- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz brandy1 #33169 üzenetére
Windows-bam formaztad meg a winyot? Inicializalnod kell a TV-vel es onnantol csak azzal fogod tudni hasznalni. Erted ugy, hogy a felvett tartalmakat nem tudod atvinni 3rd party cucc nelkul. Persze ha leformazod ismet win alatt, akkor megint a regi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
toM517
aktív tag
válasz sixpak #33090 üzenetére
Koszonom!!! Mondjuk en nem elsosorban a netelerest akarom gyorsitani a TV-n, hanem a DLNA lejatszas sebesseget, de csak elegendo lesz a 100Mbit-es kapcsolat is neki...
En ugy tudom, hogy ha rakotod az Ethernetre akkor a WiFit automatikusan kilovi.
Nekem azert is fontos volt meg ez, mert bezavarta az a WiFi a tobbi vezeteknelkuli cuccomat, legalabbis mostmar nincsenek vele gondok... -
toM517
aktív tag
Hello!
Valaki tudja esetleg, hogy az LM660-ban milyen sebessegu az Ethernet csatlakozo? Erdemes gigabites switchet vennem hozza vagy maradhat nyugodtan 100Mbit-en? Koszi!
Esetleg ugyanez lenne az kerdesem a WiFi-vel kapcsolatban...tamogat-e N-es szabvanyt? -
toM517
aktív tag
válasz #20844032 #19623 üzenetére
Igen, a TotalMedia Theatre PC-rol fut, sajna csak windows alol. A TV-m dekodere lenne a ludas? Ha TMT-bol normalisan megy es meg windowsos Plex alol is, akkor nem tudom miert lenne ez baj? Mindegy, igy is eleg jo a kep, talan nem bojgatom, majd ha lesz frissites ami tudja az auto-frameratet akkor majd megoldodik a bajom.
-
toM517
aktív tag
válasz #20844032 #19402 üzenetére
Ha nem tudod elkepzelni az is egy valasz Valoszinuleg amirol en beszelek semmi koze a 24p-hez.
Azt tudnam mondani, hogy szedd le a TotalMedia Theatret, van probaverzio is. Es nezz meg vele valamilyen 24p-s cuccot. Na ez az a hatas amire vagyom Plexben is.
Igaz en Mac-eset hasznalok, abban meg allitolag nincsen automatikus framerate kapcsolo, de a manualisat se talaltam meg... -
toM517
aktív tag
válasz #20844032 #18984 üzenetére
Tetszik a szememnek ez a termeszet-ellenes mozgasa a kepeknek.
De ha a TrueMotion nem 24p, akkor ha TV-n jatszok le 24p-s anyagot azt hogyan tudom valoban ugy megjeleniteni?
Pl. egy ilyen anyagot:
ideo
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 40mn 39s
Bit rate : 5 148 Kbps
Width : 1 912 pixels
Height : 1 072 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.105
Stream size : 1.46 GiB (91%)
Language : English
Default : Yes
Forced : No
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709 -
toM517
aktív tag
Sziasztok,
Olyan kerdesem van, hogy ha Plex-en vagy USB-rol jatszok le 5.1-es hanganyagu filmet a TV-n kozvetlen mikeppen tudom az 5.1 hangot kivinni az erositomre? ARC tamogatas nincs benne, de 1.2-es HDMI es optikai bemenet akad. Felejtsem el? A TV LM660S. Elore is koszi minden segitseget!
-
toM517
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy a wifi-t hogyan tudom kikapcsolni az LM660S-nel?
Az az erzesem, hogy interferral a BT-szal es az egerem/billentyuzetem eldobja a kapcsolatot folyton. -
toM517
aktív tag
válasz Brain75 #15201 üzenetére
Az igazsag az, hogy nekem sem csinalta folyton, igaz altalaban a PC-men keresztul jonnek a hangok, a TV le is van nemitva. Egyelore ez tuti igy is marad, de azert nekem ne bugjon a 200ezres TV-m. Mostmar kicsereltek az alaplapjat, no worries. Bar a szerelo nekem kisse barbarnak tunt, de talan csak tulsagosan feltem a Tv-met...hehe
-
toM517
aktív tag
Sziasztok,
Alaplapot csereltek az LM660S-emben bugott hang alacsony hangero mellett is. Hozzateszem eleg korrekt volt, irtam levelet erre felhivtak, hogy intezik a szerelest es egy het alatt hazhoz jottek es kicsereltek, eppen most.
De amit kerdezni szeretnek az az, hogy mik az optimalis beallitasok, egyszer mar megtalaltam de most igy vegigturni nem lenne turelmem, ha valakinek esetleg fejben vannak pls irja le... -
toM517
aktív tag
Sziasztok,
Akinek van LG LM660S probalta mar-e azt, hogy a HDMI-n keresztul vitte at az ethernetet? Tehat ha mindent jol ertek, akkor ha a forras ami jelenleg egy szamitogep rendelkezik interneteleressel, legyen az egy Mac akkor a TV-n is lesz net eleres megfelelo kabel (HDMI 1.4a) hasznalata eseten?
[ Szerkesztve ]
-
toM517
aktív tag
válasz aszamóca #13718 üzenetére
Szia, koszi a tippet, meglesem!
Viszont ez is SBS illetve Over Under technologias 3D. Azokkal nincs is bajom, ami a problemat jelenti az a dupla streames 3D filmeknel van. De megnezem a beallitasokat, hatha tuningolhatok rajta ott. m2ts kiterjeszteso anyagrol van szo, en csak a legnagyobb fajlt jatszottam le, okozhatja-e ez a problemat? -
toM517
aktív tag
Sziasztok,
LM660S TV-m van es a 46 gigas Full 3D-s filmek (Avengers, Avatar) 3D-ben elkepesztoen hulye neznek ki, faj is tole a fejem.
Nem SBS, vegigprobaltam az osszes modban es nem nez ki sehogy sem valami jol. Az SBS valtozatu Avatar teljesen jo, csak ugye itt inkabb melysege van a kepnek, es nem igazan akarnak kijonni a TV-bol...Oszinten szolva en az utobbi elmeny miatt vettem meg a keszuleket. PC-n jatszom le egy AMD X2 555 es GTX 460 tarsasagaban a miniHDMI kimenetrol. Lehet a kabelem nem 1.4-es?Szerk:
Probaltam a lejatszast mar a PowerDVD12-vel es VLC-vel is az eredmeny mindket esetben ugyanaz.[ Szerkesztve ]
-
toM517
aktív tag
válasz maxika2004 #13674 üzenetére
Szia!
Mar a tulajdonomban az LM660S! Es megerositenem, hgoy annak a menujebol elcsaltam a kompatibiltasi listat, amirol par hsz-el korabban irtam es valoban azok szerepeltek benne, amik a linken is talalhatoak. Szerintem ervenyes a tobbi 2012-es modellre is, de azert azt javaslom ellenorizd te is.
-
toM517
aktív tag
válasz huncutka1029 #13667 üzenetére
Szia,
Zsir! Sajnos a Dolby TrueHD-t nem listaztak, gondolom ez off de sebaj...
-
toM517
aktív tag
válasz maxika2004 #13644 üzenetére
En ugy tudom a Logitech K400-a mukodik vele, azon van beepitett touchpad! Remelem segitettem!
Illetve ezt talaltam egy kulfoldi forumon:
"hi i was wonderong the same thing, so i clicked on the( settings )on the lg tv ,then to the blue question mark,( support) (the last one), then to the (user guide), then to the (advanced function) menu, then keep going down the menu and just after the option(to control TV with Smart phone) there should be on the next page under it (To use TV with mouse and keyboard) and then when your on that page scroll down to the next page and there should be a list of all the compatable keyboards for the tv, hope that helped "
Szoval:
Settings>Kek kerdojel(Support, utolso)>User Guide>Advanced Function kovetkezo oldalon van egy lista a kompatibilis eszkozokrol.Meg nincsen ilyen TV-m de ha isten is ugy akarja ma egy LM660S tulaja leszek, majd akkor irok bovebben!
//Szerk.: BINGO!
A K400 ott van a listaban, nem is draga es eleg csecse darab, be kell szereznem majd egy ilyet is![ Szerkesztve ]
-
toM517
aktív tag
Sziasztok!
LG LM660S tv vasarlasa elott allok es lenne par kedesem a boldog tulajokhoz/hozzaertokhoz.
D-Subon keresztul 1080p felbontast is tamogat? Neztem ugye tudja tudja a DTS-t USB 2.0-an keresztul. Tehat ha egy filmet kulso winyorol lejatszok vele es az tudja a DTS-t akkor az optikai bemeneten at egy erositobe dugva leprodukalja a DTS-t? 5.1? Dolby TrueHD-ra is kepes?
-
toM517
aktív tag
válasz Petyus1 #13421 üzenetére
Hmm...SBS 3D ennyire kaki? hat ezt igy nem adom annyira, ez csak a passziv 3D-re jellemzo dolog vagy alapjaraton az SBS 3D-nek a limitje ez? Amik vannak fent kulonbozo helyeken 40-50 gigas filmek, azok is mind SBS 3D-k?
Bevallom oszinten, igy mar annyira nem is izgat a 3D En a moziban latotthoz hasonlo elmenyre szamitottam csak kisebben...Ez igy igazan elkeserito
-
toM517
aktív tag
válasz berlin #13415 üzenetére
Szia!
Viszont voltam ma a MM-ben es a Saturnban is es csupa Samsungos promoterrel es egy termekmenedzserrel beszelgettem, termeszetesen nem LG TV-krol Kicsit elbizonytalanitottak...ez az aktiv 3D annyira nem para, en mashogy kepzeltem el, ugy kepzeltem el, mintha egy madar csapkodna a szemem elott a szarnyaval. Nos nem, egeszen kellemes volt, nem olyan szemfaraszto...
Az mindenkeppen jo viszont amit leirtal, mert ha nem jatszik le nekem usbrol FHD 3D filmeket meg sem vennem
Talaltam a neten amugy egy ilyet, allitolag mukodik az LG Smart TV-kel. A netezes errol talan jobb lehet, mert mondjuk arra en is hasznalnam eleget.
Ezek a felvetel, megallito funkciok azert nem erdekesek annyira, mert egyelore szerintem ugysem neznek rajta filmet, de idovel ha mar tobb HD adas lesz, talan... Mondjuk Discovery mar van, azt szeressuk.
Kimerito es tartalmas valasz volt! Ertekelem a faradsagod, hogy leirtad.
-
toM517
aktív tag
Nagyon tetszenek amugy ezek az LG 3D TV-k, gondolkodom, hogy egy ilyenbe ruhazak be, de nem igazan tudok donteni...
harom szeria kozott vacilalok, ezek a:LM669S
LM660S
LM620STudom, hogy az elso kettohoz jar Motion Remote meg van bennuk Wi-Fi is beepitve, nameg az a franya kava ami olyan vonzoan,...nincs
Megerik ezek a plusz hozzaadott extrakon kivul a felarat, mert talan kibirom mindketto nelkul, de kesobb ha annyira viszketne a kezem be tudnam szerezni barmelyiket. Inkabb a teljesitmeny, kepminoseg tekinteteben lenne erdekes a szamomra.
Fontos, hogy ha mar 3D TV-t veszek tudjak is rajta gond nelkul ilyen tartalmakat lejatszani. Vannak ugye helyek ahonnan le lehet tolteni tobb tiz gigas FullHD-s 3D filmeket mkv kiterjesztessel, elvileg mind a harom tipus le is tudja jatszani ezeket USB-n at kulso hordozorol es mashogy is. A leginkabb az erdekelne, hogy ki tudjak-e aknazni a film elonyeit es elvezetes 3D elmenyt nyujtanak-e.
A masik dolog amin nem tudok dulore jutni, hogy kell-e nekem a 42"-es, kb 2.5 meterrol neznem a TV-t az agybol, de mar gondolkodom egy ilyen felszereleserol is az agyam melle es akkor egyszeruen behuzom magam ele es megdontom a 32"-es TV-t. Nagy dilemma ez tudom, kerlek segitsetek meghozni egy olyan dontest amit valoszinuleg ti sem bannatok meg a helyemben.Nameg tudom, hogy ez LG topik, de en mas gyartok termeketol sem vagyok elzarkozva, szoval ami a csovon kifer, nem ragaszkodom hozza, ha ar-ertek viszonyban van jobb alternativa is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?