- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
kutuke1 #29262 üzenetére
Amennyiben valóban analóg kábeltévéről van szó, akkor igen.
Csak az elmondásod alapján nem jött le nekem 100%-ban a helyzet, illetve, nem vagyok benne biztos, hogy nincs-e másik megoldás.
Arra gondolok, hogy bár a T-Home nagyon nem szereti, de meg kéne tudni, hogy hajlandóak-e digitális kábeltévé szolgáltatást adni, mert ha igen, akkor esetleg a tévével is (amennyiben tud ilyet) megoldható (ezerszer jobb minőségben) a rögzítés. (Ahogy az általam küldött oldalon le van írva.) -
törölt tag
válasz
kutuke1 #29251 üzenetére
Szerintem tévedsz,mindenképpen kell lennie valamilyen beltéri egységnek [link],mert a T-home nem adja kódolatlanul a DVB-C adásokat csak a digi. Szóval nézz kicsit jobban körül a kecóban ,hogy miből megy bele a madzag a TV-be ) Ellenben ,ha analóg kábel TV van,akkor egy külső HDD kell csak.
-
Madwe
nagyúr
válasz
kutuke1 #29251 üzenetére
Ha nincs set top box, hanem rendes kábel van, akkor szerintem az jó hír, ha van stb de csak koax akkor nem jó hír... stb nélkül ha minden igaz egy sima merevlemezt rádugsz a tvre akkor azt be lehet állítani h dvrként használja, lm és la széria legalábbis biztosan... Annyi h ha tényleg megy (más erősítsen még meg...) akkor érdemes 2.5"eset venni mert ahoz nem kell külön áram elég az usb, valamint azt hiszem 60 gigánál nagyobb kell legyen de olyan kicsit úgysem kapni
ha először rádugod azt hiszem megkérdi h akarod e dvr-re (vagy pvrnek hívja tök mindegy) formázni, miután ezt megteszi lehet is használni! csak másra nem lesz jó a hdd... valamint érdemes hosszabb usb kábelt szerezni hozzá h ne a levegőben lógjon
-
kmarci25
veterán
válasz
kutuke1 #29247 üzenetére
Ez a fura nekem is:
Az új helyen továbbra is t-homos előfizetés van, de nincs HDMI.
Min jön akkor a tv adás? Volt ugyan az a régi típusú STB-jük (ilyen ezüstös színű), azon nem volt HDMI kimenet, és HDD-t sem lehetett bele kérni, de azt szinte mindenhol lecserélték már, mert az IPTV-hez nem jó. Ha felvevős STB-d volt, akkor valószínűleg IPTV előfizetésetek volt az előző helyen. Most milyen van?Update: milyen kábellel? Ilyesmi, koax? Mert akkor valószínűleg a régebbi fajta STB-t adták. Tudtommal azzal semmi lehetőséged nincs adást rögzíteni, úgyhogy marad a dvd felvevő.
-
törölt tag
válasz
kutuke1 #29247 üzenetére
Miért nincs HDMI-s STB? Most mivel van összekötve a TV,hogy vegye a T-Home adásokat ?Több infó kell,hogy tudjunk segíteni.Valamint felvenni műsort a TV saját erőből csak akkor tud, ha az antenna bemenetre van kötve a jelforrás,minden ellenkező esetben STB kell az adás rögzítéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest