- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
david_97
senior tag
válasz
FGyula30 #7338 üzenetére
Persze hogy csináltam(nem ma kezdtem) egyszerűen le akartam pucolni a telot(tárhejileg, meg ilyet még nem probáltam g2-n,rávitt a kíváncsiság)
Otg pendrivrol visszaraktam a 20h mentésem, most azt használom... A másik az, hogy ha lollira visszaraksz egy akármilyen mentést is, pl v20h, nem fog bebootolni -
válasz
FGyula30 #6860 üzenetére
Ehhez a "különbözünk"-höz hozzászólván:
Én ha álmos vagyok és úgy érzem bealszok perceken belül, nem kezdek el TV-zni, hanem megyek aludni.
Ha TV-zek, akkor eleve olyan műsort nézek, ami felkelti az érdeklődésem, ergo nem alszok be rajta.
Ha érzem, hogy mégis ragadna le a szemem, azon nyomban kapcsolom ki a TV-t és megyek aludni.lacko6:
Mik az előzmények, amit tudni kell?
Úgy értem közvetelen egy ROM csere után történt ez vagy egyszer csak meggagjdult a telefon? -
hard74
senior tag
-
hard74
senior tag
-
akooos
veterán
válasz
FGyula30 #6639 üzenetére
Main purpose is for those wanna come back from 5.0 ROM (which use new bootloader) and cant flash the old 2.1 version, and for those who wanna use the ROM with all lastest KitKat bootstack/partitions.
It has some little improvement as well, but not much. So you can ignore it if you are not one of those I mention above.Elsősorban azok számára készült, akik szeretnének visszatérni egy 5.0-s ROM-ról (aminek más bootloadere van) és nem tudják a 2.1-et flashelni. Valamint azoknak, akik szeretnék a legfrissebb KitKat partíciókat használni (ezt nem értem mondjuk.).
Ezen kívül nagyon kevés módosítás van benne, úgyhogy aki nem tartozik a fent említett 2 csoportba az figyelmen kívül hagyhatja.Írta Cloudyfa egy másik posztban, hogy F320-ra már készíti a CloudyG2 3.0-t, ami ugye Lolli alapú. Ha kiadják D802-re is hivatalosan, akkor várhatunk tőle Cloudy verziót
-
akooos
veterán
válasz
FGyula30 #6636 üzenetére
Main purpose is for those wanna come back from 5.0 ROM (which use new bootloader) and cant flash the old 2.1 version, and for those who wanna use the ROM with all lastest KitKat bootstack/partitions.
It has some little improvement as well, but not much. So you can ignore it if you are not one of those I mention above.Ergó aki Cloudy 2.1-en van annak felesleges.
-
-
BeastMode
őstag
válasz
FGyula30 #6483 üzenetére
Cyanogenmod Google+ oldalon olvastam, hogy volt olyan, aki engedélyezte a fejlesztői beállítások alatt a rootot, mégsem volt neki. Utána flashelt egy SuperSU-t és minden rendben volt. Én már csak megszokásból is nyomtam recoveryből mindent (CM12, GApps, SuperSU) és minden tökéletes.
-
Nightman1
tag
-
SoulReaver
veterán
-
tibbike01
őstag
válasz
FGyula30 #5755 üzenetére
A stock kk kernel annyit jelent, hogy módosítatlan gyári g2 KitKat kernel.
Ami szeretem is jó, viszont a cloudykernel (linaro) azért jobb, mert csak néhány apró módosítás történt a kernelben (pont amennyi szükséges hogy még jobb legyen).
Ergo a dorimax azért rossz, mert abban már túl sok a módosítás, és el van állítva minden. Összeomlik a teló. -
Danny365
őstag
válasz
FGyula30 #5226 üzenetére
Universal init.d
Ugyanúgy flashelni kell hozzá a knock on fix zipet, amit korábban már linkeltem, aztán telepíted ezt az appot, megnyitod, bekapcsolod (mást nem kell vele), nyomsz egy restartot, vársz egy kicsit, majd látni fogod, hogy root jogot kér. Ezt leokézod, újraindítod a telefont, ismért vársz egy kicsit, aztán menni is fog a knock on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Autós topik
- Túra és kirándulás topic
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest