- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snow2014
aktív tag
-
Danny365
őstag
Az lenne a legjobb, de esetleg megpróbálhatod úgy is, hogy a Launcher3 adatait/cache törlöd, aztán recovery-ből az internal meg a data partición kívül mindent törölsz - így ugye megmaradnak az alkalmazások és beállításai. Aztán ha így nem jó, még mindig csinálhatsz egy teljesen clean installt. Csak ugye az egész folyamat előtt még mentsd le az alkalmazásaid, ha van olyan, amit meg szeretnél tartani.
-
Teljesen biztonságos SEMMI gond nincs a progival!
És a krucifántos szövegtől sem kell megijedni angolul jelenik meg a program a telón!
Hallani vagy ajánlva azért nem volt idáig, mivel 4.hónapja létezik még csak!
És ha van TWRP -ből EFS mentésed akkor nem szükséges(de nem árt ha van egy alternatív megoldás is)
Egyébként sok embernek csak ROOT van a telón TWRP nincs, ehez meg nem kell twrp csak root és le tudja menteni az EFS -t és szükség esetén vissza is állítja!
-
Lejárt közben a szerkesztés...
Olvasgatom közben a posztokat és SuperSU-ból a beta-t ajánlják, aminek ugye ez a topikja és ha jól olvasom, 2.36-os a beta-nak a verziószáma, viszont csak a stabil verzióhoz (2.37) mutat linket a felső hozzászólás.
Biztos én vagyok a vak így hajnali fél 3 fele, de nem igazán találom most azt a SuperSU-t az oldalon, ami biztosan jó lenne nekem majd CM12-höz.
Meg tudná nekem mutatni valaki, hogy mely sorok felett siklok át egyfolytában? -
Mazda6_2.0D
tag
-
RomiJosy
aktív tag
Most értem haza,még nem álltam neki,de most,hogy olvasom a hsz-od.....lehet eltünik a twrp? Előttem szólók között megmaradt nekik sőt,azt írták,a twrp nem tünhet el,bár a DM féle 20g után is eltünt de ügye azt 10perc alatt visszacsináltam. Az 5.0 nem is rootolható..ha eltünik a twrp,hogyan megyek vissza 20g re ha nem jön be?
Várom a választ,addig nem állok neki,nincs linuxos gépem és hülye is vagyok ahoz a rendszerhez.
-
RomiJosy
aktív tag
Semmit nem raktam fel sehova
A TVRP-t nem tudtam megnyitni.. DM féle 20g van fent,előtte egy nap kétszer wipe és másik rom,most nem tudtam belépni a twrp-be,mert megnyitottam azt az appot amivel be szoktam lépni,rányomtam,hogy recovery és úgy indult a teló,mint mikor a dobozából kivettem.. A super su megnyitásánál bejön egy fekete alapon angol szöveg,lent választható a play (áruházban frissíthetem) és a twrp. Ha a twrp megnyitom,bejön a teló broid műtő kis kép és választhatok pár dolgot de nem tom mit válasszak,mielőtt elbaltázom,inkább várok innen segítséget.. -
Miksa64
tag
Én most tettem fel a 11.19-eit. Nekem megmaradt a TWRP-m.
Az SD is megvan.
Egész tűrhetően használható, csak még sok minden hiányzik. -
rena224
tag
Köszi! akkor sztem ránézek a legújabb Cloudyra, aztán meglátjuk, lehet lesz belőle később egy sima, letisztult vanilla rom is, az még úgysem volt rajta...
amúgy kernelben mi az ami mondjuk ütősnek számít, sok állítási lehetőséggel, normális akksihasználattal, és megtűri magán a cloudy romot?(igazából nem tudom, hogy lg-nél van-e ilyen probléma, de romoltam már olyan androidos telefonokat, ahol nem volt mind1, hogy milyen romhoz milyen kernel passzol, és mi az amit a kernel szeret, vagy pedig sem, tehát csak ezért kérdezem)
-
racerx
őstag
Igen , arra. Egyébként ezeknél a kerneleknél mennyire kell még + buzerálni a beállításokat (régen volt s setcpu meg társai), grovenorok, feszültségek és egyéb beállítások (gondolom van egy csomó, én még a HTC Desirénél leragadtam ezeknél
). Nagyon nem akarok belemerülni, ui régebbi tapasztalataim alapján sok vesződséget nem érnek meg. Lehet simán csak felflesselem és minden OK. ?
-
Harcsai
senior tag
Nem megy... nem lehetek iylen béna.
Itt áll, és semmi.Lehet h a kdz sérült volt, és nem írt ki hibát? Leszedtem újra, és most h nem ment a hard reset, megpróbáltam újra felrakni. Működik!
Maradt az eredeti kérdés. V20G romhoz valaki tud nekem linket? LG-ről nem tudom leszedni, pedig a host fileom is jó.
-
Fredy02
tag
Köszi a választ!
Egy problémám van még: (a gyári kamerát le is töröltem úgysem működik) na tehát: van ez a billentyű parancs hogy lezárt képernyőnél hosszan nyomva a hangerő le-t be jön a kamera így sajnos nem működik csak rezzen egyet a telefon és marad lezárt állapotban, nem nagy gond tudom nélkülözni csak ha van valami megoldás azt szívesen fogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest