- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Volt itt a topicban, a hardveres hang aktiválásra kellett beírni a registry-be egy 1-est. Azt most nem tudom, hogy eleve ott van a bejegyzés, csak aktiválni kell a dolgot, vagy magát a kulcsot is be kell írni, mert nem ez az egyetlen eszköz, amelyet efféle módszerrel kell működésre bírni, de lehet, hogy a beírós az i7 mag-hibernálásának a kikapcsolása volt - vagy fordítva.
Én meg 1x csak azt vettem észre, hogy a Media Centerem nem látja a tunert (nem W7 alól netezem). Nem jó a driver, vagy kodek hiba - írja, pedig semmit nem csinálok azon a gépen (max teszteltem az nV-s tuningprogikat). Leadtek driverek és szoft le, reinstall, hiba dettó. .33-as PVR2 vissza, hiba marad. No de visszatettem a partíciót, és most minden jó, csak nem tudom, mi b.szódott el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest