- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Meg van!
a hang és videó játék eszközökben van a winfast felsorolva, akkor az a két kérdőjeles cucc nem tudom mi lehet, de most nem is érdekel, működik a tuner és ez a lényeg. -
NoMagix
addikt
Semmi extra nem volt, amint írtam már, ezt az ASACPI.sys file-t hiányolta a gép, amikor az eszközkezelőben rákattintottam driver frissítésre a felkiáltójeles ismeretlen hardverre.
rákerestem a gugliban erre, letöltöttem és megismételtem a frissítést.Azóta működik, az már más tészta, hogy most van kettő kérdőjeles dolog az egyéb eszközökben, azokról semmi infóm nincs.
Amúgy az eszközkezelőben nem látom a tunert sem a teljes listában, sem az imaging eszközökben!
-
NoMagix
addikt
Reggel kivettem a kártyát a gépből és átraktam egy másik slotba.
Az eredmény ugyan az, hiba a képalkotásban!
Drivert is frissítettem, de semmi.
Kipróbáltam egy másik gépben és ott működik...
Lehet, hogy az alaplapom megmakkant? -
NoMagix
addikt
Az elmozdulást kizárnám, mert nem egy normál számítógépházban van beépítve a gépem, hanem egy szekrény belsejében.
Atom stabil minden és nem volt mozgatva már elég régóta.
Marad az elromlott variáció!
Gondolom nem érdemes ilyeneket javíttatni?
Van valami egyszerű módszer, amivel kiszűrhető, hogy mennyire kuka a tuner? -
NoMagix
addikt
üdv mindenkinek,
Global TV 2000xp-m van kb. 5 -6 éve, délután szerettem volna megnézni az F1 közvetítést, egy darabig ment rendesen, egyszer csak megfagyott a kép de a hang ment tovább.
Majd újraindult az egész gépem, a PWR-t bekapcsoltam, de nem működött, az írja ki azóta is, hogy hiba van a képalkotásban!
A PWR beállításokban nincs hardver amit kiválaszthatnék, az eszközkezelőben lett egy ismeretlen eszközöm felkiáltós hibaüzenettel!meghalt a tunerem?
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Van egy problémám, segítséget kérnék!
WinFast TV2000 XP Global kártyám van, kb 4 éve üzemel, megvagyok elégedve vele.
Tegnap estig hibátlanul üzemelt a távirányító is, de egyik pillanatról a másikra nem működött.
Gondoltam, lemerült az elem, ma kicseréltem, de semmit sem csinál.Kérdésem az lenne, hogyan tudnám kideríteni,, hogy mi a rossz, a távirányító vagy a tuner vevő?
Ha a távirányítóm rossz, külön lehet venni, vagy nem érdemes ezzel vacakolni?
előre is köszönöm a választ!
-
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne. Van egy gépem 1 Global tunerral, és két vincsivel.
Mind a két vinyón XP van telepítve.
amikor tévézek, az 1-es vinyón mindig a 9-es csatornára állított Spectrum és a 16-os csatin a TV paprika hangja erősen szaggat, sistereg, recseg.
átkapcsolok a 2. vicsire, és ott is megtalálható, de ott a 10-es csatorna Natonal Geo. és 17-es csatornán Minimax, ha jhól emlékszem...
nagy ritkán megszűnik ez a jelenség...
kipróbáltam egy új PVR2 szoft-tal is, de semmi sem változott.
kb.2 éves a kártya, másik tunert még nem próbáltam, és ezt sem tettem át másik gépbe
lehet, hogy ennyit bírt és lassan megadja magát...?
amúgy minden más csatornán jó a kép és hanga válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-
NoMagix
addikt
sziasztok!
van valakinek 5lete, miért nem működik az xmltv.zip amit az lhsite.hu-ról töltök le?
idáig simán betöltöttem a PVR2 és szuperált, de most semmi sem történik(tök üres), gondoltam nem jó valamiért a programom és ezért lecseréltem a 2.45-re, de ezzel is u.a.!előre is köszönöm
-
NoMagix
addikt
válasz
#65675776 #2913 üzenetére
Szia daa-raa! képzeld új fejleményeim vannak a "rossz" tunerremmel kapcsolatban!
említettem, hogy több gép is megbolondúlt a tunertől...
visszavittem az üzletbe, ott bevizsgálták és jónak titulálták!
és ez igaz is!!! a gépemet is visszavittem, az is renben volt, de amint hazahoztam újra csippantak a ramok a tuner nélkül is!
A RÁDIÓS LABTEC BILLENYTŰM VOLT A LUDAS! ilyet még soha nem tapasztaltam egy billentyű miatt, azóta minden rendben...viszont azt nem értem, hogy ha a PVR2-őt egérrel indítom, akkor nem műxik a táviránító.
csak akkor, ha kikapcsolom a távirányítóval és újra be, vagy ha azzal inídítom el!köszi
üdv Ftomm -
NoMagix
addikt
válasz
#65675776 #2913 üzenetére
Persze, többszőr is átraktam másik PCI-ba.
P4-es 3Ghz 775-ös gépek, ASUS P5LD2-VM vagy MSI P6NGM, Dualos P4 2.8Ghz, ezek az új gépek, és volt kettő Fujitsu-Siemens mATX D1931 P4-es 478-as 2.8Ghz procis.
többnyire egy, de a legitulosó az 2 gb rammal, videokari nélkül, nincs rá szükségem, mert nem játszom a gépeken. -
NoMagix
addikt
válasz
#65675776 #2910 üzenetére
Okés!! daa-raa:De, van még valami elképesztő, szerintem!
3 gépben próbáltam ki a tunert az elmúlt 3-4 hétben, + most a zsír új gépben.
A tuner nélkül remekül mennek a dolgok minden gépben... volt asus, fujitsu(több is), msi alaplap
amint beépítem és használni kezdem, akkor bizonyos idő elteltével csippannak a ramok.
hol 1-et hol 2-őt, vagy rejtélyes fagyások vannak...
minden gépen futott a memtest, hiba nélkül lefutott...
cserélgettem a memóriákat, de a hiba minig megvolt...
most tuner nélkül írom a levelet az új gépemen és láss csodát, nincs semmi baja!!!gondolom ilyesmit még nem tapasztaltál...
-
NoMagix
addikt
válasz
#65675776 #2862 üzenetére
Szia daa-raa! Átpakoltam egy teljesen szűz gépbe és windows-xp-re a kártyámat. A 2.40 PVR2 van telepítve.
a hibák ugyan úgy jelentkeznek... sőt a távirányítóból kivettük az elemeket, de a menü szintén időnként feltünik, felbukkan a tv műsor, csatornaváltás, és a hangosodás...
megpróbálom kicseréltetni, de ebből elegem van.
jobbnak látom egy tuneres monitor használatát... -
NoMagix
addikt
válasz
#65675776 #2862 üzenetére
Köszi daa-raa a választ!
átrakom az egész cuccot egy másik gépbe...
viszont a távirányítóra az asszonyomnak volt egy jó 5lete.
kikapcsoljuk, egy ideig csak a bill.-ről kezeljük a tv-t, és várjuk az eseményeket...
lehet, hogy csak a távirányító lenne rossz, és önmagától küldözgetne jeleket?!?
majd meglátjuk... -
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Kérdésem lenne egy hibával kapcsolatban.
Talán már más is találkozott ilyesmivel...
Globalos a tunerem(3hónapos), ha nézem a tv-t, idönként(random) felhangosodik és sistereg a hang, majd vagy magától visszaáll vagy csak akkor múlik el, ha elkapcsolok... ez a jelenség CSAK A TV2-NÉL VAN!!!, másik probléma, amikor magától csatornát vált vagy behozza a menüket vagy egyébb marhaságot produkál. Már frissítettem a szoftot, átraktam többször más PCI-ba, de az eredmény u.a..
Ez a második ilyen karim, az első 4 nap után fekete-fehér képet adott 10-20 perc tv-zés elteltével...
Kezd elfogyni a hitem..., és veszek valami mást...a válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged