- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olasz69
senior tag
-
Manka76
senior tag
válasz
yvsmad #62433 üzenetére
Igen az.
Én ez alapján csináltam:*H* ÍRTA nekem pm-ben!
Régebbi verzió szerepel benne,de az nem gond!
Az downgrade a lényeg!
Van újabb is, amiben már LF/UF modellekhez is vannak fájlok ,itt van az is!
Ebben már az újabb updater fájlok linkjei vannak: LgDTVUpDater 2015.zip A link:
http://data.hu/get/9051093/LgDTVUpDater_2015.zip
A link:LgDTVUpDater_Izm_08_2015.zip
http://data.hu/get/9052711/LgDTVUpDater_Izm_08_2015.zip
Az első fájlt kicsomagolod a C:\ meghajtó gyökerébe. (C:\LgDTVUpDater)
A másik zip-ből felülírod az azonos tartalmat ebben a könyvtárban.
C:\LgDTVUpDater\dns\AcrylicHosts.txt -ben javítsd ki az IP-t a TV-vel egy
hálózaton lévő számítógéped IP címére. (pl. 192.168.1.11 snu.lge.com)
pl:LB széria esetében, ha a 04.35.30-ra akarsz visszaállni akkor a
C:\LgDTVUpDater\žáú«Ô«ó¬Ę\online\LB730\04_35_30_TW\HE_DTV_WT1M_AFAAABAA fájlt
másold át a C:\LgDTVUpDater\htdocs\ mappába. Ha már letöltötted az új FW-t azt
is tedd ide.
Indítsd el a C:\LgDTVUpDater\startDNS.bat fájlt. A megjelenő ablakot ne zárd be.
Ezután indítsd a C:\LgDTVUpDater\startHTTP.bat fájlt. Ezt az ablakot se zárd be.
A TV-n a hálózati beállításokat állítsd manuálisra és a DNS-t változtasd meg a
számítógép IP címére.
Ezután nyomhatod a frissítés keresést. Ha minden sikerült letölti és telepíti.
Tűzfal+hasonló dolgok legyenek kikapcsolva.
üdv
olasz" -
olasz69
senior tag
válasz
yvsmad #62404 üzenetére
Előzőben megadtam a választ!
mert ez újabb,csak mivel más a WebOs alacsonyabbról kezdték!Meg ,ki is akartam próbálni ,hogy milyen!
(#62406) foxymaci @ Elég,de ha letöltöd és azt akarod használni azt is meg teheted,a leírásban benne van!
*H* ÍRTA nekem pm-ben!
Régebbi verzió szerepel benne,de az nem gond!
Az downgrade a lényeg!
Van újabb is, amiben már LF/UF modellekhez is vannak fájlok ,itt van az is!
Ebben már az újabb updater fájlok linkjei vannak: LgDTVUpDater 2015.zip A link:
http://data.hu/get/9051093/LgDTVUpDater_2015.zip
A link:LgDTVUpDater_Izm_08_2015.zip
http://data.hu/get/9052711/LgDTVUpDater_Izm_08_2015.zip
Az első fájlt kicsomagolod a C:\ meghajtó gyökerébe. (C:\LgDTVUpDater)
A másik zip-ből felülírod az azonos tartalmat ebben a könyvtárban.
C:\LgDTVUpDater\dns\AcrylicHosts.txt -ben javítsd ki az IP-t a TV-vel egy
hálózaton lévő számítógéped IP címére. (pl. 192.168.1.11 snu.lge.com)
pl:LB széria esetében, ha a 04.35.30-ra akarsz visszaállni akkor a
C:\LgDTVUpDater\žáú«Ô«ó¬Ę\online\LB730\04_35_30_TW\HE_DTV_WT1M_AFAAABAA fájlt
másold át a C:\LgDTVUpDater\htdocs\ mappába. Ha már letöltötted az új FW-t azt
is tedd ide.
Indítsd el a C:\LgDTVUpDater\startDNS.bat fájlt. A megjelenő ablakot ne zárd be.
Ezután indítsd a C:\LgDTVUpDater\startHTTP.bat fájlt. Ezt az ablakot se zárd be.
A TV-n a hálózati beállításokat állítsd manuálisra és a DNS-t változtasd meg a
számítógép IP címére.
Ezután nyomhatod a frissítés keresést. Ha minden sikerült letölti és telepíti.
Tűzfal+hasonló dolgok legyenek kikapcsolva.
üdv
olasz -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
yvsmad #62397 üzenetére
mint feljebb is írtam, nagyon tetszik hogy az LG SmartShare progival most már tudok egy filmnél hálózatban is hangsávot váltani
meg az is tetszik hogy amikor a tv adás közben megnyomom az OK gombot akkor már beilleszti a jelenlegi műsor infókat is
összességében elégedett vagyok vele -
kelepce
tag
válasz
yvsmad #62335 üzenetére
Mindezt azért, mert kényelmes voltál. Annyit láttál, hogy a szerelő beszél a központtal és regisztrál. Regisztrálta a a tableten az új boxot az előfizetésedhez, de a tv készüléket nem. Én bevittem a 3 boxot és kértem helyettük CI+ kártyát saját beüzemeléssel. Ott helyben elvégezték a regisztrációt, majd kezembe nyomták a 3 kártyát + egy kis tájékoztató füzetet amiben a kódok voltak. Utána meg kellett várnom amíg a számítógépes bejegyzés hatására a központban a technikusok elvégezték a rendszer átállítását. Ez lehet pár perc, vagy akár több óra is, mikor fér bele az idejükbe. Ha szerelőt hívsz, akkor ő beszél velük és neki azonnal megcsinálják. A kártyákat én üzemeltem be, nem is látták a tv-ket.
UPC saját beüzemelés: [link] -
kelepce
tag
válasz
yvsmad #62333 üzenetére
Van 1db UPC előfizetésed ami bejön a lakásba. Ehhez regisztrálja a szerelő a tableten az előfizetésedhez tartozó olvasó+kártya párost vagy párosokat. A regisztráláshoz nem kell feltétlenül a szerelő, ezt a központ is el tudja végezni távolról, de az lassabban megy. Beteszed az "A" párost az "1" sz készülékbe, a "B" párost a "2" készülékbe rendszer ezt így fogja működtetni egy rövid automatikus azonosítás után. Veszel egy 3. készüléket, a "C"-t. Ebbe nyugodtan átteheted az "A" vagy a "B" készülékből az olvasó+kártya párost. Mivel ez a páros már korábban működött, azt várhatnád, hogy azonnal működni is fog. A rendszer viszont érzékeli, hogy az áttett páros még nem üzemelt a "C" készülékkel, így végrehajt egy automatikus azonosítást az első bekapcsoláskor, de ehhez nem kell az ügyfélszolgálat közreműködése.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
yvsmad #62309 üzenetére
Kártyacsere (olvasó + kártya) után az új kártyát egy tablettel regisztrálta a rendszerükben.
Bele is telt 3-4 percbe, mire minden adót lehetett nézni.
Az új kártyával már mindkét készüléken lehet az összes előfizetett csatornát nézni.
A régi kártyát meg elvitte olvasóval együtt.
Tehát komplett eszközcsere volt + némi adminisztráció. kb. 20-25 percet volt itt a szerelő. -
cidalain
veterán
válasz
yvsmad #62227 üzenetére
Az hogy az index mit mutat, nezopont kerdese. Fokent marketing bullshit.
Ha neked 2 ft-od van nekem meg 1 akkor te ketszer olyan gazdag vagy, de ugyanugy ehenhalszMinden mutato ami index azert lett kitalalva hogy a jobbat vegyed meg.
Egymas melle teve a kep nem ketszer szebb. Technologiailag lehet hogy a szuro jobb, de hogy ebbol mit lat a szemunk az kerdeses.Tavaly meg motion clarity indexnek hivtak 0-1000 kozott volt.
Most a PMI szamot megnoveltek, ennek 2500 vagy hogyan. Mindenkeppen jobbnak kell lennie mint a tavalyinak. Aztan hogy az MCI hogyan hasonul a PMI-hez az mar mindegy. -
sapics
csendes tag
válasz
yvsmad #62118 üzenetére
Van kódolatlan digitális az Invitelnél is (a közszolgálatiak). Háttér TV-zésnek jó az analóg is. De épp azt írtam, hogy a TV-m felveszi az analóg adást is, normál felvétel, timeshift is megy az analóg tunerről. Sőtt kifejezetten azért váltottam tavaly LG-re, mert egyedüliként újra tudott analógról rögzíteni.
-
cidalain
veterán
válasz
yvsmad #62168 üzenetére
+direwolf:
Ne akarjunk elmenni a milyen lcd tv-t vegyek topic iranyaba. Amikor 1 eve le akartam cerelni a kepcsovest, ott siman a 2-300-as kategoriat ajanlottak.
Szoval akinek 100 van tv-re akkor az ne tevezzen? Perszehogy jobb teve az amelyik dragabb, de nem igaz hogy a 80-es kategoria felejtos.
Szerintem jo aron az alap tv is megfelelo. A hd-ready a felejtos. -
cidalain
veterán
válasz
yvsmad #62162 üzenetére
Ezzel azert nem ertek egyet.
Ha valakinek alap tevere van szuksege, akkor jo valasztas az 5-os szeria. A kepminoseg a 6-os szeriaval osszehasonlitva nem fele olyan jo. Az ara meg igen.
Ennyi. Ha valaki bevasarolni keres autot, akkor nem aston martint ajanlunk neki
Szoval ha alap teve kell, alap aron akkor tokeletes. Akinek van penze magasabb szeriara, akkor vegye azt - de ha nem kell se 3d se smart, akkor a kicsit jobb kepjavito algoritmus nem er 40 rugot. Plane ugy hogy az lb meg regi webos, az alap lf meg netcast, ami azert kevesbe hardverigenyes. -
Gigicuci
senior tag
válasz
yvsmad #62136 üzenetére
Szóval a helyzet, hogy matt felülettel már nem készítenek LCD tv-t, csak glossy meg semi-glossy val.
Van egy oldal, ami többek között ezt is vizsgálja:
Én meg vagyok lőve, mert mattot kerestem volna, de muszáj személyesen megnéznem a kínálatot, melyik zavar kevésbé. Jó megoldás nekem nem lesz sajnos. Mondjuk tudom, hogy kisebbségben vagyok a problémámmal.
-
olasz69
senior tag
-
törölt tag
válasz
yvsmad #61995 üzenetére
Nem lassú. Most miattad lepróbáltam, és kb. 0 és 1 mp között mindkét módszerrel bejön az EPG. Próbálj meg egy gyári visszaállítást, nem használt és felesleges alkalmazások, üzenetek és a memória törlését. Meg 15-20 perces áramtalanítást. Aztán ejtsük a témát. Ne is haragudj, de úgy látom, hogy kissé túlspilázod már azokat a mp-eket. Ha annyira sürgős, akkor van pl. a port.hu is...
Szerk, nem 4 mp-et javult a boot, hanem sokkal többet.Még egyszer szerk. semmi fajta memória üzenet nem szokott jönni, már bocs.
Nem próbálom újra, mert használom folyamatosan. Talán nálad van valami inkább.
-
TRob1
veterán
válasz
yvsmad #61988 üzenetére
Na pont ezért emeltem ki pár hsz-el korábban a 20mp-et és a másfél-két órát. De ezek szerint nem jött be az "érzékeltetés" hogy mi az az x másodperc egy műsor megnézéséhez képest. De tudom, vannak akik csak kapcsolgatnak össze-vissza, meg menükben lépkednek (
) ahelyett hogy végignéznének valamit. Ültem már olyan autóban is ahol a tulaj kb 1db számot sem hallgatott végig, folyamat nyomkodta, léptette 10-20-30-40mp-enként a trackeket. Na ezt a tv-zést is így tudom elképzelni sok embernél. Én meg bekapcs, megnézem a kívánt műsort, aztán kikapcs. Gyerkőcök meg bekapcs rajzfilm, átkapcs másik rajzfilm, vissza... Kb. ennyi. Azért is volt az is kiemelve, hogy Nekem elég. (Na jó, asszony azért pödri rendesen a magic-et, de ő sem panaszkodott a sebességre soha - pedig azóta még gyorsult is
)
(#61991) yvsmad:
Tényleg! A memó nem bővíthető? -
olasz69
senior tag
válasz
yvsmad #61982 üzenetére
Nem írtam,hogy a tavalyi modellek és az ideieknek azonos a hardvere,csak azt szerettem volna látni,hogy melyik milyen valahogy ilyesmi formában :kép ha van ?
R
Az epg-re szerintem meg nem a hardver a ludas,hanem az app aminek elkell indúlnia ,de ha betölt,ugyanolyan gyors mint bármelyik japán tv ,a pana meg máshogyan oldotta meg az epg-t az alap fw része,ha jól tudom!
-
TRob1
veterán
válasz
yvsmad #61983 üzenetére
Ok.
Amennyit én a menükben lépkedek, arra nekem pont elég.
(Az összes android fórumban is mindenkinek azért kell újabb és újabb telefon - mióta csak kijött az első android - , hogy gyorsabban tudják görgetni a menüt. Meg mióta kijött a Win8, ott is mindenki Start menüt akar. Én hülye meg csak használom a rendszert, a telefont, a tv-t.) Asszem ideje minden platformon átszoknom nekem is a menükre ha már ilyen jó időtöltés.
-
TRob1
veterán
válasz
yvsmad #61976 üzenetére
Ahogy az előző hsz-ben már kifejtették...
szerk: Amúgy meg nekem bőven elég a sebessége.. krv-ra nem érdekel hogy 20mp múlva indítok el egy másfél-két órás filmet a bekapcsolástól számítva, vagy csak 13... Valakit lehet ilyenekkel hülyíteni, valakit nem. Memória gondom meg utoljára kb. tavaly októberben/novemberben volt még az alap szofttal.
-
olasz69
senior tag
válasz
yvsmad #61976 üzenetére
Kérhetek egy forrást az erősebb hardverről,a több memóriáról?
KöszönömHa megnézed mégegyszer amit nekem írt "
(#61943) olasz69 :
Tehát akkor nulla előny az idei felhozatal.Hisz frissítés már megvan, ennél jobb sztem nem kell, az mr600 meg számomra semmivel sem nyújt többet mint az 500as."
A kulcsa az ördög :
!
-
Balázs1986
őstag
válasz
yvsmad #61945 üzenetére
Igazából nincs gond, aludtam rá egyet, és eldöntöttem, hogy inkább ez lesz. A feltehetőleg rosszabb hangon, a local dimming hiányán, a béna talpon majd túlteszem magam, azt meg csak remélni merem, hogy a panel nem rosszabb minőségű, mint az LB67x / LB73x szériában. Más hátrány nem jut eszembe az előző szériához képest, remélem tényleg nincs
-
TeeJay
félisten
-
-
direwolf
őstag
válasz
yvsmad #61826 üzenetére
Az LB650-esek között állítólag sokkal több a selejt, mint a drágább modellek közt. Régebben írta valaki, hogy szervizes említette. Lehet, hogy igaz, de lehet, hogy csak a nagy számok törvénye. A törölgetés mindenesetre nem árt, ha ésszel csinálod. Nekem sikerült kimasszíroznom belőle a feszültséget.
@kispalsz: nem lesz semmilyen előrelépés, a felvételek a tv saját egyedi kulcsával vannak titkosítva.
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz
yvsmad #61821 üzenetére
Na de az, hogy a doboz sérülésmentes még nem garantálja, hogy a dobozban lévő készülék is sérülésmentes és hogy minden benne van a dobozban, aminek benne kell lennie. Tudom, hogy 1.000.000:1 az esélye ennek, de amennyi utánajárásba kerül az ilyet intézni, jobb lenne, ha legalább ennyit megvárnának.
-
direwolf
őstag
válasz
yvsmad #61820 üzenetére
Ez egy szar panel. Vagy csak simán megfeszült. Meg kell próbálni puha ronggyal óvatosan nyomva áttörölni. Nekem is volt hasonló, bár nem ennyire durván alaplapcsere után, mikor a szervizessel közösen arcra dobtuk a kanapén. Enyémről eltűnt. ellenben a DSE nem, mert azt a ledek+diffúzor okozzák.
-
-
Sholom
tag
válasz
yvsmad #61803 üzenetére
Nem erdekli oket mert letoltott vagy vasarolt filmet nem neznek, a kabeltvjuk meg analog eleg rossz minoseggel, sok 4:3-as adassal (nem Magyarorszag!)
Inkabb azert vannak oda hogy 2015-os legyen meg WebOS2. Sajnos tobb bolti elado is behulyitette oket, ugyhogy ezt fogjak valasztani. A legkisebb rosszat akarom nekik, de igy nem beszelem ra oket az LB-re. Nekik tobbet er hogy elmondhassak "uj, idei tvjuj van"
650-et magamnak mar nem vennek, csalodtam benne.
Szerk: meg megvan, de nagyon durva a felhosodes, amig nem jott a beta frissites a csatornavaltas kartyaval csiga, a webos1 semmit nem ert, nem lehetett rendesen kihasznalni. Amugy jo lett volna, de mar keresem az utodjat.
Teszek majd fel kepet a felhosodesrol es a bevilagitasrol is. Lehet erdemes lenne csereltetni, mar 1 eves lesz lassan. Ujra nem lehet ilyenkor rafizetessel?
-
olasz69
senior tag
válasz
yvsmad #61780 üzenetére
Igazad van,akik downgradeltek azok vagy azért,hogy vissza a régit,vagy azért mint én is ,hogy a legutolsó nem hivatalosat feltegyem! Lb és Ub legutolsó(talán)a végleges előtt
Túl sokat már nem lehet várni a hivatalostól! -
BodyGekko
tag
válasz
yvsmad #61458 üzenetére
Akkor nem értem!
Az lehetséges , hogy az új firmware miatt nem műxik a felvétel? Nem jelenik meg a gombsor
A merevlemezt látja és korábban minden gond nélkül működött!!! Ha jól emléxem ezzel a firmware-vel is jó volt korábbanMost csak villog a LED a winyón.
Volt ilyen valakinek? -
fulton
addikt
válasz
yvsmad #61369 üzenetére
Nem akarok sztereobol 5.1 hanem alapban azt akarom hogy 5.1 hangot küldjön ki a laptop, de arra gondolok a laptop érzékeli az eszközt és annak fügvényében küldi ki a hangot, és ha azt nem tudja az 5.1 akkor nem is fog csak sztereo jelet küldeni neki.
Van itt olyan akinek megy laptopról hdmi kábelen át az 5.1 akárt tv-n keresztül házimozin, vagy közvetlen házimozin?
-
nemurea
aktív tag
válasz
yvsmad #61340 üzenetére
Uraim és Hölgyeim, köszönöm a tippeket, de higgyétek el, nem kevés órát és google kutakodást és némi pénzt (pci-e-s capture card, nem túl gyakori) fektettem ebbe a szimpla megosztásos történetbe :-)
OK, akkor egy kis háttér: igen, 1 STB-unk van, egyébként SAT a Telekomtól. Ez a nappaliba érkezik az ottani tévéhez. Nem akarok 2. STB-ot (vagy kártyát), mert igen, fizetős, de emellett alig nézünk tévét, emiatt nem érdemes, illetve kábelezni is kellene (koax). Ellenben UTP-vel az egész ház be van hálózva, így hát adja magát, hogy a hálóban lévő okostévére ezen vigyem a képet azon ritka alkalmakkor, ha este, az ágyban szeretnénk egy filmet a tévéből megnézni.
Nem akarok ingyenes DVB-T-t, mert tetőantenna kell hozzá (kipróbáltam...). Szintén vezetékezés födémen keresztül. És hát a T-nél van családi csomagom...
Igen, a hálóban lévő okostévé mellé vehetnék egy okos médiaboxot (esetleg rPi-t), az fogadhatná a streamet, de minek, ha egyszer a tévé is okos? Nem azért van a hátulján az ethernet aljzat, meg a smart gomb a távirányítón?
Szóval akkor az eredeti feltevéshez: inkább DLNA-t csiholjak ki a HTPC-ből, vagy lehet fejlettebb videólejátszó programot telepíteni a tévére? Vélemény?
-
TeeJay
félisten
válasz
yvsmad #61262 üzenetére
tény és való hogy értelmes 3D film max az Arénában az IMAX 3D lesz pláne ha magát a filmet is úgy forgatták 3D kamerákkal és nem utólagos 2D-ből konvertálás
itt egy tuti lista a 3D filmekről
[link]egyébként 42"-os LG-n 2méterről nekem teljesen bejött egy Half-OU 3D film, párommal vagy 10-et megnéztünk és teljesen király. a passzív 3D számomra bőségesen elég és nem fáj a fejem 3óra után sem ráadásul a szemüveg is minimálisan csökkenti csak a fényerőt és olyan pihekönnyű hogy észre sem veszem
nálunk bejött kár hogy már egyre kevesebb film van csak amit nézni lehet ígymost pl a MadMax jött ki, kíváncsi leszek rá
-
direwolf
őstag
válasz
yvsmad #61246 üzenetére
"A 3D pontosan a szemüveg miatt nem lett népszerű"
Hát pont nem azért. Egyszerűen azért, mert a filmek 99%-ához nem ad semmi pluszt. Sőt, a technológia miatt csak szarabb lesz nézni (itt azért a szemüveg is játszik) Gondolj vissza egy random 3 éve nézett filmre, meg tudod mondani, hogy 3D-ben nézted, vagy nem?
Azért a pár filmért amiért tényleg megéri a 3D ( NEM, NEM az avatár) meg minek erőltetni...
-
KEViN007
tag
válasz
yvsmad #60963 üzenetére
A vezérlőre való gyanakvás szerintem azért nem állja meg a helyét, mert azzal a rackel sem megy, amibe a 320-as simán működik, szerintem a winyót nem szeretik ezek a tv-k, de egyszerűen ésszerű magyarázatot nem tudok rá, hogy miért nem.
Ezekben a TV-kben nincs PVR funkció és nem is mostani készülékek (3-4 évesek kb.) A beállítást a szokásos módon csináltam, eddig több meghajtónál ment, leformáztam Windows alatt és simán működött bármilyen meghajtó eddig. Most a felezés során felmásoltam 1-1 filmet mindkettő partícióra, de a kilistázásik sosem jut el ezeken a TV-ken. Az egyetlen egy TV, amit fentebb már említettem egy 2014-es LG 3D Smart TV, azon pöccre indul, már teszt jelleggel egész filmet végignéztem rajta gond nélkül. -
KEViN007
tag
válasz
yvsmad #60961 üzenetére
Y kábel van alapba a 3.0-ás rackhez. A Samsung TV-n lenne használva ott van 2 USB, de hiába van rádugva nem csinál semmit, csak a LED felvillan és nem olvasható a lemez tartalma. Külső táppal a Samsungot még nem néztem csak a 2 másik LG-t, amivel egyelőre nincs eredmény.
-
KEViN007
tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
yvsmad #60956 üzenetére
Ebben egyet értünk. Pana elektronikával és szoftverrel megnézném én is mit tud igazán az az LG panel
A Samu ugyanabba bukott bele mint a Pana, a SONY és a többi aki még arra vetemedett, hogy megpróbált normális kihozatal mellett, netalántán gazdaságosan RGB OLED panelt gyártani. Persze olyat ami a gari időt ki is bírja
Nem hiába az LG-nek sikerült a történet mivel eleve meg sem próbálták a lehetetlent, ebből lett a WOLED.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
yvsmad #60948 üzenetére
Na igen... sajnos csak voltak. Ha igaz amit a madarak csiripelnek akkor igen nem tett le róla... de LG OLED panellel és nem sajáttal.
KEViN007: elméletileg nem lehet visszafelé kompatibilitási probléma, a gyakorlatban azonban elő fordul néha. Tedd át egy másik rack-ba, lehetőleg 2.0-ba és próbáld ki. Egy sportszeletbe, hogy tökéletesen menni fog
-
-
Watt25
veterán
válasz
yvsmad #60882 üzenetére
Az egygombos képarány váltást a tévé tudja, csak a gyári távra nem tettek ilyen gombot.
Pontosan.
Mellesleg nálam Digi kábelen mindig automatikusan kapcsol a megfelelő képarányra.
Ezeknél is jó?
DuckTV
CCTV
hatoscsdatorna
d1Ezek 4:3-as kapcsolójellel jönnek, pedig 16:9-cel kellene.
-
huncutka1029
addikt
válasz
yvsmad #60882 üzenetére
Nekem az LW és az Ln tévéimen a hagyományos távon még volt egy Ratio feliratú gomb, amivel lehetett képarányt váltani.
amúgy sem bonyesz webos alatt sem (legalább is webos2.0 alatt nem) ott a settings gomb megnyomása után a jobb oldali felugró ikonsorból a kép opció egyből a képarány váltásokat adja.
Ez azért j, mert csak magic van a tv-hez, így hiába kiegészített a hagyományos gombkkal (számok, és szines gombok, guide), nem mindent tettek rá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest