- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
Brain75 #24103 üzenetére
Szia!
Egyébként elnézést kell kérjek, ma megvizsgáltam az árakat, és tényleg kb 20 e Ft a különbség 42" esetében a Az LM és LA között. Viszont így már tényleg jól jönne az LA tulajok tapasztalata....
Az én esetem egyedi, akkor volt csak a bemutató darab olcsó......
Üdv!
HH
-
Sznómen
tag
válasz
Brain75 #24103 üzenetére
Ha találsz még LM szériát vedd azt, LAnak a belső tárhelye nagyobb már (1,5 gb asszem) és dual core, tehát webezésre stb alkalmasabb, és már a 2nd TV- funkciot is tudja(DC miatt), plusz beép wifi. HZ-ben szabad szemmel nem fogsz különbséget tenni viszont böszme direct ledes. LM620 Edge ledes, vékonyabb, és csatik oldalra állnak, HZben jobb, smartban talán gyengébb.
Fontos LM620 nem egyenlő LA620, inkább LA640 el kell egy szinten emliteni. LA620 mivel uj tv input lagja nem ismert, de a játékmód általában minimálra csökkenti a lag mértékét, hogy itt mennyi a minimál, késöbb derül majd ki.(#24102) S-LG
Igen ezek a csatornák vannak. Mivel RTLKLUB Silverlight alapú, gondolom nem megoldott még az integrálása fusoba.(#24101) iviivi75
Sztem prémium youtube abszolut használható, nem fagy ki régi tvken is korrekt. Esetleg fizess be egy Magic Remote-ra megkönnyíti az életed.32LS570
-
huncutka1029
addikt
válasz
Brain75 #20814 üzenetére
Igen, csak mostanában a biztosítók is genyák, és nagyértékű műszaki cikkekre külön díjat számolnak fel, mert nem szeretik, ha fizetni kell vmiért, nem csak beszedni a lóvét.
mondjuk nekem olyan opcióm van, ami fedezne egy ilyen "balesetet" de nem mindegyik ilyen....
De mindenképpen meg kell próbálni! -
huncutka1029
addikt
-
toM517
aktív tag
válasz
Brain75 #15201 üzenetére
Az igazsag az, hogy nekem sem csinalta folyton, igaz altalaban a PC-men keresztul jonnek a hangok, a TV le is van nemitva. Egyelore ez tuti igy is marad, de azert nekem ne bugjon a 200ezres TV-m.
Mostmar kicsereltek az alaplapjat, no worries. Bar a szerelo nekem kisse barbarnak tunt, de talan csak tulsagosan feltem a Tv-met...hehe
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest