- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
ez felejtős!
több okból is
pl: nincs szoftveres támogatása a laptopon,
és az infra egységet sem tudja a laptop kezelni.(ki-be kapcsolás, és a hang, valamint a csatornaváltás azon keresztül megy) az RF dongle, csak a mozgásbvezérlés miatt kell.
ennyire nem lehetsz lusta, hogy egy laptopot ne tudj az öledbe venni, ha kezelni akarod!
vegyél egy vezeték nélküli egeret, azzal akár 5-10 méterről is vezérelheted. -
Watt25
veterán
nem jegyzi meg az accountom mint a böngésző, mindig újra kellene párosítani a TV-t a youtube fiókkal
Valamit szerintem nem jól csinálsz, mert ez így nem igaz. Nevettséges lenne, ha így működne. Igaz, nekem csak LV5590 van, de nem hiszem, hogy ennyire lebutították volna azóta.
Egyébként meg ahogy itt most említve is lett, az Androdios YouTube klienssel elég jól lehet irányítani a tévé YouTube kliensét, nem kell a tévén vacakolni a szövegbeírással. -
törölt tag
Nos igen, a legjobb megoldás az lenne, hogy amikor a böngésződ egy youtube linkkel találkozik, akkor azt a youtube app nyissa meg.
Persze ez egy idealista elképzelés, soha nem fog megvalósulni, az lg telibefossa a saját smart rendszerét. Olyan is (na nem mintha a többi jobb lenne, de az övék különösen ótvar). -
törölt tag
>Mert egyedül a youtube-ot használnám a smart funkciók közül, de ez így használhatatlan.
Akkor miért nem a youtube applikációt használod? A rendszernek futtatnia kell a böngészőt, böngészőnek futtatnia kell a flash playert, aminek futtatnia kell a youtube playerét, a youtube smart app viszont natívan a rendszer lejátszóját használja (mondjuk én azt sem használnám, de ez már a témán túlmutat).
-
g0dl
addikt
Ha jól tudom 1GB ram van benne. A 2013-as modelleknél nagyon odavágtak, mert 250MB-al növelték
Idővel ugyis csak kijelzőnek kell, és ilyen filléres ( a tv árához képest) kütyükkel lehet majd okosítani.
Azért az is beszédes, hogy az "okosabb" modelleknél a plusz tudás árából hány ilyen andoid stick jühet ki. -
-
törölt tag
> úgy oldották alapból a split screen-es játékmódot hogy a teljes ablakot "széthúzták"
Ezt nem a játékfejlesztők csinálják, hanem a tv. A fejlesztők azt nem csinálják, hogy nem igazítják ehhez a játzékaikat. COD: BO2-t kivéve, ott ezt megtették. Nem is tartom valószínűnek, hogy ezt nagyon fogják nyomni, a 3d is lassan kimúlik, alig jön már ki 3d-s játék, 1 éve meg minden valamirevaló játék támogatta. R.I.P.
update: bocs, most látom, hogy direkt a cod bo2-ről írtál. Igen, ott ez szándékos volt.
-
törölt tag
Nagyszerű, éppen ezt írtam le
Erről beszéltem: ezek a kábelek úgy vannak kreálva, hogy van egy max 3cm lengő tápkieg mellette, ami semmire sem jó, mert az egymás mellett lévbő usb-k általában azonos hostcontrolleren vannak, tehát azonos tápellátáson. Úgy van értelme, ha valamilyen "távolabbi" usb-ről szeded, de oda nem érnek el ezek a kábelek gyárilag.
Én azt szoktam javasolni ha valakinek tápjellegű gondja van, vegyen olyan házat a hdd-hez, ami táplálható kívülről. -
Gioni
csendes tag
Sziasztok!
Nemcsak az LG hülyesége..A samuéknál is minden smart tv. ugyanúgy tükröződik.Ez van ezt kell szeretni.
Valamivel védeni kellett a képernyőt az illetéktelen /por,karcolás,kosz/behatolástól ezért egy üveglapot raktak elé.Az üveg pedig tükrözödik.
CsáPs.néha előfordul hogy a beépitett3d-s tartalmat lökö szerverük beszarrik,, ezért nem elérhető olykor.pár órát.,amig ki nem javítják.
-
-
panses
aktív tag
Szerintem simán lehet bennük egyforma panel! Tételezzük fel: lejön a gyártósorrol egy panel amin a tesztek alapján nem működik megfelelően a local dimming. Kidobják? bezúzzák? Nem! Beleteszik egy TV-be, szoftveresen letiltják a local dimminget és voálá kész az LM620-as. Ha növekszik a kereslet a 620-asra beletesznek akár jó panelt is és ugyanúgy letiltják a funkciót, nem vágja őket földhöz! Ezért aztán az egyik TV-n vissza lehet kapcsolni és jól működik a másikon meg nem. Ezt játszák a proci és vga gyártók is...
-
törölt tag
Technológiailag ugyanaz a panel. Node mit is lehetne elvárni egy edge-lit paneltől? Mondjuk ha csak a képernyő egy régiójára kellene fényt juttatni, azt hogy oldaná meg egy csumpi diffuzórpanellal a seggén? "Fényágyúval"?
Én arra számítottam, hogy legalább pl. egy 2.39:1-es filmnél az oldalsó ledeket a lehúzza a fekete sávoknál. Nos, végülis ezt lehet, hogy meg is teszi, demivel körben vannak a ledek, az alsók/felsők így is telibeverik a diffúzort, szóval szar sem látszik az egészből. Tehát inkább a kontraszttal játszanak(a fényt meg lehúzza a bánatba), azaz képtartalom baszkura folyik, tehát az egész sokkal inkább egy kiterjesztett dinamikus kontraszt, a local dimminghez a világon semmi köze sincsen.
Wifi: felesleges, ha benne lenne, az oroszok(vagy ukránok) már teleírták volna róla a fórumot. -
spidersoft
senior tag
Első körben egy 42"-os Pana plazmát vettem. Nagyon jó felbontású analóg tunerje volt (vagy AD átalakítója, fene tudja ezt), ilyen részletes analóg (antenna, kábeltévé) képet még nem láttam. Viszont analóg forrásról sötét, nagyon sötét volt, akár RF akár RCA bemenetről etettem. *Sokkal* sötétebb, mint a digitális jeleké, amivel már meg lettem volna békülve. Ezen felül volt badpixel is rajta... visszaküldtem, visszavették, és kértem, hogy hadd vegyek helyette egy LG LED-eset. Most ezt nyűvöm. Panához képest buta mint a hatökör, gyengébb felbontású a tunerje is (persze nem annyira gyenge, sőt, sokkal jobb, mint ebben a méretben a legolcsóbb meg néhány nem-a-legolcsóbb, valamint a kis méretű LCD-ké), de legalább működik meg elég világos... Ezt azért írom, mert amikor megvettem a 42"-os Panát, akkor hatalmasnak tűnt, rendesen be kellett járni a szememmel a képterületet, nagy élmény volt. Az első kábé másfél napban... aztán már tök szokványos. A csere (bevizsgálás, rajtaülés, stb) három hét volt, ez idő alatt egy 55cm-es CRT volt a helyére téve, ami az első 2-3 napban apró kis miezajunoszty volt, szépen hozzászoktam, majd már *szinte* nem is akartam nagyobbat, jóvanez. Jött az új LG, megint a hűdenagy fíling vagy két napig, azóta nem látom se nagynak, se kicsinek, pont akkora, mint egy tévé. Ha vennék kétméterest, akkor két napig biztosan rohadtnagy lenne, aztán az is pont akkora, mint egy tévé... Bármilyen kicsit használsz megszokod, bármilyen nagyot veszel pár nap múltán nem fogod nagynak látni. Nekem ez a tapasztalatom...
-
storm4
aktív tag
-
ode73
csendes tag
Köszi!
Én HelloHD-val (CI modul) próbálnám, de nem megy. A csatornákat behangolja, EPG és csatorna infó van, de képet hangot nem ad ki, csak azt írja hogy "nincs jel". Erre van ötletetek?
A menüben csak kelet-európai országok vannak.
(Egy régi LG lcd tv-n Finnországra állítva simán, gond nélkül működik) -
gulyasa
őstag
Ugye érzed az iróniát, miközben valaki olvassa a hozzászólásodat?
Pont olyan dolgokat soroltál fel, ami az asztali médialejátszók és HTPC-k mellett szól a tévék gagyi belső lejátszója helyett.Az "egész tűrhető", "ilyen-olyan" hibákkal, hiányosságokkal az nem elég a mai világban.
Az okostévé csak marketing duma, még mindig eléggé gyerekcipőben jár. De mindig ki kell valami újat találni, amivel eladhatók az újabb és újabb modellek...
-
Nem kell ezen pörögni, tiszta parasztvakítás megy ezekkel a frissítési értékekkel. Feltűnik neked a különbség egy valódi 100hz-es panel és mondjuk egy 660S 50hz-es, de 400 MCI-s tévé képe között? Ha igen, akkor kétszer ennyit kell költeni tévére, mint amibe ezek fájnak, ha nem akkor meg senkit nem érdekel milyen panel van benne. Én teljesen elégedett vagyok a 660S-el, pedig a mérések szerint ez sem 100Hz-es panel.
-
dAnky
aktív tag
Igen sajnos nem jegyzi meg hogy hol tartott eppen a film. De ha belegondolsz meg a szamitogepen se jegyzi meg. Ott is csak megallitani tudod, annyival jobb a helyzet hogy letudod tenni talcara mivel oprendszer. Itt a tvben nincs lehetoseg talcara tenni, ha elkapcsolsz mashova az olyan mintha szamitogepen xet nyomnal neki.
-
dAnky
aktív tag
http://runamux.net/software/view/android/P3P75p5L/LG_Magic
Bal oldalon lesz olyan hogy click here download-ra katt és leszedi a gépedre az lg magic.apk fájlt. Ezt már csak felteszed a telódra, onnan telepíted és már megy is a progi. Nem vagyok otthon még nem próbáltam ki a tv-vel működik-e de már odáig eljutottam h feltettem
én csak pár nap múlva megyek haza próbáld meg így te is aztán szólj hogy mizu
-
törölt tag
a routerben engedélyezve kell lennie egy funkciónak, nem emlékszem, itt keress rá: avforum LM620
-
goldnarmz
aktív tag
Legegyszerűbb megoldás (szerintem), ha elindítod egy pécén a filmet 2D-ben, és magad is látni fogod, mely 3D módot kell választanod. Hozzáteszem, a TV automatikusan felismeri, miután megnyomod a 3D gombot. Ezt persze meg is lehet változtatni.
Én csak PC-ről játszom le 3D-s filmeket, ezért írtam ezt a módszert. -
maxika2004
őstag
Az okés hogy igy külön, de valami egér-billentyű páros, ami jó hozzá, nincs ?
vagy 1 usb-be az egér, 2. ba meg a billentyü , igy müködik csak ?
Bár még a tv-m nincs meg, csak érdeklődgetek !még nemtudom hogy 620s legyen vagy pana ET5..
. szerintetek melyik lenne jobb választás ? -
Cole86
senior tag
Kb 20perce néztem róla több filmet is egy külső 140es hddről... 1usb elég volt hozzá, azonnal felismerte és már válogattam is a filmek közt aztán gooo
(2 usbs a vinyó ,de 1el is kapott elég áramot
)
(sőt még külön lehet szabályozni is ,h egyszerre kapcsoljon ki a tv és az összes wifis eszköz ami rá van kötve vagy usb-n.
)
-
Cole86
senior tag
Ha rákapcsolod a tru motiont képjavítót akkor éri el a 100hzet a régebbi tv és az új pedig maxon elvileg akkor a 400hzet..
Elvileg 100hzes a panel ebben vagy 200, ezt passzolom ,de a régebbi lgben tuti csak 50..
Ha valódi 100 lenne akkor nem mci-nek írnák ,hanem tru motion 100hz-nek..
Az ips panel sem mind1 meg a jobb képjavító progik..
Bár megjegyzem most gépről játszottam le egy full HD blu ray 3d Avatart és ha rátoltam a tru motiont az keményen néha beszagatott (a tv-n a kép) begyorsult és szép sima volt aztán 1x 1x meg meg szakadozott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest