- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KergeK@csa
tag
Sziasztok!
Most vennék egy PVR3000-est, de egyszerűen sehol nem lehet kapni. REngeteg helyen ki van írva, hogy rendelhető, aztán mégsem tudják beszerezni.
Valaki tudna tippet adni, hogy hol lehet ilyet ténylegesen venni?Köszönet előre is
-
KergeK@csa
tag
bzoley: Valahol nem lehet majd beállítani, hogy sleep időtartam után mit csináljon?
Gép lekapcsolása helyett pl. csak leállíthatná a programot. -
KergeK@csa
tag
A PVR2 hogy viszonyul a rádióhoz és a teletext-hez?
Mert ha erre a kettőre akarok váltani a távirányítóval, akkor mindkettőnél a régi PVR1-es design-nal jönnek fel (PVR1 még a gépemen van.)
Ráadásul, ha teljes képernyőben nézem a PVR2-n az adást, és nyomok egy teletext-et, akkor a háttérben a pvr1 design-jával nyílik meg a teletext, amit sehogy nem lehet irányítani a távirányítóval.
Pedig azért nem lenne rossz, ha a teletext-hez nem kéne odablattyogni az egérhez...
Másnál is így van? -
KergeK@csa
tag
válasz
#65675776 #671 üzenetére
Nyertél, köszi.
(Amúgy nem lehetne egy vastagabb vonallal jelölni, hogy ilyen drag&drop-kor hova is kerül az új csatorna? (De ez tényleg csak apróság.)
LiveBroadcast: Ha bekapcsolom eltűnik a kép, akár be van kapcsolva a néma közvetítés akár nincs. (Ráadásul nem igazán sikerült nézni másik gépről, a wmp csak kapcsolódni akar, de aztán semmi.(mondjuk még router-t megnéznem. ) )
-
KergeK@csa
tag
No, csak rászántam magam és belőttem a PVR2-t, beállítottam a csatornákat.
És itt lenne egy elég komoly hiányosság (vagy csak én vagyok vaksi.)
Jól látom, hogy a csatornák sorrendjét nem lehet megváltoztatni, illetve a csatornák frekvenciáját sem? Valamint több csatornát sem lehet egyszerre törölni, mindet egyenként kell.
(bzoley, ezt a feature-t meg lehetne oldani? ;) )
És még egy ötlet: Ha beállítom a képernyő méretét (Mittom, dolgozok mellette és csak egy kis kcokában akarom nézni, hogy mi megy), aztán bemegyek a konfigurációs beállításokhoz, és kilépek onnan, akkor nem a régi méretre áll vissza, hanem a konfigurációs rész méretét tartja meg.
No, egyenlőre ennyi -
KergeK@csa
tag
A PVR2-be nem lehet valahogy beimportálni a PVR-ből kiexportált állomáslistát, hogy ne kelljen újra végigkeresni, sorbarendezni az összeset?
-
KergeK@csa
tag
A távirányítóval nem lehet valahogy bekapcsolni a gépet? (Wake-on-pci esetleg)
Kikapcsolni ugye ki lehet, a power off gombbal, de vajon be lehet-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest