- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
david_97 #12897 üzenetére
Természetesen, itt a lap alján megtalálod a zip-et.
----------------------------------------
Ha már úgyis írtam, kérdeznék én is.
Ha most CM 12.1-en vagyok, akkor elvileg full wipe-ot követően simán mehetek fel CM 13 ugye?
Úgy értem nem kell semmi bootstack-ot sem flash-elnem gondolom.
Abból indulok ki, hogy jelenleg OTA úton is kínálna frissítést CM 13-ra, ami bár nem értek hozzá, de azt gondolnám, hogy nem cserél olyan dolgokat, amik külön bootstack telepítéskor módosulnak. -
stefi68
addikt
válasz
david_97 #12250 üzenetére
Az nem gond ha a beállításokban itt-ott angol...
Találtam egy fórumot: [ROM] Miui V6 [4.4.2] Gtbluesky Multilanguage D802 LG G2 Base STOCK
Ott valami 5.8.29 látszik utolsónak...Csak Philz-el lehet felrakni?
-
stefi68
addikt
válasz
david_97 #12179 üzenetére
Melyik Miui-t?
Más... megjelent a Revolution V3. Alapja a legújabb 30F. Ha valaki kipróbálta, írhatna róla milyen...
-
-
gps76
őstag
válasz
david_97 #10974 üzenetére
Én Innen szedtem hozzá mindent és hiba nélkül megy.A 0425-ös kell neked,80230b LP baseband-ot,SRK-t is lökd fel úgy a biztos. Ha jól be akarod lőni a dorimanx kernellel lehet szórakozni,nálam az órajel 1570,és nem laggol,alig melegszik még 120 fps HD videófelvétellel is.(ehhez kell az advanced camera driver). Meg érdemes Viper4-et is tenni a rendszerre,sokat dob a hangzáson.
-
-
szala86
aktív tag
válasz
david_97 #9793 üzenetére
Nekem ezek működtek, illetve működnek jelenleg is.
Mindenki, csak SAJÁT FELELŐSÉGRE próbálja ki!
Illetve mindenképp csinálj biztonsági mentést mielött nekiálsz!A Smart Notice(LGConciergeBoard) az, ami csak korlátozottan működik.
Az az a kártyaértesítés funkciót nem tudja, illetve az Üdvözli önt a Smart Notice! feliraton kívül, nem birtam még rávenni másra. Ellenben az időjárást,időt tökéletesen mutatja, illetve a szinét is változtatja a háttérnek megfelelően.A többiben nem találtam hibát.
-
-
Danny365
őstag
válasz
david_97 #9140 üzenetére
Szerintem mindegyikben működik a knock on/off. Én a CM12-t szerettem a legjobban 5.0.2 ROM-ok közül (nincs tele annyi feature-rel, mint a többi, de részben pont ezért is tetszett).
Most BlissPop 3.1-et haszálok (Android 5.1), ez érezhetően gyorsabb, de a DT2W nem nagyon használható , mert kikapcsolás után egyből feléled a kijelző (egyik 5.1 ROM-ban sem működik még normálisan). -
Danny365
őstag
válasz
david_97 #7344 üzenetére
Bár a zipet elnézve nem tudom, mennyire működik. Mármint az aboot partíciót valóban downgradeli, viszont a laf marad, ami a download mode-ért felelős. Szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy JB aboot-tal és KK laf-fal nem megy a download mode. (persze ez csak feltételezés, személyes tapasztalatom nincs, csak gondoltam megemlítem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest