- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
NoMagix #7478 üzenetére
Ha van digitális fényképezőgéped (ez akár egy mobil is lehet, nem a minőség a lényeg), akkor ki tudod próbálni a távirányítót: az elején van egy infravörös LED, ennek a fényét az emberi szem nem látja, de a digitális fényképezőgépek igen. Tehát a kamera elé teszed a távirányító LED-jét (mintha le akarnád fényképezni), és megnyomsz egy gombot a távirányítón. Ha az jól működik, akkor a kamera képén változást kell látnod.
-
bzoley
veterán
válasz
NoMagix #2934 üzenetére
Egyre körülményesebb hibátlan műsorhoz jutni, főleg ellenőrizetlenül futtatva a programokat. A héten kivettem(most visszaraktam) a csatornák újrarendezését intéző parancsot, és így a hibásan grabbelt műsor is feltöltésre került. Eddig legalább az utolsó hibátlan került feltöltésre, még ha az nem is volt a legfrissebb. Ha még ennél is rosszabb lesz, a végén még fel kell függeszteni a "szolgáltatást". Addig is, nem árt ellenőrizni a letöltött fájl méretét. Ha nem 6-7Mb körül van, akkor gyanús lehet.
-
törölt tag
válasz
NoMagix #2912 üzenetére
Kipróbáltad több PCI-ban is?
Egyébként valóban nem tapasztaltam ilyesmit eddig. Viszotn ha valami zárlatos, akkor lehet ilyesmi az eredménye. Előfordulhat persze, hogy rossz a tuner. De lehet akár chipsetkompatibilitási probléma is. Lévén a konkrét konfigodról és a tesztelt környezetekről semmit sem tudunk, erre nem lehet mit mondani.
-
törölt tag
válasz
NoMagix #2905 üzenetére
Azt is próbáld meg, hogy kihúzod az érzékelőt a kártyából. Ha az kontakthibás/zárlatos, az szintén okozhat hasonló tüneteket.
szaborosi: Capture Profile Settings -> kiválasztod az Uncompressed avi-t, majd ADD. Adsz neki nevet, aztán Modify. (Magyarul tán Felvételi profil beállítása, Tömörítetlen avi, Hozzáadás, Módisítás. A PVR-hez van magyar kézikönyv, a képek viszont abban is angolul beszélnek, PVR-t meg már azt se tudom mióta nem használok...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged