- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
i are robot #7496 üzenetére
Hibridek vannak 10k körül/alatt is. Persze ha kell hw encoder, akkor már tényleg ~15k az induló ár.
-
Suba53
csendes tag
válasz
i are robot #7493 üzenetére
Köszi, de a PVR-nél pont a hardveres felvétel az a tulajdonság, ami miatt annak idején vettem. Valószínűleg azt fogom csinálni, hogy a PVR-t átrakom a tartalék gépbe, azon amúgy is 32 bites rendszer megy, a 64 bites gépbe meg beszerzek egy jóáras analóg tunert, amihez van 64-bites driver. De ezek szerint az nem a "Global" lesz.
Addig a pár évig, amíg még a kábelen jön az analóg csomag, megfelelő lesz. Aztán ha végleg áttérnek a digitális adásokra, úgyis kidobhatjuk az egészet a szemétbe. Mondjuk a PVR-t akkor is megtartom, mert VHS digitalizálásra esetleg később is igény lehet.
A Leadtek meg bekaphatja. Szerintem tudatosan nem készíti el a drivert, mert neki az az üzlet, ha új motyót vesz az ember.
-
azbest
félisten
válasz
i are robot #7493 üzenetére
talán erre gondolsz: [link]
bár nem tudom ez jó e hozzá. -
i are robot
senior tag
válasz
i are robot #7471 üzenetére
Hahha, kicseleztem.
Gépindulás után a megjelenítés beállítás variálásával általában sikerül belőni minimálisra a proci terhelést (feladatkezelő szerint 0-2%), és ilyenkor nem kikapcsolom a PVR2-t, hanem a távrángató BOSSKEY gombjával rejtem el, így még a tálcán sem foglal helyet. Egyelőre jó megoldásnak tűnik, a procit sem terheli jobban és többet, mintha 25-30%-on menne, amikor nézem.
Amúgymeg így utólag hogy tudom mit kell keresni, tényleg sok helyen írtatok erről a bugról, és rájöttem hogy olvastam is ilyeneket, csak nem esett le, hogy ugyanez érint engem is.
-
törölt tag
válasz
i are robot #7468 üzenetére
Keresőbe beírtad volna, hogy Conexant (a kártyán alkalmazott chip gyártója), akkor meg is kaptad volna a választ. Ismert bug a referenciadriverben, amit a Conexant láthatóan nem tervez javítani, a gyártók pedig saját szakállra szintén nem fognak neki.
-
i are robot
senior tag
válasz
i are robot #7468 üzenetére
Elírtam, és kicsúsztam a szerkesztési időből. Természetesen TV2000XP Global-ról van szó.
A proci telhelésről meg még annyit, hogy amikor nem terhelt a PVR2, akkor kipróbáltam a felvételt, és pont ugyanúgy 25-30%-ra terhel, mint amikor nem veszek fel vele, de nem jó.
Ha ez így érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest