- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovi0001
csendes tag
-
gulyasa
őstag
válasz
djbahool #16616 üzenetére
Nem találkoztam még magával az eredeti LG demó BD lemezzel.
Viszont amit láttam 3D LG demót, az HalfSBS MKV volt.Egyébként, ha HDMI 1.4-es specifikációknak megfelelő eszközről (pl. 3D-képes asztali BD lejátszóról vagy médialejátszóról) nézel 3D videót, akkor még az én tavalyi LW-szériás tévém is automatikusan átkapcsol 3D megjelenítésre.
Volt egy WD Live-om, amin csak HDMI 1.3 volt és csak a butított HalfSBS/HalfTAB filmek lejátszására volt képes és a tévén manuálisan kellett átkapcsolni a lejátszott videónak megfelelő 3D módra. -
Dragon27
senior tag
válasz
djbahool #16234 üzenetére
4.10.37-es fw. sehogy ,,. Lehet hogy frissítés közbe áram ingadozás volt ....
hogy mi lehet a megoldás . ..vagy megvárod a 4.10.38 frissítést ami lehet hogy segít ....
Vagy visszaviszed és 1-2 hét amire visszakapod de legalább rendesen átnézik ... vagy akár kicserélik ..___________
Én is csak azért frissítettem mert kicsit akadozott a menüje ..most talán 1 kicsit jobb ..
-
huncutka1029
addikt
-
Watt25
veterán
-
g0dl
addikt
válasz
djbahool #16095 üzenetére
Pl. ezen az oldalon is vannak streamek http://ingyentv.hu/index.php/tvchannels/index/2/37/919/DUNA%20TV#tv
látszik-e, ki lehet-e nagyítani ? ( sajnos egy csomó meccsre egyedileg kell vadásszak, de a technológia hasonló)
vagy az http://onlinetvkeresre.info/ oldalon látható közvetítések (ehhez regisztrációval kell rendelkezni)
Előre is köszönöm.
-
huncutka1029
addikt
válasz
djbahool #16060 üzenetére
bocsi, de nem lehet kihagyni, korábban írtad, hogy homályos a kép, felvetted a szemüveget?
anélkül valóban homályos a kép, mert a HDMI.n keresztül érkező 3D képeket nativ interlace-ként érzékelve a tv automatikusan bekapcsolja a megfelelő 3D funkciót.
Mondom bocsi a gonoszkodásért, ha mégis szemüvegben nézted, és elmosódott a kép, akkor a mélység, vagy nézőpont beállításokkal állíthatsz rajta. ha nem használ akkor valszleg a forrásfájl nem 3D volt, csak átmuxolták, és nagy lett az eltolás a két kép között. -
pivi.l
tag
-
huncutka1029
addikt
válasz
djbahool #15676 üzenetére
nem minden univerzális távpiszka jó,
És ráadásul mindegyiken másként tudod elérni, hogy megjelenjen a service menü.
Érdemes a kipróbált és tesztelt távirányítók közül beszerezni egyet.
- keress vissza a HSZ-ek közt, silvercrest, mellicony hama, kulcs szavakra, ott le is van írva hogy kell belemászni a service-menübe.
- illete an egy olyan lehetőség is, hogy fogsz egy jack aljzatot, ráforrasztasz egy infra ledet, és van egy .waw fájl, amit laptopon lejátszol a tv mellett, miközben a hangkimeneten lóg ez a ledes jack, és azzal is eléred a service belépő menüt.
- vagy : smart tv esetén letöltesz egy python 3.2.3 amd64 nevű progit, és telepíted a pc re. utána letöltöd az lg commander nevű progit, ezt elindítva a hálózaton keresztül azonnal csatlakozik a tv-hez itt megjelenik egy párosító jelszó, ezt bepötyögöd a gépbe, azután megadod a gépen azt a kódot amit kell, és bent vagy a menüben, utána a tv távkapcsolóval beállítod amit szeretnél és kész. ( nekem ez a legoptimálisabb megoldás, bár a többit is próbáltam) -
LÁZ
addikt
válasz
djbahool #15676 üzenetére
2 távirányt találtam, ami releváns, a kollega által emlitett fully8at, és ezt a hama-t, a hamát egyszerűbb, és olcsóbb volt beszereznem, jutubon van is videó róla, bár kicsit hiányos, de csak párositani kell a tv-vel, és utána nyomni rajta 2 gombot ami előcsalja a serviz menüt.
Lehet, hogy minden univerzális távval jó lehet, ntom, ezzel a kettővel volt tele a net
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest