- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Partizan182 #93029 üzenetére
Hát nálam a színház meg a sport a két legrosszabb. Vagy nekem nem jön be
-
-
-
válasz
Kotix007 #93012 üzenetére
a felhősödés nem garanciális hiba. Valszeg a pixel se bár ez utóbbiban nem vagyok biztos. Elején amikor megvettük a tv-t engem is hónapokig zavart, fórumoztam fényképeztem, idegesített. Aztán egyszer csak lexartam mivel csak teljes "fekete" képen van. Igaz ez egy majd 5-6 éves modell. A mostani ips lg tv-n nem vettem észre olyan felhősödést, de már nem is érdekelne
-
válasz
Partizan182 #92861 üzenetére
[link] lehet nem írtam le megfelelően
de ilyesmi
-
vettem egy 60uk6200PLA tv-t. Tudom hogy nem a csúcs, de kellett egy tv a playstation mellé és mivel a másik 106-os csak és qrva nagy a nappali ezért inkább minél nagyobbat akartam nem túl sok pénzért. Ennek a célnak megfelel.
Filmek, 4k videók alatt nagyon tetszik teljesen meg vagyok vele elégedve, de a tv adások már nem annyira jók. Van valami ötlet hogy milyen beállításokkal lehetne operálni? Vagy hol lehetne találni erre is jó beállításokat?
-
válasz
d.tiborz #88420 üzenetére
tehát ha mondjuk ha az a célom, hogy vegyek egy 165cm-es tv-t mert monjduk akkora a nappalim, hogy 5 méterre van a kanapé és az asszony nem hagyja hogy közelebb húzzam (elválni meg nem akarok
még) akkor tök mindegy milyen UHD-s tv-t veszek a barátok közt ugyanúgy fog kinézni
-
van egy la640-es tv. Ma újra kellett a routert konfigurálni, és minden egyes bekapcsolásnál újra meg kell keresni a wifi hálózatot, beírni a kódot. Automatikusan nem kapcsolódik. Qrvára kezd idegesíteni, eddig hetekig nem volt ilyen, sőt évekig. Mit állíthattam el vagy mi az oka most ennek?
-
válasz
ftamas0201 #88058 üzenetére
vn aux in
-
válasz
ftamas0201 #88051 üzenetére
ja fülhallgató csatlakozó van a tv-n. Akkor mit hova? Van a hangfalnak 3 csatlakozója. Zöld, fekete, narancs, ami normális esetben a hangkártya megfelelő színű bemenetébe megy. Kell valami átalakító?
-
válasz
ftamas0201 #88049 üzenetére
creative inspire 5xxx valahány. Nem tudom pontosan. Régi sulinetes. ilyesmi
-
lehet elég off és a google alapján is találtam választ (talán már ide is feltettem a kérdést de ennyire gyp-s vagyok)
van egy Lg tv-m meg egy régi creative hangfalszettem (5.1): Mivel nagyobb lakásba költöztünk a nappaliban nagyon rossz a tv hangja megint felmerült bennem hogy össze kéne kötnöm. Megmondom őszintén nem akarok túl sokat erre most költeni, szóval a kérdés, hogy meg lehet-e ezt oldani valamilyen kábellel, átalakítóval. Nem kell 5.1. elég ha 2 hangfal meg a mélynyomó láda szólna.
-
Egy lgla640 típusú készülékem van eddig falra volt szerelve de most vhogy a talpat kéne összerakni. Két darabot találtam. Semmi csavar vagy egyéb nincs. Tud vki valamilyen útmutatót a könyvet már nem találtam.
-
Egy lg620-as tvm van külső vinyóról videózok. Azt vettem eszre hogy az ujabb mkv fájloknál akadozik nem tökéletes a lejátszás. Kulon lejátszót nem akarok venni. Van vmi megoldás. Vagy mitől van egyáltalán?
-
LA640-es tv-m van. A probléma ami mostanában gyakrabban előjön, hogy amikor serviio-n wifiről nézek filmet, akkor ledobja magát a wifi hálózatról. Illetve nem csak a hálózat tűnik el, hanem a csatlakoztatott USB winyó is. Van amikor csak ki és bekapcs után "látja" meg ismét ezeket..
-
van egy lumia 635-ös telo meg egy lg640-es tv. Megpróbáltam kivetíteni, a telo látja a tv-t csatlakozni nem tud, a tv miracastja meg nem talál semmit. Mit kellene állítani és hol (tv vagy telo) szerintetek?
-
felraktam a legújabb frissítést, azóta a youtube, hbogo szinte halott...
örülök ha minden 5-ik indításra működik
-
válasz
LucasGrant #36782 üzenetére
kicsit elkeseredtem, hogy egy dual core intel nem tudja... Ilyen prociigényes ez a widi dolog? Vagy csak későbbi feature?
-
-
válasz
Vackor1 #36600 üzenetére
vagy csak túl sokat vársz. Nem nagyon jellemző, hogy térben kijönnek a dolgok, inkább mélység van.
Pár szállingózó virágszirom, vagy extrém direkt erre kitalált effekt (zuhanás) de nem "előtted" a tv síkja előtt játszódik a dolog az esetek nagy részében.,..
half-ounál alul felül virág
-
válasz
T_Stark #36070 üzenetére
nekem 640-es van, de azt gondolom amit te. Bár inkább 660 felé hajlottam volna, ha nem lennének olyan smucig g*cik, hogy nem adnak hozzá normális távirányítót
De aztán 640 lett mert mégis nagyobb szám, csak jobb, hát nemtom. A bevilágítás bosszant de amúgy szép nagyon
-
válasz
huncutka1029 #35652 üzenetére
ugorj már le hozzám is
-
válasz
LucasGrant #35607 üzenetére
hát nemtom, azért 640-esen kikapcsolt truemotion-el mondjuk a reggeli beszélgetős műsorok alatti fehér szöveg nem igazán folyamatos. Tehát akkor 50hz-es alapból?
-
és mondjuk 100hz-et mikor írna (ha egyáltalán kiírja) ki?
érdekes amúgy hogy egy hd film belső lejátszóval teljesen jó volt, hdmi-vel meg szaggatott.
-
na próbálgattam laptop hdmi kombót (ált belső lejátszót használom hdd-vel) különböző videókkal, meg a korábban linkelt metronóm teszttel, de az info mindenhol 60hz-et írt..
-
válasz
huncutka1029 #35158 üzenetére
640 is, vagy attól kezdve?
-
válasz
huncutka1029 #35099 üzenetére
na pont vmi ilyesmit akartam megtudni
-
felmerült bennem valami. Van egy 5.1-es creative hanfalszettem. Rá tudom kötni vajon a tv-re közvetlenül? Azért merült fel bennem, mert az av2 kimenet pont sárga-fehér-piros csatis, mint a hangfalnak. Azért kérdezem és nem próbálom mert felraktam a falra és qrvára nem férek hozzá a hátsó csatikhoz
-
távol álljon tőlem, hogy belepofázzak, de ha már servíz menűn agyalsz a bevilágítás miatt, lehet inkább el kellene kezdened csereberélni, hátha találsz valami megfelelőt
Szakmailag nem tudok mit mondani, a local dimminges készülékeknél jópár helyen írják, hogy inkább legyen OFF, meg hogy az edge led-nél nem is igazán működőképes, nem tudom.
Én a 640-est egy megbízható kereskedőtől (edigital) vettem (bár fogyasztóvédelmi fórumok szerint tök mindegy, mert a gyártónak a garanciát meg kellene adnia, nincs ugyanis a köznyelvben szürkeimportnak emlegetett jelenség, de ebbe ne menjünk bele nincs jelentősége, különösen hogy elvileg ez nem is garis hiba) A lényeg, hogy 160k-ért vettem, (a 620-as is ugyanennyi volt) de látok megbízhatónak mondott webshopoknál 171k.ért 660-ast, lehet jobb döntés lett volna. Bár mostmár nem tudom mi lenne a tűrésküszöböm, tuti minden apró szirszar bevilágítást észrevennék. Igazából nem is tudom miért zavar amikor nincs semmi a képen
-
válasz
LucasGrant #34898 üzenetére
ez már ilyen előre nedvesített kendők
-
vettem egy w5 lcd takarító kendőt. Azt írja, hogy "bevonat nélküli" lcd panelra lehet használni. Biztos ami biztos az LG640-esen használhatom?
-
én a helyedben a 8 napon (munkanap) belül nagyon sokat filmeznék éjszakánként. Én se mentem bele a cserélgetésbe, de nem vagyok ma se meggyőződve, hogy nem kellett volna....
qrvára bosszant, hogy vesz az ember valamit, aztán két hétig fórumozik, meg olvas hogy megnyugodjon vagy ne.
de a képek valóban nem adják vissza a dolgokat én is azt tapasztalom, lehet xarabb de jobb is. Neked kell eldöntened el tudod-e viselni
-
emiatt nem bosszankodok, mert a plazma szóba se jöhetett, nappaliban fő tv és nagy részt tévézés, két kicsi gyerek. Tehát egyértelmű volt a passzív 3d. Smart meg nem drágította annyira már, hogy berakhassak egy yutub videót a gyereknek, vagy saját feliratkozott csatornáimra...
és persze kompromisszumokra hajlik az ember, mert elfogadja, hogy ennyi pénzért ez jár most. Lényeg amúgy hogy a családban csak engem zavar
-
válasz
karendi #34725 üzenetére
[link] valszeg igen ez is egy lcd betegség. Érdekes amúgy, hogy a bevilágításom nem ilyen, mint amit a cikkben írnak, inkább a felhősödésre hasonlít a képem. Igazából a sarokban szinte szabályos fényesebb háromszög alakú...
Jó a rosszban, hogy legalább csak egyre tudok figyelni, más képhiba már nem tűnik fel
-
válasz
karendi #34713 üzenetére
hát ja ezen qrva nehéz túllépni, nekem egyelőre nem is sikerült. Mondjuk legalább vonalakat nem látok, csak akkor amikor egy teljes fehér jpeg képet raktam ki, akkor voltak vízszintes vonalak, de a bevilágítás vonzza a szemem
kérdésem az előlap mennyire mozoghat lötyöghet? Tudom ne nyomkodjam
-
az jár mindenütt, lehet itt is erről volt szó, olvastam már olyan tájékoztatót (meg nem mondom melyik bolt) hogy webshopon keresztül rendelt, de áruházban átvett termékre is "kiterjeszti". Mondjuk indokolt is, nem tudom mennyire lehet egy mediamarktban egy 150k-s tévét sötét szobában tesztelgetni. (van egy sejtésem
)
-
válasz
szmaug #34516 üzenetére
ja 3D-hez: én nem szoktam állítgatni és kicsit messziről is nézem (2.5m körül) és idáig néhány jelenetet leszámítva (pl- Hupikék törpikék 2-nél sikerül pont ott megállítani ahol a macska kinéz, hát az vicces volt), nem nagyon jellemző a "kijövés" egyik 3D-s filmnél sem, de a Sammy nagy kalandja 2-t próbáld ki, az nagyon adja.
-
válasz
szmaug #34516 üzenetére
örülök, hogy jól jártál.
Én erről lemaradtam "sajnos" mondjuk elviselhető a dolog, de azért én meglátom
(asszonyt, gyereket nem érdekli, nem figyelik)
érdekes ez egyébként, mármint a 3 napos dolog, mert az nem egy olyan "abszolút" történet, mint a távollévők közti szerződésnél az elállás. Tehát a 3 napos cserét is csak a használatot akadályozó hiba esetén kérheted. Amit ki akarok hozni ebből, hogyha 3 napon bevilágítás miatt cserélik, akkor utána is foglalkozni kell(ene) vele.
Azért egy szerelőt intéztem a garanciális szolgáltatás körében - bár nagy illúzióim nincsenek, mivel a gyártó fizeti őket, így elfogulatlanságot nem nagyon lehet várni tőlük - de majd meglátjuk
-
válasz
spety87 #33931 üzenetére
hacsak nincs nagyon jó routered, akkor nem sok köszönet lesz a 3d film atjatszasban
serviio-t próbald ki, bar smartshare-nek latnie kellene, ha megosztottad a mappat. én csinaltam egy "otthon" halozatot, abban van a gép meg a tv. (lehet ez tök evidens én laikus vagyok
)
-
érdemes feltenni a legfrissebb firmwaret, vagy inkabb ne. pontosan nem tudom, de vmi 30-as verzióm van, most meg 40-es a legújabb
-
semmi jelentős sztem
van ugye a belivagitas kérdése. Ment erről a téma itt rendesen. Megkérdeztem az LG ügyfélszolgalatat, szerintük tök rendben van az enyém (sarkokban észlelhető bevilagitas) Ha jól sejtem a direkt lednél ez nem jellemző (emiatt vastagabb a tv. mondjuk ez meg tök mindegy, bar a vesa szabvanyuk is eltér)
a többit meg úgyse veszed észre. Én azért vettem 640-et mert ahonnan kinéztem és volt raktaron ott ugyanannyiba került
-
válasz
nufenen111 #33792 üzenetére
na most nézem, igy mar mas azért, ehhez képest annyira nem brutal az enyém se
-
válasz
nufenen111 #33691 üzenetére
ez szép, elkeserítő akkor az én állapotom
pedig már kezdtem megbékélni
-
válasz
nufenen111 #33687 üzenetére
egy sötét képernyő fényképet dobj már be, hogy néz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest