Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz racerx #4169 üzenetére

TWRP backup a legbiztosabb, minden esetben.

Egyébként arra kell még figyelni, hogy ha Dorimanx kernel-eket flash-elsz és nem válik be, akkor nem elég csak simán vissza flash-elni valami más féle kernelt, mert Dorimanx állítólag egyéb helyeken is belemódosít a rendszerbe, amit egy egyéb kernel visszaállítás nem állít vissza gyárira.

De DroidMester készített egy Dorimanx "tisztító" megoldást, ami alapon szintén egy kernel (Optimus féle talán) és annak a flash-elésével pluszba visszaállítódnak gyárira a Dorimanx által módosított fájlok is.
    Linket viszont nem tudok sajnos, hátha ő segít majd.

De olyat is lehet, hogy kompletten újratelepíted ugyanazt a ROM-ot, a Data és az Internal Storage wipe-olása nélkül.
    Így cakkumpakk visszakerül minden (a kernel is ugye) és a programjaid, beállításaid is megmaradnak.
    Bár én nem vagyok annyira híve ennek a "kikapjuk a rendszert a belakott környezet alól, majd visszarakjuk" megoldásnak, de működhet.

Kurzuh (#4161):
    Szerintem nem "furcsa mód" az, ha a szervíztől a legfrissebb szoftverrel kapod vissza. Én inkább alap dolognak mondanám. :)
    Knock Code meg 20b-n még valóban nem volt, de talán már rögtön a következő frissítésbe, ha jól rémlik már bele került, szóval tényleg régebb óta benne van már a gyári ROM-okban.

Új hozzászólás Aktív témák