Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
őstag
válasz
RockCNC #108895 üzenetére
Hbo go én is dühös vagyok...
-
huncutka1029
addikt
válasz
RockCNC #28770 üzenetére
be kell menni a srvice menübe, és be kell kapcsolni a hub támogatást, mert az LW sorozat alapból szoftveresen blokkolja
ha bedugod azt fogja kiírni "nem támogatott eszköz"
Az 1 es porton esetleg mégis működik vele de csak akkor ha a MM és a DVR vinyó van rajta
DE sokszor előfordult, hogy kikapcsolás után leformázta a vinyót, vagy nem csatlakozott.ezért kell"hackkelni'
LW sorozatnál nagyon szerencsés a helyzet, kell python 3.2
meg keress rá az LG commander script-re
töltsd le, miután telepíted a pythont, ez a DLNA hálózaton keresztül eléri a tv-t és be tudsz vele lépni az ez adjust (szervíz menübe)
Ott, ha jól emlékszem a tool options 6 ban be kell kapcsolni az USB hu count-ot 0-ról 1 re.
Az alatta lévő USB swap-ot pdig 1-ről 0-ra
kilépés után a tv-t újra kell indítzani, zután használhatod a hubotitt van benjoe1 kolléga HSZ-e, benne a linkekkel a letöltéshez is.
-
huncutka1029
addikt
válasz
RockCNC #28757 üzenetére
ez jó, amit linkeltem, és stabil is.
most van rajta egy magic remote ,egy pen, dvr vinyó, és egy hdd filmekkel
külön táp sem kell neki. és 4 port több mint a 2
most arra használom az usb 1 porttot, hogy ha böngészek, akkor bedugok egy 2 GB pent, hogy legyen elég memória, az alkalmazásoknak, és sütiknek -
huncutka1029
addikt
válasz
RockCNC #28755 üzenetére
szia én használok egy ilyen tévén, de csak hackkelés után használható, és akkor az usb 1 portot nem fogodd tudni HDDre, és háttértár csatlakozásra használni.És nem minden hubot fogad el akkor sem
ez egy tesztelt típus, én is ilyet használokAzt még érdemes tudni, hogy a dvr vinyót a 3as portjára kell dugni, ha van magic remote annak a vevőjét pedig az 1-esre, másként nem lesz stabil,én is megszívtam
itt írtuk is -
Tibcsi32
csendes tag
válasz
RockCNC #15340 üzenetére
Nem ismerem a half OU formátumot,de majd utána nézek!
Érdekes most nem pattogott egyszer sem!
Én is nagyon elégedett vagyok vele,bár ha újra vehetnék már lehet inkább 47'' ban venném,de maradnék ennél a készüléknél! Olvastam olyanokat hogy szebb képe van az 5590 nek mint az idei LM 620 nak!
Ezt nem tudom de az biztos hogy nagyon szép a kép nálam! -
-
huncutka1029
addikt
válasz
RockCNC #14068 üzenetére
a böngészőben behívod az adobe oldalát, vagy a googleban beírod flashplayer check
És ott kiírja.5590 ben és a többi 2011-es modellben csak flash 9,8 ig lehetett frissíteni, pedig van hozzá 11-is, de nem telepítette..
ha közös lesz az fw, talán flash10 támogatást is kap, akkor már nem csak a youtube alkalmazással lehet videókat nézni, hanem közvetlenül a böngészőből is.
Amikor megvettem a tv-t akkor külön fw volt az 5500-hoz, és az 5590 hez is, tavaly nyáron már közös volt a verzió mindkettőre. Lehet, hogy most a lw és lm sorozat is közös update-et kap? -
necsab
csendes tag
válasz
RockCNC #13988 üzenetére
Nekem frissítette, azon kívül, hogy a home gombot megnyomva kissé másabb lett az elrendezés a menüben, semmit nem veszek észre rajta. Reméltem, hogy a távirányítón a karaktereket lehet használni végre már pl. youtubon, de semmi... Ha valaki tudja, mi volt a frissítés, én is kíváncsi vagyok rá!
Köszi -
Yoe
tag
válasz
RockCNC #13706 üzenetére
Igen ,tapasztalatból ,direkt erre a célra vettem a pendrivot transcend jetflash 500 64gb és nem tudok rá felvenni.
Csak adat és film lejátszás megy de az jól.
Az inicalizálás sem megy mert kiírja hogy hogy nem megfelelő az eszköz.
Ha van valakinek pendrivos tapasztalata vagy működő penje leírhatná hogy lehet beállítani! -
synar
őstag
válasz
RockCNC #10951 üzenetére
Ha már arra jársz, próbáld ki ezt is:
iMediaShare, eldobtam az agyam tőle. -
BiP
nagyúr
válasz
RockCNC #10050 üzenetére
Most szereztem 1-2 bd25-ös 3d-t, de ha megőszülök sem sikerül 3D-re varázsolnom.
(Daemon-tools-szal legalább tudom kezelni az iso-t, szóval itt a Poweriso volt a ludas), a lejátszó látja is a tévét, mint 3D eszközt, - próbáltam PowerDVD12-t és TotalMediaTheatre5-öt is - de a tévén (lw5590) nem tudok normális módon választani.
2d-3d ugye itt nem oké, sbs, top-bottom szintén nem játszik, mert szerintem itt most nem az a formátum, van még valami pepita ikon, amit kiválasztva nem jó a 3D ill. van az utolsó, ugrálós ikon (szerintem ez kéne), ami inaktív.(#10112) storm4 : Ahogy nézem, ezen csak 2 csatornányi kimenet van. Hogy megy így át az 5.1?
-
BiP
nagyúr
válasz
RockCNC #10050 üzenetére
Köszi. mpc-t szoktam alapból használni, így az sbs-t is azon néztük. Úgy tökéletes volt. (mondjuk az 5.1-gyel mindig meggyűlik a bajom mpc-hc alatt).
PowerDVD-t akkor kipróbálom. Sammy-t láttuk már (még 2D-ben), de akkor lehet, hogy megnézzük még egyszer, ha ígéretes a 3D-je. -
BiP
nagyúr
válasz
RockCNC #10045 üzenetére
Nem volt sok időm eddig szórakozni a tévével, beállításokkal. Gyorsan összedugtam a hétvégén, aztán eddig csak 3d filmet próbáltam bd25-ben a hétvégén, de azzal valahogy nem sikerült a 3D. (úgy tűnt mintha bekapcsolta volna az opciót, de nem volt 3d-s).
Aztán tegnap filmnézés előtt nem akartam variálni, mkv sbs, oszt' hadd szóljon. A minősége így is jobb volt, mint számítottam.(meg az elsőnél az ISO-val is szórakozni kellett, ki kell másolni a tartalmát, mert a TotalMedia Theater 5 nekem nem bírja lekezelni az iso-k nagy részét. Bár lehet, hogy a PowerISO a ludas.)
Ti milyen progikat használtok 3D nézéshez? -
huncutka1029
addikt
-
Kroni1
veterán
válasz
RockCNC #9755 üzenetére
Te tudod mennyi rá a keret, de én egy 10x ekkora tárhelyű, és csak dupla annyiba kerülő 2.5"-osat vennék.. A 30Gb jószerivel 1-2 film vagy a timeshift funkció de a kettő együtt már nem fér nagyon bele.. Amugy ha ragaszkodsz hozzá h ennyi elég lesz akkor az auchanban most van maxell 32Gb pendrive akció 9e ft-ért!
benjoe1: nekem is 5500 van, tökéletes volt a mediacard tesztidőszakban is, és most is jól működik. vsz nincs neked még beregisztrálva a UPC által a szolgáltatás, vagy hasonló a gond..
-
Kroni1
veterán
válasz
RockCNC #9750 üzenetére
NEkem egy 32GB-os Buffalo Pendrive-om van benne, és tökéletesen működik, csak kevés a hely, ha felvenni is akar az ember dde ez annyira engem nem zavar. Ebből a 32GB-ból amugy 20GB-ot lefoglal a timeshiftnek, azaz az adásmegállításnak, a maradék 10GB-ra lehet felvenni. Nekem azt írja SD-ben kb. 5 órát, HD-ben még kb. 1:15 -öt tudok felvenni. A timeshift amugy hol kapcsolható ki vagy be?! Nem találom sehol. (LW5500 @DVR engedélyezve)
-
jooker82
nagyúr
válasz
RockCNC #9677 üzenetére
Namost,létezik HDMI elosztó,mely nem okoz minőségromlást?? itt arra gondolok,h a laptopomból kivezetve,egyik irány a házimozi,másik a tv...hogy a kép és hang is digitális legyen...vagy ezt miként lehet megoldani??
amúgy ennek a 3d-s házimozinak már van újabb változata... -
Kroni1
veterán
válasz
RockCNC #9666 üzenetére
Nem a hangzását kritizáltam, hanem a nevét tartom marketingbullshitnek, mert minden hang 3D-ben terjed, de most a 3D nagyon trendi.. Azt meg hogy bekapcsolva szereted használni azon ne csodálkozz, mert a kikapcsolt állással csak azt mutatja a gyártó, hogy az ő szuper találmánya nélkül mit hallanál.. Egy Mega Bass-os walkmant se ugy halgat az ember, hogy off állásban van.
-
BiP
nagyúr
válasz
RockCNC #9554 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért az SBS jobban elterjedt (nekem úgy tűnik).
Hiszen a formátum olyan, hogy a vízszintes felbontás alapból fele (mivel egymás mellett van a 2 kép), a függőlegest meg a tévé felezi, ami el is vész. (így képenként 960x540-et kapunk csak)
Miért nem top and bottomban terjednek a filmek, ami legalább összhangban van a passzív tévék interlace megoldásaival, így 1920x540 maradna?
Vagy nagyon hülyén gondolom? -
Skynet258
veterán
válasz
RockCNC #8800 üzenetére
Én személy szerint nem egy gyártótól szoktam válogatni, mert mindegyik erősebb/jobb/ár-érték arányban megfelelőbb valamiben. Telefonom Samsung (az LG-től többet nem is veszek szerintem, eleget szívtam a 2X-el...), tévém kizárólag LG lehetett, monitorom szintén az, házimozim meg... meg kell néznem... Philips. Utóbbinak nincs oka, ez volt jó áron, de legalább nem csalódtam benne.
jooker82: mivel te elvakult LG fan vagy, így inkább nem válaszolok. Ha már fel kellett tenned ezt a kérdést igazából, akkor úgy sem érted a lényeget. A kolléga érti miről beszéltem, pedig ő az LG-nek dolgozik.
De egyébként igen, több agresszióra gondoltam. Ne legyenek habos babos álmaid, ez kőkemény üzlet. Reklám kell, annyi, hogy kifollyon tőle az agyad, máskülönben sz*rba se vesznek... És jelenleg az LG néhány szegmensben így jár. -
Dany007
veterán
válasz
RockCNC #8317 üzenetére
Köszönöm! Kajak jó! Pont ezt néztük a MM-ban pár hete.
Viszont akkor furcsa, mert a kijövős cuccoknál úgy érzem, mintha nem tudnék rendesen ráfókuszálni. Szerencsére nincs szellemkép, ahogy itt páran mesélték. De olyan fura érzés, nem az az igazi. Lehet gond van a szememmel(olyan érzés mint amikor közelítesz egy ceruzát vagy az ujjadat a szemed felé középen és próbálsz ráfókuszálni, de amikor már olyan közel van akkor már nem megy.... na valami ilyesmit érzek.)
Amúgy azt a 3D nézőpontot mire érdemes állítani? 2,5m-re ülök a 42 colos tévétől.
Próbáltam mínuszba menni vele meg pluszba is de semmi érdemi különbséget nem láttam =/ -
GEO001
aktív tag
válasz
RockCNC #8196 üzenetére
Hát itt a fórumos hsz -ek alapján úgy látom hogy van elégedetlen fórumos is.
A kijelző által adott kép szaturáltsága, élessége és a feketáje is eléggé jó szerintem, ebben igazad van, teljesen szupi.
A két pontban említettek igazából nálam nem zavaró szempontok, mivel én HD stb-t használok DVR funkcióval természetesen, illetve hálón és/vagy hálózati média lejátszón keresztül indítom az aktuális filmeket.vidap: "25 perc simogatás vagy 15perc maszirrozás esne jobban" - és Te melyiket választottad?
-
Dany007
veterán
-
-
petiking
csendes tag
válasz
RockCNC #5777 üzenetére
lehet hogy nem voltam teljesen érthető.a merevlemezen van sok film mindenféle formátumban.amikor a tv megérkezett kipróbáltam a média lejátszóját,hogy rendesen működik-e.nem is próbáltam még a DVR funkciót bekapcsolni.Gondolom ha bekapcsoltam volna,akkor törölt volna minden meglévő anyagot a merevlemezről??????
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest