- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
De nem a PVR2-ről volt szó, hanem TSReaderről, és a linkelt képedről. Ott 802-n a másik mux csatornái szerepelnek, ami lényegében lehetetlen
Olyan lejátszót, amivel nem kell molyolni, nem tudok. Nem is nagyon szoktam ilyesmire használni mostanában. MPC-HC képes lejátszani ha jól van beállítva, bár nálam most épp nem jó. Windows Media Player(Win7-es) boldogul pl. az m1HD-val, de az RTL AAC+ hangját már nem ismeri. -
Dzsekó
addikt
2 csatornán jönnek az adók, a PVR2 úgy írja, hogy 2 szolgáltató.
m1, m2, atv, hírtv jön a 746MHz-en, 55-ös csatornán és a többi, a dunák, tv2, rtl, meg euro jön a 802-n, 62-es csatornán.
Nem tudok mit ellenőrizni, mindig ezt találja, és ezt írja ki. Még piros és narancs színnel is megkülönbözteti az összetartozókat.
Egyébként itt is így van feltüntetve, tehát ez elvileg jó is így (Széchenyi-hegyet nézd, oda van állítva az antennám).
Milyen lejátszót javasolsz erre a célra? Te mivel szoktad visszanézni? -
bzoley
veterán
Nem, pont fordítva. Kompozit=1db sárga rca, plusz hang, piros-fehér rca.
Komponens piros-zöld-kék, a te esetedben asszem digitális, ezért is a HDCP nyafogás.
Mivel HDTV átvitelre képes, csak olyan eszközzel használható, amelyik tud HDCP-t(másolásvédelem). Erre a tunerek nem alkalmasak, marad a kompozit. -
bzoley
veterán
Ez jó, csak furcsa. Honnan mérted? 802MHz tudtommal csak BP-ről van.
Daffni2:
Nincs nagy különbség a .21, és a .24 között, mindkettő megfelel.
Viszont csak a .28 tud DXVA-t, és EVR-t, cserébe kicsit még instabil. Én kinn hagytam volna a beta jelzőt, annak tökéletes. Főleg, hogy "Some functions are not finished now...".toto76:
Biztos, hogy kompozitról, és nem komponensről van szó. Utóbbinál talán még érthető is lenne, mondjuk ettől még nem sokat látnál, de kompoziton nem szabadna ilyesminek megjelenni. -
toto76
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata 3200H és t-home-os STB-vel? (ADB 5800s) Összekötöttem a kompozit bemeneten a kettőt. Kép helyett azt írja ki, hogy HDCP hiba (készüléke nem hdpc kompatibilis....blablabla) (a tv jó, mert régóta használjuk. Eddig 1x-2x már előfordult, de kikapcs-bekapcs és működött is)
Aki tud valamit az ne fogja vissza magát
Köszi
toto -
Dzsekó
addikt
A törlés megvolna (nem tudtam ts-t felvenni, mert elszállt az egész csatorna lista PVR-ben, és keresni sem lehetett, berogyott az egész, most fogom feltenni a 24-est), viszont abban kérném a segítséged, hogy melyik modult kell kiválasztanom, a TSreader-ben a jelszintméréshez?
-
Dzsekó
addikt
Mostmár látom, nyomkodtam, csak S-videót meg kompozitot írt ki, aztán CH-4-et, aztán mondtam, hogy ez nem az, de a CH-4 az analóg. Azért a hotkey segített, hogy megállapítsam melyik az, köszi szépen.
A jelerősséget meg a tsreader elittel akartam volna megnézni, de install után a rakat plug-in-jéből kiválasztottam az egyikaet, aztán azóta csak mpeg-et kér be fájlmegnyitásra, ha azt lemégsézem, akkor bezárja a progit. Az uninstall nem segít, ezt örökre megjegyezte.És nem ajánlja fel a pluginválasztást már.
Persze, hogy csak analógot kezelt, sejtem, hogy még gyerekcipőben jár a digitális, még 1 éve sem megy. Reménykedem, hogy jobb lesz.
-
bzoley
veterán
A PCTV-d is kezelte a dvb-t adásokat? Ha nem, hogy hasonlítod össze? Analógban közel sincs annyi szar, sajátosan kezelt szabvány, mint a magyar dvb-t-n.
Régi PVR2-k nem alkalmasak magyar dvb-t vételére, csak a 2.0.3.10, és annál újabbak. A 2.0.3.28 csak a Win7 miatt lett kiadva, vannak benne hibák ezt tudjuk, de van benne néhány dolog, amiért érdemes volt rá várni. Ha nem ismered a részleteket, nem tudhatod mitől jobb, vagy rosszabb. Még mindig ajánlott lehet a 2.0.3.24 használata dvb-t problémák esetén. Bár nálam most egész jó. -
bzoley
veterán
Kipróbáltam, nincs vele semmi gond. A PVR2 nem vesz fel képkockákat, a stream változtatás nélkül lesz elmentve. Ezen kívül a cpu-nak sem jelent semmilyen plusz terhelést a felvétel, csak a lejátszás, és a tévézés. A kettő együtt meg kétszer annyit. Főleg DXVA nélkül.
Lejátszásra az MPC-HC is alkalmas lehet, ha be van állítva rendesen, de lehet, hogy a kmplayer is. Azt ellenőrizted, hogy hibamentes-e a jelfolyam, normális a vétel? Mert attól is tud szakadozni rendesen.
Első postba fölösleges olyasmit beírni, ami megtalálható pl. a kézikönyvben is.
De elég láthatóan ott van a gomb a vezérlőpult bal alsó sarkában, valamint megtalálható a jobbgombos menüben is, valamint ALT+A-val is át lehet analógba kapcsolni, ALT+D-vel meg vissza.
Az EPG megjelenítés hibás, majd jó lesz egyszer. Az AH elcseszte a karakter kódolást. -
Dzsekó
addikt
Tiszta bug ez a PVR2, ha újraindítom a gépet, akkor helyrejön, de mindig egy idő után meghülyül. Pl egyszer csak a csatornák helyén m1, m2, atv, hírtv és ez egymás alatt 2x. Mondom mi van? Sehol rtl meg tv2 meg dunák. Ezt többször eljátszotta már.
Újraindítás után ottvannak rendesen a csatornák újra. Ja és ha a triplázódásos módjában elkezdek csatornákat keresni, akkor minden csatornán (21-től kezdve megy kb 40-ig) kiírja ezt a 4 adót, aztán elszáll a PVR2. A felvételnél is ilyen meghülyüléseket tapasztalok, hang van kép nincs, még a szaggatott sem, aztán újraindítás után vesz fel képet megint. Előtte PCTV-m volt, de ilyen durva hibákat nem tapasztaltam vele. Lehet, hogy kipróbálom a cd-n lévő PVR2-t, mert ez a legfrissebb most.
Képek:Jó mi?
-
Dzsekó
addikt
Köszi az infókat.
Azt látom, hogy mindig 1 az 1ben veszi fel a streamet, viszont néha meghülyül a PVR2, és pl hangot felvesz de csak 1 képkockát rak be. Illetve lehet, hogy kmplayer nem játssza le rendesen, a lejátszáskori szaggatás is lehet ettől, nomeg SD csatornák hangformátumát sem támogatja. A proci felvételkor 30-40%-on megy.
Tudsz olyan lejátszót, amivel endesen le tudnám játszani a felvett dolgokat?
Az analóg módba átkapcsolásra rákerestem, de nem jártam sikerrel.
Leírnád, hogy hogy kell? Esetleg 1. hsz-be is bekerülhet, mert ott sem találtam.
EPG-hez külön progi kell? Mert csatornaváltáskor kiírja az időpontokat, de csak rengeteg ? jelet rak ki mögé.
Köszi! -
törölt tag
Ez elég konkrét? A Leadtek oldalán fent van vagy 100 helyen.
-
DaTika
tag
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy most szeretnék váltani 64bites Win7-re és lenne egy Winfast PVR2000-re tunerem, de sehol nem találok hozzá konkrét írást, hogy támogatja-e vagy sem, ha igen van-e vele macera vagy sem.
Kérdésem az lenne, hogy 64bites 7esre van megoldás, hogy működjön a tunerem?
Választ előre is köszi!
-
Csorbi
addikt
válasz
eladohardver #5264 üzenetére
"kitéptem mind2 elemet... és úgyis elkapcsolt..."
Mivaaaaan?
Milyen távirányítód van neked, hogy megy elem nélkül? -
bzoley
veterán
Szerintem olvasgass egy kicsit dvb-t témában, hogy megtudd, mi hogyan működik.
Mpeg-4 stream-nél, vagyis az összes csatornánál csak transport stream rögzítés lehetséges, program stream nem.
A kmplayer hibája itt érdektelen, keress olyan lejátszót, ami támogatja a az adott formátumot.
Az összes csomag rögzítését választva, meglepő módon az összeset mented, ezért az sem meglepő, ha épp egy másikat látsz visszajátszáskor. Ettől még ott van többi is, csak ki kell választani.
Ha nem tetszik a képarány, állítsd át.
analóg módba csak három féle módon lehet, egyik sincs eldugva, dokumentálva is van, valamint itt is le lett már írva néhányszor.
Az összesből egy valós hiba létezik. A PVR2 valóban elszáll néha, erről tudunk. Ha nem Win7-et használsz(de akár akkor is), próbálkozz egy előző verzióval(pl.2.0.3.24)
Emellett nem árt ellenőrizned, hogy a cpu boldogul-e a HD csatornákkal. -
Dzsekó
addikt
Hali!
Ma vettem egy 1800 H tunert.
Lenne pár kérdésem, mert közel sem tökéletes a cuccos.
Feltettem a PVR2-t, legfrissebbet.
Detektálta a csatornákat jó sokára, de csak a digitálisakat (DVB-T).
1. Hol lehet átrakni, hogy analógot (is) detektáljon?
2. felvétellel kapcsolatos problémák:
Nem találok semmiféle komolyabb beállítást, csak annyit lehet, hogy mpeg vagy ts legyen, ts-nél van egy olyan még, hogy jeltovábbítás tipusa, itt "összes csomag rögzítését" vagy "csak ennek a programnak a rögzítését" lehet választani.
Ezeket végigzongoráztam, ennek ellenére, szaggat a felvett kép, és szét szétesik, nézve tökéletes. Továbbá, ahol nem AC3-ba nyomják a hangot, tehát ami nem HD, annál nem tudja a kmplayer lejátszani a hangot (erroral elszáll). A képnek az aránya sem stimmel, hosszúkás, mintha SVCD lenne. Hiába állítom mpeg-re a beállítást, mindig ts-t csinál a szoftver. Ráadásul ha ts beállítás mellett összes csomag rögzítését választok (alapbeállítás), akkor rtl klubot nézve felveszek és a dunán lévő focimeccset veszi fel.
Tud valaki segíteni, hogy mit lehet ezzel csinálni? Gyakorlatilag a felvétel így használhatatlan.Még 1 kérdés: Össze lehet a karit valahogy hozni DScalerrel?
Előre is köszi! -
válasz
eladohardver #5260 üzenetére
Ez nálam is előfordul,arra gondolok,hogy a távirányító rész érzékenysége miatt van.
Az op.renszer gyorsabban vaszi a lapot és ezért elindul még egy PVR2.Mostmár figyelek és óvatosan nyomom a gombot.
Az volt a bosszantó,hogy amikor Digitálison van úgy lefagy a kettő,le sem lehet lőni.
-
eladohardver
őstag
Ahoj!
3200 Hybrid tunerkari windfos7 64 bit magyar... driver/progi legfrisebb amit találtam.... Gyártó oldalán. Randomra ha kapcsolom távirányítóval 1 helyett, kettőt kapcsol.
WtF?
-
gyerecske
senior tag
Sziasztok!
Új tv tuner kártyát készülök, mivel most frissítettem a gépemet 64 bites windows 7-re és a régi nem működik ez alatt.
Fogalmam sincs melyiket válasszam olyan nagy a választék.Természetesen a képminőség a legfontosabb, de egyszerűen legyen használható és szeretnék vele digitalizálni is régi VHS felvételeket.Ehhez kérném a hozzáértők segítségét, tanácsát.
Köszönöm előre is.
Üdv -
törölt tag
PxDVR3200H kártya component üzemmódban Windows7 64bit alatt PVR2 verzió 2.0.3.28, codec 1.0.0.7.
A jelet a UPC PACE settopbox TV SCART kimenetéről küldöm be a PxDVR3200H bemenetére. Composite video esetén van kép, méghozzá elég jó minőségű. Ezen fellelkesedve vettem (sajnos jó drágán) egy SCART - RGB kábelt, amivel viszont
egyáltalán nincs kép. Az UPC PACE settopbox pedig állítólag kiküldi az RGB jelet.
Szerintetek mi lehet a baj? -
VaniliásRönk
nagyúr
Magyarországra állította magát, de az S-Video bemenetre váltva az a fül nem is volt ott, ahol ezeket lehet babrálni.
Szerk.: Sajnos nincs nálam a gép, rosszul emlékeztem, guglizás után látom, hogy az a második fülön van, csak feltűnt volna, ha NTSC-re van állítva.
De majd legközelebb csekkolom. Köszönöm a tippet.
-
bzoley
veterán
válasz
VaniliásRönk #5250 üzenetére
Zöldes-lilás? Normát átállítottad PAL-ra?
-
VaniliásRönk
nagyúr
Próbáltam keresgélni, de nem sok sikerrel jártam, késő is van.
TV2000XP, XP SP3, legfrissebb driver, PVR2
S-Videón kéne VHS kameráról digitalizálni, de már a hangyafoci is zöldes-lilás (VMR, Overlay és EVR módban is), a kamera képén meg még függőleges sávok is vannak, úgyhogy színbeállítási probléma is kilőve, ez így nem az igazi.Egy ASUS X550 van a gépben, úgyhogy gyanakodtam a hackelt ASUS driverre is, de referencia Catalysttal is ugyanaz. Valakinek valami ötlete?
-
bzoley
veterán
válasz
cowboy_bebop #5247 üzenetére
A 2.0.3.xx-esekkel sajnos nem. Korábbi verziókat dvb-t esetén nem ajánlott használni.
Amúgy beállítástól függetlenül a PxDTV2300H-m, és a PVR3000-em is sztereóban szól, hiába mutatja az ellenkezőjét. -
cowboy_bebop
őstag
Be lehet valahogy állítani úgy a PVR2-őt, h. alapból sztereó legyen a hang, ne kelljen mindig megnyomni az "S"-t?
-
bzoley
veterán
válasz
cowboy_bebop #5245 üzenetére
Nem. Ctrl +/-
A Ctrl </> nálam a képet mozgatja(amin kissé meg is lepődtem, eddig ilyen nem volt) -
modflow
veterán
A PVR2-ben finomhangolni hogy leeht, mert a TV2 képe iszonyat szarul jön be?
Timegyik módszerrel keresitek a csatornát?
Adaptív, automatikus? -
Bogyó bá'
nagyúr
Üdv. minden topiclakónak!
Egy kis segítséget kérnék, mert a számítástechnika ezen ágában semmi, de semmi tapasztalatom nincsen.
Az egyik szobánkban van egy UPC Direct műholdvevőnk, a hozzá rendelt 72 cm-es tv-vel. Azon az asszony nézi esténként a léleknyomorító sorozatokat
Néha én is szeretnék egy-egy híradót megnézni a másik szobában, ahol a gépemis van,esetleg a helyi tv műsorát bámulni. Másik tv-t nem szeretnék második beltérivel, inkább a PC-be tennék egy analóg/digitális (magyarul hibrid) tunerkártyát. Két Leadteket néztem ki magamnak első körben, a DTV1800H-t, illetve a DTV2300H-t. Földi digitális MPEG-4, illetve a helyi analóg adó vételére lenne szükségem, timeshift, illetve felvételi funkció számomra érdektelen, sőt a távvezérlő sem létfontosságú. Van - jelenleg nem használt - tetőantennám hozzá. Olcsón, jó képminőségű, a későbbi HDTV-adások vételére alkalmas eszközre lenne szükségem. Melyiket ajánlanátok? Esetleg más típussal/gyártmánnyal jobban járnék? PCI/PCIe csatissal járok jobban?Win7 RC 64bit oprendszert használok.
-
toto76
tag
Sziasztok!
Próbálom érthetően elmondani.
Tudom-e nézni a földi, analóg tv adásokat tuner kártyával (leadtek 3200) úgy, hogy nem kapcsolom be a szg-t? (jelenlegi rendszer: antenna -> videó -> tv, így tudom nézni az m1, rtl, tv2. Ehelyett lenne egy htpc-stb-tv kombináció plusz az analóg adás)
Nem tudom így érthető-e?
Köszi
toto -
Mikee868
tag
válasz
Mikee868 #5232 üzenetére
Megoldottam a vevőügyet csináltam hozzá egyet(ha érdekel valakit leírhatom hogy).
Abban kéne segítség hogy kedvem szerinti sorrendben a pvr2-ben hogy állíthatom be a csatornákat? A time shift nem működik jól mert ha elindítom onnantól kezdve nincs hang. Mi lehet a baj ?
Op rendszer win7 64bit. -
Mikee868
tag
Üdv!
Van egy TV2000xp expert tunerem de nincs hozzá infra vevő. A gyári jack aljzatra szeretném rákötni nem pedig soros portra mert az másra kéne. TSOP 1738-ot használhatok a jack-re? Ha igen kellene hogy kössem be az infravevő modult egy biztos hogy az árnyékolás a GND -
troooper
tag
hali!
xp global tv. Win7 64bit; legújabb driverek, audiókábel rádugva, mindent drivert 2x felraktam és nincs hang. Ötletek? (xp alatt volt hangja)
THX! -
törölt tag
válasz
cstomi15 #5228 üzenetére
A sw codec esetén mi és érzékeltük az fps problémát. Nem tudom lehet-e kezdeni vele bármit is. (Meg nem is használok sw codec-et.)
Ez a sugárzás jellegéből (félképes, más néven interlaced) adódik. Utólagosan kell megszüntetni egy deinterlace szűrővel. A korrektebb lejátszók rendelkeznek ilyennel, illetve ha mkod van, akkor a VGA driver is megteszi neked.
-
cstomi15
tag
válasz
#65675776 #5227 üzenetére
BsPlayert használok, letöröltem pár codecet, amik bezavarhattak, és így már nálam is jól futott. Szoftveres felvétellel még mindig bajban vagyok, azért csúszhat el a hang, mert NTSC-ben vesz vel, nem PAL-ban, de viszont sehol sem találom, hol lehetne ezen állítani.
Észrevettem, hogy a felvett videókon gyorsabb mozgásoknál a szélek becsíkozódnak, erről itt van egy kép. Ez természetes, vagy ezzel is lehet valamit kezdeni? -
-
törölt tag
válasz
cstomi15 #5223 üzenetére
Az első problémával még nem találkoztam, nem tudom mi okozhatja. Egyenesen DVD-re veszel fel, vagy vinyóra?
A 3D Y/C egy érdekes dolog, jól el lehet vele szórakozni. A 3D NR-t viszont érdemes kikapcsolni, az szokott maszatolódást okozni. Nálam így vannak beállítva.
A vízszintes csíkozódás a deinterlace filter regisztrálatlan mivoltára vezethető vissza. Ezzel újra regisztrálhatod a PVR2 filtereit.
Balu77: És tud az a TV MPEG4-et dekódolni? Mert anélkül nem is fog neked képet produkálni HD-n.
-
cstomi15
tag
Sziasztok!
Vettem egy PVR3000 Deluxe kártyát. Beüzemeltem, minden csatornát meg is talált frankón, de akadt pár problémám vele. Az egyik az, hogy ha Hardveres MPEG-2-ben vagy DVD-ben veszek fel, akkor a felvétel olyan, mintha le lenne lassítva. A hang megy normálisan, ebből adódóan el is csúszik a képtől. Másik problémám az lenne, hogy a képet én kicsit furcsának találom, mintha elmosódott lenne, próbáltam a 3-D Y/C vezérlőnél beállítani, de nem igazán sikerült tökéletesítenem a képet. Leginkább a vörös színeknél figyelhető meg, hogy vízszintes csíkok jelennek meg a vörös felületen.
Ezeket a problémákat okozhatják codec problémák, vagy csak rendesen be kellene állítani a cuccot, és akkor menne? Esetleg tudna valaki ajánlani egy frankó 3-D Y/C beállítást?
-
Balu77
őstag
Leadtek Winfast PxDVR3200H kari tudja a digis digitális adást fogni? Ha jól tudom DVB-C-n nyomják.
-
törölt tag
válasz
KergeK@csa #5215 üzenetére
A Leadtek gyártja, de nyilvánvalóan nem túl nagy példányszámban. (Ez érthető is, lévén sokkal bonyolultabb felépítésű, mint egy átlag tuner.)
Emellett a magyar disztribek (Kelly-Tech és Cédrus) sem törik magukat, hogy hozzanak belőle.
-
törölt tag
válasz
KergeK@csa #5213 üzenetére
-
KergeK@csa
tag
Sziasztok!
Most vennék egy PVR3000-est, de egyszerűen sehol nem lehet kapni. REngeteg helyen ki van írva, hogy rendelhető, aztán mégsem tudják beszerezni.
Valaki tudna tippet adni, hogy hol lehet ilyet ténylegesen venni?Köszönet előre is
-
infectedmann
őstag
Köszi srácok a kommenteket közben megoldottam.
ÜBERLÁMA hibát követtem el, de ezt betudom annak, hogy elég kevésszer vettem fel eddig TV Tuner karivalAz Analóg Audió Eszköznél nem a Zenei CD volt beállítva
ÜBERFAIL xD De hát a hibáiból tanul az ember
-
törölt tag
válasz
joecontra #5208 üzenetére
Akkor OK, belső kábel esetén ugyanis ezek a beálítások csak nagy némaságot eredményeznek. Ezen esetben ugyanis a Vonali hangerő helyett a CD hangerő vagy hasonló kell.
infectedmann: A jelenlegi beállításaidról esetleg tudsz mutatni screenshot-o(ka)t? (PVR2 hangbeállítások, W7 mixer, Recording és Playback devices)
-
joecontra
addikt
válasz
infectedmann #5204 üzenetére
-
-v-
addikt
Végre van Leadtek WinFast Tv2000Xp Expert win7 driver! Juhéé.
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/download.asp?downlineid=67&pronameid=93&lineid=6&act=3edit: ja bocs, úgy látom ez csak nekem újdonság
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy rendelkezem egy WinFast TV2000 XP Global tuner kártyám és egyszerűen ha PVR2 -vel felveszek egy adást nincs hozzá hang. A kép az teljesen tökéletes, de nincs hang. Bár beállítottam a Windowson belül, hogy márpedig a "CD" legyen az elsődleges felvételi eszköz, minden hangerő maximumon, de semmi
Alaplap: Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0
Oprendszer: Windows 7 32bit (de amúgy ha jól emlékszem tán XP alatt sem akart működni a dolog)
-
cowboy_bebop
őstag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a klubhoz egy Leadtek PxPVR2200 tuner kártyával.
Rögtön támadt is két kisebb problémám a PVR2-vel kapcsolatban.1.) Néhány csatornánál szemcsés a kép. Ha megnyomom ezeknél az "A" billentyűt, akkor jobb lesz a kép, viszont nem lesz hang az adott csatornánál.
2.) Beállítottam a TV-műsorokat, az lhsite-ról letölthető (http://www.lhsite.hu/tv/xmltv.xml) xml alapján. Viszont egyrészt: minden műsort a port.hu-s adatokhoz képest fél óra eltéréssel ír. Másrészt: alul kiírja a két következő műsor címét, középre pedig az éppen aktuális műsor tartalmát, de az épp aktuális műsor nevét nem.
Hogyan lehetne ezeket megoldani?
Minden javaslatot szívesen várok. Köszönöm
-
törölt tag
válasz
#65675776 #5201 üzenetére
Természetesen (egyenlőre) amint láthatjuk nem az
Átállítottam a fraps.exe futását XP SP3 kompatibilis üzemmódra, így már újra zavartalanul eggyütt tudnak működni
Azért futtatom, mert szeretem tudni, hogy az állandóan változó, épen aktuális beállítások mellett hogyan teljesít a gépem kedvenc a játékaim futtatása közben.
Egyébként a szoftveres felvételhez én az alábbi maxibeállításokat használom:
Ez nálam sokkal jobb minőséget ad mint a hasonlóan maxizott hardveres beállítás. A gépem bírja, a felvételeket pedig általában csak megnézem és egyből letörlöm, úgyhogy a hely sem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest