Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TWRP backup a legbiztosabb, minden esetben.
Egyébként arra kell még figyelni, hogy ha Dorimanx kernel-eket flash-elsz és nem válik be, akkor nem elég csak simán vissza flash-elni valami más féle kernelt, mert Dorimanx állítólag egyéb helyeken is belemódosít a rendszerbe, amit egy egyéb kernel visszaállítás nem állít vissza gyárira.
De DroidMester készített egy Dorimanx "tisztító" megoldást, ami alapon szintén egy kernel (Optimus féle talán) és annak a flash-elésével pluszba visszaállítódnak gyárira a Dorimanx által módosított fájlok is.
Linket viszont nem tudok sajnos, hátha ő segít majd.De olyat is lehet, hogy kompletten újratelepíted ugyanazt a ROM-ot, a Data és az Internal Storage wipe-olása nélkül.
Így cakkumpakk visszakerül minden (a kernel is ugye) és a programjaid, beállításaid is megmaradnak.
Bár én nem vagyok annyira híve ennek a "kikapjuk a rendszert a belakott környezet alól, majd visszarakjuk" megoldásnak, de működhet.Kurzuh (#4161):
Szerintem nem "furcsa mód" az, ha a szervíztől a legfrissebb szoftverrel kapod vissza. Én inkább alap dolognak mondanám.
Knock Code meg 20b-n még valóban nem volt, de talán már rögtön a következő frissítésbe, ha jól rémlik már bele került, szóval tényleg régebb óta benne van már a gyári ROM-okban.
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő