- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montiii
csendes tag
Full HD-t nem biztos, hogy át tud majd nyomni rátöltés nélkül Wifin.
720p-nél még ok a dolog, de 1080p-nél sokszor előfordult nekem is, hogy rá kellett töltenie. Ha magas a bitráta, akkor nem fog tudni mit kezdeni vele a vezeték nélküli hálózat. Ilyen esetekre csak a vezetékes megoldás jöhet szóba, vagy egy külső vinyó.
Ez jó kis teszt/összehasonlítás a wifin való 720p és 1080p streamelésről.
-
OldMike
őstag
Ez elég nagy veszteségnek látszik. Megnézted-e, hogy sok wifi adó van-e a környezetedben, és a tiéddel azonos vagy szomszédos csatornán vannak-e. Ez elég sokat ronthat. A WifiAnalizeren van egy "view" nevű lehetőség, ahol különböző adatmegjelenítést lehet választani (pl. grafikon, saját jelerősség mutató, Channel Rating stb.). Az utóbbinál szokott javasolni megfelelőbb csatornát is.
Tudom, hogy keserves dolog, de a kábel a legbiztosabb, azzal a 3D-s filmek is simán átmennek. -
OldMike
őstag
A leírás szerint ez egy b/g/n-es router, bár az n előtti (1x1) jelzést én nem ismerem. Ez alapján akár 300 Mbps-t is tudhatna. Még az 54 Mbps sem lenne kevés, de az is csak elméleti érték, jó ha a fele megvan, ideális körülmények között. A wifi jelerősség sajnos nemcsak a távolságtól és a falaktól függ, hanem a térségben lévő wifis leterheltségtől is.
Javaslatom arra az esetre, ha van androidos telefonod vagy tableted:
Töltsd le a WifiAnalizer alkalmazást (ha még nincs meg). Azzal megnézheted a környezetedben lévő wifi-adókat (milyen erősek, melyik csatornán vannak), valamint a jelerősséget a router és a tévé mellett. Ebből már lehet arra következtetni, hogy a te viszonyaid között mennyire csökkenhet illetve ingadozhat a jelerősség.
A FullHD bitrátája általában közelebb van a 20 Mbps-hez, mint a 10-hez, ehhez stabil és eléggé erős wifi jel kell. -
TMT7TMT7
tag
Szia, két készülék közül egyértelműen az LG a jobb, és valós 100Hz a panelje (nézd meg élőben), nem kell mindent elhinni, amit a fizetett Samsungos fórumozó terjeszt. . . F6400 edge led, és nincs benne led vezérlés, ergo felhősödni fog és felhősödik is, ugyan abban is valós 100Hz-es panel van,mégis jobban mossa a képet mint az LA620, valamint színei sincsenek a helyén, míg LG-nél ilyen probléma sincsen. Valamint LG mellett szól: passzív 3D, dual play ready, magic remote ready. . .
-
huncutka1029
addikt
ha ennyire minőség szempontból nézed, akkor vegyél LA 640-et.
Az már egy jobb kategória, jobb paraméterekkel.
kb 10-15.000 Ft az árkülönbség.
42LA640 sHa nem tudsz kompromiszumot kötni, akkor mélyebben is a zsebedbe kell nyúlni, és felső kategóriás készüléket kell venni. LA790V
Egyébb iránt, a műszaki paraméterek alapján nem lehet dönteni, el kell menni egy műszaki boltba, és meg kell nézni egymás mellett a két készüléket, ugyanolyan beállítások, környezet mellett.
Vigyél egy pen-t és nézd meg mindkettőn augyanazt a demót.
Szerintem, én nem vagyok elvakult LG fan, de ezen a kategórián belül minden szempontból veri a samut az La620
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest