- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
Nem akartalak lebeszélni a Smart tévékről, csak leírtam, mivel kell együtt élni, ha amellett döntesz.
Annak idején én sem elsősorban smart és 3D tévét kerestem, hanem olyat, aminek jó (kiváló?) a képminősége, megfelelő számú és fajtájú csatlakozókkal van ellátva, stb... és nem mellesleg nincs vele "kijelzőpanel lutri" (ezt most nem fejteném ki bővebben).
Így jutottam el az LW55xx sorozathoz, amellyel "mellesleg" hozzájutottam a smart-hoz és a 3D-hez is (de mint már említettem, sosem ez utóbbiak voltak a fő szempontok). -
gulyasa
őstag
Ilyen célra ne tévét vegyél. Inkább egy nagy kijelzős smartphone-t. Mind tudják, amire neki kell.
A tévéken netezés - a saját Smart képességükkel - egy vicc. Ha jót akarsz édesanyádnak, hogy ne tépkedje ki a haját, ne kárhoztasd ilyenre. Egyes típusokon a flash támogatás is kérdéses...
Véleményem szerint a Smart funkciók közül egyedül a videomegosztó oldalakhoz (meg az MTV VideoTÁR-hoz) használható appok a hasznosak, a többi csak erőltetett parasztvakítés (LG 42LW5500 tapasztalat alapján - bár tudom, ebben is pont a böngésző a "legkisebb láncszem", ennél vannak jobb tévék is).A vezetéknélküli billentyűzetekről annyit, hogy csak egyfajta (LG-s) USB WiFi stick használható hozzá (LW5500 esetén LG AN-WF100 - kb. 8-9 ezer Ft).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest