Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
válasz
xerobyte #41343 üzenetére
Olvasd át... 2. oldal közepe.
-
Dave567
addikt
válasz
xerobyte #26340 üzenetére
Sbs/ou ezek mind konvertált anyag, azért is ilyen kicsi a méretük, házilag barkácsolt.
A bd50 komplett anyag, és minőségben is jobb a konvertáltaknál, de ezt ugyan úgy lefelezi a tv-d, ha közelebb mész a tv-hez úgy hogy megy közben egy 3ds film, akkor látni fogod a vízszintes fekete sorokat, na ez aktívnál nincs, mert tű éles lesz a kép. -
-
kmarci25
veterán
válasz
xerobyte #26327 üzenetére
* Található valahol jó összefoglaló SBS, OU stb. témakörben, hogy miket érdemes nézni rajta?
Azt érdemes, amihez kedved van.
Ez azért segíthet, hogy mi kamu (utólagos 3d). Inkább OU-t próbálj, vagy teljes real 3d-t, plusz szánj időt külön a 3d-s beállításokra is, hogy megfelelő legyen az élmény.
-
sbalu1
senior tag
válasz
xerobyte #26251 üzenetére
Elégséges ha usb porton feldugsz egy hdd-ét és megeteted róla megfelelő hd-és, vagy 3d-és tartalommal.Egyedül talán az ISO tartalmakkal nem birkózik meg a tv saját lejátszója.Én nem régen a 42LA620S-t vásároltam 159k-ás árért és igen meg vagyok elégedve vele.
dorika87: A kérdés egyáltalán nem hülye.Én nagyon örülök a wifis smart funkciónak.Ha tévézés közben gyorsan netes tartalomra van szükség, youtube, fuso, 3D World, application store... hirtelen ezek jutnak az eszembe amire szoktam használni a smart funkciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest