- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
neszoljalbe #6178 üzenetére
Szívesen!
-
válasz
neszoljalbe #6175 üzenetére
Szia!
Nem egészen Mélyvíz topik, de karácsony van.
Az a boltos elég amatőr lehetett, az a vastagabb fólia meg gondolom üvegfólia lett volna, amikkel úgy tűnik nem igazán volt még sok tapasztalata.
Én raktam már fel hagyományos fóliát, meg üvegfóliát is, mindkettőt hibátlanul.Én mindenképp egy Nillkin 9H üvegfóliát javasolnék és hogy te magad rakd fel a doboza utasítása szerint, de ha mégis ragaszkodsz a hagyományos fóliákhoz, az általános G2 topikban szoktam látni olyan fórumtársat, aki az aláírásában hirdet minőségi G2 fóliákat.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
neszoljalbe #6175 üzenetére
Nos ez nem annyira mélyvíz kategória, de én pl. sosem használtam fóliát rá. Mást ne tartsál abban a zsebedben, ahol a telefon van. Az egyém 1 éves és egy darab karc nincs a kijelzőjén
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest