- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
-
válasz
Indiant #9191 üzenetére
öööööö....alig emlékszem, talán a v30a zipes verzió, ami először kijött asszem.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(#9186) extasymajom: Ez nem is olyan vészesen drága, asszem régebben nézegettem valami másikat, az jóval drágább volt, gondolom van sok "verzió" belőlük.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
válasz
Indiant #9181 üzenetére
Próbáltam dehogynem, két napig. Csak mindig megállt a kdz x százaléknál, utána jött a linux, img másolások,stb. Az isten vize is lefolyt rajtunk két nap alatt. A végén már fejből tudtam mindent, mit hova mikor kell írni linuxban. De ugysem indult a telo, sehogy. Aztán jött a tmobil, pest, és jó lett, és ezt szertném tudni, hogy ők vajon mit csináltak....
Pedig a G3s-t és a G3-t is 20 kdz-ztem már, ott sosem volt ilyen gondom.
-
stefi68
addikt
válasz
Indiant #9064 üzenetére
Szerintem ott valamelyik modullal lesz a gond.
Régebben jártam hasonlóan de nem az internet megosztással, hanem a navigációs sávval.
KK-on a G2 TweaksBox felrakása után, már nem tudtam bemenni a navibar beállításokba.
Hiába szedtem le a TweaksBox-ot már nem javult meg. Hiába raktam újra a romot a data wipe-olása nélkül, akkor sem volt jó. Teljes, tiszta újrarakás segített csak... -
akooos
veterán
válasz
Indiant #8851 üzenetére
Köszi, akkor nálam marad még a 2.2 egy darabig.
(#8852) FGyula30:
Pár dolog nem volt benne, azokat kérdeztem megTweaksboxról nem volt szó, gyári kamera app-ról (nem az XCAM-ról) szintén nem és Indiant azt írta, hogy a soft gombok alapból KitKat-os, ezért kérdeztem, hogy lehet-e választani a Lolli gombokat
-
akooos
veterán
válasz
Indiant #8848 üzenetére
Kicsit összezavarodtam.
Hogy értsem:
Ez a Cloudy által D802-re készített Lolli az LG Stock Lolliból?
Vannak benne G3-as featurek?
G2 (vagy G3) Tweaksbox megy rajta?
Melyik kamera felület a gyári? (G3 vagy G2)
Választható a Lolli design? (Mondjuk értesítési panel, tárcsázó vagy soft gombok)
Köszi előre is -
-
iceQ!
addikt
válasz
Indiant #7771 üzenetére
Ez komoly.
Lehet van rá megoldás, de én nem találtam. 2 hétig kerestem(hozzáteszem, hogy miután letöröltem a képeket telóbol a sim kártya ki és nem is használtam ne hogy felül íródjon)
Egy program sem volt ami visszatudta volna állítani.SMS-ek jöttek vissza meg törölt contatctok....Ennyi. Se egy zene se egy kép fájl...!
-
Indiant
addikt
-
válasz
Indiant #5885 üzenetére
Csak nehogy egy szép, és drága papírnehezék legyen a vége!
De mi értelme annak hogy nagyobb lesz a system partíciód? Oké hogy pakolsz oda saját appokat, de nehogy már az a +300.mega megérjen ekkora kockázatot!
Egyébként nem hülyeségből fél giga a cache partíció, de te tudod!
-
Danny365
őstag
válasz
Indiant #5870 üzenetére
Adb-vel nem próbáltam, root browserrel szerintem tudsz másolgatni, én tudtam. Vagy ha ragaszkodsz az adb-hez, TWRP-ben is használhatod, ott aztán tényleg mindegy, milyen kernel van.
No de nem kötözködni akartam, csak gondoltam szólok, hogy csak emiatt ne ragaszkodj a dorihoz, mert másikkal is megoldható. -
kiezTe90
senior tag
válasz
Indiant #5857 üzenetére
Igen csak a dorimanx tudja, de az optimust saját kernellel használom, ezt nem mókolom. Az optimus kernelje alapból van annyira jó hogy nem kell hozzányulkálni.
Csak egy példa. Ma egésznap wifi bevan kapcsolva reggel óta, játszottam is (angry birds transformersplusz real racing 3, bár ezzel nem sok.) Youtubon videozás egész sok, meg böngészés. Így van most 10%-on 5 óra kijelzö idővel.
Tehát nemis akarom most mókolni. -
RomiJosy
aktív tag
válasz
Indiant #5665 üzenetére
Nekem Lg tvm van,annak a távirányítója megy úgy is 2 éves elemekkel,hogy fordítva tartom de abban van vagy 3db bazinagy infra,ebben meg kisebb mint a gombostű feje. Szerinten nem lehet megnövelni a hatékonyságát,amúgy is leginkább akkor használom,mikor lusta vagyok felkelni a távirányítóér. Ha esetleg smart tvd van, van wifis távirányító,a wc ből is tudod kapcsolgatni
-
schferenc77
aktív tag
válasz
Indiant #5655 üzenetére
Köszönöm.
Tudom, kicsit off, de CM-hez nincs valami jó user guide, mit hogyan hol lehet megcsinálni?
Most pl a (ggole kereső eltüntetésén kívül) bejövő hívás felvétele érdekelne, hogy a fülemhez emelve felvegye. Meg az is jó feature volt G3-on, hogy ha felépült a kezdeményezett hívás (a másik fél felvette), akkor rezgett egyett. Ötlet?
-
schferenc77
aktív tag
válasz
Indiant #5650 üzenetére
Köszönöm, megvan.
Csak egy apk file jött le, ez így elég, vagy mi az az odex, amit mondtál még?CM11-re valaki? Minden lap tetején ott van az a fránya google kereső, és sehogyan sem tudom leszedni. Ha simán widgetben kirakom ugyanazt a keresőt, akkor azt le lehet szedni (meg az amúgy is csak azon a lapon van, ahová én kiraktam), de ezt a beépített csodát nem lehet kinyírni (vagy legalábbis nem tudom, hogyan) Help!
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Indiant #5652 üzenetére
Feltöltöttem egy rendes oldalra, ahonnan (gyorsan) le is lehet tölteni.
LGFlashlightWidget.apk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest