- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Indiant #12752 üzenetére
Win7-em van, és ezen a gépen, már vagy 10 G2-őt flash-eltem, ezt meg nem akaródzik felismernie...
Tanácsodra az USA oldalról letöltöttem a drivert (igaz ott csak 801-es modelt lehetett kiválasztani, mondjuk ennek nincs jelentősége) de ezzel sem működik.
Maga a PC felismeri a telefont, tudok rá fájlokat tenni, látom a belső memóriáját, de download módban egyszerűen nem kapcsolódik. -
Atmo
senior tag
-
oba
addikt
válasz
Indiant #11788 üzenetére
gmail appot használod? beállítások/fiókok/google - itt a szinkronizálás be van kapcsolva gmailhez? illetve gmail appban szendvics menü, legalul beállítások, fiók kiválasztása, és ott az értesítések be van pipálva? ugyanitt picit lejjebb adathasználat / gmail szinkronizálása be van pipálva?
más egyébre hirtelen nem tudok gondolni... ha így sem megy, wipeolj egy teljeset (data, cache, dalvik, és system) majd flasheld fel a mai nightly -t és azt a gappsot amit linkeltem azzal tuti működik -
Indiant
addikt
válasz
Indiant #11524 üzenetére
Feldobtam rá a CM12.1 LG G4 Theme v1.11-t és egész LG-s lett.
-
-
-
Zoja™
őstag
válasz
Indiant #11299 üzenetére
Alul az xda-s dolgokat már linkesítettem, akkor lehet annyit csinálok, hogy felül a tartalomjegyzéket is megcsinálom olyanra, így nem kell végig görgetni a többi infón.
De várom az ötleteteket, nem akarom, hogy gond legyen belőle, hogy csak a saját szám íze szerint szerkesztem a téma összefoglaló tartalmát.
-
Zoja™
őstag
válasz
Indiant #11111 üzenetére
Én is a BlissPop-ot használom, de a beépített feature-ök és a sebesség kárpótolja a gyári és ahhoz hasonló romok funkciójainak hiányát. Mondjuk QuickRemote port van hozzá, egyedül a kamera butácska. Probáltam a HTC One M9 kamera portját, de még az is rosszabb minőségben készít képeket, mint a gyári.
-
reap3r
aktív tag
válasz
Indiant #11052 üzenetére
Tovább tartott a meló, ezért nem volt időm feltenni a BlissPop-ot. Cloudy G2 3.2-ön vagyok most. Ha jól néztem, akkor majd kell egy bootstack(azt hiszem), aztán wipe-ok->flash blisspop->flash gapps, aztán csucsu. KDZ-s mutyulást még nem olvastam, de eddig csak átfutottam a dolgokat.
-
válasz
Indiant #10912 üzenetére
Igen, ez így szokott lenni... pislog az ember kettőt és "hopsz, új Dori".
Persze ez bizonyos szemszögből egyáltalán nem baj, mert legalább szorgosan dolgozik a kerneleken, másrészt meg részemról hanyag dolognak tartom, hogy kidob a közösségnek kapkodva olyan verziókat, amik kvázi akármit csinálhatnak a telefonnal.
Még akkor is így gondolom ezt, ha ez köztudott és senkinek sincs fegyver a fejéhez tartva, hogy custom kernel-eket pakoljon a telefonjára. -
Rasnac
aktív tag
válasz
Indiant #10799 üzenetére
3.2-vel nincs baj
nálam ahogy már többször irtam minden flottul megy , GPS -t is kábé 2 órán át használtam folyamatosan IGO -val és nem volt semmi gáz.
Aksi időről már regéltem , stabilitás nálam best , kezdőképernyőt csak ritkán indija ujra de az is kb 1 ms . és megy minden ahogy kellDe ja majd az 5.1.1
Sőőt majd az M
-
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Indiant #10692 üzenetére
Az euphoriában ha jol tudom (bár nem néztem annyira utánna bevallom őszintén ) vannak még hibák és néhány funkció sem müködik valaki azt hiszem itt írta hogy a kamera meg még valami nem annyira jo benne. De lehet tévedek .
Nekem tökéletes a Cloudy 3.2 , nem hiszem hogy váltani fogok. Mert nekem a stabilitás és a folytonosság a legfontosabb . Céges levelezés miatt elsősorban és hogy mindig elérhető legyek.De az euphoriáról ha tudsz írni bővebb tapasztalatokat aksi időt ilyesmit akkor azt megköszönjük
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Indiant #10448 üzenetére
De mint írtam, megcsináltam, és sima 30B-re vissza is ment a backup-om, tehát nem a mentés volt rossz, ráadásul korábbi mentéseim is vannak, és azok sem mentek vissza a cloudy-ra.
Nekem annyi bajom volt a cloudy romjával, hogy iszonyat csicsás volt, és az ikonok rendszertelenek, és pl. a négyzet alakú -nálam alul lévő "fő"- ikonok (hívás, névjegy, sms) mellett igen csúnyán néz ki a gmail kisebb téglalap alakú ikonja.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Indiant #10441 üzenetére
Persze csináltam, sőt belső tárhely törlést is.
(#10442) Zoooja !
A legújabb 2.8.6.1-es twrp van fent, és ezzel is csináltam a mentést.
Én szerintem clody romjával van gond e szempontból.(#10443) hard74!
Így csináltam, csak ezzel a módszerrel tudtam visszaállítani.(#10444) bardo!
A nandroid visszaállítás magától törli a systemet, így szerintem itt nem ez a gond.(#10446) racerx !
Én nem tudom mi volt a gond akkor nálam...
Neked mi nem tetszett a cloudy -ban? -
Indiant
addikt
válasz
Indiant #10230 üzenetére
Módosítás a CloudyG2 3.1-hez kizárólag D802-re
1. Két fajta karcsúsítás
- Pad-Thai (Könnyű Verzió)
- Kra-Pow-Moo-Sub (Ultra Könnyű Verzió)
2. Új Bootanimáció
3. Több Build.prop módosítás
4. Több init.d módosításHogy telepítsük:
Custom Recovery-n keresztül (CloudyG2 3.1 alatt) vagy Custom Recovery-n keresztül közvetlenül a CloudyG2 3.1 telepítése után(eltávolít appokat)
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Indiant #10171 üzenetére
Köszi a videót . Azért a 3Gb rammal a multitasking láthatóan jobban teljesít , vagy ez már a 5.1 nek köszönhető ram kezelésének a javítása . (gyanúsan inkább a 3 gb ram) Nem sokkal gyorsabb egyébként a G4 . leglaábbis játékok betöltésénél / web kezelésben . A multitasking + kamera (néhányunknak Bőr hátlap) ezek miatt érheti meg a váltás.
Bár véleményem szerint még magas az ára a G4-nek plusz mivel a G3 -.ban szinte ugyanaz a SOC duruzsol mint a G2-ben ezért addig amíg a G3 jó telefon lesz addig a G2 is ami még 2 év biztosan (bár ugye a szoftver támogatása a G2-nek valószínüleg kifog fujni hamarosan ) . Szóval aggodalomra nincs okunk szerintem amíg Cloudyfa portol még pár romot (köszönet neki érte!) . Bár szintén csak saját vélemény de a v30b-vel nem nagyon van gond , pár apró hiba van ( néha elfelej fordulni a kijelző - restart megoldja, időnként beakad 1-1 app és megröccen a rendszer - max 5ms-ig szokott tartani) ezeken felül nincs gond vele.
#akooos Várjuk a beszámolót
Mert csak akkor teszem fel ha működik benne minden szépen (céges levelezés miatt fontos hogy ne szálljon el a rendszer egyik pillanatról a másikra :/ )
-
sgery
őstag
válasz
Indiant #9462 üzenetére
Köszönöm a leírást.
Az 1.-es ponthoz: towelroot.. Na ez azt írta, hogy nem kompatibilis vele a telefonom.
Google, 10 perc és találtam egy jó root programot, mert a sima. root.bin-es sem működött vele. Mondjuk ez is félreérthető mert 90%-nál beragadt de mikor lehúztam a telefonról készre ugrott és sikeresen rootolt.
A többi pont ment, sikerült felrakni -
Indiant
addikt
válasz
Indiant #9460 üzenetére
*Reverted change to lowmemkill that allow to low ram level and system LAG too much.
*Merged Sound driver update from aurora.
*Merged big mass of power saver tweaks and hacks from KK kernel.
All this mods fix many critical kernel panics and possible fails.
It's also boost performance and reduce battery usage in suspend and wake.
for full change log see GIT... all that we had with KK and it's WORKS.
*Merged new updated Dorimanx App, thanks to @Krija for support. -
extasymajom
aktív tag
válasz
Indiant #9374 üzenetére
Azért ez így erős kijelentés.
Ezzel a kis kütyüvel erősen meg lehet támogatni helyügyileg a telefont.
Sőt TWRP alatt engedélyezve akár otg-ről is tudsz romot felrakni( már csináltam)
De azért az sem utolsó amikor mondjuk lezuzod a kijelzőjét és egeret rádugva tudod irányítani a telefont, vagy csak távolról kezeled vele. -
stefi68
addikt
válasz
Indiant #9372 üzenetére
Első körben Camera FV5 tud USB tárhelyre menteni, mondjuk piszok lassú, de ez más tészta.
Második körben keresni kellene egy olyan appot, ami felmountolja az USB tárhely beállított mappáját, mintha az a belső tárhelyen (internal SD) lenne. Régebben játékoknál volt ilyen (pl. GL2SD), mondjuk ott belső sd, külső sd kapcsolat volt. Nem tudom tud-e kezelni USB tárhelyet.
Egyelőre ennyi tippem van...
... Szóval, honnan tűnik el a 2 GB?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest