- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zirowe
nagyúr
Ez a mondat több, mint ellentmondásos, ha jogilag igen, akkor más nem számít.
Ne haragudj, börtönt vagy lakást vásároltál?
Ha jót akarok..
Ha fenyegetnek, akkor irány a rendőrség.
Kétlem, hogy egy antenna meg egy légkondi miatt a megjelenés annyit változna, de ez mókás helyzet, hogy a kinézet előrébb van, mint a lakók érdeke. -
Zirowe
nagyúr
Ha van erkélyed, akkor ez az egyik legolcsóbb és legjobb választás.
Én a moszkvánál lakom, körbevéve magas házakkal, második emeleti erkélyre van kirakva és 4 tv-t szolgál ki, nyaralóba is ezt használom (velence, kb 50km, szembe dombok, de széchenyi-hegyi adót fogja tökéletesen).
-
Watt25
veterán
Gyakorlatban nem fogok tudni felszerelni a tetőre antennát, mert társasházban lakom, tehát valószínű buktam a dolgot.
Tudom, hogy valóban ez a jellemző, hogy ilyen esetben nincsen rá lehetőség, de vannak kivételek. Ha a kábelezés egyszerűen megoldható (pl. lépcsőházban lévő villamos szekrényekben) és a közös képviselőnek sincsen ellenvetése, akkor kivitelezhető a dolog még saját magunk is. (Én ezt csináltam.) Persze pár órát rá kell szánni. -
kmarci25
veterán
Ha jól látom az a tv-re letölthető app lenne. Erre nincs szükség, mert a gépeden alapbeállításként bootoláskor indul a plex, és ha ez így lesz, akkor a tv-n a bemenet választásnál meg fog jelenni a plex is, tehát nem kell hozzá külön app.
Balinov: dehogy nincs. Ott van az, összekapcsolod a telefont és a tv-t, és amikor a tv amúgy is feldobná a billentyűzetet (pl. fusoban kereséskor), akkor a telefonon is megjelenik.
(Asszem talán elő is lehet hívni - van dedikált gomb, amire tappintani kell, de ebben most nem vagyok biztos.)
-
kmarci25
veterán
Szerintem tök egyszerű...
http://www.plexapp.com/getplex/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest