Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
panses
aktív tag
válasz
gulyasa #16597 üzenetére
Basszus! Köszi! Akkor akkor egyelőre marad az mkv. Egyébként eddig mindent vitt a gyári lejátszója(avi,mkv, xvid) Néztem 3D-s mkv-t, hát szeniális! Baromira nem láttam csikozást csak kb 20cm-ről dehát onnan meg ki nézi? A hangsáv és felirat váltás nálam sem megy(LM640) dlna-n sajnos, ha ezt megoldaná az LG akkor jövőre nem kéne modellfrissítenie!!!
-
Lacinavi
tag
válasz
gulyasa #16556 üzenetére
A fw frissitésről csak annyit, hogy lehet hogy minden rendben de kitalálnak egy eljárást amivel esetleg egyes funkciók jobban működnek vagy gyorsabban nem biztos, hogy látványos de lehet, hogy megold egy problémát Más kérdés amikor ennek rovására lebutítanak mást. Az utóm hibátlanul ment mégis csináltattam egy "frissítést" azóta 1l kevesebbet fogyaszt ráadásúl jobban megy. Szóval azért soxor jó jöhet a frissítés.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
gulyasa #16063 üzenetére
(#15946) Indiant mutat egy félreérthető képet, ahol csak simán megfordítják a "lencsét", habár a linkelt videóban körbe is vágják
(#16012) Szivacs85 kipróbálta a képen lévő utasítást, persze nem ment (kicsit félreérthetően írja, mintha a lencsét nem rakta volna át a másik szemüvegbe). Emlegeti a körbevágást, amit el is kell végezni, ha jó irányból rakod be a lencséket.
(#16044) -ben írod, hogy nem olvasta el rendesen a tennivalókat. Leírod, hogy az egyik lencsét át kell rakni a másik szemüvegbe, de körbevágást nem említesz, így viszont ha logikusan megfordítja valaki a lencsét, rossz lesz az eredmény.
(#16049) -ben leírom a szemüvegről a tapasztalataimat. Az egymás elé-mögé rakás csak úgy jön a képbe, hogy nagyon nem értem, ilyenkor miért nem fekete a kép O_o Magához a dual play-hez nincs köze.Van még kérdés?
-
bozso073
tag
válasz
gulyasa #16044 üzenetére
Szia!
Még egy kérdés; mivel egy szemüvegen belül a két lencse (a keret) nem szimmetrikus, így amikor át akarom rakni a másik helyére, az oda nem passzol tökéletesen (gondolom erről írtál, kitakarás, stb.). De van annak jelentősége, hogy a lencsének melyik a belső és a külső oldala? Rendes szemüvegnél van az íve miatt, meg különben is az egy merev anyag - de itt ez lényeges? Mert ha veszek két egyforma 3D szemüveget; az egyikből lencse ki, be a másik helyére, az ugye nem szimmetrikus. De ha megfordítom úgy, hogy a lencse eddigi belső oldala lenne a külső oldala - mivel az anyag rugalmas, hajlékony, így ez megoldható -, így teljesen szimmetrikusan kerülhetne a helyére és nem lenne kitakarás, stb. Sajnos kipróbálni egyenlőre nem tudom, mert a gyerkőcöknek csak karácsonyra érkezik a konzol.
Üdv, -
-=RelakS=-
veterán
válasz
gulyasa #16044 üzenetére
Használtál már ilyen szemüveget?
Ezek valami nagyon kemény állatok... Ha egymás mögé teszem őket, akkor nem sötét képet kapok pl, hanem ha a bal oldalnak való lencse van elöl, akkor azt fogom látni, ha a jobb oldalnak való lencse van elöl, akkor meg azt O_O Ezen kívül ha megfordítod a lencsét, akkor egyáltalán nem működik. Szemből a szemüveg egy egyszerű sík polarizátor, ami pl a számológépekben van, rendesen felvéve viszont körpolarizátor... Ezt magyarázza meg nekem valaki, hogy hogy lehet.
Egy a lényeg: ha kipattintod a lencsét, és fordítva visszarakod a másik oldalra, az nem fog működni. A lencse hátulja mindenképp a szemed felé kell, hogy legyen, így viszont körbe kell vágni, hogy a másik oldalba be tudd tenni. Hacsak nem téglalap alakú a lencse -
medvezsolt
senior tag
válasz
gulyasa #15776 üzenetére
biztos hogy a megfelelő FWt töltöttem le. A pendrive FAT32-ben kell legyen vagy annél még régebbi FATban?
FAT32vel már probáltam..
Felmásolja a penröl a TVre és rögtön ahogy kezdené a frissítést egyből lehal. Érvénytelen fájl üzivel.Egyébként ez a Firmware a videó kodekkekbe is belenyúl? Alapvetően azért kezdtem el mert remélem, hogy igen. Van pár MKV fájl amit az istennek nem akar lejátszani. Esetleg erre tudtok tippet adni?
-
HIJ
őstag
válasz
gulyasa #15711 üzenetére
Örülök a tájokozottságodnak irányomba, de én nem keverek itt semmit. Én konkrétan a szerviz menübe voltam fully8 -al.Tudniillik az LM szériánál nem érhető el a Hotel menü, ezért is néztem bele a szervizmenübe, hátha ott tudom engedélyezni. De nem...
Egyébként fully8, service menu:
-
HIJ
őstag
válasz
gulyasa #15700 üzenetére
Én simán beléptem fully8 -al a szervizmenübe, de sajna nem találtam amit kerestem... (Hotel menü)
Mifune: Van a menüben egy jelteszt menüpont. Ez végig fut az összes létező Digitális csatornán és írja a jel erősségét és minőségét. Ezt nézd meg az adott csatornán. Kb 90/90 -nek kéne legyen...
-
blakey
titán
válasz
gulyasa #15700 üzenetére
Azért lehet, hogy megpróbálnám az LM szériánál is a harmony hack-et. Programozás után lesz egy billentyű ami egyből a szervízmenübe visz, legalábbis LW-nél így van.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
gulyasa #15672 üzenetére
Szevasztok!
A PIP őrület az nem a '90 évek végén kezdődött és utána jött a fénykora? Most már nem divat.
ps. igaz nekem nem volt sosem ilyen tévém, és nem is hiányzik.Bőven elég, ha mondjuk a Social Center közben "megy" a tv, vagy böngészés közben, háttérként.
Szerintem, ez az új kor egyik divatja az "okostévéken".
Én legalább is hamar hozzászoktam, bár lehet, hogy valakit ez a funkció is zavar. -
Yogibear974
senior tag
válasz
gulyasa #15672 üzenetére
Szeva!
gulyasa 2012-11-17 07:22:58 wrote:
..."A Meliconi Fully8-as távirányító ajánlott erre a célra. Kb. 3500 Ft körül kapható egy-két helyen (pl. MM)."...
Ezzel vajon az összes LM szérinán a szervízmenüjébe be lehet lépni?Lehet csatornalistát is menteni?
Mert, a Menu+szám kombináció már nem játszik LM620S-nél.BloodRay.
Mit tudsz, lesz fw frissítés csatornalista lementésére? Említetted, hogy jön majd.
Egy hülye kérdés,ezzel nem vágom haza a TV gariját, hogy matatok a szervíz menüben?
-
Csicsóka
őstag
válasz
gulyasa #15348 üzenetére
Tudom hogy nem lehet lejátszani máshol, ezért írtam hogy nem lesz hurcolva. Az viszont továbbra is érdekelne, hogy a kódolt adókat is tudja e rögzíteni?
Ez a HHD-re rögzítés kőbe van vésve? Nem mindegy hogy a TV egy 128 gigás pendrive-on hozza létre az xfs fájlrendszert, vagy egy akármilyen HDD-n? -
HIJ
őstag
válasz
gulyasa #15122 üzenetére
A CI+ a slot elnevezése. Természetesen kell bele egy CAM modul, ami lehet CI vagy CI+ -os is. Ja és abba a szolgáltató által adott kártya.
Pl a Tarr -nál most 2k a kártya, de ami érdekes azt mondta a csaj, hogy a chipkártyát csak ezzel la modullal tudom használni... Tehát össze kódolták őket. Ezt nem tudom miért volt...
Nofear19: Én pl most azon dolgozom, hogy a vesa 200 -as konzolomra csináljak egy vesa 400 -as átalakítót laposvasból. Nincs kedvem 15-20 K -t kiadni egy új fali konzolért...
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
gulyasa #14988 üzenetére
Igazad lehet, BD50 ISO-t nem nézek. m2ts-t viszont igen. Lejátssza a tv-m. :-)
Valljuk be, a legtöbb film torrentről jön és alig van olyan amit az ember többször is megnéz. Ezért nekem nem éri meg 50 - 100 GB anyagot letölteni. Maradok a max 25 GB anyagoknál. Van BR lejátszóm (sajnos hülye voltam és íróm is, de minek), de nem látom jobbnak azt a videó anyagot amit azon nézek nagy ritkán. Ugyanis max kölcsönbe kérek lemezt, venni nem akarok. Az én szememnek elég az mkv. :-) -
Williamgrant
nagyúr
válasz
gulyasa #14979 üzenetére
Miről beszélsz? 720 és 1080 pix alatti filmet nem töltök. Mikor lennék igényes felhasználó? Ha nem a TV saját lejátszóját használnám hanem egy hdmi kábelen összekötött külső lejátszót, mondjuk az isteni popcornt? :-) Maximum a hangminőség felőli kritikát érteném, de az meg optikai kábelen egy házimozira kötve nekem nem tűnik szarnak...
Ja és a 3D miatti fullhd elvesztése miatti kritikát szintén érteném. De a lejátszó? :-) -
honda23
aktív tag
válasz
gulyasa #14971 üzenetére
Mert 100-ból 5 filmet nem játszik le, nagyon nagy gond.
Teljesen jók a tv-k beépített médialejátszója ahhoz képest, amit vártam.
Amit meg nem visz, átkonvertálással vagy pc hdmi-vel átküldve 60 hz-en megnézem dts-sel.
2011-es modellekben egyedüli nagy hiba, hogy nincs dts...
De majd veszek mellé valamikor egy 2012-est is magamnak, asszony meg megkapja a mostanit.
-
panses
aktív tag
válasz
gulyasa #14966 üzenetére
Bakker! Én is azért akarok venni végre egy ilyen hülye okos tv-t, hogy ne kelljen vennem médialejátszót! Erre meg azt mondjátok, hogy szar a lejátszója?
A végén még megveregetem a saját vállam, hogy tavaly hdmi kimenetes i3-as Asus laptopot vettem az asszonynak...
...de tv az lesz tuti!
-
a2d2
addikt
válasz
gulyasa #14966 üzenetére
Szerintem meg egészen tűrhető ennek a 620-asnak a lejátszója.
Eddig két filmet dobott csak vissza, pedig gyerekek nyüstölik egész nap:
- hófehérke 1080p mkv
- rango 720p mkv (erre kiírta előszőr hogy nem támogatott formátum, majd szoftverfrissítés után el tudta indítani a filmet, de beletört a bicskája).Amit én inkább hiányolok belőle az az hogy nem jegyzi meg az összes filmnél hogy hol tartott, hanem csak macerás módon az utoljára játszott listából lehet folytatni a filmet, de csak az utolsó pár darabot jegyzi meg.
Ja meg hogy nem lehet törölni a vinyóról a TV-n keresztül csak ha visszadugod PC-re.
Vagy ha valaki tudja hogy kell jelezze -
Williamgrant
nagyúr
válasz
gulyasa #14933 üzenetére
Az LG Smart Remote nem vezérli az lm670-es tévémet. Feljön a kis ablak kereséskor hogy írjak be kódot, de a telón meg az jelenik meg hogy nem talált semmit.
Nem csak én küzdök ezzel, de láttam LG telefonon működő verziót. :-) Az apk-t leszedtem róla, és a samsung telón közli hogy nem LG ezért nem hajlandó elindulni. Rohadjanak meg... -
Yogibear974
senior tag
válasz
gulyasa #14918 üzenetére
Heló!
gulyasa 2012-11-01 12:48:56 wrote:
"Viszont az idei LM szériánál ezt még nem tudták megoldani."
BloodRay írta, hogy lesz majd ilyen opció. Várjuk a FW- frissítést, hogy mikor lehet menteni a
csatornalistát. (Remélem névvel együtt.) Most, hogy változik a Földfelszíni sugárzás, fokozatosan
szűnik meg az analóg, biztosan összekuszálódik a csatornakiosztás. -
Imike_80
aktív tag
válasz
gulyasa #14912 üzenetére
Szia gulyasa!
Köszi szépen, hogy válaszoltál! Igazából semmi bajom a TV-vel, csak gondoltam hátha picit más a menüje, esetleg gyorsabban kezeli a távirányító parancsait, ilyesmire gondoltam. Nem találtam change-logot, vagy ilyesmit, szóval nem tudom mivel tudhat többet az újabb firmware.
Én is ezt az oldalt találtam, s ott 3 terméket sorol fel. 42lh5000, 42lh5000-AEU, 42lh5000-BEU.
A firmware frissítésnél azt írja a leírás, hogy mindenképp csak a konkrét típushoz megfelelő FW-t szedjük le.
Nekem pedig 42lh5000-ZB típus van. Na most mitévő legyek? Amúgy a TV belső menüje sima 42lh5000-et ír.
Mi van, ha megcsinálom a frissítést, de valami nem úgy sül el? Van rá mód, hogy visszaállítsam a régi softot?Üdv. Jim
-
ficánka
csendes tag
válasz
gulyasa #14729 üzenetére
Én sem haragszom!De rengeteget törpöltem míg kiválasztottam az Lg55LW659s MONITORT amivel rengeteg plössz OPCIÓ járt amire igényt tartottam! 1 monitorhoz képest jól is működött,megtöltve a 2Tb-s Hd-t kompatibilis anyagokkal./mlejátszóm eladtam/ Erre jön 1 fw és 1 része használhatatlan,sőt az MR200-as távom kényelmi funkciótol megfosztva működik!A szolgáltatóm a T-Home amihez tényleg jár HD box de kivettem a kódkártyát be a Tv-be és 1 éve már hibátlanul müxik! - 1távirányitó + - 8-900W napi fölösleges energiazabálás!Én bennem viszont felmerült ,hogy a 3D BR ,v.BR lemezeim nem szeretném keresgélni meg töltögetni a házimoziba pláne ha a házi Sátánka 2percenként mást szeretne nézegetni!
-
BlackJack80
csendes tag
válasz
gulyasa #14729 üzenetére
Nem haragszom!
Igazad van!
Csak az a bibi, hogy nekem minden funkció működött tökéletesen május vége óta és hopp egy szoftverfrissítés és már nem is működik úgy ahogy kellene!Elégedett voltam vele!
Ha eleve nem is működött volna akkor nem zavarna azt szoktam volna meg. Úgy fogadtam volna el!De így ez bosszantó! Nagyon!
Lehet véletlen történt ez a hangsáv váltás mizéria, lehet szándékos volt!
Majd kiderül...!
Jó nem egy világvége de azért nem ezt várná el az ember, de ezt már leírtam egyszer! -
sznoopy1977
tag
válasz
gulyasa #14733 üzenetére
Ugyanabban az USB 3.0-ás RACK-ban az 1TB-os WD Black Caviar 7200rpm 1TB hibátlanul megy, de a hasonló 2TB-os hibával akad ki, és valljuk meg elég elszomorító, hogy egy 2012-es TV nem ismeri fel a 1TB-nál nagyobbat, ez az LG szegénységi bizonyítványa, de holnap megkérdezem a szervizt, hátha lesz ott egy épkézláb ember
LG 640-est 180eFt-ért vettem 2 hete, tuti nem vennék 620-ast 170-ért, legfeljebb ha felismeri a 2TB-os HDD-t
Előtte Samsungom volt, ami T-Homes adást penge képpel játszott le, na az LG-re ez nem mondható el, de filmeket HDD-ről gyönyörűen adja, a 3D-s képességei sokkal jobbak mint a Samsungnak volt, és kívülről is esztétikusabb
-
Zsmester89
őstag
válasz
gulyasa #14346 üzenetére
Nem ismeri, de a techinika a sima egybemosás. Próbálta már valaki lw szérián?
Pl: http://www.youtube.com/watch?v=_HIE-zoWL2A&noredirect=1
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=DfyK3AkDJUY
vagy
http://www.youtube.com/watch?v=F3U4k0M-HUgSzóval szerintem ennyi, csak nem tüntették fel annál a szériánál ezt a lehetőséget.
-
Yogibear974
senior tag
válasz
gulyasa #13900 üzenetére
Így van, az app-ban tökéletesen működik. Vagyis a többiek kedvéért, hogy érthető legyen.
Amennyiben a tv böngészőjén, mondjuk megnyitod az arcos könyv oldalt és ott rákattintasz
egy beágyazott flash videóra, akkor nem nyitja meg,hanem friss letöltést kérne, ami ugye
nem támogatott. Viszont, ha maga az URL-címre kattintasz akkor megjelenik egy másik
fülön az oldal(jutyúb...indavideo...stb.)Még egy jó tanács, ha ott sem jelenne meg, akkor ki kell kapcsolni a router hw tűzfalát
hogy a Multicast végett. Esetleg az sw tűzfalat is. (Főleg a Plex alkalmazáshoz!)Elképzelhető, hogy a Videa appban néhány videó így sem indulna el, akkor sajna az
a legfrissebb flasht igényelné. :-oJól írom gulyasa topik kolléga? ;-)
-
ugyeletes
tag
válasz
gulyasa #13523 üzenetére
lm669ben tuti nincs dts?
ugy tudtam az idei tvk kozul csak a lm615 a dts mentes,
ezert vettem lm620-at, es azzal szepen megy a dts is."USB 2.0 - Hang
AC3 (Dolby Digital), EAC3, HAAC, AAC, Mpeg, MP3, PCM, DTS"Ezt latom a 669-nel, tehat szerintem kellene tudnia. Van 669 tulaj?
-
scofield82
csendes tag
válasz
gulyasa #13535 üzenetére
nem a régi tv is optikai kábellel van öszekötve a hangal meg ugye egy 1.4 Hdmi kábellel semmi mással az is full hd tv nem használok már régóta scartot semmire
.
és igen a belső lejátszója is viszi a filmet és a házimozi is megbírkózik vele. audiobellítás pedig sima autora van állítva bár nem lehet külön a hdmi.t állítani a tv-n is csak az optikait lehet. Viszont végülis ha lg tv és lg házimozi akkor mindegy mert ugye általában akkor mindenki használja a simplinket. direkt megnéztem ha nincs bekapcsolva a házimozi a tv akkor is lejátsza a hangot de hogy ezt átlakítja vagy nem na azt passzolom. -
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
gulyasa #13494 üzenetére
Köszi az infót. A router wifis, így nem lesz gond.
@Julot: Pc-Dream Shop. Most adnak ajándékba elvileg egy hdmi-t, egy scartot, meg egy usb kábelt. Olvasgattam a fórumot, láttam, hogy Te is ilyenben gondolkodsz. Szerintem nyugodtan válaszd ezt, extrem digitalban kipróbáltam múlt héten, és annyira megtetszett, hogy meg is vettem
-
Mesito
csendes tag
válasz
gulyasa #13404 üzenetére
Köszi a választ. Akkor ennyit a médialejátszóról.
Viszont lenne egy újabb problémám.
Egy Samsung G3 Station vinyót kötöttem a gépre.Erről néznék filmeket.Minden szép és jó,de....
Ugye,ha átkapcsolok sima tvadásra,magyarul a hdd nincs használatban,akkor a vinyó -elvileg- pár perc múlva kikapcsol.Energiatakarékos mód vagy mifene.Ez eddig müködött az előző tv-mel (Samsung) és egy csomó számítógéppel is.
Nos,az automata kikapcsolás megtörténik,viszont a drágalátos LG ketyere szinte azonnal újból felpörgeti a cuccot.Ennek mi lehet az oka?
Szerk.:A DVR módot nem állítottam be a tv-n. -
Tome08
tag
válasz
gulyasa #13304 üzenetére
ott ugye van:
4:3
szélesvásznú szaványos képarány
720p
1080inyilván az 1080i-re kell mennem, mert az tolja ki a HD-t, innen pedig a TV-nek kéne az SD adásokat is széthúznia, adott lenne a TV-n a 16:9es beállítás, de sajnos néhány film műsor így is kisebb képen jelenik meg, ami viszont elég idegesítő
jellemzően TV2, RTLK, Viasat stb.
-
-
crashbash
csendes tag
válasz
gulyasa #13114 üzenetére
Köszi a gyors helpet!
Ha ezt végigcsináltam,akkor nem érdemes feltenni a legújabb firmware-t,ugye?
Ezeket érdemes átállítani?
Current Settings (changed) in EZ ADJUST
---------------------------------------Tool Option 1
- nothing
Tool Option 2
- LocalDim Menu: from 0 (default) to 1
Tool Option 3
- THX: from 0 (default) to 1
- THX Media Director: from 0 (default) to 1
Tool Option 4
- Local Dimming: from 1 (default) to 0
Tool Option 5
- Mirror Mode from 0 (default) to 1
- Channel Browser from 0 (default) to 1
- CNETV from 0 (default) to 1
Tool Option 6
- THX 3D from 0 (default) to 1 -
Roland76
tag
válasz
gulyasa #13107 üzenetére
Nem arra kapta.
Előzmények -
spidersoft
senior tag
válasz
gulyasa #13105 üzenetére
Nem kizárólag csak anaglyph van, létezik néhány egyéb módszer is (mint pl. prizmás szemüveg, kancsítva nézés, stb).
Én pl. a crosseye-t preferálom (kis gyakorlás után megfelelő távolságból tök kényelmesen végig lehet nézni egy filmet. Előnye: színhelyes, nem kell szemüveg. Hátránya: feleakkora lesz a kép (egymás mellett el kell férjen mindkét aspektus)
-
Tacsika
aktív tag
válasz
gulyasa #13036 üzenetére
Persze, ezekkel tisztában vagyok, nembeszélve a fiam villanyszarelő.
Upd. Na rájöttem: ezzel kellett volna kezdenem, analógra kapcsolva (matáv/stb áramtalanítva) nincs gond. Vissza, u.a. Már csak az a kérdés hogy okozhat-e a tévében kárt a jelenség?
Azért hagyom on-ba a postot, mert másnál is felléphet ilyen problema... -
Fricibácsi
tag
válasz
gulyasa #12909 üzenetére
Elsősorban 3D és a HD filmek nézésére használnám, ezt mindkettő tudja. Smart csak érdekes kiegészítő lenne.Az a gond, hogy olyan boltban nem jártam ahol mindkettőt egyszerre meg lehetett volna nézni. A LW szériából már csak kevés lehet, már az edigitalba sincs, Auchanba még látni ritkán, és ilyen ingyenes hirdetőoldalakon találtam párat,gyanúsan olcsón. Ezek olyan "kamionról lepottyantak" lehetnek?
-
-
Tizso
csendes tag
válasz
gulyasa #12599 üzenetére
Sony STR DE225, valóban házimozi erősítő, de nincs rajta optikai kimenet
Most az 55" TV után nem szívesen ruháznék be egy digitális erősítőre is, ha lenne más megoldás is. Nem használható valahogy a componens, vagy a composit cstorna? Egyébként a CD lejátszón, ami összeköttetésben áll (RCA) az erősítővel, van optikai csatlakozó. Nem tudom valahogy meghackelni? TV-CD (optikai), CD-Ersítő (RCA). Most már csak azt kellene tudnom, hogy az erősítőt a CD-re kell állítanom és hallható a TV? Van ötletetek?
-
aszamóca
aktív tag
válasz
gulyasa #12441 üzenetére
dr. Kathi Attila, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője mondott erről.
A szürkeimport mint jogi kategória nem létezik. Ha valaki a terméket külföldön legálisan vásárolta meg, Magyarországra legálisan hozza be, tehát minden vámkezelési, adózási és egyéb jogszabálynak megfelel, akkor a portéka legálisan forgalmazható Magyarországon. A garancia mögött álló jogszabályok egyértelműen ugyanazok, mintha más csatornán, márkaképviseleteknél, szakáruházban vásároltam volna. Ha egy ilyen termék meghibásodik, akkor ugyanazoknak a jótállási szavatossági szabályoknak kell érvényesek legyenek, mint bármilyen más termék vonatkozásában.
-
BloodRay
veterán
válasz
gulyasa #12421 üzenetére
Ha már nem naprakészek az információk legalább korrektül fogalmazz...
Laptopot valóban nem fog kiváltani egy smart tv(jelenleg még).
De a 2012-es szériánál már szépen működik a böngésző, jelentősen gyorsabb is mint a 2011-es szériánál. Plusz kezelnek vezetékes és vezeték nélküli billentyűzetet, egeret is a készülékek.
"A vezetéknélküli billentyűzetekről annyit, hogy csak egyfajta (LG-s) USB WiFi stick használható hozzá (LW5500 esetén LG AN-WF100 - kb. 8-9 ezer Ft)." -> Ezzel nem tudom mit szerettél volna mondani, de értelme semmi. Az AN-WF100 a router és a tv közötti vezeték nélküli kapcsolathoz kell. Semmi köze a billentyűzethez, egérhez. Bármilyen szabványos usb-s egeret, bill-t kezel a tv, teljesen mindegy neki, hogy te a normál usb vezetéket dugod bele, vagy csak az usb-s adapterét."az újabb LG-kben - amelyik képes WiFi-t használni - beépített WiFi van, nem kell külön stick." -> Ismét csak nem igaz. LM660 alatt AN-WF100-at használnak a 2012-es smart modellek is.
(#12423) mohoyoyo -> LS570S-t ajánlanám. Szerintem elég korrekt készülék lett, mellesleg ez idén az egyetlen tru motion-os, nem 3D-s modell.
(#12427) oke -> A linkelt oldal megbízhatósága hagy némi kívánnivalót hogy finom legyek...
-
용 Bob
senior tag
válasz
gulyasa #12421 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Huh, hát akkor felejtős a dolog. Kap mellé egy tablet-et inkább.
Így viszont még mindig kérdés, hogy milyen LG LED tv-t ajánlotok. Nem fontos sem a smart funkció. sem a 3D. Minél nagyobb legyen és ár/érték hatékony modellek érdekelnének.
Őszintén megmondom, hogy Samsungot nagyon nem ajánlották, mert foltosodik a panel egy idő után, kis szín eltérések lehetnek. Ezt mondták az okosok. Így ezért érdeklődök itt az LG topicban.
-
atirag
őstag
válasz
gulyasa #12344 üzenetére
Tehát akkor az lg nem tud ilyet. Csak azért venném,hogy pl. mkv-knál tudjak hangot váltani vagy feliratot váltani.
Viszont még egy távot nagyon nem akarok. Van egy philips-ünk és ahhoz vettünk egy bd lejátszót és ott tudom vezérelni a tv távjával a bd lejátszót is. Sőt a tv menüjében ott van a bd mint eszköz.
Az univerzálistól meg a hideg ráz -
Mészyke
csendes tag
válasz
gulyasa #12295 üzenetére
Nos odáig eljutottam, hogy ha a digitális kimenet auto-ra van állítva akkor is ki jön a DD 5.1-s hang.. legyen az a belső médialejátszó vagy pl a NatGeoHD hangja... csak a DTS nem akar kijönni... pedig többen is írták a fórumon, hogy kijön... persze nincs gond ha nem jön, mert ez csak egy próba volt... én is médialejátszót használok... ott a HDMI átviszi még a TrueHD-s hangot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest