Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Nos, folytatódik a szívásnapló...
Rászántam magam a windows 7-re, hátha attól jobb lesz ez a nyamvadt tuner. Hát nem lett. Komolyan mondom, a guta megüt...már nem tudom, mit kellene kipróbálnom
Totál semmit nem raktam még fel addig a gépre, csak a firefox-ot, nehogy bekavarjon bármi is. Azbest kolléga kérésére megnéztem a jelerősséget tsreaderrel, ő sem látott gondot. A legfrissebb drivert raktam fel, a PVR2-ből a .33-at, okulva abból, hogy a legújabb egy kicsit döcögősebb volt. VGA driverből az nvidia honlapján lévő legfrissebbet úgyszintén.Feltöltöttem 3 videót, hogy látható is legyen, mire gondolok minőség terén. Csak telefonnal tudtam rögzíteni, de remélem látszik a lényeg...egyedül a Duna tv az, ami tökéletes, a másik kettő meg élvezhetetlen
És sajnos nem a telefonos felvétel miatt szaggat ennyire, hanem tényleg ilyen...és csak a kép a problémás, a hang nem...jó, előfordul nagy ritkán beakadás, de nagyságrendekkel sűrűbben a kép esetében, ahogy látható is.Így néz ki az mtv
Ez a tv2 képe (de az RTL is hasonló)
Végül a Duna tv, és az autonómia is ilyenVan még valami tipp? Mert már azon is komolyan elgondolkodtam, hogy eladom a búsba az egészet

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rászántam magam a windows 7-re, hátha attól jobb lesz ez a nyamvadt tuner. Hát nem lett. Komolyan mondom, a guta megüt...már nem tudom, mit kellene kipróbálnom
És sajnos nem a telefonos felvétel miatt szaggat ennyire, hanem tényleg ilyen...és csak a kép a problémás, a hang nem...jó, előfordul nagy ritkán beakadás, de nagyságrendekkel sűrűbben a kép esetében, ahogy látható is.