- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irwine_
csendes tag
válasz
Fricibácsi #13601 üzenetére
Eddig nem volt, most (tegnap vettem észre) jelent meg. (Legalábbis nálam... LS570S)
HBO előfizetéssel rendelkezdők tudnak regisztrálni rá, de egyelőre csak kevés szolgáltatónál elérhető.
Nálunk pont van és tök jó, nagyon örültem neki, hogy megjelent az app.
Itt van róla infó: http://www.hbo.hu/hbogo -
aszamóca
aktív tag
válasz
Fricibácsi #13047 üzenetére
Van egy autóm. milyen üzemanyagot vegyek bele? Kb ilyen a kérdésed.
Az LM széria pl. hivatalosan 2TB max. -
aszamóca
aktív tag
válasz
Fricibácsi #13043 üzenetére
Ha nem akarod, nyomj meg egy gombot a távon. Ezt is írja.
Ne add el a BP-t szerintem. Sokkal több formátumot lejátszik, sokkal jobb minőségben, mint a TV lejátszója. -
Watt25
veterán
válasz
Fricibácsi #13011 üzenetére
A VEVO-s videóklippek nekem sem mennek a TV-n, meg asszem telefonról sem. Ez valami hülye, értelmetlen jogi baromság. (Amiatt baromság, hogy ha országhoz lenne kötve (ami valamennyire megszokott), akkor számítógépen sem játszhatnánk le ezeket, de azzal nincsen gond.)
-
Roland76
tag
válasz
Fricibácsi #12983 üzenetére
Lépj be a router admin felületrése (ez routertől függően 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1 vagy hasonló ip cím egy böngésző címsorába) és ott nézd meg vagy változtasd meg a Wi-Fi elérés jelszavát, majd azt add meg a tv-nél.
-
foxi69
tag
válasz
Fricibácsi #12980 üzenetére
A WIFI-d jelszóval védett (routered így van beállítva)? Azt adtad meg?
-
gulyasa
őstag
válasz
Fricibácsi #12934 üzenetére
Két mód lehetséges:
- az LG support-ról letöltés, pendrive-ra másolás és onnan telepítés (ugyanott leírást is találsz a fw frissítés menetéről)
- vagy hálózatra/net-re kötött tévé bekapcsolt automatikus frissítéssel. Ha talál újabbat, azt automatikusan letölti és telepíti - ha le-oké-zod...De egy jó tanács: automatikus telepítést nem árt kikapcsolni, mert az LG-nek vannak partizán akciói a firmware-ekkel kapcsolatban (de a Samsung is csinálja).
Pl. a v05.12.05 (jelenleg a legfrissebb) fw előtt a szerviz menüben sok okos dolgot be lehetett kapcsolni (PVR, USB hub, THX,...). Frissítés után a "jó dolgok" elérhetetlenek lettek a szerviz menüben, illetve ami előtte be lett állítva, az marad meg, további változtathatóság lehetősége nélkül, és a régebbi fw-re visszaállás lehetőségét is letiltották.
(Igaz, azóta megoldódott a "downgrade"...) -
gulyasa
őstag
válasz
Fricibácsi #12932 üzenetére
Már a v05.01.10-ben sem volt semmilyen probléma a youtube app-al, csak kicsit nehézkes volt a kezelés.
A v05.11.08-ban kicsit újítottak is rajta (mint ahogy az mtvVideóTÁR app-on is), más lett kezelőfelület, szerintem jobb lett. A legutóbbi v05.12.05-ben nem változott. -
gulyasa
őstag
válasz
Fricibácsi #12910 üzenetére
Ha nincs más, és pénz sincs több, akkor marad az LM615 - ami nem egy csúcskategória (mondjuk az LW5500 sem csúcs, de fölötte van az LM615 szintjéhez - ahogy hallottam).
-
gulyasa
őstag
válasz
Fricibácsi #12908 üzenetére
Nézd, ha rám hallgatsz és van rá lehetőséged még, akkor a tavalyi LW5500-ast veszed meg.
És nem a SMART miatt mondom, nálam az volt az egyik legutolsó szempont.
Az idei tévék nem elég meggyőzőek számomra, viszont tény, hogy az LM oldalán is található egy-két előny, amit az LW55xx széria nem tudott.
Neked kell eldönteni, pontosan mire használnád, mi az a funkció, ami elengedhetetlenül szükséges a számodra. -
gulyasa
őstag
válasz
Fricibácsi #12906 üzenetére
A SMART a kettőben (LW5500/5590) ugyanaz.
-
gulyasa
őstag
válasz
Fricibácsi #12901 üzenetére
Bolti állapotukban igen.
Viszont az LW5500 is - mint azt itt már többször leírták - PVR képessé tehető. -
blakey
titán
válasz
Fricibácsi #12880 üzenetére
Konkrétan a 620-asról olvasni különböző gondokat, a többiről nem hallottam konkrétan semmit. A 620-asról még nem tuti a 100Hz, teszt alapján nem az, LG szerint az, tulajdonosok azt is írják, hogy a 24p megjelenítés nem frankó ill. az sd adások sem az igaziak. Ha visszaolvasol egy pár oldalt, akkor látni fogod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest