- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
gyerecske #5479 üzenetére
Én a biztonság kedvéért kötöttem rá (lásd jelen topic, 1. hozzászólás). Én is tartottam tőle, mert korábbi tapasztalatom az volt, hogy nem fog működni a tuner távirányítóján és a tuner programjában a hangerő és a némítás gomb, illetve a hangkártya mixerében tudok csak hangerőt állítani, ami nagyon kényelmetlen.
De a Leadtek megoldotta, hogy ha a megfelelő hangkártya bemenetet választom ki a tuner beállításai között, akkor azt tudom vezérelni a tuner távirányítóján! Tehát magát a hangkártya mixert vezérlem a frontenden és a távirányítón keresztül! Szerintem nagyon elegáns megoldás, és remekül működik.
Egy kis gubanc van csak: a hangkártyára hiába van az 5.1 direkt rádugva, nem keveri ki a hangot rá. Sőt, valamiért nem tudom beállítani a hangkártya mixerben az 5.1 surroundot, de még nyomozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged