
válasz
zsakaizoltan #19243 üzenetére
ok kösz ,de nemigaz nem várhato el legalább 1 évig jo legyen,max marad hagyományos távirányito.
-
iviivi75
tag
magic remote másnál is 1 honapig jo,most cseréltem harmadjára elemet pedig tartós nem 2 ft os elem volt benne.,zabálja az elemet vagy nállam szar valami ,ez igy nemigazán nyerö.
-
iviivi75
tag
DIGISPORT,FEM3 (bár ez nekem felejtös ) meg még pár csatorna ATV,AXN,DUNA TV válogatások.
Elérhetö fusho - n és diginek szép a képe.rádio is van.
-
iviivi75
tag
Fuso- rol még annyit hogy lehet böngészi már rendesen és film megnézése utánn vissza lehet lépni az oldalra!
Lehet utálni vagy szeretni de már mais sok tartalommal bövült,és minöség se rossz,bár akinek nem jött be ezutánn se fog az hogy nem ép most játszott filmek mennek rajta érthetö,de szerintem örülni kéne hogy van ilyen probálkozás is.
-
iviivi75
tag
most legális oldalnál mit vársz ez nem torrent oldal.
-
iviivi75
tag
válasz
komoramazsi #19111 üzenetére
04.10.43 van lg oldalán igen jelen pillanatban csak tv van a legujjabb frissités 04.20.23
-
iviivi75
tag
igen csak regisztrálni kell.
-
iviivi75
tag
szerintem dvd de elég jo minöség nincs ki irva jelezve de rambo 4 nézem és szét robban szobám nekem nagyon adja.
(lehet hd mert tü éles a kép)
-
iviivi75
tag
most látom vagyis hallom 5,1 be mennek filmek ezen a fuso tv hát nem semmi már megszerettem.
-
iviivi75
tag
Eza fuso tv nekem bejön mindent megtalálok egy helyen,lehet egyedül vagyok vele de nekem nem rossz dolog.
eurosport player viszont kár ,hogy elöfizetös,azis igaz digi van ugyhogy nem nagy veszteség,no harmadik szolgáltatás mire jo aszt nem tom.
-
iviivi75
tag
jo,ejszakat ha tudom,hogy magic remote ennyire zabalja elemet,valszeg nem kerem,1honap es mar ki is irja csereljek elemet.1-2 nap estenyleg hasznalhatattlan,most 3.elemnel jarok am 2 ft akkor billentyuzet inkabb jobban megeri.
no meg a net van mikor borzalomlassu,de ennek ellenere-ezek ellenere super tv,3d aszt csak dicserni lehet.
lm 42 660 as
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- SkyShowtime
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest